Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Ala - ja jeszcze nie piekę bo by nie dotrwały na 100% :wink: Ja jak zwykle będę piekła na kilka dni przed świętami i będę zabiegana okrutnie :lol: :lol: no ale cóż... w sumie to lubię - dziwne nie? Potem mam zawsze satysfakcję z wykonanej pracy mimo ogromnego zmęczenia :lol: :lol: wstawiam zeszłoroczne zdjęcie - takie ciacha zawsze robie na święta Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 wklejam jeszcze 2 przepisiki Andruty 1 szklanka mleka, 1 szklanka cukru, 1/3 kostki margaryny, 3 łyżki kakao, 1 szklanka mleka w proszku Mleko, cukier, kakao i masło zagotować - niech pyrkocze na małym gazie pół godzinki, Potem należy dodać mleko w proszku i smarować wafle SAŁATKA CONFETTI pół paczki makaronu gwiazdki (takie maleńkie) duża czerwona papryka, puszka kukurydzy paczka mrożonego groszku - chodzi o mocny kolorek wiec nie moze być ten z puszki Makaron i groszek ugotować al dente w osolonej wodzie, wystudzić. Paprykę pokroić w kostke. Kukurydzę odcedzić. Wszystko razem wymieszać. SOS: dużą cebulkę drobno posiekać, utrzeć z octem winnym, dodać oliwę, na jkoniec doprawić sola i pieprzem i porządnie zmiksować malakserem Quote
Snoopy7 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosieńko, bardzo Ci dziękuję za pyszzne przepisiki już je wklejam do swojej książki kucharskiej my też pieczemy dopiero dzień, dwa przed samymi świętami i przez to jest strasznie dużo roboty - ale masz racje to cieszy. Mmmm przypomniało mi się, patrząc na twoje wypieki jaki robisz wyśmienity ajerkoniaczek pychotka Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Haniu.. mniam i owszem ale ja czekam na Twój przepisik 8) Agniesiu - adwokat już mi nie smakuje... teraz na topie jest likierek Toffi :drinking: Quote
Hanna R. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):Haniu.. mniam i owszem ale ja czekam na Twój przepisik 8) Agniesiu - adwokat już mi nie smakuje... teraz na topie jest likierek Toffi :drinking: Jadę teraz do Mikołajka z poslizgiem imieninowym. Wróce wieczorem - wygrzebie i prześlę . 8) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 "HankaRupczewska" napisał(a):[quote name='Gosiek']Haniu.. mniam i owszem ale ja czekam na Twój przepisik 8) Jadę teraz do Mikołajka z poslizgiem imieninowym. Wróce wieczorem - wygrzebie i prześlę . 8) Quote
Magda Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a): Ale smakowicie wygladaja te ciasteczka. My w niedziele robilismy przez 3h pierniczki, a w ten weekend bedziemy je dekorowac. Uwielbiam ten swiateczny czas, nawet te porzadki przy muzyce. :angel: Tylko mama niezabardzo...... :evilbat: Ale pomagam na tyle ile potrafie :wink: Quote
Snoopy7 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiu wow jaki piękny avatarek, jak ty to robisz ja też chce taki co ty teraz likierki toffi mówisz co??? Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Snoopy7 napisał(a):Gosiu wow jaki piękny avatarek, jak ty to robisz ja też chce taki co ty teraz likierki toffi mówisz co??? mnie się też podoba nowy avantarek :klacz: , mój teraz taki nijaki przy Axiowym :evil: Gosiu, a nie jest za duży? :roll: Agnieszko, masz powalające gify ,haha, superanckie! :kciuki: Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alka napisał(a):Snoopy7 napisał(a):Gosiu wow jaki piękny avatarek, jak ty to robisz ja też chce taki co ty teraz likierki toffi mówisz co??? mnie się też podoba nowy avantarek :klacz: , mój teraz taki nijaki przy Axiowym :evil: Gosiu, a nie jest za duży? :roll: Agnieszko, masz powalające gify ,haha, superanckie! :kciuki:Dziękuję :D Avatarki mogą być teraz 100 na 100px - zobaczcie w profilu. Gdyby był za duży to by nie został zaakceptowany :wink: Aga - uwielbiam te Twoje gifiki :D a Avatarki mogę Wam przecież zrobić 8) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Avatarek śliczny , ciastka przesmakowicie wyglądajace , Gosiu ja też tak chcę :cry: :cry: :cry: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosieczek padlam :modla: przecudniastowspanialaste sa Twoje foty jakim aparatem robisz Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Avatarek śliczny , ciastka przesmakowicie wyglądajace , Gosiu ja też tak chcę :cry: :cry: :cry: co chcesz? Nie becz tylko mów konkretnie Przepis na ciacha? są pyyyyyszne i robię tylko i wyłacznie na Boze Narodzenie 8) zapraszam na degustację jak już upiekę :D Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Avatarek śliczny , ciastka przesmakowicie wyglądajace , Gosiu ja też tak chcę :cry: :cry: :cry: co chcesz? Nie becz tylko mów konkretnie Przepis na ciacha? są pyyyyyszne i robię tylko i wyłacznie na Boze Narodzenie 8) zapraszam na degustację jak już upiekę :D oooo to ja sie pisze na degustacje ;) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):Gosieczek padlam :modla: przecudniastowspanialaste sa Twoje foty jakim aparatem robisz Panasem z20 i nie padaj bo sama cudniaste foty robisz - wiem - oglądałam Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a): oooo to ja sie pisze na degustacje ;)Super daleko nie masz :wink: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):dbsst napisał(a):Gosieczek padlam :modla: przecudniastowspanialaste sa Twoje foty jakim aparatem robisz Panasem z20 i nie padaj bo sama cudniaste foty robisz - wiem - oglądałam no prosze Cie gdzie ja i moje tematy do Twoich fot jeszcze raz se padne ;) :modla: Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a): no prosze Cie gdzie ja i moje tematy do Twoich fot jeszcze raz se padne ;) :modla:pogadaj...... ja poważnie mówię... należy mi wierzyć 8) a tło hmmmm rozmywam hihi i dlatego Axio tak ładnie w avatarku wygląda 8) Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 bede sie nudno powtarzac, ale avatarek jest sliczny :) mam tylko jedna uwage: ciasteczka sa slodkie, ale Axio jeszcze slodszy, wiec poprosze teraz zdjecia Axelka :lol: Quote
isabelle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Wow Gosiu, jaki sliczny nowy awatarek! :D :P I jakie smakowite ciasteczka. :P Ala, ja pieke ciasteczka na swieta, ale takie malutkie za to w roznych smakach. Moze w tym roku tez upieke, bo urzadzamy u nas wigilie. :wink: :D Moge wam wstawic zdjecia sprzed 2 lat (w zeszlym roku nie pieklam :( ), jesli sie Gosia zgodzi. Zaraz poszukam na kompie. A ogolnie, to nie najlepiej sie czuje, lamie mnie w kosciach i w domu siedze. :wink: :D Nie moge sie przyzwyczais do nowego dogo i tez mialam problemy z logowanie, musialam zmieniac haslo. :-? Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 :lol: :lol: jeszcze trochę i zaczne zadzierać nosa :wink: :lol: :lol: Avatarek sie Wam podoba bo duży.. teraz można większe mieć :grins: :evil_lol: wiec i bardziej wyraźne :lol: Kasiu - obiecuje ze Axiowi napstrykam jutro zdjęć OK? Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 isabelle napisał(a): Ala, ja pieke ciasteczka na swieta, ale takie malutkie za to w roznych smakach. Moze w tym roku tez upieke, bo urzadzamy u nas wigilie. :wink: :D Moge wam wstawic zdjecia sprzed 2 lat (w zeszlym roku nie pieklam :( ), jesli sie Gosia zgodzi. Zaraz poszukam na kompie. Agatko, wstawiaj zdjątka koniecznie - jestem bardzo ciekawa. A najlepiej z przepisami 8) :lol: Ja tez od 2 dni kiepsko się czuję - nawet weny na focenie nie miałam :-? Więc się Agatko nie dawaj chorobie bo nie warto :D Quote
Snoopy7 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gosieńko co tam moje gify twój avatarek jest `the best` naprawdę byś dała radę mój też zrobić?? jesteś kofana Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki Axelka Quote
Recommended Posts