Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Teklunia']Gocha, mow co to jest!!!:mad: Ja ma duzo rzeczy w domu do zrobienia, a siedze i gapie sie w komputer i w lodowke na zmiane (bo skoro to sie je to poszlam do lodowki poszukac tam rozwiazania;))Hihi wyprzedziłam Cię Kasiu :eviltong: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Yeeeeee!! Zgadlam!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 o, niepotrzebnie tym kijem machalam bo zlitowalas sie :oops: nie wpadlabym na to, ze to marchewka, a raczej nos Pana Balwana... Brawo Moniś :) Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 I jak? Pośmiałyście sie trochę z prób zgadywania? Mam nadzieję że macie teraz tak samo roześmiane buzie jak ja :lol::lol::lol::lol: Quote
Snoopy7 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Oj to Gratulacje dla Monisi Brawo :multi: super zabawa ale mnie wciągła... prosimy o jeszcze :multi: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiek napisał(a):Hihi wyprzedziłam Cię Kasiu :eviltong: no wlasnie.. i nie mam teraz wymowki, ze siedze przed komputerem ;) czas cos zrobic... ech...:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 no to ja już nie wiem :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Snoopy7']Oj to Gratulacje dla Monisi Brawo :multi: super zabawa ale mnie wciągła... prosimy o jeszcze :multi: No to jutro postaram sie coś nowego wymyślić ;) Monia a powiedz co dało Ci takie przypuszczenie że to może być marchewka? Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Teklunia napisał(a):no wlasnie.. i nie mam teraz wymowki, ze siedze przed komputerem ;) czas cos zrobic... ech...:roll: To leć do lodówki i popatrz co by się nadawało do zagadek :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiek napisał(a):I jak? Pośmiałyście sie trochę z prób zgadywania? Mam nadzieję że macie teraz tak samo roześmiane buzie jak ja :lol::lol::lol::lol: Mamy, mamy :lol::lol::lol::lol::lol: i prosimy o wiecej :lol::lol::lol: :multi::multi::multi::multi: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Gosiek']No to jutro postaram sie coś nowego wymyślić ;) Monia a powiedz co dało Ci takie przypuszczenie że to może być marchewka? Kierowalam sie kolorem :roll: i tymi zyleczkami :lol: i tak sobie pomyslalam, ze to moze wlasnie marchewka w zblizeniu. :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Moniś napisał(a):Kierowalam sie kolorem :roll: i tymi zyleczkami :lol: i tak sobie pomyslalam, ze to moze wlasnie marchewka w zblizeniu. :multi::multi::multi: No to gratuluję :cool3: Ojeju alez się uśmiałam :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiek napisał(a):No to gratuluję :cool3: Ojeju alez się uśmiałam :evil_lol: Dziekuje :lol: :multi: Mnie sie do tej pory buzka usmiecha :eviltong: Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 hehehe no dziewczyny... niezłą zabawę sobie tu urządziłyscie... szkoda ze akurat kompa bracia mi zajęli bo sama bym się chętnei właczyła :evil_lol: tak więc czekam na jakąś inną zagadke :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Lucy*']Marchewka :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: jak przeglądałaś i czytałaś wszystko o zagadce to nie spodziewałaś sie tego ze to zwykła marchewa co? :roflt: Tyle razy koło niej przechodziłam i nie zwracałam na nią uwagi a dziś mnie toś natchnęło na zdjecia makro - choć nie ma co focić niestety ;) jeszcze jedno ujęcie skromnej a tak ciekawej marcheweczki :roflt: Quote
Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: jak przeglądałaś i czytałaś wszystko o zagadce to nie spodziewałaś sie tego ze to zwykła marchewa co? :roflt: No wogóle... myśle sobie owoc jakiś.. lawa.. włókno pod mikroskopem... a tu :crazyeye: marchewka :crazyeye: :lol: :lol: Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 witam !:multi: Gosiu, ale nas wsystkich zaskoczyłać z tą ...marchewką :grin::grin::grin: Ja tak jak Teklunia byłam za grejpfrutem , a tu zupełne zaskoczenie...:crazyeye: Quote
Evelina Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gosiek']Ze tak powiem ..... ekscytujace ujecie Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Evelina']Ze tak powiem ..... ekscytujace ujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale miałyście fajną zabawę dzięki Gosi! :lol: Żałuję, że nie mogłam w niej uczestniczyć! ;) Quote
Magdalena1 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 nie no,jak dla mnie marchewka bomba :lol: :cool3: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Evelina']Ze tak powiem ..... ekscytujace ujecie :cool3: hihi - też racja Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Gorzej ze nie mam pomysłu na nową zagadkę.... ale moze coś wykombinuję ;) Oj zabawa była naprawdę wesoła - fajnie tak sie pośmiać z Wami :loveu: I faktycznie najbardziej kojarzyło mi się to z grajfrutem... taki śmieszny efekt w makrfotografii :lol: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 :grins: mam zagadki :grins: zaraz porobię szybko rameczki i wstawię - najpierw łatwa, bardzo łatwa czy trudniejsza? Quote
Moniś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gosiek napisał(a)::grins: mam zagadki :grins: zaraz porobię szybko rameczki i wstawię - najpierw łatwa, bardzo łatwa czy trudniejsza? OCzywiście, że łatwa :lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts