Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosiek napisał(a):zgadujcie dalej :lol: nie trafiłam? :placz::placz: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Moniś napisał(a):nie trafiłam? :placz::placz: no, nie trafiłaś .... próbuj dalej :cool3: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosiek napisał(a):no, nie trafiłaś .... próbuj dalej :cool3: Eee :placz::placz: A myślałam, że to cebula :crazyeye: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A może kapustka kiszona? A może takie kiełki do jedzenia? :roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']A może kapustka kiszona? A może takie kiełki do jedzenia? :roll::roll::roll::roll::roll: suróweczka z kapusty kiszonej :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 huuuuurra!!!! :multi::multi::multi: A moja Mama już na początku mówiła, że surówka z kiszonej kapusty z marcheweczką :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 rany, dziewczyny, 2 godziny mnie nie bylo, a Wy 10 stron przegadalyscie :-o zagadki sa swietne i niesamowicie wciagajace. gratuluje Wam spostrzegawczosci, bo ja zadnej z nich bym nie odgadla - Gosia nas nie oszczedza i same trudne daje ;) A ta kapusta kiszona, to mi przypominala krewetke w cebuli :oops: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']huuuuurra!!!! :multi::multi::multi: A moja Mama już na początku mówiła, że surówka z kiszonej kapusty z marcheweczką :lol::lol::lol: :lol: no to widzę ze nie tylko Ty zgadujesz :cool3: Widzisz? trzeba się słuchać Mamy :lol: w takim razie dla Mamy :Rose: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 No to teraz ostatnia już na dzisiaj zagadka - oj ciężko mi juz wymyślać te zagadki :evil_lol: Kasiu - krewetki jadasz? Ja nie cierpię owoców morza - a krewetki wolę na wolności i zywe podziwiać :lol: Quote
Snoopy7 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ale tu stronek przybywa - super Gratuluje wszystkim wygranym - wielkie brawa . Gosiu, jesteś wspaniała :loveu: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No to ja mówie, że to jest kawałek drewna, którego masz tak dużo pod tym daszkiem :roll: A Mama to tylko tak przypadkiem zerknęła i poszła :lol: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 przypomina hube, ale ja Cie znam, to nie jest to huba :lol: ja tez nie znosze owocow morza... jedyny wyjatek to krewetki w takim specjalnym pomaranczowym sosie... ale juz w zadnej innej postaci ich nie tykam ;) niedawno kupilismy sobie z TZem mieszanke owocow morza, zeby sie przekonac, czy moze smak nam sie zmienil i beda nam smakowac. ale cale pudelko szybko wyladowalo w koszu - paskudztwo ;) Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):przypomina hube, ale ja Cie znam, to nie jest to huba :lol: ja tez nie znosze owocow morza... jedyny wyjatek to krewetki w takim specjalnym pomaranczowym sosie... ale juz w zadnej innej postaci ich nie tykam ;) niedawno kupilismy sobie z TZem mieszanke owocow morza, zeby sie przekonac, czy moze smak nam sie zmienil i beda nam smakowac. ale cale pudelko szybko wyladowalo w koszu - paskudztwo ;) hahaha - wiesz - mój maż jada owoce morza - tzn nie jada bo nie robię ale ogólnie jak by były to by jadł ;) a mi się krewetki - te juz do jedzenia - kojarzą sie z pędrakami :oops: nie drewno i nie huba :cool3: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A może taki wyłuskany słonecznik? :cool3: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Snoopy7']Łuska z rybki???? :roll: :Cool!::B-fly: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Brawoooo Agniesiu!! :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 W międzyczasie ufociłam coś jeszcze :evil_lol: Zagadka kolejna Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Owocek jakiś Kiwi? Limetka? Cytrynka? Winogronko? :diabloti: Quote
Snoopy7 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ojejku ja dopiero teraz zajrzałam , ale się cieszę :multi: super dziękuję wam kochani Quote
Recommended Posts