Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witajcie, Jakiś jush czas jestem taki cichym obserwatorem tej galerii i tak jakos nie moglam sie zabrac by tu cos pisac w kazdym bądx razie chyba nie musze mówić że jestem pod wrażeniem talentu Gosi i jej foteczek ;) teraz jakos odnalazłam tu czesc naszej starej dgm wiec mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko bym wlacyzla sie troche do dyskusji :razz: :evil_lol: pozdrawiam;) Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Yorkies napisał(a):Witajcie, Jakiś jush czas jestem taki cichym obserwatorem tej galerii i tak jakos nie moglam sie zabrac by tu cos pisac w kazdym bądx razie chyba nie musze mówić że jestem pod wrażeniem talentu Gosi i jej foteczek ;) teraz jakos odnalazłam tu czesc naszej starej dgm wiec mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko bym wlacyzla sie troche do dyskusji :razz: :evil_lol: pozdrawiam;) Rzeczywiscie dawno cie tu nie bylo...... twoja galeria gdzies na samym koncu, ale mysle, ze nadrobisz zaleglosci:mad: Jakie wystawy w tym roku? Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 EEch a Magda znów a pałką :evil_lol: terrorystka :evil_lol: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 fotek psiaków za bardzo nie mam... tzn szykuje dosc duza niespodzianke dla wszystkich ;) ale to niebawem i mysle ze zaspokoje ciekawosc niektórych ;) poki co mam tylko troche sowich zdjec no i 100-dniowkowe ale to nie miejsce bym zasmiecala je swoja osoba ;) :lol: wiec spokojnie wszystko w swoim czasie ;) pozdrawiam Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 właśnie właśnie... jeszcze mnie sterroryzuje i znowu stąd zniknę :evil_lol: Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Joł Malwi, bys mi tka na gg odpisała :mad: :mad: :mad: bo psize pisze,a tobie chyba znów gg wisi ( ale to tak nawiasem mówiąc :cool3: :cool3: ) Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witaj Gosiu! Jesteś nareszcie.:multi:Od razu piękne fotaski zapodalaś.:loveu: Nie dość ,że cudownie focisz to znasz się na roślinach i ptactwie. Malwinko, miło cie czytac.Witaj !:multi: [quote name='grygy']EEch a Magda znów a pałką :evil_lol: terrorystka :evil_lol: ta emotka :mad: jest chyba ulubioną Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A tam, juz terroryzuje:eviltong: Malwina fotki ze studniowki oczywiscie mile widziane. No to wklejaj do swojej galeri:multi: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alka']Witaj Gosiu! ta emotka :mad: jest chyba ulubioną Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Inaczej sie nie da...... :evil_lol::evil_lol: Jak czegos sie chce to tylko sila...:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Maciek, gg mi padło rzeczywiście :evil_lol: Magda, Co ja tu będę dgm męczyć moją osobą :eviltong: :cool3: Alu, Mnie również miło ciebie tutaj czytac... ;) widze że się rozkręca trochę ten topic :razz: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Yorkies'] Magda, Co ja tu będę dgm męczyć moją osobą :eviltong: :cool3: No jak ja nie lubie takiego gadania!!:pissed::pissed: Zaraz sie komus tutaj oberwie:lmaa::lmaa: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 aż tak odważna i fotogeniczna to ja nie jestem :eviltong: pozdrawiam Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 No proszę, proszę jaki tu tłok ostatnio :crazyeye: Ależ sie cieszę :multi: tym bardziej ze "stara paczka" się pojawia w coraz wiekszym gronie :multi: Madzia... oj bo napiszę do admina zeby Ci emotkę wykasował :diabloti: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiek napisał(a): Madzia... oj bo napiszę do admina zeby Ci emotkę wykasował :diabloti: Nie no teraz ja jestem ofiara!!:placz::placz: Wszyscy sie na mnie mszcza:mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosia, jesteś genialna :evil_lol: zaraz piszemy petycje do admina :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiu, ja to przyznam że mnie jush od dawna brakowało tych offowych pogaduszek a tu można to znaleźć i w dodatku zakrapione twoimi pięknymi foteczkami!:cool3: czegoż chcieć więcej do szczęścia?! :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 :diabloti: nadużywanie zawsze ma skutki uboczne :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Yorkies napisał(a):Gosiu, ja to przyznam że mnie jush od dawna brakowało tych offowych pogaduszek a tu można to znaleźć i w dodatku zakrapione twoimi pięknymi foteczkami!:cool3: czegoż chcieć więcej do szczęścia?! :evil_lol:dzięki Malwi - nareszcie wraca dobra atmosferka ;) Tyle ze muszę pilnować żeby zdjecia były coby mi mod na topik nie wszedł :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :cool1: o widzę , że coraz więcej ,,starych'' yorkofiołków bywa na Galeryjce ;) Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 No wiec moi mili - dzisiejsze zdjąteczka :p a takie ptaszki dziś stołowały się na ostrokrzewiu w moim ogródku :p Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiek napisał(a):dzięki Malwi - nareszcie wraca dobra atmosferka ;) Tyle ze muszę pilnować żeby zdjecia były coby mi mod na topik nie wszedł :diabloti: Ekhm....a propo zdjec:evil_lol: Zobaczymy dzisiaj jakies?:eviltong: :evil_lol::evil_lol:<---------------- przerzucam sie na tego emotka:diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosia ty mnie do grobu wpędzisz z tymi ptaszkami :placz: mi takie sierotki wychodzą a twoje jak sztuczne :placz:takie jak z obrazka :placz: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiu, Ten mrozik na oknahc cudny! A o ptaszyanch nie wspomnę! :loveu: Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dlaczego Dziadek Mróz w Zaierciu to takie beztalencie?? Musze go wymienić na lepszy model :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 grygy napisał(a):Dlaczego Dziadek Mróz w Zaierciu to takie beztalencie?? Musze go wymienić na lepszy model :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maćku, nie tylko w Zawierciu, u nas też niejaki ...:diabloti: Quote
Recommended Posts