Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Jakiś jush czas jestem taki cichym obserwatorem tej galerii i tak jakos nie moglam sie zabrac by tu cos pisac w kazdym bądx razie chyba nie musze mówić że jestem pod wrażeniem talentu Gosi i jej foteczek ;)

teraz jakos odnalazłam tu czesc naszej starej dgm wiec mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko bym wlacyzla sie troche do dyskusji :razz: :evil_lol:

pozdrawiam;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yorkies napisał(a):
Witajcie,

Jakiś jush czas jestem taki cichym obserwatorem tej galerii i tak jakos nie moglam sie zabrac by tu cos pisac w kazdym bądx razie chyba nie musze mówić że jestem pod wrażeniem talentu Gosi i jej foteczek ;)

teraz jakos odnalazłam tu czesc naszej starej dgm wiec mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nic przeciwko bym wlacyzla sie troche do dyskusji :razz: :evil_lol:

pozdrawiam;)

Rzeczywiscie dawno cie tu nie bylo...... twoja galeria gdzies na samym koncu, ale mysle, ze nadrobisz zaleglosci:mad: Jakie wystawy w tym roku?

Posted

fotek psiaków za bardzo nie mam... tzn szykuje dosc duza niespodzianke dla wszystkich ;) ale to niebawem i mysle ze zaspokoje ciekawosc niektórych ;) poki co mam tylko troche sowich zdjec no i 100-dniowkowe ale to nie miejsce bym zasmiecala je swoja osoba ;) :lol:

wiec spokojnie wszystko w swoim czasie ;)

pozdrawiam

Posted

Witaj Gosiu!

Jesteś nareszcie.:multi:Od razu piękne fotaski zapodalaś.:loveu: Nie dość ,że cudownie focisz to znasz się na roślinach i ptactwie.

Malwinko, miło cie czytac.Witaj !:multi:

[quote name='grygy']EEch a Magda znów a pałką :evil_lol: terrorystka :evil_lol:
ta emotka :mad: jest chyba ulubioną Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Witaj Gosiu! ta emotka :mad: jest chyba ulubioną Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Inaczej sie nie da...... :evil_lol::evil_lol: Jak czegos sie chce to tylko sila...:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maciek,

gg mi padło rzeczywiście :evil_lol:

Magda,

Co ja tu będę dgm męczyć moją osobą :eviltong: :cool3:

Alu,

Mnie również miło ciebie tutaj czytac... ;)

widze że się rozkręca trochę ten topic :razz:

Posted

[quote name='Yorkies']
Magda,
Co ja tu będę dgm męczyć moją osobą :eviltong: :cool3:

No jak ja nie lubie takiego gadania!!:pissed::pissed: Zaraz sie komus tutaj oberwie:lmaa::lmaa:

Posted

No proszę, proszę jaki tu tłok ostatnio :crazyeye:
Ależ sie cieszę :multi: tym bardziej ze "stara paczka" się pojawia w coraz wiekszym gronie :multi:

Madzia... oj bo napiszę do admina zeby Ci emotkę wykasował :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):

Madzia... oj bo napiszę do admina zeby Ci emotkę wykasował :diabloti:

Nie no teraz ja jestem ofiara!!:placz::placz: Wszyscy sie na mnie mszcza:mad::mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiu,

ja to przyznam że mnie jush od dawna brakowało tych offowych pogaduszek a tu można to znaleźć i w dodatku zakrapione twoimi pięknymi foteczkami!:cool3: czegoż chcieć więcej do szczęścia?! :evil_lol:

Posted

Yorkies napisał(a):
Gosiu,

ja to przyznam że mnie jush od dawna brakowało tych offowych pogaduszek a tu można to znaleźć i w dodatku zakrapione twoimi pięknymi foteczkami!:cool3: czegoż chcieć więcej do szczęścia?! :evil_lol:
dzięki Malwi - nareszcie wraca dobra atmosferka ;)
Tyle ze muszę pilnować żeby zdjecia były coby mi mod na topik nie wszedł :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):
dzięki Malwi - nareszcie wraca dobra atmosferka ;)
Tyle ze muszę pilnować żeby zdjecia były coby mi mod na topik nie wszedł :diabloti:

Ekhm....a propo zdjec:evil_lol: Zobaczymy dzisiaj jakies?:eviltong:
:evil_lol::evil_lol:<---------------- przerzucam sie na tego emotka:diabloti:

Posted

grygy napisał(a):
Dlaczego Dziadek Mróz w Zaierciu to takie beztalencie?? Musze go wymienić na lepszy model :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Maćku, nie tylko w Zawierciu, u nas też niejaki ...:diabloti: