Basia&Safi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 wowwwwwwwww jak to slicznie wyglada :):):):):) Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiu cudowne fotki kwiatuszków mrożonych na szybie :razz: u mnie też były ale nie miał kto focić :oops:/ ja mam podwójne szybki ;)/ Quote
mmbbaj Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Gosiek']To teraz B&W zdjecia mrozu Gosiu, cudne! Jestem niemożliwie zachwycona! :Cool!: Ciekawe dlaczego na moich szybach takich malunków nie było...:hmmmm: Quote
Alka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Śliczne foteczki .:klacz: u nas też nie ma malowideł na szybach :shake: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 :lol: widzę ze najbardziej przypadły wam do gustu b&W zdjąteczka :lol: Ale tak sobie pomyslałam ze skoro słonka nie myło i lód nie blyszczał to najpiekniej prezentuje sie właśnie w czarno-białych barwach ;) a teraz mam jeszcze kilka zdjeć z daleka z bliska mahonia a teraz zagadka :evil_lol: co to jest? kto zgadnie? Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Gosiek'] co to jest? kto zgadnie? ja nie mam pojecia :shake: moze miąższ grejpfruta...? Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Teklunia napisał(a):ja nie mam pojecia :shake: moze miąższ grejpfruta...? N i e :diabloti: Hihihi no zgadujcie, zgadujcie - jestem pewna ze każdy będzie baaardzo zdziwiony rozwiązaniem zagadki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Może wnętrze tych pąków? :oops: :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Moniś'] Może wnętrze tych pąków? :oops: :eviltong::shake: nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Gosiek'] a teraz zagadka :evil_lol: co to jest? kto zgadnie? no mnie też się to widzi z jakimś grejfrutem tylko takim juz na wykończeniu :eviltong: Quote
Sylwcia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 hmmm Gosi to my prosimy o jakąś małą podpowiedź chociaż :-) Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A moze zblizenie celousika ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 :evil_lol::evil_lol: podpowiem tylko tyle że nie jest to owoc cytrusowy :evil_lol::evil_lol: hahaha ale mam zabawę.... oj potrzymam Was jeszcze na tym zgadywaniu - tym większe bedzie zdziwienie jak przedstawię rozwiązanie :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 od biedy moznaby to wziac za przekrój płuca...:roll: ale nie sadze, zebys sie komus do pluca dobrala :cool3: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Moniś napisał(a):A moze zblizenie celousika ? :evil_lol::evil_lol: Eeee a co to jest celousik? Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 to moze skorka jablka w zblizeniu? :roll: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Teklunia napisał(a):od biedy moznaby to wziac za przekrój płuca...:roll: ale nie sadze, zebys sie komus do pluca dobrala :cool3::crazyeye: o rany to podobnie wygląda płuco w przekroju? Nie, nie - to nie jest nic "ludzkiego" anie "zwierzęcego" :diabloti: Nic martwego :diabloti: hahaha ale............ mozna a nawet trzeba to jeść :evil_lol: Quote
Snoopy7 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Witaj Gosieńko, zdjęcia Twoje są poprostu przepiękne , uwielbiam je oglądać tylko ostatnio u nas też z czasem kiepsko. Axio cudny ucałuj go od nas, oj te jego śliczne oczka . A zagadka jest świetna , ja bym powiedziała że to jest świeczka taka już roztopiona i wyschnięta ????? :roll: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiek napisał(a):Eeee a co to jest celousik? Literowka :oops: Sorry :oops: Chodzilo mi co coleusik :roll: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 hihi to nie jest kwiatek ani świeczka :lol: Agniesiu - cieszę sie bardzo ze znalazłas chwilkę i zajrzałaś do nas :multi: Quote
Moniś Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 moze marchewka? :roll::roll: :evil_lol: :lol: Kombinuje jak kon pod gorke :evil_lol: Quote
Snoopy7 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 oj dopiero teraz zobaczyłam że to trzeba zjeść hmmmmmm a może pączek albo ciacho , tylko że ten kolor :roll: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Moniś']moze marchewka? :roll::roll: :evil_lol: :lol: Kombinuje jak kon pod gorke :evil_lol: i baaaardzo dobrze kombinujesz bo to jest marchewka :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [SIZE=2] zmarznięta i obdziubana przez ptaszki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gocha, mow co to jest!!!:mad: Ja ma duzo rzeczy w domu do zrobienia, a siedze i gapie sie w komputer i w lodowke na zmiane (bo skoro to sie je to poszlam do lodowki poszukac tam rozwiazania;)) Quote
Recommended Posts