Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Niedawno wróciłam do domku, zaglądam, a tu znowu zagadki.:multi: Gosiu, bardzo pomysłowa jesteś , dziewczyny się świetnie bawią.:pSama próbuje odszyfrować tą ostatnią, ale nic innego niż było mówione nie przychodzi mi na myśl...:cool3: Quote
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wow Monis!! Gratulacje:multi: Duzo tych zagadek, a zgadlabym chyba tylko jedna:oops: Co do ostatniej to moze jakis owoc?:lol: Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dobry wieczór !!! A ja tam WSZYSTKIE , WSZYŚCIUTKIE zagadki Gosiu rozpoznałam OD RAZU !!! Tylko co się będe CHWALIŁA :p :p :p Quote
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór !!! A ja tam WSZYSTKIE , WSZYŚCIUTKIE zagadki Gosiu rozpoznałam OD RAZU !!! Tylko co się będe CHWALIŁA :p :p :p No to prosimy o odpowiedz do ostatniej:evil_lol::evil_lol: Dla takiego mistrza to nie jest problem:p Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wlasnie Hanka co to jest? :diabloti:, bo ja nie wiem :shake: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 No kurde! Myślałam, że dziewczyny już zgadły, a tu nie ma żadnego rozwiązania :placz::placz: ;);) Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 już jestem...ale mam dylemat - bo Monia powiedziała że moze to jabłko ale Kasia ze środek jabłuszka więc była blizsza odpowiedzi..... obie zgadłyście :p pyyyyyyszne było :lol: i na tym kończymy zagadni w dniu dzisiejszym.... nie mam więcej foteczek z zagadkami :placz: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 HURRRRA!!! wreszcie sie udalo :) wespol zespol z Monika :) Gosia, jeszcze jeszcze!!! :cool3: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']HURRRRA!!! wreszcie sie udalo :) wespol zespol z Monika :) Gosia, jeszcze jeszcze!!! :cool3: Miałam na myśli ten środek, ale huk :lol: Ciesze sie, że Kasia odgadła :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 No i co? Wcale nie taka trudna zagadka, prawda? Postaram się jutro coś ufocić ale jesteście coraz lepsze w odgadywaniu i mam problem z odpowiednim zaprezentowaniem zagadek - zebyscie się choć troszkę pogłowiły nad odpowiedzią :lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 i wcale nie taka łatwa :lol: Trudniejszych już nie wymyślaj bo wpadniemy w kompleksy z powodu braku wyobraźni ;) :lol: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Moniś'] Trudniejszych już nie wymyślaj bo wpadniemy w kompleksy z powodu braku wyobraźni ;) :lol: ...powiedziala ta, ktora nas w te kompleksy wpedza (bo wlasciwie wszystko sama odgaduje) ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']...powiedziala ta, ktora nas w te kompleksy wpedza (bo wlasciwie wszystko sama odgaduje) ;) Wcale nie- mam tu dużą konkurencję :placz: ;) Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Oj Monia - przecież to Ty odgałaś większość zagadek właśnie ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gosiek napisał(a):Oj Monia - przecież to Ty odgałaś większość zagadek właśnie ;) To poproszę o brawa :multi::multi: ;);) A nad tymi pomysłami Gosiu, pomyślę jeszcze :lol: Może coś lepszego mi wpadnie do głowy od tych dotychczasowych ;);) PS. Jutro mój Noduś Łobuziak bedzie miał 7 miesięcy :lol: Quote
Yorkies Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Oj i jednak wyrobiłam się i wpadłam tu na chwilę bo ciekawość mnei zżerała... :evil_lol: nie pomyślałabym że to jabłko :roll: przez ten czas zdążylam wykapac moich facetów... Sonie zostawiam na jutro... zejdzie mi się z tym jej futrem... tymbardziej ze nieźle jush obrosła... :roll: Gosiu, masz jakieś ładne foteczki zeby nacieszyć ansze oczy przed zaśnięciem? :razz: pozdrawiam Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Malwinko - nie mam juz foteczek - dziś na dworku było ponuro i wstrętnie wiec nie fociłam. Zmykam już na dzisiaj - dobranoc wszystkim Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 I ja też już pędzę na łoże madejowe ;) Dobranoc Kochani! Quote
Yorkies Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 No to jutro zajzrę w poszukiwaniu foteczek :evil_lol: YORKIESnight Gosiu! ;) Quote
Lucy* Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wszyscy dobranoc.. a ja witajcie :lol: Ledwo mnie weekend nie było a tu stos zagadek !! A produkcja stron ?! :crazyeye: pięćdziesiąt stron zaległości :crazyeye: ale miałam zdziwko :lol: Gosiu.. a Ty przez te pięćdzesiąt stron.. niezmienna :loveu: .. świeże pomysły.. piękne fotki... zniewalające ujęcia :loveu: Quote
Yorkies Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dzień dobry, postanowiłam się przywitać i odrazu uczcić stronę 200 bo potem nie będę miałą okazji ... :evil_lol: :bigcool: wiec kolejnych 200 stron a nawet i więcej! :Cool!: zdrówko!:drinking: :BIG: pozdrawiam:evil_lol: Quote
Recommended Posts