Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow ile pisałyście jak mnie nie było :crazyeye: i jak zwykle mnóstwo pieknych foteczek:loveu: a ta słonina mnie zszokowała... w zyciu bym nie zgadał... tymbardziej ze nadal wege jestem :evil_lol:

A Axelcio jak zwykle uroczy! :loveu:

Zdrówko za 1500 post :beerchug:

:cunao:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']Hmm aż dziw ze Alicji R. tu jeszcze nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziwna sprawa :evil_lol::evil_lol:
Może Alicja abstynentką została? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu jak jestes na gg podlacz sie prosze do mnie ... Daga - mi GG nie chodzi dzisiaj :shake:

[quote name='Monia'] Dziwna sprawa :evil_lol::evil_lol:
Może Alicja abstynentką została? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie uwierzę :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']DZIEŃDOBEREK ! Fotaski śliczniusie jak zwykle ! Gosieńko , czy u dalej tak zimno ? Ile dzisiaj stopieńków ? Bo u nas - brrrrr ! Haniu - w tej chwili -11 więc hmmmm cieplusio :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad: upał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol::lol: jeszcze kilka stopni w górę i bikini czas założyć :lol::lol::lol::lol:

A u Ciebie Alu ile stopieńków?

Dobranoc dziewczyny

Posted

Hey Gosiu,
Alez ci stronek i fotek przybylo. :lol: zagadki sa swietne jak rowniez zdjecia, ktore je obrazuja. :lol:
ja padnieta jestem, duzo pracy teraz mam i przyznam sie, ze tylko pobieznie lookam co sie dzieje, nawet bez czytania, jedynie foteczki przegladam :lol:

Posted

Dzieńdoberek
Witam z rana - oj chłodnawo u nas -17 stopieńków nie nastraja do miłych spacerków z piechem :shake:
Byle do wiosny

[quote name='isabelle']Hey Gosiu,
Alez ci stronek i fotek przybylo. :lol: zagadki sa swietne jak rowniez zdjecia, ktore je obrazuja. :lol:
ja padnieta jestem, duzo pracy teraz mam i przyznam sie, ze tylko pobieznie lookam co sie dzieje, nawet bez czytania, jedynie foteczki przegladam :lol:Cześć Agatko :p
Wiem jak lubisz sie smiać wiec jak bnedziesz miała wiecej czasu to gorąco polecam przeczytanie prób zgadywania zagadek :wink:
Ja sie bawiłam świetnie i myślę że dziewczyny również.:multi:

kawusia na dobry początek dnia

Posted

ojjoj....jak za starych dobrych czasow na offie ;)
w sumie zimniutko nie jest...ale może ktoś się ze mną zamieni i pójdzie do roboty :lol: ja bym chętnie jeszcze poleniuchowała z Toyeczką :cool3:

Posted

Cześć Gosieńko :multi:

U nas -16 stopieńków- zimno oj zimno.. :shake:

A zabawa w zgadywanki jest super i równie świetnie się bawiłam jak Ty :multi:
Oczywiście czekam na nowe :multi:

Miłego dzionka!
Najlepiej niech temp. skoczy do +5 ;);) Ale byłaby frajda i w końcu oddech od tych mrozów ;)

Ps. Jeśli czegoś nie przeoczyłam to Alicja Ozzinkowa nie dotarła na popijawe :shake: ;)
Coś z Nią nie dobrze ;););)

A i Tuffikowej coś nie było widać :shake:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim!!
U nas -2 stopnie, ale na zepsutym termometrze... :)
Pewnie jest z -10, ale miło jest wstać rano z przekonaniem, że lato wraca ;) !
Tylko gorzej jak się wyjdzie z psiakiem... Czyżby lato uciekło? :eviltong:

Posted

Dzień dobry wszystkim,

Ja także dzis trochę wymarzłam jak przed 9 robiłam zakupy na obiad... brr... ehh ferie sie kończą jush niestety... a znajac zycie jak zacznie sie skzola to i mrozy na przekor sie skonczą :shake: :lol:

ale ja poki co dziś wybieram sie na imprezke u mnie w miescie na konkretne zakonczenie tych ferii :evil_lol:

no to czekam na kolejne foto-zagadki :cool3:

Posted

hej Gosiu !

Dzisiaj też będą jakieś zagadki ? ;)Niezwykle pomysłowa jesteś:loveu: ,ja z moją wyobrażnią jestem chyba na bakier :shake:

rano napisałam posta w Axelkowej galerii ,teraz zdziwona odkryłam ,że zniknął.:crazyeye:Kurcze, czyżbym była aż tak zaspana ?:crazyeye:

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzien dobry, Gosiu!
Sliczny mamy dzien, czyz nie? :)
Czy masz pomysly na nowe zagadki? Bo ja juz cwicze umysl...;)

Z lodówki wszystko przyniesione- możemy zaczynać ;);)

Posted

:evil_lol: dziś zagadek niet :shake:
Nie mam pomysłów :shake:

Lecę z Axiem na dworek - nacieszyć sie troszkę słoneczkiem.
Potem moze coś wykombinuję :cool3: