Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno wróciłam do domku, zaglądam, a tu znowu zagadki.:multi:

Gosiu, bardzo pomysłowa jesteś , dziewczyny się świetnie bawią.:pSama próbuje odszyfrować tą ostatnią, ale nic innego niż było mówione nie przychodzi mi na myśl...:cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór !!! A ja tam WSZYSTKIE , WSZYŚCIUTKIE zagadki Gosiu rozpoznałam OD RAZU !!! Tylko co się będe CHWALIŁA :p :p :p

No to prosimy o odpowiedz do ostatniej:evil_lol::evil_lol: Dla takiego mistrza to nie jest problem:p

Posted

już jestem...ale mam dylemat - bo Monia powiedziała że moze to jabłko ale Kasia ze środek jabłuszka więc była blizsza odpowiedzi.....

obie zgadłyście :p

pyyyyyyszne było :lol:

i na tym kończymy zagadni w dniu dzisiejszym.... nie mam więcej foteczek z zagadkami :placz:

Posted

[quote name='Teklunia']HURRRRA!!!
wreszcie sie udalo :)
wespol zespol z Monika :)

Gosia, jeszcze jeszcze!!! :cool3:

Miałam na myśli ten środek, ale huk :lol:

Ciesze sie, że Kasia odgadła :lol::lol::lol:

Posted

No i co? Wcale nie taka trudna zagadka, prawda?

Postaram się jutro coś ufocić ale jesteście coraz lepsze w odgadywaniu i mam problem z odpowiednim zaprezentowaniem zagadek - zebyscie się choć troszkę pogłowiły nad odpowiedzią :lol:

Posted

[quote name='Moniś']
Trudniejszych już nie wymyślaj bo wpadniemy w kompleksy z powodu braku wyobraźni ;) :lol:
...powiedziala ta, ktora nas w te kompleksy wpedza (bo wlasciwie wszystko sama odgaduje) ;)

Posted

[quote name='Teklunia']...powiedziala ta, ktora nas w te kompleksy wpedza (bo wlasciwie wszystko sama odgaduje) ;)

Wcale nie- mam tu dużą konkurencję :placz: ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj Monia - przecież to Ty odgałaś większość zagadek właśnie ;)

To poproszę o brawa :multi::multi: ;);)
A nad tymi pomysłami Gosiu, pomyślę jeszcze :lol: Może coś lepszego mi wpadnie do głowy od tych dotychczasowych ;);)

PS. Jutro mój Noduś Łobuziak bedzie miał 7 miesięcy :lol:

Posted

Oj i jednak wyrobiłam się i wpadłam tu na chwilę bo ciekawość mnei zżerała... :evil_lol:

nie pomyślałabym że to jabłko :roll:

przez ten czas zdążylam wykapac moich facetów... Sonie zostawiam na jutro... zejdzie mi się z tym jej futrem... tymbardziej ze nieźle jush obrosła... :roll:

Gosiu, masz jakieś ładne foteczki zeby nacieszyć ansze oczy przed zaśnięciem? :razz:

pozdrawiam

Posted

Wszyscy dobranoc.. a ja witajcie :lol:

Ledwo mnie weekend nie było a tu stos zagadek !! A produkcja stron ?! :crazyeye: pięćdziesiąt stron zaległości :crazyeye: ale miałam zdziwko :lol:

Gosiu.. a Ty przez te pięćdzesiąt stron.. niezmienna :loveu: .. świeże pomysły.. piękne fotki... zniewalające ujęcia :loveu:

Posted

Dzień dobry,

postanowiłam się przywitać i odrazu uczcić stronę 200 bo potem nie będę miałą okazji ... :evil_lol:

:bigcool: wiec kolejnych 200 stron a nawet i więcej! :Cool!:

zdrówko!:drinking: :BIG:

pozdrawiam:evil_lol: