madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ala, nic sie nie martw, i tak Cie kochamy :evil_lol: :bigok: Quote
Alka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosiu, piękne foteczki.:loveu::loveu::loveu: Wystarczy się tochę napatrzeć ,żeby wpaść w kompleksy i swoje foty schować głęboko ...:cool3: Szadz mieliście dzisiaj cudowną.:multi:Wogóle w Waszym ogrodzie bielutko, przyjemnie.:loveu:Na naszym osiedlu jakoś szaro.:diabloti: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']Alus, ale dlaczego placzesz???bo u Gosi to nawet trzepaczka jest fotogeniczna :placz::placz::placz:nie powiem już o ptaszkach , kropelkach , śnieżynkach :placz::placz::placz:chyba zamknę galeryjkę :placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Oj Ala - chyba zartujesz - przecież robisz dobre zdjęcia i nie powinnaś narzekać. Jakie znowu kompleksy? Co Ty opowiadasz? A moje zdjecia mają jeszcze długą drogę do doskonałości :cool3: Wychodzą dość nieźle ale to pewnie tylko dzięki aparacikowi ;) Hihii nie spodziewałam sie ze dojrzycie trzepaczkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosiek napisał(a):Oj Ala - chyba zartujesz - przecież robisz dobre zdjęcia i nie powinnaś narzekać. Jakie znowu kompleksy? Co Ty opowiadasz? A moje zdjecia mają jeszcze długą drogę do doskonałości :cool3: Wychodzą dość nieźle ale to pewnie tylko dzięki aparacikowi ;) Hihii nie spodziewałam sie ze dojrzycie trzepaczkę :evil_lol:cholewcia dzisiaj chciałam ufocić ciastko zanim go całkiem zjedza i doopa byle jakie wyszło:angryy: / fotka znaczy bo ciastko było extra ;)/ Quote
Yorkies Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 :crazyeye: wprost zakochałam się w tym zdjeciu!!!! :loveu: BOSKIE!:loveu: :multi: pozdrawiam;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia dzisiaj chciałam ufocić ciastko zanim go całkiem zjedza i doopa byle jakie wyszło:angryy: / fotka znaczy bo ciastko było extra ;)/ dobra dobra prosze mi tu bez ściemniania!zanim ufociłaś, to już nie było czego :eviltong: taaaaaaaka pychota hihi ;) Quote
anetta Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A ja prosze o ptaszki, ptaszki :jumpie: :lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='anetta']A ja prosze o ptaszki, ptaszki :jumpie: :lol: a skąd wiesz ze ufociłam ptaszki? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia dzisiaj chciałam ufocić ciastko zanim go całkiem zjedza i doopa byle jakie wyszło:angryy: / fotka znaczy bo ciastko było extra ;)/pokaż foteczkę :p Chętnie zobaczę :cool3: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] nie wiem co to za roślinka ale wygląda pięknie w Twoim wykonaniu, Gosiu ;)Madziu to jest wrzos - jak widać jest śliczny również zimą ;) Cześć Malwi - akurat na tym ujęciu Axio ma pyszczek w opadającej szadzi :cool3: Niestaty szadź już sie skończyła, zerwał się wiatr :-( Quote
Yorkies Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosiu, no to neizły mash refleks fotograficzny ;) :cool3: i oto kolejny na to dowód :loveu: ja jush nie wiem co mówić... :crazyeye: :roll: słów mi bark na te twoje cudeńka.. :loveu: BTW jakbyś miała ochote pofocic kiedys moje psiaki to ja chetnie skorzystam:evil_lol: :cool3: Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Co za perwersja! :crazyeye:Ogród królowej śniegu i trzepaczka do dywanów! :evil_lol: Bajka i proza życia :roll: Wszystkie zdjęcia Gosiu jak zwykle :p....cudowne! Ptaszki...rewelka! A ja jak zaczęłam "studiować" podręcznik do naszego aparatu to mnie senność ogarnęła :placz: I nadal pozostaje mi automatic! :placz: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Sikorecki!!:multi: Jakie slodziutkie:loveu::loveu: A ja chce wiecej Axelka:mad: Dla mnie kilka jego fot to za malo:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='mmbbaj']Co za perwersja! :crazyeye:Ogród królowej śniegu i trzepaczka do dywanów! :evil_lol: Bajka i proza życia :roll: :lol: nikt nie miał zauważyc tej trzepaczki a tu proszę - wszyscy zwrócili na nia uwagę :evil_lol: Przynajmniej wiadomo ze sie wpatrujecie w zdjątka ;) Dziękuję i cieszę sie bardzo ze nawet takie nielororowe foty się podobają :p Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 A teraz reszta dzisiejszych zdjęć miłego wieczoru zyczymy :p Quote
Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Przepiękne! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :-o:-o:-o:-o Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 To ja tak jeszcze na dobranoc :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 zagadka [SIZE=2]no i .. dobranoc :sleep2: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosiu - no i JAK ZWYKLE . Jak zwykle ZAZDROŚĆ MNIE ZŻERA !!! :crazyeye: :lol: :crazyeye: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol::lol::lol::lol::lol: york pedziwiatr :D a co do zagadki - czy to cos kaktusowatego? Quote
Evelina Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek'] zagadka [SIZE=2]no i .. dobranoc :sleep2: Moj Malzowinek stwierdzil, ze Gosiek to niesamowity talent kulinarny. Nie dosc ze takie oryginalne pyzy zrobila to je jeszcze starannie po brzegach obsmaza. :evil_lol: A tak powaznie, to ja obstawiam, pestki w papryce :roll: Tylko nie wiem czemu one takie zielonkawe ? :hmmmm: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Ewa zgadłaś :cool3: [SIZE=2]zielnokawe... bo przy słabym oświetleniu fociłam i tak jakos dfziwnie wyszły :lol: Pomysł z pyzami niesamowity :lol: Quote
Recommended Posts