Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A ja znalazłam w necie przekrój awokado i jest rzeczywiście podobne do Gosinej zagadki :lol::lol::lol: Więc również powtarzam za Mamą i Karolinką, że to AWOKADO :multi::multi: :-o Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dzien dobry dziewczyny :buzi: Widze, ze cwiczycie umysly juz od rana :) W zyciu bym nie zgadla tej papryki... Natomias to rzeczywiscie przypomina awokado, ale jestem taka madra, bo mi dziewczyny podpowiedzialy. Obawiam sie ze sama bym na to nie wpadla :shake: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cześć Kasiu :buzi: Na pewno byś na to wpadła :lol: Po dłuższym zastanowieniu :lol: Gosiu czekamy na potwierdzenie rozwiązania :multi::multi: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Kasiu :buzi: Na pewno byś na to wpadła :lol: Po dłuższym zastanowieniu :lol: Gosiu czekamy na potwierdzenie rozwiązania :multi::multi: Monis, musialoby byc naprawde dluuuuuuuuuuuuuuuugie ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']Monis, musialoby byc naprawde dluuuuuuuuuuuuuuuugie ;) To nic :lol: Dzień się dopiero zaczął ;);) Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [SIZE=5]Witaj Gosiu :hand: O masz :shake: A te się znowu zabawiają jak ja w pracy siedze :placz: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Jestem - byłam na zakupach.... powiem tak - zagadka jest nadal nie rozwiązana - to nie jest avokado:evil_lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek']Jestem - byłam na zakupach.... powiem tak - zagadka jest nadal nie rozwiązana - to nie jest avokado:evil_lol: Nie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To co to? :mad: Wychodze z psem. Mam nadzieje, że jak wrócę to zagadka będzie rozwiązana :lol: A u nas dziś+1 i okropna chlapaa...:roll: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Jestem :multi: to może taki plasterek banana? :roll: ale co to te zielone :roll: Jakaś galaretka? :roll: Jakiś deser z bananem i galaretką zieloną? Quote
Yorkies Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gosiu, Ale trudna zagadka... ja nie mam pojęcia co to moze być :roll: :shake: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 no nareszcie :bigcool: to nie jest zwykły banan........ To banan Chiquita :evil_lol: Quote
Yorkies Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 no pieknie nas załatwiłaś :lol: banan chiquita :lol: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Monis, jak zwykle jestes nie do pokonania :) Brawo!!! A ja mam mase rzeczy do zrobienia w domu i mialam sie tym zajac, ale nie moglam dlugo wytrzymac bez dogomanii. ;) Chyba bede pracowac na raty... Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']Monis, jak zwykle jestes nie do pokonania :) Brawo!!! A ja mam mase rzeczy do zrobienia w domu i mialam sie tym zajac, ale nie moglam dlugo wytrzymac bez dogomanii. ;) Chyba bede pracowac na raty...Kasiu, rób tak jak ja: robisz wszystko w domku i co jakis czas zagladasz na dogo ;) Malwi :lol: widzę ze zaskoczyło Cię rozwiązanie :cool3: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Huuuurra :multi::multi::multi: To czekam na następną :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='an3czka']Może ringówki? :shake: :diabloti: Quote
an3czka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wiem! To jakieś plecionki ręcznej roboty?:cool3: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 zgadujcie dalej - plecionka... no tak, jest to plecione ale nie własnej roboty absolutnie - kupione w sklepie :cool3: Quote
Recommended Posts