Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu 8) zadziwiasz mnie :wink: twoje fotki są naprawdę extra
przypadek 8)
same sie robią :lol: ja je tylko wstawiam na forum :lol: :wink:
oj nie bądź taka skromna , ja bym chciała takie robić :oops: nooo żeby mi sie same takie robiły a na forum to mogę nawet TZtowi pozwolić je wstawić :wink:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roj nie bądź taka skromna , ja bym chciała takie robić :oops: nooo żeby mi sie same takie robiły a na forum to mogę nawet TZtowi pozwolić je wstawić :wink:
:lol: :lol: poczekaj aż będziesz miała aparacik... też będzie sam zdjątka robił :lol: :lol:
Zrobisz kilka setek zdjeć i aparacik sie naumie ładne fotaski pstrykać 8)

Posted

Gosiek napisał(a):
roj nie bądź taka skromna , ja bym chciała takie robić :oops: nooo żeby mi sie same takie robiły a na forum to mogę nawet TZtowi pozwolić je wstawić :wink:
:lol: :lol: poczekaj aż będziesz miała aparacik... też będzie sam zdjątka robił :lol: :lol:
Zrobisz kilka setek zdjeć i aparacik sie naumie ładne fotaski pstrykać 8)
:-? to się okarze , czy się mnie będzie ten aparacik słuchał :wink:

Posted

Każdy aparacik z czasem zaczyna sie słuchać... trzeba tylko zrobić odpowiednio duzo zdjeć i się z nim zaprzyjaźnić. :D
No i mieć kogoś kto w raie czego podpowie conieco 8)

Posted

Gosiek napisał(a):
Każdy aparacik z czasem zaczyna sie słuchać... trzeba tylko zrobić odpowiednio duzo zdjeć i się z nim zaprzyjaźnić. :D
No i mieć kogoś kto w raie czego podpowie conieco 8)
to ja się postaram bardzo prędko zaprzyjaźnić :wink: :oops:

Posted

Wierzę 8)
Ja sie zaprzyjaźniłam dość szybko ale skubaniec nie chciał mi sekretów zdradzać i ślęczałam nad instrukcją.. i innymi poradami. No ale myślę ze nie jest tak źle choć do dobrych zdjec jeszcze mi daleko :)

w razie czego służę pomocą - jeśli bede umiała pomóc oczywiście.

Posted

Gosiu,

kolejne rewelacyjne fotki, nie moge sie naptarezc na te nasze szkraby jak sie fajnie ze soba prezentuja, a fotki robisz naprawde swietne.

Ja to bym sie chetnie spotykala co tydzien na takie spacerki z kilkoma Yorkami badz tez innymi pieskami, tylko kto mialby ochote isc hihi. Szkoda, ze tak daleko mieszkacie :(
Może ktoś z okolic wybiera sie w najblizszym czasie do Chorzowa i sie z nimi zabierzecie :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj fajnie by było bo widzę że yorkofiołów na Śląsku sporo :D a spacerki z yoreczkami są wspaniałe.
Chętnie bym się co tydzień tak spotykała ale troszkę za daleko mam :wink: a i Park baaaardzo mi się spodobał. U mnie niestety nie ma gdzie tak sobie pospacerować :-?

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj fajnie by było bo widzę że yorkofiołów na Śląsku sporo :D a spacerki z yoreczkami są wspaniałe.
Chętnie bym się co tydzień tak spotykała ale troszkę za daleko mam :wink: a i Park baaaardzo mi się spodobał. U mnie niestety nie ma gdzie tak sobie pospacerować :-?

a no troche tych Yorkofiołów w okolicy jest tylko jacyś tacy zaganiani są i czasu nie mają :-? :lol:

Posted

Przesliczny ile w nim radości bardzo lubię yoraski one mają tyle energii zawsze chca sie z Lilith bawić ale najczęsciej właściele nie pozwalaja sie nawet powąchcac - ciekawe dlaczego ... :wink: :evilbat: Dodam ze Lilith małemu psiaków krzwydy nigdy nie zrobiła jest nauczona komendy "uwaga mały pies" i jest wtedy bardzo delikatna :D przydatne ;)

Posted

Patka, dużo zależy od właściciela.Ostatnio Tuffi spotkał młodziutkiego jamnika, bardzo skorego do zabawy i jego właściciel dziwił sie , że ja pozwalam Tuffiemu poznać kolegę.Powiedział ,że niedawno spotkał panią z yorkiem i ta była oburzona kiedy mały jamniczek zbliżył się.Podobno bała się coby nie zrobił yorkowi krzywdy... . :evil:

Gosiu, śliczne foteczki. :iloveyou: Ale nie widzę u Was śnieżku :roll: :wink: :D

Buziaczki dla Was! :buzi:

Posted

Patka,
nie da się zaprzeczyć ze yorki to wulkany energii. Te maluchy nie potrafią spokojnie dreptać tylko z przyspieszeniem muszą wszystko zobaczyć :wink:
Mój piechol wita sie z innymi psiakami - chyba ze właściciele innych psiurów mają obiekcje 8) Ale przeważnie pytam czy pies agresywny jest bo mój po wakacyjnych przejściach (dziabnął go większy pies) potrafi ze strachu wykazywać chęci do dziabnięcia :oops: jeśli większy pies na niego warknie.

Ala - a wiesz że jak wróciłam z dworku do domu i wyjrzałam za okno to juz sie zrobiło biało? :lol: :lol: Źle wyczułam moment :lol:
Cały dzień dziś zimno a od rana temperatura stopniowo spada :-? Może wreszcie biel nam do rana nie zniknie :wink:

Posted

Haniu - jesteś kochana. Nie dość ze mi humorek poprawiasz swoją galerią to jeszcze mnie tak chwalisz :D
Ja po prostu wreszcie zaczęłam sie zaprzyjaźniać z moim aparacikiem i skubaniec ujawnia mi powoli swe tajemnice focenia w miarę ostrych zdjeć :wink:
Jeszcze trochę i moze zaczna mi wychodzić w miarę niezłe fotencje biegającego Axelka.. te dzisiejsze to z lampą i dlatego ostre wyszły 8)
A niedzielne fotki - no cóż... klimat tego parku działa cuda :P

Daga - Axel na tym 1 zdjęciu leci "lotem koszącym" :lol: :lol: wyżej nie dał rady wzlecieć :wink:

Posted

Och ta słodka "wielka muszka" :wink: . Śliczne foteczki, uwielbiam takie w ruchu. Podziwiam Twoje, Gosiu, zdolności fotograficzne.
Ja jak próbuję Bińkę ufocić w ruchu to zawsze mam problem z pstryknięciem w odpowiednim momencie :wink: . A potem wychodzą mi wspaniałe fotki tyłeczka, ogonka Biżuni, albo zielonej trawki :wink: :D

Posted

Zgadzam się, Gosia jesteś mistrzyni w fotkach tak jak Elenka ja też próbuje zrobić fotki w locie, to albo robię trawkę albo pupkę Snoopcia :oops: no i tak wkoło :(
Buziaczki dla Axelka i proszę go mocno odemnie uściskać

Posted

dzięki dziewczyny - miło się czyta takie słowa :P ale nie myślcie ze wszystkie foty mi wychodzą... większość naturalnie jest nieostrych albo pies poza kadrem właśnie... przechodzą selekcję i tylko kilka zdjeć nadaje sie na wstawienie tutaj :lol: