Yorkies Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wow ile pisałyście jak mnie nie było :crazyeye: i jak zwykle mnóstwo pieknych foteczek:loveu: a ta słonina mnie zszokowała... w zyciu bym nie zgadał... tymbardziej ze nadal wege jestem :evil_lol: A Axelcio jak zwykle uroczy! :loveu: Zdrówko za 1500 post :beerchug: :cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gosiu jak jestes na gg podlacz sie prosze do mnie ... Quote
Moniś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Hmm aż dziw ze Alicji R. tu jeszcze nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziwna sprawa :evil_lol::evil_lol: Może Alicja abstynentką została? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu jak jestes na gg podlacz sie prosze do mnie ... Daga - mi GG nie chodzi dzisiaj :shake: [quote name='Monia'] Dziwna sprawa :evil_lol::evil_lol: Może Alicja abstynentką została? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie uwierzę :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Daga - mi GG nie chodzi dzisiaj :shake: oj to szkoda, najwyzej wysle jeszcze dzisiaj, albo jutro maila :razz: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 DZIEŃDOBEREK ! Fotaski śliczniusie jak zwykle ! Gosieńko , czy u dalej tak zimno ? Ile dzisiaj stopieńków ? Bo u nas - brrrrr ! Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']DZIEŃDOBEREK ! Fotaski śliczniusie jak zwykle ! Gosieńko , czy u dalej tak zimno ? Ile dzisiaj stopieńków ? Bo u nas - brrrrr ! Haniu - w tej chwili -11 więc hmmmm cieplusio :cool3: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Haniu - w tej chwili -11 więc hmmmm cieplusio :cool3::mad: upał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad: upał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol::lol: jeszcze kilka stopni w górę i bikini czas założyć :lol::lol::lol::lol: A u Ciebie Alu ile stopieńków? Dobranoc dziewczyny Quote
isabelle Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hey Gosiu, Alez ci stronek i fotek przybylo. :lol: zagadki sa swietne jak rowniez zdjecia, ktore je obrazuja. :lol: ja padnieta jestem, duzo pracy teraz mam i przyznam sie, ze tylko pobieznie lookam co sie dzieje, nawet bez czytania, jedynie foteczki przegladam :lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dzieńdoberek Witam z rana - oj chłodnawo u nas -17 stopieńków nie nastraja do miłych spacerków z piechem :shake: Byle do wiosny [quote name='isabelle']Hey Gosiu, Alez ci stronek i fotek przybylo. :lol: zagadki sa swietne jak rowniez zdjecia, ktore je obrazuja. :lol: ja padnieta jestem, duzo pracy teraz mam i przyznam sie, ze tylko pobieznie lookam co sie dzieje, nawet bez czytania, jedynie foteczki przegladam :lol:Cześć Agatko :p Wiem jak lubisz sie smiać wiec jak bnedziesz miała wiecej czasu to gorąco polecam przeczytanie prób zgadywania zagadek :wink: Ja sie bawiłam świetnie i myślę że dziewczyny również.:multi: kawusia na dobry początek dnia Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cześć Gosiu :multi: U nas na termometrach - 10 stopieńków i ładne słoneczko, które gości w moim pokoiku :lol: Miłego dnia zyczę :cool3: :cool3: Quote
Magdalena1 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ojjoj....jak za starych dobrych czasow na offie ;) w sumie zimniutko nie jest...ale może ktoś się ze mną zamieni i pójdzie do roboty :lol: ja bym chętnie jeszcze poleniuchowała z Toyeczką :cool3: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cześć Gosieńko :multi: U nas -16 stopieńków- zimno oj zimno.. :shake: A zabawa w zgadywanki jest super i równie świetnie się bawiłam jak Ty :multi: Oczywiście czekam na nowe :multi: Miłego dzionka! Najlepiej niech temp. skoczy do +5 ;);) Ale byłaby frajda i w końcu oddech od tych mrozów ;) Ps. Jeśli czegoś nie przeoczyłam to Alicja Ozzinkowa nie dotarła na popijawe :shake: ;) Coś z Nią nie dobrze ;););) A i Tuffikowej coś nie było widać :shake: Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzieńdoberek wszystkim!! U nas -2 stopnie, ale na zepsutym termometrze... :) Pewnie jest z -10, ale miło jest wstać rano z przekonaniem, że lato wraca ;) ! Tylko gorzej jak się wyjdzie z psiakiem... Czyżby lato uciekło? :eviltong: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='nikusia'] Tylko gorzej jak się wyjdzie z psiakiem... Czyżby lato uciekło? :eviltong: Jeszcze się nie pojawiło na horyzoncie :roll: :shake: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzień dobry wszystkim, Ja także dzis trochę wymarzłam jak przed 9 robiłam zakupy na obiad... brr... ehh ferie sie kończą jush niestety... a znajac zycie jak zacznie sie skzola to i mrozy na przekor sie skonczą :shake: :lol: ale ja poki co dziś wybieram sie na imprezke u mnie w miescie na konkretne zakonczenie tych ferii :evil_lol: no to czekam na kolejne foto-zagadki :cool3: Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 hej Gosiu ! Dzisiaj też będą jakieś zagadki ? ;)Niezwykle pomysłowa jesteś:loveu: ,ja z moją wyobrażnią jestem chyba na bakier :shake: rano napisałam posta w Axelkowej galerii ,teraz zdziwona odkryłam ,że zniknął.:crazyeye:Kurcze, czyżbym była aż tak zaspana ?:crazyeye: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzien dobry, Gosiu! Sliczny mamy dzien, czyz nie? :) Czy masz pomysly na nowe zagadki? Bo ja juz cwicze umysl...;) Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry, Gosiu! Sliczny mamy dzien, czyz nie? :) Czy masz pomysly na nowe zagadki? Bo ja juz cwicze umysl...;) Z lodówki wszystko przyniesione- możemy zaczynać ;);) Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 :evil_lol: dziś zagadek niet :shake: Nie mam pomysłów :shake: Lecę z Axiem na dworek - nacieszyć sie troszkę słoneczkiem. Potem moze coś wykombinuję :cool3: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Mam jeszcze zagadkę - łatwą wczoraj już pstrykałam co mi pod łapki wlazło :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 o jak fajnie :multi: czy to moze jest kawalek czapki (albo szliczka)? Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):o jak fajnie :multi: czy to moze jest kawalek czapki (albo szliczka)? nie :p :shake: Quote
Recommended Posts