malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='mAKU']Witam, "...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia" te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p :placz: ale :placz: ale:placz: ale to jest niemożliwe żeby robić takie zdjęcia :shake: Quote
marlena924 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Super zdjęcia. A ta śnieżna miejscowość wydaje się bardzo interesujaca... :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No wlasnie, cos dlugo Gosiek na urlopie:roll: Jak ja dlugo nie widzialam Fleur.... a moze wiecej fotek?:lol: Pannica jak zawsze piekna:multi: Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):No wlasnie, cos dlugo Gosiek na urlopie:roll: Jak ja dlugo nie widzialam Fleur.... a moze wiecej fotek?:lol: Pannica jak zawsze piekna:multi: Właśnie, właśnie :roll: Flerusi jak na lekarstwo :roll: Prosimy o więcej :lol: I oczywiście czekamy na powrót Gosi i mase foteczek :cool3: Quote
isabelle Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Flerusia dziekuje bardzo za komplementy :oops: :oops: :oops: , mysle, ze Gosia wiecej pieskow ufocila i jak wroci to powstawia. :multi: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A Gosia dzisiaj wraca :) ...chyba...:oops: i beda fajne fotki :) Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Teklunia napisał(a):A Gosia dzisiaj wraca :) ...chyba...:oops: i beda fajne fotki :) Oby:evil_lol: Ale czy bedzie miala dla nas czas??:roll: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Haaaalo dziewczyny Im back :evil_lol::evil_lol: Jestem, wróciłam, foty przywiozłam.... zgram z dysku na kompik i cosik wstawię... na zachętę - reszta bedzie w kolejnych dniach :evil_lol: Było pięknie i wspaniale, pogoda była wiecej niż łaskawa - tylko wczoraj była gesta mgła a poza tym słońce, słońce i jeszcze raz słońce :multi: Nacieszyłam sie nim troszkę ;) Naspacerowałam sie za wszystkie czasy a Axel juz ostatniego dnia nie bardzo chciał na dwór wychodzić :shake: bo ile mozna ;) Pańcia biedaka ciągała na spacerki po conajmniej 5 godzin dziennie :diabloti: Agatko - dzięki za wstawione fotaski ale o wiele bardziej dziekuję za oba spotkanka - było wspaniale i już czekam na kolejne :loveu: Dzięki dziewczyny że nie szukałam topiku w czelusciach :razz: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No proszę wróciła wypoczęta i zaraz jaki długi pościk nam wstawiła ;) Super ci sie udało z pogodą :multi:. A teraz czekamy na fotki :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witaj Gosiu!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jak się cieszę, że już jesteś! :lol: Koniecznie dawaj foteczki bo jestem baaaaardzo ciekawa! Człowiek przynajmniej piękną zimę na zdjęciach zobaczy! ;) No i opowiedz coś więcej ! Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ŁAAAAAAAAAAAAAAAAA, GOSIACZEK WRÓCIŁ!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Strasznie sie ciesze! :buzi: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Powstawiam mnóstwo fot - najwiecej mam widoczków - było cudnie - łaziłam sobie po szczytach gór troszke po str polskiej, troszkę po słowackiej :evil_lol: bo to akurat granica była :cool3: Widoczki niezapomniane - będę opowiadać wraz z fotami - lepiej zobrazują wszystko co widziałam :lol: Ogólnie jestem zadowolona - wszystcy sie Axiem zachwycali ze taki dzielny - wspinaliśmy sie codziennie po stoku dla narciarzy więc nas widzieli nie raz i podziwiali wytrzymałość Axia :lol: nawet chłopcy ze straży granicznej się nim zachwycali :p Idę męża namówić zeby mi zdjęcia zgrał na kompik to coś wybiorę na dobry początek :p Quote
isabelle Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witaj Gosiu, fajnie, ze juz wrociliscie!!! :multi: :multi: :multi: Ja tez bardzo dziekuje za spotkanka i mam nadzieje, ze teraz uda nam sie czesciej spotykac. :lol: Czekam na Twoje fotki, sama tez mam ich duzo i nawet zastanawiam sie czy nie zalozyc jakiejs galeryjki tylko kiedy ja znajde czas na jej uzupelnianie? :roll: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Agatko - zakładaj galeryjkę.. a jeśli nie to wstawiaj do Axiowej galerii swoje fotki - z miłą chęcią będę je oglądać :cool1: Kasia - dla Ciebie mam coś specjalnego a zdjątka juz zgrywam powoli Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek'] Kasia - dla Ciebie mam coś specjalnego a zdjątka juz zgrywam powoli AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool: Nie moge, boskie po prostu :p W przyszlym roku zapraszam Was wszystkich do "mojego" pensjonatu ;) DZIEKUJE BARDZO, GOSIU :buzi: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 A proszę bardzo - nie mogłam nie ufocić przecież :cool3::lol: Domeczek jest w Wiśle - tak dla ścisłości ;) Zgrałam fotaski - teraz pooglądam i zrobię małą selekcję początkową, Ale najpierw opiszę Wam drogę - bez fot. Dojechaliśmy prawie do Zwardonia i szyld przy drodze kazał skręcić w taką drogę biegnącą przez las... więc skręciliśmy ale jakoś tak mało odśnieżona była a drwale sobie koporę z drzew ściągali wiec chcieliśmy spytać czy to napewno tu trzeba jechać i ...... samochodzik się zakopał :bigcry: Odkopywaliśmy sie 2 godziny i nic :bigcry: zaczynało sie już robić ciemno i zimno.... ale przejeżdżała obok samochodzikiem Straż Graniczna :loveu: i nas wyciągnęli na szczęście....... nie koniec na tym - w Zwardoniu czekały nas niemiłe niespodzianki :mad: Pensjonat miał mieć wynajęte miejsca parkingowe na dole a do pensjonatu miało być 100metrów lekko pod górkę....... parking okazał się płatny 20zł za dobę :shake: a odległość do pensjonatu wynosiła 300metrów z czego ostatnie 100metrów ostro pod górę :angryy: Normalnie przekret na maxa :angryy: Jak spytaliśmy kobiety u której wynajęliśmy pokój co to ma znaczyć to powiedziała ze jak sie nie podoba to nam może zaliczke oddać i tyle :angryy: Jak sie Wam podoba początek ferii? Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek']A proszę bardzo - nie mogłam nie ufocić przecież :cool3::lol: Domeczek jest w Wiśle - tak dla ścisłości ;) Zgrałam fotaski - teraz pooglądam i zrobię małą selekcję początkową, Ale najpierw opiszę Wam drogę - bez fot. Dojechaliśmy prawie do Zwardonia i szyld przy drodze kazał skręcić w taką drogę biegnącą przez las... więc skręciliśmy ale jakoś tak mało odśnieżona była a drwale sobie koporę z drzew ściągali wiec chcieliśmy spytać czy to napewno tu trzeba jechać i ...... samochodzik się zakopał :bigcry: Odkopywaliśmy sie 2 godziny i nic :bigcry: zaczynało sie już robić ciemno i zimno.... ale przejeżdżała obok samochodzikiem Straż Graniczna :loveu: i nas wyciągnęli na szczęście....... nie koniec na tym - w Zwardoniu czekały nas niemiłe niespodzianki :mad: Pensjonat miał mieć wynajęte miejsca parkingowe na dole a do pensjonatu miało być 100metrów lekko pod górkę....... parking okazał się płatny 20zł za dobę :shake: a odległość do pensjonatu wynosiła 300metrów z czego ostatnie 100metrów ostro pod górę :angryy: Normalnie przekret na maxa :angryy: Jak spytaliśmy kobiety u której wynajęliśmy pokój co to ma znaczyć to powiedziała ze jak sie nie podoba to nam może zaliczke oddać i tyle :angryy: Jak sie Wam podoba początek ferii? :hmmmm: Gosiek - przeca ważne jak się kończy ;) :lol: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No!!!!! opowiadaj, co było dalej???:crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Gosia wróciła :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: Już sie nie moge doczekac tych fot, alez sie bedzie dzialo :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='mmbbaj']No!!!!! opowiadaj, co było dalej???:crazyeye:Dalej? No cóż.... nie zrezygnowaliśmy z owego "pensjonatu" ze względu na 2 wyciągi które są obok.....a szkoda bo jak sie okazało Polakom nie opłaca się uruchamiać wyciągów oprócz weekendów i niestety nie działały :angryy: Jeździlismy na Słowację - tam pięknie przygotowane trasy i wszystko działa. Oczywiście pierwszego dnia (we wtorek- bo w poniedziałek byliśmy u Agatki) wspięliśmy się pod górę na wyciąg od schroniska PTTK - a lepiej było samochodem przejechać przez granicę na super przygotowany parking... tak w pozostałe dni robiliśmy :) a to widok z okna - tyle dobrego z codziennej wspinaczki :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek'] a to widok z okna - tyle dobrego z codziennej wspinaczki :diabloti: to zdjęcie jest cudne, wygląda jak widokówka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: jak na rysunku w ksiazce! :) Piekna fotka. Rozumiem, ze to na zaostrzenie apetytu ;) [quote name='Gosiek'] Dalej? No cóż.... nie zrezygnowaliśmy z owego "pensjonatu" ze względu na 2 wyciągi które są obok.....a szkoda bo jak sie okazało Polakom nie opłaca się uruchamiać wyciągów oprócz weekendów i niestety nie działały :angryy: uwielbiam taka mentalnosc:angryy: niestety jest to u nas na porzadku dziennym:shake: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']:crazyeye: jak na rysunku w ksiazce! :) Piekna fotka. Rozumiem, ze to na zaostrzenie apetytu ;) uwielbiam taka mentalnosc:angryy: niestety jest to u nas na porzadku dziennym:shake:wstawiam jeszcze dwie foty na zaostrzenie apetytu :diabloti: a mentalność powalająca niestety - szkoda słów:angryy: taką barwę ma niebo przy wschodzie słońca :cool1: a to już troszkę później... słonko schodziło w dół :razz: a teraz juz zmykam bo padnięta jestem okrutnie dobranoc Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Gosiu zdjęcia są śliczne... :klacz: :loveu: Bardzo mi się podobają, każda ma swój klimat.. :loveu: Quote
Recommended Posts