Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, piękne foteczki.:loveu::loveu::loveu:

Wystarczy się tochę napatrzeć ,żeby wpaść w kompleksy i swoje foty schować głęboko ...:cool3:

Szadz mieliście dzisiaj cudowną.:multi:Wogóle w Waszym ogrodzie bielutko, przyjemnie.:loveu:Na naszym osiedlu jakoś szaro.:diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']Alus, ale dlaczego placzesz???bo u Gosi to nawet trzepaczka jest fotogeniczna :placz::placz::placz:nie powiem już o ptaszkach , kropelkach , śnieżynkach :placz::placz::placz:chyba zamknę galeryjkę :placz::placz::placz:

Posted

Oj Ala - chyba zartujesz - przecież robisz dobre zdjęcia i nie powinnaś narzekać. Jakie znowu kompleksy? Co Ty opowiadasz? A moje zdjecia mają jeszcze długą drogę do doskonałości :cool3:
Wychodzą dość nieźle ale to pewnie tylko dzięki aparacikowi ;)

Hihii nie spodziewałam sie ze dojrzycie trzepaczkę :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj Ala - chyba zartujesz - przecież robisz dobre zdjęcia i nie powinnaś narzekać. Jakie znowu kompleksy? Co Ty opowiadasz? A moje zdjecia mają jeszcze długą drogę do doskonałości :cool3:
Wychodzą dość nieźle ale to pewnie tylko dzięki aparacikowi ;)

Hihii nie spodziewałam sie ze dojrzycie trzepaczkę :evil_lol:
cholewcia dzisiaj chciałam ufocić ciastko zanim go całkiem zjedza i doopa byle jakie wyszło:angryy: / fotka znaczy bo ciastko było extra ;)/

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
cholewcia dzisiaj chciałam ufocić ciastko zanim go całkiem zjedza i doopa byle jakie wyszło:angryy: / fotka znaczy bo ciastko było extra ;)/

dobra dobra prosze mi tu bez ściemniania!zanim ufociłaś, to już nie było czego :eviltong: taaaaaaaka pychota hihi ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
pokaż foteczkę :p
Chętnie zobaczę :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
nie wiem co to za roślinka ale wygląda pięknie w Twoim wykonaniu, Gosiu ;)Madziu to jest wrzos - jak widać jest śliczny również zimą ;)

Cześć Malwi - akurat na tym ujęciu Axio ma pyszczek w opadającej szadzi :cool3:
Niestaty szadź już sie skończyła, zerwał się wiatr :-(

Posted

Gosiu,

no to neizły mash refleks fotograficzny ;) :cool3:

i oto kolejny na to dowód :loveu:

ja jush nie wiem co mówić... :crazyeye: :roll: słów mi bark na te twoje cudeńka.. :loveu:

BTW jakbyś miała ochote pofocic kiedys moje psiaki to ja chetnie skorzystam:evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

Co za perwersja! :crazyeye:Ogród królowej śniegu i trzepaczka do dywanów! :evil_lol: Bajka i proza życia :roll:
Wszystkie zdjęcia Gosiu jak zwykle :p....cudowne! Ptaszki...rewelka! A ja jak zaczęłam "studiować" podręcznik do naszego aparatu to mnie senność ogarnęła :placz: I nadal pozostaje mi automatic! :placz:

Posted

[quote name='mmbbaj']Co za perwersja! :crazyeye:Ogród królowej śniegu i trzepaczka do dywanów! :evil_lol: Bajka i proza życia :roll:

:lol: nikt nie miał zauważyc tej trzepaczki a tu proszę - wszyscy zwrócili na nia uwagę :evil_lol:
Przynajmniej wiadomo ze sie wpatrujecie w zdjątka ;)
Dziękuję i cieszę sie bardzo ze nawet takie nielororowe foty się podobają :p

Posted

[quote name='Gosiek'] zagadka

[SIZE=2]no i .. dobranoc :sleep2:

Moj Malzowinek stwierdzil, ze Gosiek to niesamowity talent kulinarny.
Nie dosc ze takie oryginalne pyzy zrobila to je jeszcze starannie po brzegach obsmaza. :evil_lol:

A tak powaznie, to ja obstawiam, pestki w papryce :roll:
Tylko nie wiem czemu one takie zielonkawe ? :hmmmm: