Evelina Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']Ewa śmiejesz się z wagi czy z jakości zdjęcia? :evil_lol:Z suuuuper kadru Gosiaczku, z suuuper kadru :lol: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Moniś napisał(a):Ciekawe dlaczego... :shake: Kiedyś jak zaglądałam tam... jako gość, bo nie miałam jeszcze wtedy psa- to rzeczywiście była inna atmosfera... :-( Fotki jak zwykle śliczne... :*Nie wiem Monisiu - może powiedzieliśmy sobie juz wszystko i ci forumowicze którzy maja dłuższy staż opowiedzieli juz wszystko o psiakach i odchowali maluchy - o czym tu jeszcze pisać :-o a OFF padł po kilku słowach krytyki osób które i tak tam nie zaglądały... trudno się mówi i trzeba gdzie indziej szukać tej wspaniałej atmosfery ;) np a Galerii :multi: Quote
isabelle Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Ja jakoś nie piszę na yorkach - tak dziwnie sie zrobiło - kiedyś było wspaniale i rodzinnie a teraz yorkowe forum straciło duszę :-( No wlasnie, jakos tak sie pozmienialo...:shake: Gosia, ja za zdjecia to ciagle sie zabieram, ale jakos potem czasu mi brakuje albo sie zniechecam. I ciagle jeszcze robie wiekszosc na auto, nie opanowalam instrukcji. :roll: A zreszta i tak zawsze lepsze fotki wychodza A. :cool3: No moze z wyjatkiem makro, bo tu A. brakuje chyba cierpliwosci. ;) Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Evelina']Z suuuuper kadru Gosiaczku, z suuuper kadru :lol: HIHI chcesz więcej takich? ważyłam kiedyś Axia co dwa tygodnie :eviltong: a moze wolisz górala? :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='isabelle']No wlasnie, jakos tak sie pozmienialo...:shake: Gosia, ja za zdjecia to ciagle sie zabieram, ale jakos potem czasu mi brakuje albo sie zniechecam. I ciagle jeszcze robie wiekszosc na auto, nie opanowalam instrukcji. :roll: A zreszta i tak zawsze lepsze fotki wychodza A. :cool3: No moze z wyjatkiem makro, bo tu A. brakuje chyba cierpliwosci. ;) No widzisz - czyli pasjonuje Cię makro i masz do tego zapał - ja też ;) Czekam niecierpliwie na ocieplenie i wiosnę :multi: A mnie coraz bardziej podoba sie focenie na manualu :p Quote
isabelle Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']HIHI chcesz więcej takich? ważyłam kiedyś Axia co dwa tygodnie :eviltong: Ja tez...:evil_lol: i nawet zakupilam specjalnie dla Fleur taka wage z miseczka coby moc ja "kontrolowac" na biezaco , ale nie byla zachwycona. Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 :evil_lol: ta waga co w niej Axio siedzi też była specjalnie kupiona zeby malucha ważyć na bieżąco :evil_lol: a teraz ostala sie jako kuchenna :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Gosiek napisał(a):Nie wiem Monisiu - może powiedzieliśmy sobie juz wszystko i ci forumowicze którzy maja dłuższy staż opowiedzieli juz wszystko o psiakach i odchowali maluchy - o czym tu jeszcze pisać :-o a OFF padł po kilku słowach krytyki osób które i tak tam nie zaglądały... trudno się mówi i trzeba gdzie indziej szukać tej wspaniałej atmosfery ;) np a Galerii :multi: No więc przetrwali najwytrwalsi... :lol: Ty, Ala Tuffikowa, Daga, Wind i Agatka.. :roll: Szczerze to tylko Was pięć najbardziej kojarze z "tamtego czasu". A reszta wsiąkła jak kamień w wodę... :shake: W niektórych wątkach.. rzeczywiście powstała nie fajna atmosfera..:shake: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Więc Moniczko cieszmy sie ze mamy Galerię i wspaniała atmosferę i poznałyśmy dzięki temu wspaniałe osoby :Cool!::sweetCyb::bigcool: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ciekawe jak ja mogłabym Ozzulcowi kontrolować wagę :evil_lol: AXELEK Mini przekochany :loveu: Quote
Marca_Besi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']To dobrze ze wszystko OK.. pokażesz jakąś fotkę Besuni? Pewnie sie panieneczka zmieniła od kiedy ja ostatni raz widziałam :cool1: Ja jakoś nie piszę na yorkach - tak dziwnie sie zrobiło - kiedyś było wspaniale i rodzinnie a teraz yorkowe forum straciło duszę :-( Za to w Galerii właśnie odnalazłam ten dawny, fajny klimacik :loveu: czego i Tobie Marcelko życzę. Dzięki. Faktycznie zmieniło się na naszym Yorkowym forum. Dwa najnowsze zdjęcia Besi: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ciekawe jak ja mogłabym Ozzulcowi kontrolować wagę :evil_lol: AXELEK Mini przekochany :loveu: hihihih no wiesz Ala, są i większe wagi Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Śliczna Besulka - jakoś tak chyba wyładniała jeszcze :crazyeye: Ach chciałabym łobuziczkę znów zobaczyć... mam nadzieję ze się spotkamy za jakiś czas :razz: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Wind dzieki :buzi: [quote name='Gosiek'] Hihi - PIKA, czyli znów przeżywasz rozkosz? :cool3: Noooo i kcem jeszcze :diabloti: [quote name='Gosiek']A proszę uprzejmie :) totalnie rozmyte a tu suuuper kadr prawda? :hmmmm: a Ty pewna jesteś,że to Ty robilaś a nie ja na ten przyklad :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Witaj Gosiu :buzi: moja klawiatura to już odmawia posłuszeństwa w wypisywaniu tych pochwał w Twoim kierunku :lol: :lol: jednym słowem brakuje wyrazów w polskim słowniku by opisać to co się czuje oglądając te zdjęcia. Ja to nie mogę się nimi zachwycić i czasami oglądam jedno zdjęcie przez 5 min bo tak mnie zaciekawiło. Ja tylko po cichutku sobie marzę żeby mieć takie "cudo" do focenia, a potem ciutke takiego talentu i takiej ręki jaką Ty do tego posiadasz :oops: W takiej zimie jaką nam tutaj zaprezentowałaś można się zakochać i ja właśnie się zakochałam :oops: Wszystkie fotki są rewelacyjne i każda ma niepowtarzalny klimat oraz tyle emocji w sobie, że tego nie da się opisać, to trzeba czuć :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: ukłony w Twoją stronę Gosiu Quote
Marca_Besi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Gosiek napisał(a):Śliczna Besulka - jakoś tak chyba wyładniała jeszcze :crazyeye: Dziękujemy :buzi: Gosiek napisał(a): Ach chciałabym łobuziczkę znów zobaczyć... mam nadzieję ze się spotkamy za jakiś czas :razz: Bardzo chętnie:) Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 PIKA, no jasne ze jestem pewna - to były jedne z pierwszych zdjęć - nie mówię ze wszystkie były takie bo były i niezłe ale sama wiesz jak to na początku sie foci. Potem zmieniłam aparacik i umiejętności się ciut zwiekszyły i zdjątka są lepsze ;) Daga Ty dziewczyno nie przesadzaj :evil_lol: bo nie wiem co mam odpowiedzieć :oops: Marcelko to do zobaczenia :cool1: A teraz mam nadzieje Cię częściej gościć w galerii :p Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Daga Ty dziewczyno nie przesadzaj :evil_lol: bo nie wiem co mam odpowiedzieć :oops: Gosiu, ależ ja nie przesadzam, napisałam to co myślę ;) za 100 stronkę :knajpa: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol:A u mnie dopiero 50ta :crazyeye: Hihi ale nie ma co... oblewamy tą skromną liczbę Quote
mmbbaj Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol: Zdążyłam?:crazyeye: bo ja też za 100 stronkę u Gosi się napiję!:Cool!::sweetCyb::B-fly::drinking::knajpa::pepsi::chlup::drinka::drink1::BIG: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='mmbbaj']Zdążyłam?:crazyeye: bo ja też za 100 stronkę u Gosi się napiję!:Cool!::sweetCyb::B-fly::drinking::knajpa::pepsi::chlup::drinka::drink1::BIG: :sweetCyb: zdążyłaś Małgosiu, zdążyłaś i na dokładkę napisałaś tysięczny poscik w mojej galerii :sweetCyb: :BIG: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: oj Małgosiu, masz o mnie stanowczo zbyt dobre zdanie :evil_lol: Cuda w kuchni... no cóż, ostatnio mało innowacji wprowadzam i wcinamy raczej tradycyjnie, tzn to co robię dość często i tyle. Jakoś nie bardzo u mnie chcą jadać wynalazki... tzn smakuje wszystkim i owszem ale...zjedli by z chęcia zwykłego a'la schaboszczaka z indorka ;) Ciasteczka piekę raczej na jakieś okazje (teraz w lutym bede dopiero piekła), w szafach listeczki powiadasz :diabloti: chyba ze na modłę jesienną ;) czyli w rozsypce :diabloti: Książeczki nie powiem, czytuję w m iędzyczasie a na dogo zaglądam co chwilę i patrzę cóż nowego sie pojawiło..... zdjecia robię - jak wychodzę z Axiem na dworek :evil_lol: I co Ty na to? spadłam z piedestału? :oops::oops::oops: Gosiu, ja już od dawna wiem, że jesteś osóbką skromną;) Nie spadłaś z piedestału :evil_lol:, myślę, że chyba jesteś świetnie zorganizowana czego ja niestety nie mogę o sobie powiedzieć :shake:, a ciągle sobie obiecuję...:roll: No i dalej za 100 stronkę! :Rose::drink1::knajpa: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']:sweetCyb: zdążyłaś Małgosiu, zdążyłaś i na dokładkę napisałaś tysięczny poscik w mojej galerii :sweetCyb: :BIG: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Naprawdę???:crazyeye:...oj jak się cieszę!!!:lol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 zdążyłam??? :cunao:no to HURRRRRRAAAAAAAAAAA :cunao: :knajpa: :cunao: :knajpa: :cunao: :drink1: Quote
Recommended Posts