Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu!!! życzę ci bardzo udanego wypoczynku, pięknych widoków, cudnego śnieżku! Wracaj do nas w dobrym humorze i z pięknymi zdjęciami, a my tu będziemy czekać na ciebie niecierpliwie!:Cool!::Cool!::Cool!::hand:

mam nadzieję, że głowa już przestała cię boleć
:multi: wysłałam swojego posta a tu Małgosiu Twój sie pojawił :buzi:
Dziękuję - postaram sie dobrze bawić... aparacik juz spakowany :evil_lol:

A głowa... no cóż cmi jeszcze niestety - durna migrena:shake:
Ale jeszcze góra 1-2 dni i pójdzie w cholerę na jakis czas :mad:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: podejrzenia miałas słuszne a wyręczyła mnie Evelina ;) .Tylko nie myslcie, ze ze mnie Slazaczka ;)
Jam Ci rodowita Warszawianka, na Karowej sie rodzilam :lol:

Gosiek, a nie moglabys glowy wymienic, tak jak sie wymienia
obiektyw w aparacie ? :hmmmm:

Udanego pobytu i wieeeelu wrazen.
Odpocznij sobie od nas, a my w tym czasie obgadamy Cie na wsie strony :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']
Odpocznij sobie od nas, a my w tym czasie obgadamy Cie na wsie strony :evil_lol:

Noooo, tak, tak , Gosiu - tego akurat możesz byc PEWNA. :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Gosieńko my też wam życzymy wspaniałego wypoczynku , pięknych chwil spędzonych razem oraz cudnej pogody . (Przepraszam że tak nic nie piszę ale nie mam na nic czasu ostatnio).

Buziaczki

Posted

[quote name='Gosiek']No to zazdroszczę bo w Wawce tylko poprószyło minimalnie - nawet nie widać zeby coś napadało :-?
Ale pocieszam sie tym ze juz w sobotę nacieszę sie śnieżkiem w górach :cool3:

Dzisiejsze fotaski

Axio

wstydliwa sierpówka - chowała sie za choinką :lol:

a to z dedykacją dla Hani :evil_lol:

:modla: :modla:

Posted

dbsst napisał(a):
:cool1: Gosiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gdzie jestes :p :razz:

juz czas na powrot do nasssssssssssssss :cool1:

Debeściarko - Gosia sie urlopuje w górach i mam nadzieję zbiera cudniaste foty :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
Debeściarko - Gosia sie urlopuje w górach i mam nadzieję zbiera cudniaste foty :multi:

wiem ale na moj gust to juz za dlugo sie urlopuje ktoby pomyslal tyle czasu bez nowej fot dostawy :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
wiem ale na moj gust to juz za dlugo sie urlopuje ktoby pomyslal tyle czasu bez nowej fot dostawy :shake:

:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:
gdzie jest turlająca się emota???????????????

Posted

aga1215 napisał(a):
:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:
gdzie jest turlająca się emota???????????????

turlajaca wyszla widzialam jak po schodach gnala;)

Posted

W zastepstwie Gosi pozwole sobie wstawic kilka fotek :lol: Axelka z kolezanka Fleur :lol: . Pogoda w gorach byla cudna, w nocy mroz -15, w dzien b. ostre slonce, az chce sie focic. Naspacerowalismy sie co niemiara, az pieski jeden dlugasny spacerek musialy zakonczyc pod kurteczkami. :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Fleur wyraźnie podrywa Axelka ;)

Haha, "podrywa" pokazujac swoje zabeczki. :evil_lol: :evil_lol:

Teklunia,
Gosia jeszcze w gorach bawi do soboty, a ja bylam niedaleko niej, bo akurat mamy tam chatke. :lol: :lol: :lol:

To wrzuce jeszcze pare fotek Zwardonia, czyli miejscowosci, w ktorej Gosia przebywa. :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: kurcze - oświećcie głupka i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia :crazyeye: :oops: :-o :-o :-o

No właśnie ! No właśnie !!! OŚWIEĆCIE DWA GŁUPOLE !!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Witam,
"...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia"
te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p

Posted

[quote name='mAKU']Witam,
"...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia"
te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p
a ja Ci wcale nie wierzę:mad: ;) Gosiek ma SZTUCZNE kropelki i SZTUCZNE ptaszki :mad: :loveu: