Alka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gosiu, mam wielką ochotę zobaczyć te foty, które Twoim zdaniem są do niczego... :wink: :D Głowę daje ,że będziemy miały co podziwiać. :wink: :D Widzę ,że śnieżek do Was zawitał, Axio pewnie ucieszony , co zresztą widac na świetnych ujęciach :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alka napisał(a):Gosiu, mam wielką ochotę zobaczyć te foty, które Twoim zdaniem są do niczego... :wink: :D Ja teżz ! Ja też ! 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gosiek napisał(a): Gosiu uwielbiam zdjęcia kiedy piesek jest w ruchu, a Tobie wychodzą one rewelacyjnie. gratuluję talentu - ja chyba się z moim aparacikiem za słabo zaprzyjaźniłam, a już kilka lat wspólnie ze sobą żyjemy :-? :lol: Quote
Gosiek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 No jak to gdzie? Na zdjęciach.... ciut wyżej :lol: :lol: Quote
Moniś Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 A może znów go na latanie wzięło :lol: I odleciał swojej Pańci :D Quote
Hanna R. Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Gosiek napisał(a):No jak to gdzie? Na zdjęciach.... ciut wyżej :lol: :lol: Eee tam Gosia ! To to ja wiem - ale gdzie jest Axelek TERAZ ??? Quote
Gosiek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Teraz jest ze swoim pańciem na dworku :lol: Obszczekuje wszystkich którzy ośmielą się przejść obok ogrodzenia :lol: niech się chamstwo uczy chodzić po chodniku a nie po ulicy no nie? :wink: Quote
elena Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Gosia, taj jak Ci mówiłam, moja panna na działce tak samo broni terenu :wink: - naszą strony ulicy po prostu nie wolno chodzić i już :lol: , a drugą prosze bardzo, tylko nie wszyscy rozumią takie oburzenie psinki :wink: :lol: ! Quote
Gosiek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Eleno - a u nas bardzo często słyszę jak co obszczekiwani mówią tak: "oj dobry piesek, pilnuje domku tak, tak" :lol: :lol: to ja tak zimowo wstawię 2 te gorsze wczorajsze zdjecia Tu jak sie dopatrzycie to widać śnieżkę za którą Axio pędził a teraz klimacik zimowy 8) zima bywa kolorowa :D lecę oglądać Małyszka Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Gosiu , Axio uroczy 8) , ale fotki przyrody REWELACYJNE :angel: Quote
anetta Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Piekneeeee :iloveyou: Te ramki sa sliczne! Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Witam niedzielnie :D Alicja - dziękuję :P w takim razie powstawiam później troszke takiej przyrody bo uwielbiam owe zdjąteczka focić 8) Anetta...hihi fajnie że rameczki się podobają - takie sobie wymyśliłam żeby zdjecia ożywiały :wink: a to zdjątka Axelka z marca tego roku i na koniec listopadowe kropelki 8) miłego dzionka wszystkim życzę mimo pogody :-? u mnie ponuro i deszczowo... fuj Quote
Alka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 A nie mówiłam,że te"gorsze" wcale nie są gorsze? :wink: klimacik zimowy - przecudny , piękne foteczki! Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alka napisał(a):A nie mówiłam,że te"gorsze" wcale nie są gorsze? :wink: klimacik zimowy - przecudny , piękne foteczki! Cześć Ala - dzięki wielkie za uznanie ale przypatrz sie ze są gorsze 8) a klimacik zimowy juz minął bo w nocy lało i wody wszędzie pełno... i weź tu wykąp piesa zeby był sliczny i pachnący... wyjdzie na dworek i wróci ubłocony :-? Quote
Teklunia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gosiek napisał(a): i na koniec listopadowe kropelki 8) rany, jakie piekne :) wstawiaj tej przyrody jak najwiecej! Gosiek napisał(a): szalony szczesliwy Axio :D wyglada jakby na cos polowal :D Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Piękne psiowe i kropelkowe fotki :wink: a u nas dzis taka mgła ze nie widać bloku naprzeciw ani aut na parkingu , rano na dodatek lał deszcz :( , Ozzy wraca ubłocony a on ma wysokie nóżki , to mogę sobie tylko wyobrazić jak wygladają wasze pluszaczki yoreczki :( .Nie lubię jak po pięknym białym puszku zostaje szara breja :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gosiu kolejne przecudne zdjęcia :angel: kropelki są rewelacyjne :loveu: Quote
isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gosiek napisał(a):Eleno - a u nas bardzo często słyszę jak co obszczekiwani mówią tak: "oj dobry piesek, pilnuje domku tak, tak" :lol: :lol: to ja tak zimowo wstawię 2 te gorsze wczorajsze zdjecia Tu jak sie dopatrzycie to widać śnieżkę za którą Axio pędził a teraz klimacik zimowy 8) zima bywa kolorowa :D lecę oglądać Małyszka Gosiu, swietne foty, gratuluje, widze, ze stajesz sie prawdziwa specjalistka zdjec przyrodniczych. :wink: :lol: I tak jak z reguly nie przepadam za ramkami i ozdobnikami zdjec, tak w przypadku twoich fotek zimowych taki dyskretny linearny kontur tylko pomaga wydobyc piekno zimowego krajobrazu. :D :P Rowniez czekam i prosze o wiecej. :wink: :lol: Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Cieszę sie ze moje zdjecia przypadły Wam do gustu i dziękuję ślicznie za miłe słowa Agatko, wiesz w sumie to ja też nie przepadam za rameczkami ale tak sobie umyśliłam ze te będą moim znakiem firmowym - pasują właściwie do każdego zdjecia... jeszcze sobie tylko jakieś logo z czasem wykombinuję - a tak dla czystej przyjemności podpisywania zdjęc :oops: ech ale mam dziś humor wisielczy P.S. Agatko bardzo, bardzo dziękuję za maila - właśnie o to mi chodziło i cudnie wszystko widać.. będę cwiczyć pewnie jeszcze w tym tygodniu :D Quote
isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gosia ciesze sie, ze wszystko dotarlo! Jak zrozumiesz jak to sie robi, to mi wytlumaczysz. :wink: :D Ja wprawdzie jeszcze nie mialam czasu probowac, ale z opisu nie bardzo zalapalam jak to zrobic. Moze nalezy w praktyce przecwiczyc. :wink: :P A smuteczki odpedz, a kysz, a kysz... 8) Quote
Gosiek Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 dziękuję ślicznie za komplemenciki i wstawiam kolejne fotencje 8) na początek Axio naturalnie Quote
Daga_i_Oskar Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gosiu kolejna porcja świetnych zdjęć Axelka :) Tylko pozazdrośić, że masz kiedy cykać mu fotki na śniegu. Ja wracam późno ze szkoły, zjem coś, odpocznę i już szarówka się robi ... a wiadomo, że zdjęcia wtedy takie ładne nie są, ale trzeba coś cyknąć świeżego :lol: :lol: Quote
Recommended Posts