Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale biorę się niedługo ostro a podniesienie troszkę mojego poziomu w foceniu,które jest niskie :mad:

żebym ja cię tu czasem zaraz tą pała :mad: nie potraktowała:eviltong: :p

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu!!!
Jak zwykle niepowtarzalna atmosfera u Ciebie:lol:
a każda wizyta tutaj wywołuje u mie paskudną zazdrość :oops:
Czy zdjęcia w ruchu też na manualu robisz?

Posted

[quote name='aga1215']
Czy zdjęcia w ruchu też na manualu robisz?Oj tak, właściwie tylko i wyłacznie na manualu robie zdjęcia :p

dzisiejsze.. takie sobie :razz:

tą sikorę lubie najbardziej - zawsze mam wrazenie ze ma umalowane oczy :lol:

i Axio :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

tą sikorę lubie najbardziej - zawsze mam wrazenie ze ma umalowane oczy :lol:

ona wyglada jak jakas drag queen :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
moze wlasnie przez ten ostry makijaż :lol:

Posted

Ależ tu u Gosieńki atmocfera :loveu::loveu::loveu:, tak miło Was, yorkofiołki ;), czytać, jak na starym dobrym offie yorkowym - :iloveyou:!!!

Fotki Gosi to już taka najwyższa liga :lol: , z wieeelką przyjemnością zawsze oglądam :lol: ! Ptaszynki są cudowne, a dla Axia specjalny buziak :buzi: .

Coś tylko z czasem ostatnio u mnie jest krucho - małe dzieci - małe kłopoty, większe dzieci - większe kłopoty ;) .

Cała yorkowa czwóreczka w rozrabianiu chyba na mamuśkę się podała. Biegają jak motorki, już zabierają się za meble, które mamuśka nie zdążyła w dzieciństwie poobgryzać :lol:, ale za to wesoło jest bardzo :lol: !!

Posted

Gosiaczek jak zwykle cudne zdjątka :loveu: :loveu: :loveu:

:hmmmm: A tak z innej beczki.. czy ktoś mi wyjaśni tą tajemnicę... DLACZEGO MAŁE YORKI SĄ CZARNE A Z WIEKIEM PŁOWIEJĄ ??? :hmmmm:
:hmmmm: Normalnie ile galerii oglądałam to Yoreczki po urodzeniu mają takie koffane czarne mordeczki a potem nagle są blondi ???? :hmmmm: :hmmmm: A może to jakieś specjalne zabiegi właścicielek hę ?? :cool3:

Posted

Lucy,

Yorki rodzą się rzeczywiscie czarne podpalane a z wiekiem samoistnie sie wybarwiają na kolor stalowo-niebieski na tułowiu i złoty na pyszczku i łapeczkach ;) nikt nie ma na to wpływu :cool3:

Posted

Cześć wszystkim :p

Koma - zrobiłaś swojemu preguskowi sweterek wełniany?
Musi super wyglądać :cool1: ... są zdjecia w Twojej galerii?

Lucy* - fajnie ze juz sie lepiej czujesz i wpadłaś w odwiedzinki :multi:
Malwina już Ci wytłumaczyła czary z barwami yorasków więc mam nadzieję teraz wieszz o co biega ;)
A ja już dziś po mini sesyjce foto i wstawiam swieżutkie fotki

Posted

elena napisał(a):

Coś tylko z czasem ostatnio u mnie jest krucho - małe dzieci - małe kłopoty, większe dzieci - większe kłopoty ;) .

Cała yorkowa czwóreczka w rozrabianiu chyba na mamuśkę się podała. Biegają jak motorki, już zabierają się za meble, które mamuśka nie zdążyła w dzieciństwie poobgryzać :lol:, ale za to wesoło jest bardzo :lol: !!
Eleno - co prawda czasu nie masz ale za to jak cudnie mozesz obserwować zabawy maluszków :loveu: Ach jak Ci zazdroszczę :oops::loveu:
no a meble.. sama wiesz.. co jakis czas trzeba wymieniać ;):lol:

Posted

Jej super fotki :multi:

Gosiek napisał(a):
Koma - zrobiłaś swojemu preguskowi sweterek wełniany?
Musi super wyglądać :cool1: ... są zdjecia w Twojej galerii?

Nie, nie robiłam (ciekawe co by z tego wyszło:evil_lol: ) ale kupiłam- taki czarny golfik :lol:
Fotek w ubranku nie mam, bo mój stary aparacik na dworzu zamarza :roll: :lol:
Ale może coś niedługo pocykamy bo jak się zrobi cieplej to nie bedzie potrzeby suńki ubierać ;)

Posted

Jeeej ale słodkie spojrzenie :loveu:

Gosiu, a czy ja dobrze wypatrzyłam jakieś podwójnego kucyczka...?:cool3: pochwal no się co ty tam Axelkowi na głoweczce tworzysz?;)

Posted

Malwi - prawie zawsze robię podwójnego kucorka - ten dolny zostaje na noc ;)
No i wygodniej tak bo Axelkowi przynajmniej włoski sie nie wymykają z kucyka:lol:

Koma
- wiesz, niebezpieczne jest wychodzenie z aparatem w mrozy - dlatego i ja wyczekiwałam zeby sie ociepliło chociaż do -17 i wtedy szłam robić na szybko jakieś fotki.... w przerwach aparacik był pod kurtką :evil_lol:
No ale ponoć kilka dni ma byc cieplej :cool3: zobaczymy.

Posted

:loveu:

Malwi - prawie zawsze robię podwójnego kucorka - ten dolny zostaje na noc ;-)
No i wygodniej tak bo Axelkowi przynajmniej włoski sie nie wymykają z kucyka:lol:

Ja to jakoś dopiero teraz wylookałam :evil_lol: ale dobry pomysł Axelek trochę tych włosków ma a tak przynajmniej mu wygodniej szaleć i sie bawić i wloski nie przeszkadzają :cool1:

oj... jak sie patrzy na toz djecie to się tak troskzę cieplej robi w te mrozy!rewelacja kwiatuszek:loveu: