Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Snoopy7 napisał(a):
Gosieńko co tam moje gify twój avatarek jest `the best` naprawdę byś dała radę mój też zrobić?? jesteś kofana
Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki Axelka

Agniesiu, no jasne ze zrobię - prześlij mi tylko jakieś zdjąteczko w miarę kwadratowe 8)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: :lol: jeszcze trochę i zaczne zadzierać nosa :wink: :lol: :lol:

Avatarek sie Wam podoba bo duży.. teraz można większe mieć :grins: :evil_lol: wiec i bardziej wyraźne :lol:

Kasiu - obiecuje ze Axiowi napstrykam jutro zdjęć OK?

no, do jutra moze wytrzymam :roll:
ale z samego rana, ok? :lol:

Posted

To wstawiam moje ciasteczka :wink: :D

rybka w galarecie

i juz swiateczna choinka z prezentami 8)

przepisow to musialabym poszukac, bo z roznych gazet zazwyczaj biore, ale sa raczej proste typu: ciasteczka maslane, marcepanowe, itp.

Posted

Aga - nie ma za co przecież :wink:

Kasiu - dobrze - z samego rana napstrykam fotek i wstawię :lol:

Agatko - no, no... extra. Aż by się chciało schrupać takie ciacha :D
A rybka piękna - aż szkoda że ja rybek nie lubię.. ale galaretę i przystrojenie z niej chętnie :lol:
No i świąteczny nastrój teraz dzieki Twoim zdjeciom w topiku zapanował

Posted

Gosia, jak ty mozesz rybek nie lubic? :o :o
Są pyyyszne! :D :)

Ja teraz ciagle rybki jem, na zmiane z grilla i gotowane. :D

A swieta juz bym chciala, zeby byly, uwielbiam zapach choinki w domu. :D :P
Z wigilia to mamy zazwyczaj fajnie, bo obie mamy dostaja rozpiske co maja przygotowac i dla nas zazwyczaj juz niewiele zostaje, np. tylko ciasteczka. 8) :P

Posted

Nie lubię rybek .
Kilka a właściwie to już kilkanaście lat nie jem. Tzn nie do końca - jem te z puszek i filecika z grila zjem i morskie rybki zjem.... ale np karpia NIGDY nie ruszę. Kiedyś mi się obrzydził :-?

A zapach choinki wręcz uwielbiam i już z utęsknieniem czekam na ubieranie drzewka w domku... nigdy nie czekam do Wigilii z tym :P

Dobrej nocki - ja już uciekam

Posted

isabelle napisał(a):

rybka w galarecie

przepisow to musialabym poszukac, bo z roznych gazet zazwyczaj biore, ale sa raczej proste typu: ciasteczka maslane, marcepanowe, itp.

WOW , Agata, jak cudnie ! aż u mnie czuc ten klimacik

cisteczka różnorodne widać , pięknie podane , rybka robi wrażenie , żywa choinka, stół ślicznie nakryty... bardzo gustownie i estetycznie

Agata, jestem pod wrażeniem !

Posted

Ale w galerii Axelkowej jest świątecznie :lol: !!!

Agata, jakie fajne foty :D , aż poczułam zapach tych pysznych ciasteczek :lol: , rybka też wygląda smakowicie :lol: !

Posted

I fajnie, ze tak swiatecznie sie zrobilo, bo pogoda u mnie makabryczna, brrr. :-? :D

A rybka w galarecie wyglada ładnie, ale niestety zbyt smaczna nie byla :-? , troche sie wysuszyla. 8)

Choinke to my tez wczesniej ubieramy, ale w zeszlym roku tak sie zlozylo, ze A. kupil choinke, ale nie spedzalismy swiat w domu i biedna choineczka stala caly czas zwiazana na tarasie, az w styczniu powedrowala na smietnik. :(

Posted

ale mnie nakrecilyscie swiatecznie :lol:
ja zawsze pieczenie zaczynam tuz przed swietami, ale teraz chyba zaczne od jutra... no, moze od weekendu...
tez chce miec takie sliczne ciasteczka :oops: :P

Posted

Kasieńko... to pochwal się później koniecznie jakież to wspaniałe wypieki porobisz 8)

Prószy sobie mokry śnieżek.. czekam aż sie troszki rozjaśni i lecę Axia na dworku pofocić 8)

Agatko - na pewno przesadzasz - rybka musiała być pyszna :D

Posted

Ale się tu pysznie i świątecznie zrobilo. Chętnie bym sobie została w domku i poprzeglądała dokładnie forum, bo ostatnio jakoś tak do tyłu jestem :-? Agatkoślicznie wszytsko się prezentują, a takim ciasteczkiem to najchętniej bym się poczęstowała :lol: :lol:

Gosieńko, ależ piękne avatorki robisz - w jakim to programie? Spróbujesz i nam takie cudo zrobić? Ja to z tymi programami do tyłu jestem :-? nie mam czasu przysiąść i się pobawić i pokombinować :-?

Czekam z niecierpliwością na Axia :)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Gosieńko, ależ piękne avatorki robisz - w jakim to programie? Spróbujesz i nam takie cudo zrobić? Ja to z tymi programami do tyłu jestem :-? nie mam czasu przysiąść i się pobawić i pokombinować :-?

8)

Posted

isabelle napisał(a):

rybka w galarecie

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie ciudniaste pychoty :D

aaaaaaaaaaaaaaaaa avantarki cuuuuuuuuuuuuuuuuuudne

Posted

Witaj Gosiu ale mamy wszyscy piękne avatarki, taki wspaniały mikołajkowy prezent od Ciebie. Wiesz co nic dodać nic ująć.
A fotki świąteczne Agatki mmm wyśmienite

Posted

Debe 8)

Oj Agniesiu - bardzo mi miło mimo ze przesadzasz :lol:

a teraz świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjecia Axia - jakość :-? ale nic nie poradzę na taką pogodę. I tak latałam po ogródku pod parasolką zeby aparacik chronić :lol: :lol:

oblodzona kropelka 8)

i Axio z nowym pluszaczkiem

Posted

Gosiek napisał(a):
Alka napisał(a):

mnie się też podoba nowy avantarek :klacz: , mój teraz taki nijaki przy Axiowym :evil:
Ala... chcesz? w kolorkach Tuffisia 8)

ale niespodzianka ! :B-fly: a ja gapa dopiero teraz zauważyłam :oops:

a juz po cichu zazdrościlam Wam avantarków :evil_lol:

Gosiu, wiesz jakie to miłe,że ktoś o nas pamięta?

Posted

Gosiu sorrki nie chciałam przesadzić :cry: ale wiesz love you w angielskim to nie to samo co kocham cię w polskim, w Australii to często mówią do siebie lova ya - jest tak miło i wesoło wtedy
A fotki super ta trawka zielona wystająca ze śniegu fajnie to wygląda, misiaczek też mi się podoba
Alu piękny jest Twój też.

Posted

Gosia, na Ciebie to mozna liczyc :)
Zdjecia faktycznie sa z samego rana, jak obiecalas :)
Mam nadzieje, ze sie z Axelkiem nie wymeczyliscie za bardzo na tej sesyjce porannej?

Axio w sniegu jest przesliczny, wyglada jakby zjadl jakas biala pychotke :lol:

Posted

[quote name='Snoopy7']Gosiu sorrki nie chciałam przesadzić :cry: ale wiesz love you w angielskim to nie to samo co kocham cię w polskim, w Australii to często mówią do siebie lova ya - jest tak miło i wesoło wtedy
A fotki super ta trawka zielona wystająca ze śniegu fajnie to wygląda, misiaczek też mi się podoba
Alu piękny jest Twój też.Aga a Tobie co? :o :o
Przeciez ja tylko powiedziałam że przesadzasz (żartobliwie) bo przecież nic takiego nie zrobiłam... ale jest mi naprawde bardzo miło 8) a Ty jak zawsze za bardzo wszystko do siebie bierzesz... miałaś to zmienić :calus:

Kasiu, nie wymęczyliśmy się ale za każdym razem jak wychodzimy na dworek to Axio wraca makrusieńki :wink: haha Ty masz gorzej ze swoim wielkim yorkiem :lol: :lol:

A avatarki mi się miło robiło i jeśli ktoś ma ochote to niech da znać 8) :D