Alex_i_Suzi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Wlasnie :razz: Ja tez czekam na odpowiedz. Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 nikusia napisał(a):No to jak z tym rozwiązaniem? :cool3: Alex_i_Suzi napisał(a):Wlasnie :razz: Ja tez czekam na odpowiedz. I ja i ja!! :multi::multi: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='Moniś']Puzzelki Axelkowe od cioci ;) jaaakie sliczne :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 No dobrze - skoro nie chcecie juz sie głowić nad odpowiedzią... wstawiam rozwiazanie zagadki :diabloti: Quote
marlena924 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 A nam kto zrobi takie puzzle ?? :shiny: Nie no, wałek do włosów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myslałąm, ze to coś jak wycieraczka :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ooooo ja!! W życiu bym na to nie wpadła :lol::lol::lol::-o:-o:-o Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 marlena924 napisał(a):A nam kto zrobi takie puzzle ?? :shiny: Nie no, wałek do włosów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myslałąm, ze to coś jak wycieraczka :lol::oops: no nie nie stosuję takich rzeczy więc nieświadomam:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: no nie nie stosuję takich rzeczy więc nieświadomam:evil_lol:hahaha a ja od kiedy ciapnęłam sobie grzyweczkę i wyjeżdżam gdzieś - uzywam :eviltong: Na feriach i wakacjach :lol: Quote
Snoopy7 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cześć dziewczyny, oj nie wpadłabym na to, chociaż mówiłam że widzę tam włoski ludzkie :eviltong: . No to Gosieńko prosimy o nową zagadkę :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 A ja mam gdzieś takie :evil_lol: Co prawda nikt ich nie używa, ale mogłam iść je dokładnie obejrzeć :evil_lol: Wtedy może bym odgadła :multi: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Snoopy7 napisał(a):Cześć dziewczyny, oj nie wpadłabym na to, chociaż mówiłam że widzę tam włoski ludzkie :eviltong: . No to Gosieńko prosimy o nową zagadkę :lol: Cześć Aguś :buzi: Quote
Snoopy7 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cześć Moniś :hand: a co do wałeczka to też muszę zacząć używać bo moja grzywka ostatnio nie chce się układać :mad: . A ja dzisiaj miałam całą noc nie przespaną, bo Snoopcio nie mógł spać chyba za dużo zjadł pod wieczór, no i go brzuszek bolał, masowałam ale nic nie pomagało :look3: dopiero rano przesło po porannej toalecie :oops: a teraz już jest ok. :multi: Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Biedny Snoopcio... Pewnie wykończony ? Ucałuj mu pychola ode mnie!! Dziewczyny, pomożecie mi ? Napisałam posta na offie, ale widzę, że wszystkie u Gosi siedzicie... :) Bardzo proszę, to dla mnie ważne... Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Teraz u Gosi się off zrobił. :evil_lol: Weronisiu, Rami nie chce kopkać na dworku? :shake: Połóż tę matę w jakimś widocznym miejscu- może się do niej przekona :roll: Mój Nodi jak był na kwarantannie z początku nie chciał siusiać w wyznaczone miejsce, ale po każdym posiłku i spanku wołałam go, pokazywałam to miejsce i mówiłam "tu siku, tu siku" :oops: Potem się nauczył i sam tam biegł na siku i kopke. Ja za to mam inny problem :shake: Nie wiem jak poradzić sobie z tym jego nachalnym szczekaniem :placz: Próbowałam już chyba na wszystkie sposoby :placz: Z dnia na dzień coraz bardziej się boję, że któryś z sąsiadów pośle mi niezłą wiąche :placz: Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś, ale co ja mam zrobić, jak on nie chce przy mnie... On się boi że ja będę na niego zła, bo narobił mi pod nosem... :roll: A ze szczekaniem to ja też mam problem i już sama nie wiem czy miłym głosem go uspakajać, czy krzykiem... :shake: Ja staram się go za pyszczek złapać żeby na chwilę się uciszył (podobno tak karci szczenię matka) i od razu go czymś zajmuję... Wtedy nie szczeka... Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='nikusia']Moniś, ale co ja mam zrobić, jak on nie chce przy mnie... On się boi że ja będę na niego zła, bo narobił mi pod nosem... :roll: A ze szczekaniem to ja też mam problem i już sama nie wiem czy miłym głosem go uspakajać, czy krzykiem... :shake: Ja staram się go za pyszczek złapać żeby na chwilę się uciszył (podobno tak karci szczenię matka) i od razu go czymś zajmuję... Wtedy nie szczeka... To może po prostu usiądz z nim i tłumacz spokojnie, pokazuj..." Tu Ramisiu zrób kopke" :roll: . Ja też staram się go zajmować czymś jak szczeka, ale po minucie mu się nudzi i znów łozgot na cały blok :shake: Czasem ręce mi opadają :placz: Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ale czemu szczeka? W jakich okolicznościach? Ale w czasie kwarantanny to łatwiej piecha nauczyć, bo to szczeniaczek mały... :shake: Mam nadzieję że latem nam się uda... Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Jejku, ale mialam storn do nadrobienia. Gosiu zagadki super!! Sama probowalam zgadnac co to:eviltong: Ale zdjec Axelka nie widac:mad: (przepraszam za emota:evil_lol::evil_lol:) Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Czesc Gosia :) Walek byl nie do odgadniecia!!! Moze daj cos latwego teraz, zeby morale zgadujacych podniesc ;) Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 A ja moge sie przylaczyc do zabawy??:evil_lol: Tylko prosze o cos latwiejszego:eviltong: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Dziewczymy - jakoś nie miałam czasu na zdjecia dzisiaj - a teraz jakos tak... siedzę przed TV i patrzę na rozwój sytuacji w Chorzowie :-( Postaram się moze jutro jakieś zdjecia zrobić.... Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gosiek napisał(a):Dziewczymy - jakoś nie miałam czasu na zdjecia dzisiaj - a teraz jakos tak... siedzę przed TV i patrzę na rozwój sytuacji w Chorzowie :-( Postaram się moze jutro jakieś zdjecia zrobić....:shake: Gosiu to tragedia , znowu niefrasobliwość ludzi spowodowała tragedię :-( Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Straszne :-( Kurczę a tu temperatura ma rosnać więc i śnieg na dachach bedzie o wiele cięższy - strach isć do jakiegokolwiek supermarketu... a ci ludzie dzisiaj... ach jak strasznie skończyła się sobotnia wycieczka na wystawę :-( Quote
Recommended Posts