elena Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Gosiu, dziekujemy bardzo za karteczkę z życzeniami :lol: ! My to w tym roku z tymi maluchami bardziej wirtualnie składamy życzenia :oops: ! Ale dzieci strasnie się cieszyły (i my też :multi: ) że dostały opłateczek od Was!! Jakie macie plany feriowe? Może będziecie przejeżdżać koło Jaworzna? To zapraszamy :lol: ! Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 cześć dziewczyny :cool1: Ala - bardzo sie cieszę ze nareszcie wróciłaś po tej świątecznej bieganinie....i nareszcie dopuścili Cię do kompika ;) Oj tak, to najprawdziwsza prawda że yoraski są bardzo wścibskimi psiakami i wszystko muszą zobaczyć i wszędzie wepchną ten swój ciekawski noseczek :lol: Agniesiu - a nie jodłę kaukaską? Miałam jodełkę chyba dwa lata temu - stoi dłużej od innych choinek wiec bedziesz sie nią zdecydowanie dłuzej cieszyła niż świerkiem... no i jodła sie nie obsypuje :cool1: Cieszę sie ze i Ty znów jesteś po przerwie świątecznej na dogo :cool3: Aga [SIZE=2]czyli jednak wychodzi na to ze psy lubią smaczek dziecięcych potraw :cool1: No a w każdym razie jest to zawsze jakiaś inna nagrodka niż zwykle dostają :lol: A jakiego Gerberka kupiłaś? [SIZE=3] Elenko, nawet nie wiesz jak mi miło że karteczka świąteczna się tak spodobała :loveu: a doszła na czas czy moze po świętach dopiero? Tak jak Ci mówilam na spotkanku, jedziemy 7 stycznia do Zwardonia i myślę że sie umówimy na spotkanko - jestem bardzo, bardzo ciekawa tych Biżuńkowych maleństw :loveu: a i z Wami bardzo chętnie się znów zobaczę :p Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 moje dziecię z Axiem przyszedł czas na latającego Axia :cool3: Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 No i inne fotki :cool1: sopelki mokry wróbelek Quote
aga1215 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Gosiek']Aga [SIZE=2]czyli jednak wychodzi na to ze psy lubią smaczek dziecięcych potraw :cool1: No a w każdym razie jest to zawsze jakiaś inna nagrodka niż zwykle dostają :lol: A jakiego Gerberka kupiłaś? :oops: pasztetówkę drobiową :oops: Gosia - z tymi fotami jesteś NIESAMOWITA :-o :klacz: Quote
Snoopy7 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Witaj Gosieńko My też bardzo dziękujemy za śliczną karteczkę i takie miłe słówka . Co ty jedziecie do Zwardonia, my właśńie wybieraliśmy się tam ostatnio jest tam fajny hotelik (nie drogi), no i tak chcieliśmy jechać sobie na weekend pospacerować, blisko granica - super , i jakie fotki piękne napewno porobisz . A co do fotek to piękne sopelki zrobiłaś, wróbelek, no i Axio cudo. Pozdrowionka :hand: dla Paulinki ale już duża Panna, podobna do Tatusia :angel: Quote
isabelle Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Hej, hej witajcie poswiatecznie! :multi: :multi: :multi: Ooo, widze, ze znowu sa inne ikonki :roll: U nas dzis prawdziwa zamiec sniezna, pojechalam z samoch. do przegladu, cala droge 20 km/h i ciagle jakies karetki na sygnale i policja. :-o Widze po fotkach Gosiu, ze w w-wie chyba az tak nie sypie, Axelkowi nic w skokach nie przeszkadza. :lol: :lol: My tez slicznie dziekujemy za przepiekna karteczke i oplatek. :lol: Gosia, to moze sie spotkamy w Zwardoniu, tak mysle, ze mozemy podskoczyc do naszej chatki w przyszly week. :cool1: Chyba, ze snieg nas zupelnie zasypie jak w tej chwili. :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Gosiu latający Axio, sopeleczki i zmoknięta ptaszyna rewelacyjna. Nie mogę napatrzeć się na te zdjęcia, są rewelacyjne, a Paulina rośnie z dnia na dzień :) Quote
kacpru Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 hehe,Axelek "fruwa" jak moj Gucio :lol: A fotki wrobelka sa swietne :) Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 :Cool!: Bardzo sie cieszę ze podobają sie Wam moje foteczki :Cool!: Agatko - te zdjęcia sa z wczoraj... dziś jest straszna śnieżyca a Axel po 5 minutach pobytu na dworku wygląda tak: a ze mało kto ostatnio zagląda na topic makro to wstawiam też dwie foty bazi, które tam umieściłam :laugh2_2: Bazie też focone wczoraj :cool1: miłego wieczorku dziewczyny kacpru [SIZE=2]witaj serdecznie - mówisz ze Twój Gutek też tak sobie lata? zaraz lecę poogldać zdjęcia w waszej galerji :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Gosiek mój dokładnie tak samo wyglądał po kilku minutach na dworze :lol: Quote
kacpru Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Gosiek']:Cool!: Bardzo sie cieszę ze podobają sie Wam moje foteczki :Cool!: Agatko - te zdjęcia sa z wczoraj... dziś jest straszna śnieżyca a Axel po 5 minutach pobytu na dworku wygląda tak: :grin: :grin: :grin: Axel to moj ulubieniec :p ,swietne fotki robisz,a moze to model taki swietny ;) Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 ale sliczne fotki cykasz zebym ja miala takie psy co lubia pozowac to by dobrze bylo:multi: Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Dzięki wielkie za miłe słowa - bardzo sie z nich cieszę :loveu: Biedak zmarzł i dlatego stał grzecznie i pozował do zdjęć ;) a tak ogólnie to niestety nie lubi obiektywu - dobrze chociaż ze nie ucieka... po prostu nie zwraca na mnie uwagi gdy mam aparat w ręku :lol: Quote
sayma Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 :loveu: :loveu: :multi: :multi: Gosiek no nie moge jakie Ty foty suuuper robisz mokry wróbelek :crazyeye: :crazyeye: cuddności Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Sayma :calus: dziękuję :bigcool: ależ mi sie podobają te nowe emotki :bigcool: Daga ... dzieki za zyczonka :cool1: Quote
Alka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 U nas dalej śnieży i to porządnie... Wybieram się z Tuffciem na spacerek , ciekawa jestem , czy będę widzieć mojego pieska w tych zaspach.;) Gosiu, równiez dziękuję za piękną karteczkę.Bardzo nam było miło. :multi: Foteczki śliczniaste, urzekły mnie sopelki . Super! Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Alka']U nas dalej śnieży i to porządnie... Wybieram się z Tuffciem na spacerek , ciekawa jestem , czy będę widzieć mojego pieska w tych zaspach.;) Gosiu, równiez dziękuję za piękną karteczkę.Bardzo nam było miło. :multi: Foteczki śliczniaste, urzekły mnie sopelki . Super!Ala - mam więcej sopelków ale nie maja w sobie nieba ... mam np taki Quote
Alka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 CUDNE ! Foteczki śnieżnego Axelka również piękne. Ujęcia niesamowite. :klacz: Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Alka']CUDNE ! Foteczki śnieżnego Axelka również piękne. Ujęcia niesamowite. :klacz: :buzi: dzięki Alunia :grins: Dziś dokończę wseterek wiec od jutra Axio będzie jako ..."facet w czerni" :razz::grin: Quote
sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Szczesliwego Roku przez jego 365 dni!!!!:BIG: Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Dziękuję ślicznie za życzonka :laugh2_2: Wszystkim odwiedzającym naszą galerię Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Recommended Posts