elena Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Daguś, witaj :lol: ! Komputerek już działa? Gosia, fotki rewelacja, szczególnie latający Axelek :D ! Czekam na więcej :D ! Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Dzieńdoberek :P Dziewczyny - ślicznie dziekuję za takie mile komentarze - mam nadzieję ze reszta zdjeć też się Wam spodoba. Daga - witam znów w świecie dogomanii :wink: cieszę sie ze kompik wreszcie działa. Bardzo mi miło ze Axio Ci się spodobał :P no i Oskarkowi też... oj przypadli sobie chłopcy do gustu - świetnie by sie razem bawili, prawda? Agniesiu, Agatko - oj macie czego załować 8) spacerek był wspaniały a psiaki mimo sniegowych obciążników świetnie sie bawiły.. a my nagadalismy sie za wsze czasy :lol: No ale przecież jeszcze będą takie spotkanka z pewnością.... może wtedy więcej yorkofiołów bedzie miało czas i możliwosci się spotkać :P Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Teklunia napisał(a):Gosiek napisał(a): o Boziu :o Czy to jakas nowa moda na pantofelki?oj Tekluniu, Ty to masz bombowe komentarze 8) :lol: Gdy wyjeżdżałam z Warszawy była ponura jesień... nie spodziewałam sie takiego sniegu w Katowicach wiec nie byłam na to przygotowana, czyli nie miałam ze sobą LINOMAGU coby psiurowi łapeńki wysmarować :-? no to sobie tuptał z obciążnikami... hahaha przynajmniej nie szalał jak wariat tylko dreptał grzecznie i bawił się z Oskarkiem :D No ale.... przynajmneij miałam przy sobie nożyczki i obciapałam włosięta na łapkach Axiowi - ie powiem jak teraz wygląda ale na zimę takie włoski są w sam raz :wink: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 No to wstawiam resztę zdjątek powoli 8) Tylko Biżuni mam mało bo się cały czas państwa pilnowała kruszynka 8) Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 z cyklu spotkania: ze sznaucerkiem 8) Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a):z cyklu spotkania: ze sznaucerkiem 8) Główka sznaucerka prawie jak cały Axio :wink: :o Super się psiulki prezentują na śnieżku, a tym bardziej w tak wspaniałym gronie- tylko pozazdrościć:) Szkoda, że mam do Was wszystkich tak daleko :cry: Buziaki Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Oj tak - snaucerek przy Axiu to olbrzym :lol: :lol: A skąd Moniko jesteś? Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a):Oj tak - snaucerek przy Axiu to olbrzym :lol: :lol: A skąd Moniko jesteś? Jestem z Zambrowa, ale pewnie nic Ci to za bardzo nie mówi, bo to taka mała mieścina. :roll: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Gosiek napisał(a):Oj tak - snaucerek przy Axiu to olbrzym :lol: :lol: A skąd Moniko jesteś? Jestem z Zambrowa, ale pewnie nic Ci to za bardzo nie mówi, bo to taka mała mieścina. :roll: :oops: przyznam ze faktycznie nic mi nie mówi :oops: Pozostają Ci wycieczki na wystawy i spotkania z yorkofiołami :wink: Quote
elena Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosia, foteczki są prześliczne :lol: ! Teraz parę swoich przez Ciebie obrobionych :wink: wstawię :D : Wspólne fotki: A tu Biżulek Nową koleżankę trzeba powąchać :wink: Gosia w akcji, wprawdzie widać tylko rękę z aparatem :wink: Ta fotka najbardziej mi się podoba :D czyżby Oskarek sprawdzał czy ładnie wyszedł na zdjęciu? :wink: I to by było na tyle :lol: . Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 elena napisał(a):Gosia, foteczki są prześliczne :lol: ! Teraz parę swoich przez Ciebie obrobionych :wink: wstawię :D : E tam - tylko rozjaśnilam- swoje zresztą też musiałam porozjaśniać bo jakieś ciemne wyszły :o to ostanie zdjęcie mnie rozśmieszyło - faktycznie wgląda jakby Oskarek patrzył jakie tam zdjątka wyszły :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Fajnie ogląda się te foteczki, a ta jest świetna , " Axel , umiesz stanąć na 2 łapkach ?" :klacz: Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 swietne sa! myslalam ze zdjecia yorka to cudowny widok, ale zdjecia trzech yorkow na raz, to ju zczysta rozkosz dla oczu i duszy :D Quote
Snoopy7 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Oj tak cudny widok rzeczywiście, dziewczyny dziękuję wam za te fotki nie mogłam z wami tam być ale mogę pooglądać co straciłam razem ze Snoopciem Gosiu jak masz jeszcze to wklejaj proszę. Quote
edi,feti,gusia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 a ja gapa dopiero do galeryjki dotarłam,nadrobiłam wszystko bo leze w domku chora.Ale super pomysł z tą galeryjką,Axio ma tyyyyle zdjec,bo Pancia zakochana w nim po uszy i ma racje,bo z niego super mały facet.Spotkanie widze sie udało i mimo pogody a moze własnie dlatego zdjęcia wyszły super.A więc zima!!!Dlaczego ja nie spotykam na spacerach tyle yorasków?U nas jakos tak nie ma wokoło takich pięknosci,ale moje 3 suniałki maja siebie nawzajem.Gosiu,jeszcze raz gratuluje takiego fajnego,kochanego i przeuroczego pupilka. Quote
Evelina Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Sliczne fotki :angel: Odebralam je jak relacje ze swiatecznego spaceru (BN i NR) :lol: Takie towarzystwo odstawione, lacznie z psiakami :wink: Psie wdzianka wielce gustowne, czyzby dziergane przez troskliwe "mamusie" ? :wink: Biedny psiulek :( Pewnie ten snieg wazy drugie tyle co on sam :wink: Mojej psicy tez sie tak robi, znaczy zrobilo dwa lata temu jak snieg spadl. Poswiecilam firanke z kuchni (w bialo-pomaranczowa kratke :lol: ) i uszylam jej "getry" :lol: Wygladala jak z wariatkowa :lol: , ale przynajmniej mogla spokojnie biegac po sniegu Quote
samanta Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a):Jak sie miewa Rapsik? Wstaw jeśli mozesz jakaś aktualnąfotę, dawno już nie widziałam Twojej słodkiej sunieczki :-? A d Rapsodia tez jakoś na dniach bedzie obchodziła urodzinki? z którego listopada jest? z 24 ?? Gosiek :smilecol: u Rapsodii wszystko w porządku, dziękuję. Jakoś ostatnio zaniedbałam dogomanię :oops: i nie zaglądałam tutaj. Rapsodia urodzinki będzie miała 27 listopada, czyli już za 5 dni Jak znajdę chwilkę czasu to zrobię jej zdjęcia i wkleję na forum Będę oglądać ten wątek bo zdjęcia a szczególnie bohater śliczne :P Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Super , że udało wam sie spokać i pomimo pogody , typowo zimowej , spacerek się udał. Rozkosznie wyglądają wasze Skarbeńka biegające po sniegu 8) , nawet na fotkach widac ile w nich drzemie energii :wink: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Edytko jak mi miło ze dotarłaś do naszej galeryjki :P i strasznie się cieszę ze mój Axio Ci się podoba. W jakiej części Wawki mieszkasz? Samanto w takim razie czekam niecierpliwie na zdjęcia Rapsika.. w końcu prawie jednocześnie dotarłyśmy na forum i widziałam jak Rapsiunia rośnie - jestem strasznie ciekawa jak teraz wygląda 8) Rozrabiaka z niej jak Axelek czy raczej wyrosła na spokojną sunię? Ewuniu naturalnie ze troskliwe "mamusie" wydziergały pociechom cieplutkie kubraczki :wink: Masz może zdjecie tych getrów? Bardzo mnie nimi zaciekawiłaś... a te kulki są przeokropne. W pewnym momencie Axio człapał jak kaczuszka: na szeroko rozstawionych i sztywnych łapkach ale... zapobiegliwa pańcia miała przy sobie nożyczki i obciapała psiulowi włoski na łapkach. Daga chyba nawet ufociła mnie podczas tej czynności :lol: A dziś po pierwsze krótkie włoski a po drugie łapki nasmarowane tłustym Linomagiem i psir szalał po śniegu jak się patrzy 8) Alicjo właśnie chyba dzieki temu śnieżkowi było tak fajnie na spacerku.. a psiaki z wielką radochą dokazywwały po białym puchu :lol: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 a zdjątek "ci u nas dostatek" - napstrykałam ponad 160 z czego spora część nawet nieźle wyszła - taka śniegowa pogoda ma w sobie wielki plus: DOBRE ŚWIATŁO do zdjęć 8) Axio obsikiwał drzewka Daga z Oskarkiem Elena z Biżunią Biża moje ulubione zdjecie - zobaczcie minę Biżuni :lol: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 ciąg dalszy a tu Binia wpadła na Axelka :lol: tak sie rozpędziła że nie zdążyła wyhamować :lol: Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a):ciąg dalszy a tu Binia wpadła na Axelka :lol: tak sie rozpędziła że nie zdążyła wyhamować :lol: Zderzenie czołowe :roll: Mam nadzieję, że oboje wyszli z tego cało 8) Quote
edi,feti,gusia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jak sie te zdjecia oglada to jak bajkę,sniezek wokoło i trzy pocieszne Krasnoludki.Ciekawe jak przechodnie reagowali na widok poprzebieranych piesków?Ja jeszcze sniezku nie dotykałam,narazie conajwyzej moge sobie przez okno popatrzec... Gosiu,160 zdjęc?pokaz jeszcze,jeszcze!tak miło sie je ogląda! Ja mieszkam własciwie juz poza Warszawa,na granicy Warszawy od strony Bemowa na zamkniętym duuuzym osiedlu i yoreczka mam tylko jednego,ale niezwykle duzego i mysli tylko o jednym(...)wiec jak moje dziewczyny go widza to uciekają.... Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Monia - naturalnie że psiakom nic nie bylo - tylko były baaaardzo zdziwione :lol: :lol: Edytko.. no to po mojej stronie mieszkasz bo ja w Ursusie :D Mój yorasek nie jest napastliwy - za to uwielbia ganiać i bawić się z yoraskami 8) wklejam w takim razie resztę fotek.. pozostałe sie nie nadają bo albo są poruszone albo identyczne ujęcia więc nie warto takich wstawiać. Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ostatnia fotka boska :lol: zabrakło łapek czyżby solą uliczka posypana :-? czy poprostu zmarzło sie?? Quote
Recommended Posts