Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
Ciekawe dlaczego... :shake:
Kiedyś jak zaglądałam tam... jako gość, bo nie miałam jeszcze wtedy psa- to rzeczywiście była inna atmosfera... :-(

Fotki jak zwykle śliczne... :*
Nie wiem Monisiu - może powiedzieliśmy sobie juz wszystko i ci forumowicze którzy maja dłuższy staż opowiedzieli juz wszystko o psiakach i odchowali maluchy - o czym tu jeszcze pisać :-o
a OFF padł po kilku słowach krytyki osób które i tak tam nie zaglądały... trudno się mówi i trzeba gdzie indziej szukać tej wspaniałej atmosfery ;)
np a Galerii :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']
Ja jakoś nie piszę na yorkach - tak dziwnie sie zrobiło - kiedyś było wspaniale i rodzinnie a teraz yorkowe forum straciło duszę :-(

No wlasnie, jakos tak sie pozmienialo...:shake:

Gosia, ja za zdjecia to ciagle sie zabieram, ale jakos potem czasu mi brakuje albo sie zniechecam. I ciagle jeszcze robie wiekszosc na auto, nie opanowalam instrukcji. :roll: A zreszta i tak zawsze lepsze fotki wychodza A. :cool3: No moze z wyjatkiem makro, bo tu A. brakuje chyba cierpliwosci. ;)

Posted

[quote name='Evelina']Z suuuuper kadru Gosiaczku, z suuuper kadru :lol: HIHI chcesz więcej takich?

ważyłam kiedyś Axia co dwa tygodnie :eviltong:

a moze wolisz górala? :diabloti:

Posted

[quote name='isabelle']No wlasnie, jakos tak sie pozmienialo...:shake:

Gosia, ja za zdjecia to ciagle sie zabieram, ale jakos potem czasu mi brakuje albo sie zniechecam. I ciagle jeszcze robie wiekszosc na auto, nie opanowalam instrukcji. :roll: A zreszta i tak zawsze lepsze fotki wychodza A. :cool3: No moze z wyjatkiem makro, bo tu A. brakuje chyba cierpliwosci. ;) No widzisz - czyli pasjonuje Cię makro i masz do tego zapał - ja też ;)
Czekam niecierpliwie na ocieplenie i wiosnę :multi:
A mnie coraz bardziej podoba sie focenie na manualu :p

Posted

[quote name='Gosiek']HIHI chcesz więcej takich?

ważyłam kiedyś Axia co dwa tygodnie :eviltong:

Ja tez...:evil_lol: i nawet zakupilam specjalnie dla Fleur taka wage z miseczka coby moc ja "kontrolowac" na biezaco , ale nie byla zachwycona.

Posted

:evil_lol: ta waga co w niej Axio siedzi też była specjalnie kupiona zeby malucha ważyć na bieżąco :evil_lol:
a teraz ostala sie jako kuchenna :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Nie wiem Monisiu - może powiedzieliśmy sobie juz wszystko i ci forumowicze którzy maja dłuższy staż opowiedzieli juz wszystko o psiakach i odchowali maluchy - o czym tu jeszcze pisać :-o
a OFF padł po kilku słowach krytyki osób które i tak tam nie zaglądały... trudno się mówi i trzeba gdzie indziej szukać tej wspaniałej atmosfery ;)
np a Galerii :multi:

No więc przetrwali najwytrwalsi... :lol:
Ty, Ala Tuffikowa, Daga, Wind i Agatka.. :roll:
Szczerze to tylko Was pięć najbardziej kojarze z "tamtego czasu".
A reszta wsiąkła jak kamień w wodę... :shake:

W niektórych wątkach.. rzeczywiście powstała nie fajna atmosfera..:shake:

Posted

[quote name='Gosiek']To dobrze ze wszystko OK.. pokażesz jakąś fotkę Besuni? Pewnie sie panieneczka zmieniła od kiedy ja ostatni raz widziałam :cool1:

Ja jakoś nie piszę na yorkach - tak dziwnie sie zrobiło - kiedyś było wspaniale i rodzinnie a teraz yorkowe forum straciło duszę :-(
Za to w Galerii właśnie odnalazłam ten dawny, fajny klimacik :loveu: czego i Tobie Marcelko życzę.

Dzięki.

Faktycznie zmieniło się na naszym Yorkowym forum.

Dwa najnowsze zdjęcia Besi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ciekawe jak ja mogłabym Ozzulcowi kontrolować wagę :evil_lol:
AXELEK Mini przekochany :loveu: hihihih no wiesz Ala, są i większe wagi

Posted

Śliczna Besulka - jakoś tak chyba wyładniała jeszcze :crazyeye:

Ach chciałabym łobuziczkę znów zobaczyć... mam nadzieję ze się spotkamy za jakiś czas :razz:

Posted

Wind dzieki :buzi:

[quote name='Gosiek']
Hihi - PIKA, czyli znów przeżywasz rozkosz? :cool3:

Noooo i kcem jeszcze :diabloti:

[quote name='Gosiek']A proszę uprzejmie :)

totalnie rozmyte

a tu suuuper kadr prawda?
:hmmmm: a Ty pewna jesteś,że to Ty robilaś a nie ja na ten przyklad :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :buzi:

moja klawiatura to już odmawia posłuszeństwa w wypisywaniu tych pochwał w Twoim kierunku :lol: :lol: jednym słowem brakuje wyrazów w polskim słowniku by opisać to co się czuje oglądając te zdjęcia.
Ja to nie mogę się nimi zachwycić i czasami oglądam jedno zdjęcie przez 5 min bo tak mnie zaciekawiło.
Ja tylko po cichutku sobie marzę żeby mieć takie "cudo" do focenia, a potem ciutke takiego talentu i takiej ręki jaką Ty do tego posiadasz :oops:

W takiej zimie jaką nam tutaj zaprezentowałaś można się zakochać i ja właśnie się zakochałam :oops: Wszystkie fotki są rewelacyjne i każda ma niepowtarzalny klimat oraz tyle emocji w sobie, że tego nie da się opisać, to trzeba czuć

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

ukłony w Twoją stronę Gosiu

Posted

Gosiek napisał(a):
Śliczna Besulka - jakoś tak chyba wyładniała jeszcze :crazyeye:

Dziękujemy :buzi:

Gosiek napisał(a):
Ach chciałabym łobuziczkę znów zobaczyć... mam nadzieję ze się spotkamy za jakiś czas :razz:

Bardzo chętnie:)

Posted

PIKA, no jasne ze jestem pewna - to były jedne z pierwszych zdjęć - nie mówię ze wszystkie były takie bo były i niezłe ale sama wiesz jak to na początku sie foci. Potem zmieniłam aparacik i umiejętności się ciut zwiekszyły i zdjątka są lepsze ;)

Daga Ty dziewczyno nie przesadzaj :evil_lol: bo nie wiem co mam odpowiedzieć :oops:

Marcelko
to do zobaczenia :cool1:
A teraz mam nadzieje Cię częściej gościć w galerii :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol:A u mnie dopiero 50ta :crazyeye:
Hihi ale nie ma co... oblewamy tą skromną liczbę

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol:

Zdążyłam?:crazyeye: bo ja też za 100 stronkę u Gosi się napiję!:Cool!::sweetCyb::B-fly::drinking::knajpa::pepsi::chlup::drinka::drink1::BIG:

Posted

[quote name='mmbbaj']Zdążyłam?:crazyeye: bo ja też za 100 stronkę u Gosi się napiję!:Cool!::sweetCyb::B-fly::drinking::knajpa::pepsi::chlup::drinka::drink1::BIG: :sweetCyb: zdążyłaś Małgosiu, zdążyłaś i na dokładkę napisałaś tysięczny poscik w mojej galerii :sweetCyb: :BIG:
:knajpa: :knajpa: :knajpa:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: oj Małgosiu, masz o mnie stanowczo zbyt dobre zdanie :evil_lol:
Cuda w kuchni... no cóż, ostatnio mało innowacji wprowadzam i wcinamy raczej tradycyjnie, tzn to co robię dość często i tyle. Jakoś nie bardzo u mnie chcą jadać wynalazki... tzn smakuje wszystkim i owszem ale...zjedli by z chęcia zwykłego a'la schaboszczaka z indorka ;)
Ciasteczka piekę raczej na jakieś okazje (teraz w lutym bede dopiero piekła), w szafach listeczki powiadasz :diabloti: chyba ze na modłę jesienną ;) czyli w rozsypce :diabloti:
Książeczki nie powiem, czytuję w m iędzyczasie a na dogo zaglądam co chwilę i patrzę cóż nowego sie pojawiło..... zdjecia robię - jak wychodzę z Axiem na dworek :evil_lol:
I co Ty na to?
spadłam z piedestału? :oops::oops::oops:

Gosiu, ja już od dawna wiem, że jesteś osóbką skromną;) Nie spadłaś z piedestału :evil_lol:, myślę, że chyba jesteś świetnie zorganizowana czego ja niestety nie mogę o sobie powiedzieć :shake:, a ciągle sobie obiecuję...:roll:

No i dalej za 100 stronkę! :Rose::drink1::knajpa:

Posted

[quote name='Gosiek']:sweetCyb: zdążyłaś Małgosiu, zdążyłaś i na dokładkę napisałaś tysięczny poscik w mojej galerii :sweetCyb: :BIG:
:knajpa: :knajpa: :knajpa:

Naprawdę???:crazyeye:...oj jak się cieszę!!!:lol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: