Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']Gocha, mow co to jest!!!:mad:
Ja ma duzo rzeczy w domu do zrobienia, a siedze i gapie sie w komputer i w lodowke na zmiane (bo skoro to sie je to poszlam do lodowki poszukac tam rozwiazania;))Hihi wyprzedziłam Cię Kasiu :eviltong:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Snoopy7']Oj to Gratulacje dla Monisi Brawo :multi: super zabawa ale mnie wciągła... prosimy o jeszcze :multi: No to jutro postaram sie coś nowego wymyślić ;)

Monia a powiedz co dało Ci takie przypuszczenie że to może być marchewka?

Posted

Teklunia napisał(a):
no wlasnie.. i nie mam teraz wymowki, ze siedze przed komputerem ;)
czas cos zrobic... ech...:roll:
To leć do lodówki i popatrz co by się nadawało do zagadek :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
I jak? Pośmiałyście sie trochę z prób zgadywania? Mam nadzieję że macie teraz tak samo roześmiane buzie jak ja :lol::lol::lol::lol:

Mamy, mamy :lol::lol::lol::lol::lol:
i prosimy o wiecej :lol::lol::lol:
:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Gosiek']No to jutro postaram sie coś nowego wymyślić ;)

Monia a powiedz co dało Ci takie przypuszczenie że to może być marchewka?

Kierowalam sie kolorem :roll: i tymi zyleczkami :lol: i tak sobie pomyslalam, ze to moze wlasnie marchewka w zblizeniu. :multi::multi::multi:

Posted

Moniś napisał(a):
Kierowalam sie kolorem :roll: i tymi zyleczkami :lol: i tak sobie pomyslalam, ze to moze wlasnie marchewka w zblizeniu. :multi::multi::multi:
No to gratuluję :cool3:

Ojeju alez się uśmiałam :evil_lol:

Posted

hehehe no dziewczyny... niezłą zabawę sobie tu urządziłyscie... szkoda ze akurat kompa bracia mi zajęli bo sama bym się chętnei właczyła :evil_lol:

tak więc czekam na jakąś inną zagadke :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']Marchewka :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: jak przeglądałaś i czytałaś wszystko o zagadce to nie spodziewałaś sie tego ze to zwykła marchewa co? :roflt:

Tyle razy koło niej przechodziłam i nie zwracałam na nią uwagi a dziś mnie toś natchnęło na zdjecia makro - choć nie ma co focić niestety ;)

jeszcze jedno ujęcie skromnej a tak ciekawej marcheweczki :roflt:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: jak przeglądałaś i czytałaś wszystko o zagadce to nie spodziewałaś sie tego ze to zwykła marchewa co? :roflt:

No wogóle... myśle sobie owoc jakiś.. lawa.. włókno pod mikroskopem... a tu :crazyeye: marchewka :crazyeye: :lol: :lol:

Posted

witam !:multi:

Gosiu, ale nas wsystkich zaskoczyłać z tą ...marchewką :grin::grin::grin:

Ja tak jak Teklunia byłam za grejpfrutem , a tu zupełne zaskoczenie...:crazyeye:

Posted

[quote name='Evelina']Ze tak powiem ..... ekscytujace ujecie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale miałyście fajną zabawę dzięki Gosi! :lol: Żałuję, że nie mogłam w niej uczestniczyć! ;)

Posted

Gorzej ze nie mam pomysłu na nową zagadkę.... ale moze coś wykombinuję ;)

Oj zabawa była naprawdę wesoła - fajnie tak sie pośmiać z Wami :loveu:
I faktycznie najbardziej kojarzyło mi się to z grajfrutem... taki śmieszny efekt w makrfotografii :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:grins: mam zagadki :grins:

zaraz porobię szybko rameczki i wstawię - najpierw łatwa, bardzo łatwa czy trudniejsza?

OCzywiście, że łatwa :lol: :evil_lol::evil_lol: