Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Snoopy7 napisał(a):Gosieńko co tam moje gify twój avatarek jest `the best` naprawdę byś dała radę mój też zrobić?? jesteś kofana Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki Axelka Agniesiu, no jasne ze zrobię - prześlij mi tylko jakieś zdjąteczko w miarę kwadratowe 8) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 chcesz taki czy inne kolorki moze? Quote
Snoopy7 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiu cudny bardzo bardzo Ci dziękuję, ale to niesamowicie szybko zrobiłaś Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a)::lol: :lol: jeszcze trochę i zaczne zadzierać nosa :wink: :lol: :lol: Avatarek sie Wam podoba bo duży.. teraz można większe mieć :grins: :evil_lol: wiec i bardziej wyraźne :lol: Kasiu - obiecuje ze Axiowi napstrykam jutro zdjęć OK? no, do jutra moze wytrzymam :roll: ale z samego rana, ok? :lol: Quote
isabelle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 To wstawiam moje ciasteczka :wink: :D rybka w galarecie i juz swiateczna choinka z prezentami 8) przepisow to musialabym poszukac, bo z roznych gazet zazwyczaj biore, ale sa raczej proste typu: ciasteczka maslane, marcepanowe, itp. Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Aga - nie ma za co przecież :wink: Kasiu - dobrze - z samego rana napstrykam fotek i wstawię :lol: Agatko - no, no... extra. Aż by się chciało schrupać takie ciacha :D A rybka piękna - aż szkoda że ja rybek nie lubię.. ale galaretę i przystrojenie z niej chętnie :lol: No i świąteczny nastrój teraz dzieki Twoim zdjeciom w topiku zapanował Quote
isabelle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosia, jak ty mozesz rybek nie lubic? :o :o Są pyyyszne! :D :) Ja teraz ciagle rybki jem, na zmiane z grilla i gotowane. :D A swieta juz bym chciala, zeby byly, uwielbiam zapach choinki w domu. :D :P Z wigilia to mamy zazwyczaj fajnie, bo obie mamy dostaja rozpiske co maja przygotowac i dla nas zazwyczaj juz niewiele zostaje, np. tylko ciasteczka. 8) :P Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Nie lubię rybek . Kilka a właściwie to już kilkanaście lat nie jem. Tzn nie do końca - jem te z puszek i filecika z grila zjem i morskie rybki zjem.... ale np karpia NIGDY nie ruszę. Kiedyś mi się obrzydził :-? A zapach choinki wręcz uwielbiam i już z utęsknieniem czekam na ubieranie drzewka w domku... nigdy nie czekam do Wigilii z tym :P Dobrej nocki - ja już uciekam Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 isabelle napisał(a):To wstawiam moje ciasteczka :wink: :D rybka w galarecie i juz swiateczna choinka z prezentami 8) przepisow to musialabym poszukac, bo z roznych gazet zazwyczaj biore, ale sa raczej proste typu: ciasteczka maslane, marcepanowe, itp. WOW , Agata, jak cudnie ! aż u mnie czuc ten klimacik cisteczka różnorodne widać , pięknie podane , rybka robi wrażenie , żywa choinka, stół ślicznie nakryty... bardzo gustownie i estetycznie Agata, jestem pod wrażeniem ! Quote
elena Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ale w galerii Axelkowej jest świątecznie :lol: !!! Agata, jakie fajne foty :D , aż poczułam zapach tych pysznych ciasteczek :lol: , rybka też wygląda smakowicie :lol: ! Quote
isabelle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 I fajnie, ze tak swiatecznie sie zrobilo, bo pogoda u mnie makabryczna, brrr. :-? :D A rybka w galarecie wyglada ładnie, ale niestety zbyt smaczna nie byla :-? , troche sie wysuszyla. 8) Choinke to my tez wczesniej ubieramy, ale w zeszlym roku tak sie zlozylo, ze A. kupil choinke, ale nie spedzalismy swiat w domu i biedna choineczka stala caly czas zwiazana na tarasie, az w styczniu powedrowala na smietnik. :( Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 ale mnie nakrecilyscie swiatecznie :lol: ja zawsze pieczenie zaczynam tuz przed swietami, ale teraz chyba zaczne od jutra... no, moze od weekendu... tez chce miec takie sliczne ciasteczka :oops: :P Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Alka napisał(a): mnie się też podoba nowy avantarek :klacz: , mój teraz taki nijaki przy Axiowym :evil: Ala... chcesz? w kolorkach Tuffisia 8) Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Kasieńko... to pochwal się później koniecznie jakież to wspaniałe wypieki porobisz 8) Prószy sobie mokry śnieżek.. czekam aż sie troszki rozjaśni i lecę Axia na dworku pofocić 8) Agatko - na pewno przesadzasz - rybka musiała być pyszna :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ale się tu pysznie i świątecznie zrobilo. Chętnie bym sobie została w domku i poprzeglądała dokładnie forum, bo ostatnio jakoś tak do tyłu jestem :-? Agatkoślicznie wszytsko się prezentują, a takim ciasteczkiem to najchętniej bym się poczęstowała :lol: :lol: Gosieńko, ależ piękne avatorki robisz - w jakim to programie? Spróbujesz i nam takie cudo zrobić? Ja to z tymi programami do tyłu jestem :-? nie mam czasu przysiąść i się pobawić i pokombinować :-? Czekam z niecierpliwością na Axia :) Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a): Gosieńko, ależ piękne avatorki robisz - w jakim to programie? Spróbujesz i nam takie cudo zrobić? Ja to z tymi programami do tyłu jestem :-? nie mam czasu przysiąść i się pobawić i pokombinować :-? 8) Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 isabelle napisał(a):To wstawiam moje ciasteczka :wink: :D rybka w galarecie i juz swiateczna choinka z prezentami 8) przepisow to musialabym poszukac, bo z roznych gazet zazwyczaj biore, ale sa raczej proste typu: ciasteczka maslane, marcepanowe, itp. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie ciudniaste pychoty :D aaaaaaaaaaaaaaaaa avantarki cuuuuuuuuuuuuuuuuuudne Quote
Snoopy7 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witaj Gosiu ale mamy wszyscy piękne avatarki, taki wspaniały mikołajkowy prezent od Ciebie. Wiesz co nic dodać nic ująć. A fotki świąteczne Agatki mmm wyśmienite Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Debe 8) Oj Agniesiu - bardzo mi miło mimo ze przesadzasz :lol: a teraz świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjecia Axia - jakość :-? ale nic nie poradzę na taką pogodę. I tak latałam po ogródku pod parasolką zeby aparacik chronić :lol: :lol: oblodzona kropelka 8) i Axio z nowym pluszaczkiem Quote
Alka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gosiek napisał(a):Alka napisał(a): mnie się też podoba nowy avantarek :klacz: , mój teraz taki nijaki przy Axiowym :evil: Ala... chcesz? w kolorkach Tuffisia 8) ale niespodzianka ! :B-fly: a ja gapa dopiero teraz zauważyłam :oops: a juz po cichu zazdrościlam Wam avantarków :evil_lol: Gosiu, wiesz jakie to miłe,że ktoś o nas pamięta? Quote
Snoopy7 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gosiu sorrki nie chciałam przesadzić :cry: ale wiesz love you w angielskim to nie to samo co kocham cię w polskim, w Australii to często mówią do siebie lova ya - jest tak miło i wesoło wtedy A fotki super ta trawka zielona wystająca ze śniegu fajnie to wygląda, misiaczek też mi się podoba Alu piękny jest Twój też. Quote
Teklunia Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gosia, na Ciebie to mozna liczyc :) Zdjecia faktycznie sa z samego rana, jak obiecalas :) Mam nadzieje, ze sie z Axelkiem nie wymeczyliscie za bardzo na tej sesyjce porannej? Axio w sniegu jest przesliczny, wyglada jakby zjadl jakas biala pychotke :lol: Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Snoopy7']Gosiu sorrki nie chciałam przesadzić :cry: ale wiesz love you w angielskim to nie to samo co kocham cię w polskim, w Australii to często mówią do siebie lova ya - jest tak miło i wesoło wtedy A fotki super ta trawka zielona wystająca ze śniegu fajnie to wygląda, misiaczek też mi się podoba Alu piękny jest Twój też.Aga a Tobie co? :o :o Przeciez ja tylko powiedziałam że przesadzasz (żartobliwie) bo przecież nic takiego nie zrobiłam... ale jest mi naprawde bardzo miło 8) a Ty jak zawsze za bardzo wszystko do siebie bierzesz... miałaś to zmienić :calus: Kasiu, nie wymęczyliśmy się ale za każdym razem jak wychodzimy na dworek to Axio wraca makrusieńki :wink: haha Ty masz gorzej ze swoim wielkim yorkiem :lol: :lol: A avatarki mi się miło robiło i jeśli ktoś ma ochote to niech da znać 8) :D Quote
Recommended Posts