Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlena924 napisał(a):
A nam kto zrobi takie puzzle ?? :shiny: Nie no, wałek do włosów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myslałąm, ze to coś jak wycieraczka :lol:
:oops: no nie nie stosuję takich rzeczy więc nieświadomam:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops: no nie nie stosuję takich rzeczy więc nieświadomam:evil_lol:
hahaha a ja od kiedy ciapnęłam sobie grzyweczkę i wyjeżdżam gdzieś - uzywam :eviltong:
Na feriach i wakacjach :lol:

Posted

Snoopy7 napisał(a):
Cześć dziewczyny, oj nie wpadłabym na to, chociaż mówiłam że widzę tam włoski ludzkie :eviltong: . No to Gosieńko prosimy o nową zagadkę :lol:

Cześć Aguś :buzi:

Posted

Cześć Moniś :hand: a co do wałeczka to też muszę zacząć używać bo moja grzywka ostatnio nie chce się układać :mad: . A ja dzisiaj miałam całą noc nie przespaną, bo Snoopcio nie mógł spać chyba za dużo zjadł pod wieczór, no i go brzuszek bolał, masowałam ale nic nie pomagało :look3: dopiero rano przesło po porannej toalecie :oops: a teraz już jest ok. :multi:

Posted

Biedny Snoopcio... Pewnie wykończony ?
Ucałuj mu pychola ode mnie!!

Dziewczyny, pomożecie mi ? Napisałam posta na offie, ale widzę, że wszystkie u Gosi siedzicie... :)
Bardzo proszę, to dla mnie ważne...

Posted

Teraz u Gosi się off zrobił. :evil_lol:

Weronisiu, Rami nie chce kopkać na dworku? :shake:
Połóż tę matę w jakimś widocznym miejscu- może się do niej przekona :roll:

Mój Nodi jak był na kwarantannie z początku nie chciał siusiać w wyznaczone miejsce, ale po każdym posiłku i spanku wołałam go, pokazywałam to miejsce i mówiłam "tu siku, tu siku" :oops: Potem się nauczył i sam tam biegł na siku i kopke.

Ja za to mam inny problem :shake: Nie wiem jak poradzić sobie z tym jego nachalnym szczekaniem :placz: Próbowałam już chyba na wszystkie sposoby :placz:
Z dnia na dzień coraz bardziej się boję, że któryś z sąsiadów pośle mi niezłą wiąche :placz:

Posted

Moniś, ale co ja mam zrobić, jak on nie chce przy mnie... On się boi że ja będę na niego zła, bo narobił mi pod nosem... :roll:
A ze szczekaniem to ja też mam problem i już sama nie wiem czy miłym głosem go uspakajać, czy krzykiem... :shake:
Ja staram się go za pyszczek złapać żeby na chwilę się uciszył (podobno tak karci szczenię matka) i od razu go czymś zajmuję... Wtedy nie szczeka...

Posted

[quote name='nikusia']Moniś, ale co ja mam zrobić, jak on nie chce przy mnie... On się boi że ja będę na niego zła, bo narobił mi pod nosem... :roll:
A ze szczekaniem to ja też mam problem i już sama nie wiem czy miłym głosem go uspakajać, czy krzykiem... :shake:
Ja staram się go za pyszczek złapać żeby na chwilę się uciszył (podobno tak karci szczenię matka) i od razu go czymś zajmuję... Wtedy nie szczeka...

To może po prostu usiądz z nim i tłumacz spokojnie, pokazuj..." Tu Ramisiu zrób kopke" :roll: .

Ja też staram się go zajmować czymś jak szczeka, ale po minucie mu się nudzi i znów łozgot na cały blok :shake:
Czasem ręce mi opadają :placz:

Posted

Ale czemu szczeka? W jakich okolicznościach?
Ale w czasie kwarantanny to łatwiej piecha nauczyć, bo to szczeniaczek mały... :shake:
Mam nadzieję że latem nam się uda...

Posted

Jejku, ale mialam storn do nadrobienia. Gosiu zagadki super!! Sama probowalam zgadnac co to:eviltong:
Ale zdjec Axelka nie widac:mad: (przepraszam za emota:evil_lol::evil_lol:)

Posted

Dziewczymy - jakoś nie miałam czasu na zdjecia dzisiaj - a teraz jakos tak... siedzę przed TV i patrzę na rozwój sytuacji w Chorzowie :-(

Postaram się moze jutro jakieś zdjecia zrobić....

Posted

Gosiek napisał(a):
Dziewczymy - jakoś nie miałam czasu na zdjecia dzisiaj - a teraz jakos tak... siedzę przed TV i patrzę na rozwój sytuacji w Chorzowie :-(

Postaram się moze jutro jakieś zdjecia zrobić....
:shake: Gosiu to tragedia , znowu niefrasobliwość ludzi spowodowała tragedię :-(

Posted

Straszne :-(
Kurczę a tu temperatura ma rosnać więc i śnieg na dachach bedzie o wiele cięższy - strach isć do jakiegokolwiek supermarketu... a ci ludzie dzisiaj... ach jak strasznie skończyła się sobotnia wycieczka na wystawę :-(