Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mAKU']Witam,
"...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia"
te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p

:placz: ale :placz: ale:placz: ale to jest niemożliwe żeby robić takie zdjęcia :shake:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No wlasnie, cos dlugo Gosiek na urlopie:roll: Jak ja dlugo nie widzialam Fleur.... a moze wiecej fotek?:lol: Pannica jak zawsze piekna:multi:

Właśnie, właśnie :roll: Flerusi jak na lekarstwo :roll: Prosimy o więcej :lol:
I oczywiście czekamy na powrót Gosi i mase foteczek :cool3:

Posted

Haaaalo dziewczyny
Im back :evil_lol::evil_lol:

Jestem, wróciłam, foty przywiozłam.... zgram z dysku na kompik i cosik wstawię... na zachętę - reszta bedzie w kolejnych dniach :evil_lol:
Było pięknie i wspaniale, pogoda była wiecej niż łaskawa - tylko wczoraj była gesta mgła a poza tym słońce, słońce i jeszcze raz słońce :multi:
Nacieszyłam sie nim troszkę ;)
Naspacerowałam sie za wszystkie czasy a Axel juz ostatniego dnia nie bardzo chciał na dwór wychodzić :shake: bo ile mozna ;)
Pańcia biedaka ciągała na spacerki po conajmniej 5 godzin dziennie :diabloti:

Agatko
- dzięki za wstawione fotaski ale o wiele bardziej dziekuję za oba spotkanka - było wspaniale i już czekam na kolejne :loveu:

Dzięki dziewczyny że nie szukałam topiku w czelusciach :razz:

Posted

Witaj Gosiu!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jak się cieszę, że już jesteś! :lol: Koniecznie dawaj foteczki bo jestem baaaaardzo ciekawa! Człowiek przynajmniej piękną zimę na zdjęciach zobaczy! ;) No i opowiedz coś więcej !

Posted

Powstawiam mnóstwo fot - najwiecej mam widoczków - było cudnie - łaziłam sobie po szczytach gór troszke po str polskiej, troszkę po słowackiej :evil_lol: bo to akurat granica była :cool3:
Widoczki niezapomniane - będę opowiadać wraz z fotami - lepiej zobrazują wszystko co widziałam :lol:
Ogólnie jestem zadowolona - wszystcy sie Axiem zachwycali ze taki dzielny - wspinaliśmy sie codziennie po stoku dla narciarzy więc nas widzieli nie raz i podziwiali wytrzymałość Axia :lol: nawet chłopcy ze straży granicznej się nim zachwycali :p
Idę męża namówić zeby mi zdjęcia zgrał na kompik to coś wybiorę na dobry początek :p

Posted

Witaj Gosiu, fajnie, ze juz wrociliscie!!! :multi: :multi: :multi:
Ja tez bardzo dziekuje za spotkanka i mam nadzieje, ze teraz uda nam sie czesciej spotykac. :lol:
Czekam na Twoje fotki, sama tez mam ich duzo i nawet zastanawiam sie czy nie zalozyc jakiejs galeryjki tylko kiedy ja znajde czas na jej uzupelnianie? :roll:

Posted

Agatko - zakładaj galeryjkę.. a jeśli nie to wstawiaj do Axiowej galerii swoje fotki - z miłą chęcią będę je oglądać :cool1:

Kasia - dla Ciebie mam coś specjalnego

a zdjątka juz zgrywam powoli

Posted

[quote name='Gosiek']
Kasia - dla Ciebie mam coś specjalnego

a zdjątka juz zgrywam powoli AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool: :bigcool::bigcool:
Nie moge, boskie po prostu :p
W przyszlym roku zapraszam Was wszystkich do "mojego" pensjonatu ;)

DZIEKUJE BARDZO, GOSIU :buzi:

Posted

A proszę bardzo - nie mogłam nie ufocić przecież :cool3::lol:
Domeczek jest w Wiśle - tak dla ścisłości ;)

Zgrałam fotaski - teraz pooglądam i zrobię małą selekcję początkową,

Ale najpierw opiszę Wam drogę - bez fot.
Dojechaliśmy prawie do Zwardonia i szyld przy drodze kazał skręcić w taką drogę biegnącą przez las... więc skręciliśmy ale jakoś tak mało odśnieżona była a drwale sobie koporę z drzew ściągali wiec chcieliśmy spytać czy to napewno tu trzeba jechać i ...... samochodzik się zakopał :bigcry:
Odkopywaliśmy sie 2 godziny i nic :bigcry:
zaczynało sie już robić ciemno i zimno.... ale przejeżdżała obok samochodzikiem Straż Graniczna :loveu: i nas wyciągnęli na szczęście.......
nie koniec na tym - w Zwardoniu czekały nas niemiłe niespodzianki :mad:
Pensjonat miał mieć wynajęte miejsca parkingowe na dole a do pensjonatu miało być 100metrów lekko pod górkę.......
parking okazał się płatny 20zł za dobę :shake: a odległość do pensjonatu wynosiła 300metrów z czego ostatnie 100metrów ostro pod górę :angryy:
Normalnie przekret na maxa :angryy:
Jak spytaliśmy kobiety u której wynajęliśmy pokój co to ma znaczyć to powiedziała ze jak sie nie podoba to nam może zaliczke oddać i tyle :angryy:
Jak sie Wam podoba początek ferii?

Posted

[quote name='Gosiek']A proszę bardzo - nie mogłam nie ufocić przecież :cool3::lol:
Domeczek jest w Wiśle - tak dla ścisłości ;)

Zgrałam fotaski - teraz pooglądam i zrobię małą selekcję początkową,

Ale najpierw opiszę Wam drogę - bez fot.
Dojechaliśmy prawie do Zwardonia i szyld przy drodze kazał skręcić w taką drogę biegnącą przez las... więc skręciliśmy ale jakoś tak mało odśnieżona była a drwale sobie koporę z drzew ściągali wiec chcieliśmy spytać czy to napewno tu trzeba jechać i ...... samochodzik się zakopał :bigcry:
Odkopywaliśmy sie 2 godziny i nic :bigcry:
zaczynało sie już robić ciemno i zimno.... ale przejeżdżała obok samochodzikiem Straż Graniczna :loveu: i nas wyciągnęli na szczęście.......
nie koniec na tym - w Zwardoniu czekały nas niemiłe niespodzianki :mad:
Pensjonat miał mieć wynajęte miejsca parkingowe na dole a do pensjonatu miało być 100metrów lekko pod górkę.......
parking okazał się płatny 20zł za dobę :shake: a odległość do pensjonatu wynosiła 300metrów z czego ostatnie 100metrów ostro pod górę :angryy:
Normalnie przekret na maxa :angryy:
Jak spytaliśmy kobiety u której wynajęliśmy pokój co to ma znaczyć to powiedziała ze jak sie nie podoba to nam może zaliczke oddać i tyle :angryy:
Jak sie Wam podoba początek ferii?
:hmmmm: Gosiek - przeca ważne jak się kończy ;) :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']No!!!!! opowiadaj, co było dalej???:crazyeye:Dalej?
No cóż.... nie zrezygnowaliśmy z owego "pensjonatu" ze względu na 2 wyciągi które są obok.....a szkoda bo jak sie okazało Polakom nie opłaca się uruchamiać wyciągów oprócz weekendów i niestety nie działały :angryy:
Jeździlismy na Słowację - tam pięknie przygotowane trasy i wszystko działa. Oczywiście pierwszego dnia (we wtorek- bo w poniedziałek byliśmy u Agatki) wspięliśmy się pod górę na wyciąg od schroniska PTTK - a lepiej było samochodem przejechać przez granicę na super przygotowany parking... tak w pozostałe dni robiliśmy :)

a to widok z okna - tyle dobrego z codziennej wspinaczki :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']
:crazyeye: jak na rysunku w ksiazce! :)
Piekna fotka. Rozumiem, ze to na zaostrzenie apetytu ;)

[quote name='Gosiek']
Dalej?
No cóż.... nie zrezygnowaliśmy z owego "pensjonatu" ze względu na 2 wyciągi które są obok.....a szkoda bo jak sie okazało Polakom nie opłaca się uruchamiać wyciągów oprócz weekendów i niestety nie działały :angryy: uwielbiam taka mentalnosc:angryy: niestety jest to u nas na porzadku dziennym:shake:

Posted

[quote name='Teklunia']:crazyeye: jak na rysunku w ksiazce! :)
Piekna fotka. Rozumiem, ze to na zaostrzenie apetytu ;)

uwielbiam taka mentalnosc:angryy: niestety jest to u nas na porzadku dziennym:shake:wstawiam jeszcze dwie foty na zaostrzenie apetytu :diabloti:

a mentalność powalająca niestety - szkoda słów:angryy:

taką barwę ma niebo przy wschodzie słońca :cool1:

a to już troszkę później... słonko schodziło w dół :razz:

a teraz juz zmykam bo padnięta jestem okrutnie

dobranoc