Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosiek napisał(a):

"hej koleś, co masz takie dziwne biale łapy?"
Gosiek napisał(a):

"popatrz sobie, tak powinna wygladac porzadna yorkowa nóżka..."
:cunao: Teklunia... Ty normalnie rozśmieszasz mnie do łez swoimi komentarzami :cunao: :cunao:

Agga - bo yoraski na specjalne wyjścia muszą extra się prezentować :wink: i każdy yorasek miał przepisowo kokardkę na kucorku 8) :lol:

Patka Oskar stał na 2 łapkach zeby równowagi nie stracić :lol: i starał się zawzięcie omijać lodowate kałuże :lol:

Posted

Mnie zawsze ciekawiło czy one nie protestują jak zakłada się im te świetne wdzianka??? Bo kiedyś Era gdy była mała też zakładałam jej sweterek lecz ona nie chciała w nim chodzić poprostu stała jak nieruchoma :roll:

Posted

Kara a wiesz, to zależy od psa i od reakcji właściciela.
Ja mojego psiura wzięłam na sposób - założyłam kubrak szczebiocząc do psiaka jak głupia a potem go strasznie chwaliłam i rzucałam piłeczkę.... i w ten sposób przekonał się do ubranka. No i jak wyszedł na mrozik to też pewnie docenił ze mu grzbiecik nie marznie :lol: Ale dłuzej przyzwyczajał się do kombiinezonu z nogawkami... ale ten kombinezon to na mrozy poniżej -10.

Axia ubieram w kubrak wtedy kiedy mnie jest zimno w głowę.. bo skoro yorki mają włosy a nie ciepłą sierść to im też grzbieciki marzną tak jak nam głowy, no nie?

Posted

Gosiek napisał(a):
:cunao: Teklunia... Ty normalnie rozśmieszasz mnie do łez swoimi komentarzami :cunao: :cunao:

ciesze sie bardzo, ze moge pozytywnie wplynac na Twoj nastroj :)
nie ma nic lepszego w takie paskudne, dluuuugie wieczory niz posmiac sie torszke :)

Posted

Gosiek napisał(a):
Kara a wiesz, to zależy od psa i od reakcji właściciela.
Ja mojego psiura wzięłam na sposób - założyłam kubrak szczebiocząc do psiaka jak głupia a potem go strasznie chwaliłam i rzucałam piłeczkę.... i w ten sposób przekonał się do ubranka. No i jak wyszedł na mrozik to też pewnie docenił ze mu grzbiecik nie marznie :lol: Ale dłuzej przyzwyczajał się do kombiinezonu z nogawkami... ale ten kombinezon to na mrozy poniżej -10.

Axia ubieram w kubrak wtedy kiedy mnie jest zimno w głowę.. bo skoro yorki mają włosy a nie ciepłą sierść to im też grzbieciki marzną tak jak nam głowy, no nie?

No tak też marzną :wink: A buciki też jakieś masz bo pełno mu się tego śniegu przyczepia do tych tyci łapek

Posted

nie, bucików nie mamy :lol: myślę że psiak nie bardzo by w tym umiał chodzić :-?
Zabezpieczam łapki Linomagiem... przy okazji trochę włosków też smaruję czyli cały dół łapek w sumie nie powinien ucierpieć ani od soli ani od kulek śniegowych 8)

Posted

Gosiu,

świetne zdjęcia, z niektórych nieźle się naśmiałam haha, róźne dziwne pozy, szepty do uszek, stanie na dwóch łapkach, a wszytsko świetnie skomentowała Teklunia :lol: :lol:
Na ten nieudany wieczór odrobina smiechu mi się przydala :D

Super, super fotki, po prosze na maial :lol:

Posted

Ja powtorze za dziewczynami: fotki rewelacyjne a yorkowa trojeczka swietnie sie prezentuje w swoich wdziankach. :wink: :P :lol: Rowniez stwierdzilam, ze snieg pomaga i mimo braku slonca zdjecia wychodza jasniejsze. :wink: :D Gosia, powrzucaj jeszcze cos, przeciez musiala ci pozostac niezla ilosc. :wink: :D

Posted

Tak tak,juz sie Gosia zdradziła ze zrobiła 160 zdjęć....nam sie tak miło oglada ze mogłybysmy bez konca,ale to troszkę pracy wymaga.Super fotaski yorczków,jak beda jeszcze to my z miłą chęcia!!!
Gosiu,pewnie mieszkasz na Niedzwiadku?ja przez 18 lat mieszkałam w Ursusie(na starym Ursusie) :D

Posted

Edytko - ja również kilka lat mieszkałam na starym Ursusie, potem na Niedźwiadku a teraz na Gołąbkach 8) Patrz jaki zbieg okolicznosci ze się poznałyśmy przez psiaki :lol:

Agatko no właśnie jak jest śnieg i na dokładkę jasne niebo (nie mówiąc juz o słonku) to zdjecia wychodza wspaniałe.. ca najwyzej balansami kolorów trzeba sie pobawić i zdjecia są extra.... nawet te nasze yoraski mozna nieźle w biegu uchwycić :D

Daga daj mi znać później na GG które foty przesłać i w jakim rozmiarze, zebym Ci skrzynki kilkoma fotami nie zapchała :wink:

U nas dzis straszna mgła i spacerek odbyliśmy w ponurej atmosferze.... ale prószy śnieżek i może jeszcze bedzie ładnie :D

Posted

oki to wstawiam pozostałe zdjecia 8)

Ania, córka Elenki

Ania, Olek i goniądza dzieci Biżunia

Axio poznaje pieski swoich gabarytów

Oskar i Axio podglądają jak wyszły zdjecia :wink:

zapasy psów wagi koguciej

Posted

Gosia, dziękuję Ci bardzo za wspaniałe zdjątka :lol: :lol: !
Faktycznie ten śnieg dodaje uroku i fotki wyglądają tak bajecznie :D !

U nas z kubraczkiem też nie ma próblemów - w porze zimowej kojaży się ze spacerkiem, więc jak mam sweter w rękach to psica już jest pierwsza w przedpokoju i wyciąga szyję żeby włożyć ubranko :lol: !

Daguń, a może Ty też masz kilka foteczek? :oops: :lol: ! Ale ja jestem ciągle mi mało tych fot :wink: :lol: !

Posted

Gosiu, wspaniałe zdjęcia. :klacz: Można by je oglądać bez końca...

to zdjęcie mnie rozbawiło, chłopaki czule się żegnają i mówią sobie ... do następnego

Ale ja jestem ciągle mi mało tych fot !

eleno, nie tylko Tobie... :wink:

Posted

Super te foteczki, gratulacje Gosiu, musze stwierdzic, ze sniezek na fotkach + czarna oprawa ramek nadaja zdjeciom wyjatkowy klimat. :P :lol: A pejzaże mnie zaskoczyly, nie przypuszczalabym, ze nasz parczek tak pieknie moze sie prezentowac. :P :D

Posted

Tekluniu dziękuję bardzo.

Agatko - bo wiesz... zawsze najlepiej jak ktoś obcy przyjedzie i coś widzi po raz pierwszy - wtedy robi się "widoczki" pod wpływem chwili i dzieki temu wychodzą tak fajnie 8) Bardzo podobały mi się też rzeźby :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu 8) zadziwiasz mnie :wink: twoje fotki są naprawdę extra
przypadek 8)
same sie robią :lol: ja je tylko wstawiam na forum :lol: :wink: