Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Gosiu poślizgowe zdjęcie mi się bbaaaardzo podoba 8) :lol: :lol: :lol: A ja wczoraj nagotowałam obiady aż do wtorku / kurczaczek , łopateczka , kapustka , rosołek :lol: /Od poniedziałku do pracy :( Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Gosiu, ale fajnie mieć go zawsze pod ręką :wink: pociesze cię, ja też sprzątam, gotuje ,od czasu do czasu nosze na rękach szkraba bo się trzęsie jak galareta ( wybuchy petard ),głowę zaprzątają mi nieprzyjemne sprawy, które lada dzień trzeba rozwiązać i martwie się o Mani , która na antybiotykach pojechała na uczelnie... :wink: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicja... no to sie napracowałaś zeby na tyle dni nagotować. Ja jakoś przyzwyczaiłam wszystkich ze codziennie jest gotowany obiadek.. nieraz zdarzy sie na 2 dni porcyjka...no chyba ze zupka - tej nie umiem ugotować w małych ilościach :lol: :lol: Ala bedzie dobrze - nic co gorsze nie trwa wiecznie - tylko trzeba sie nastawić na to lepsze a to najciężej zrobić. :buzi: To u Was już petardami strzelaja? Do sylwestra przeceż jeszcze szmat czasu :evil: Axel co prawda nie boi sie wystrzałów :o ale mnie to wkurza jak widzę małych chłopców (6-7 lat) z petardami :evil: i wtedy potrafię nakrzyczeć na dzieciaki :oops: dalsza porcja zdjeć Axia - dziś dobre swiatlo bylo i udało mi sie uchwycić szkraba w biegu 8) a ta fota mi się najbardziej podoba z dzisiejszych zdjątek 8) Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 moja córa nawet ulepiła mini bałwanka :lol: króliczek 8) listek Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Gosiu, masz rację do Sylwestra jeszcze sporo czasu, ale już dziś mieliśmy przedsmak tego co nas czeka... :evilbat: :evilbat: niesamowie, od samego rana małolaty miały radochę :evilbat: :evilbat: ...a foteczki cudowne, masz jeszcze? :wink: :D :D Quote
Gosiek Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Cześć wszystkim :D Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do Parku Chorzowskiego - wróciłam padnięta strasznie ale za to spotkanko z Dagusią i Eleną było cudowne :P Mimo śniegu, spacerowalismy 4 godziny i spotkanko odbyło się w serdecznej i bardzo ciepłej atmosferze za co dziewczynom i Sylwkowi dziękuję :buzi: Bardzo się cieszę że mimo różnych sprzeciwnosci przyszły na spacerek i nareszcie mogłam je osobiście poznać :P a ich psiaki są wspaniałe.. Oskar zakumplował sie bardzo z moim Axelkiem i wszędzie chłopaczki biegały razem :lol: Później wstawię zdjątka - mam sporo udanych ujęć wiec będzie co oglądać :wink: Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Czekamy Gosiu na fotorelację ze spotkanka :lol: Ps. Zdjęcia Axia- rewelacja :D uu.. nawet mi się zrymowało 8) Quote
elena Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu! A-ha tutaj jesteś :wink: :D ! W końcu dotarłam na geleryjkę Axelunia :oops: :D :lol: ! Wspaniały pomysł z założeniem tej galerii :lol: ! Ja też dziękuję za spotkanko Tobie, Robertowi i Daguni :lol: - było bardzo bardzo miło :lol: ! Czekam na fotki, ja parę mam w miarę, ale na pewno Twoje będą lepsze :lol: ! Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hej dziewczyny ! Cieszy mnie bardzo ,że mimo wszystko spotkanko doszło do skutku. :D Żałuję baaardzo ,że nie mogłam być razem z Wami. :( Gosiu, Leno, Dagusiu , widziałyście się po raz pierwszy , prawda? Jakie wrażenia ? Ja z Waszego grona tylko Oskarka nie widziałam w realu, a bardzo chciałabym :D Gosiu, pospiesz się z tą relacją :evil: , bo ja jestem bardzo ciekawa.... :wink: :D Quote
Snoopy7 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu Elenko Dagusiu - ale wam zazdroszcze, nam niestety też nie udało się przyjechać (przygotowania kościelne do komunii od 12-14 wczoraj :( ) i strasznie żałujemy. Gosiu gdzie jesteś wstaw proszę fotki Quote
elena Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ala, Aga, szkoda że nie było Was na spotkanku :cry: . Dagusię z Oskarciem to już wcześniej widziałam, a Gosię z Axiem pierwszy raz, ale mam nadzieję że nie ostatni :lol: ! Też czekam na foty Gosi :lol: ! Daga chwilowo jest bez komputerka, coś tam z nim jest nie tak. Ma dużo zdjęć z Anglii, ale na razie nie ma jak tych fotek pokazać :cry: . Quote
Gosiek Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Jestem na chwilkę wiec wstawię kilka foteczek - reszte jutro.. niestety muszę wyjść więc musicie uzbroić sie w cierpliwość 8) No i imageshack jakos woooolno działa :roll: Axelek Oskarek obydwa chłopaczki Quote
Teklunia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiek napisał(a): uwaga - przygotowac sie do wlaki? Gosiek napisał(a): starcie dzikich bestii :lol: cudne zdjecia :D Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu, wzięłaś nas na przetrzymanie i jeszcze tak mało pokazałaś. :evil: ale masz racje , imageshack strasznie wolno działa :evilbat: cudowne spotkanko! widac ,że Oskarek z Axiem przypadli sobie do gustu. :D :D :D Quote
Hanna R. Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiek napisał(a):Cześć wszystkim :D Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do Parku Chorzowskiego Czekaj, czekaj... Gosia ? Warszawa ??? Park Chorzowski ??? :o Niestaty zamiast zdjęć są krzyżyki :cry: Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu , ty to jesteś Mistrzyni budowania napięcia :-? czekamy , czekamy a tu są foty :angel: aż 4 :-? Quote
Gosiek Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Haniu... a bo ja sobie wycieczkę zrobiłam do Katowic :lol: Co tam - 4 godzinki jazdy :wink: No dobrze - zmykam ale zajrzę jeszcze wieczorkiem 8) Quote
Gosiek Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alicja - bo image nawala :evil: Wpadłam na sekundę a ten drań nie chce działać :evil: a chciałam wstawić jeszcez fotki :roll: takie kuleczki dźwigał Axelek na spacerku.... ćwiczył miesnie nóg :wink: latający yorek 8) :lol: CDN.... jutro 8) Quote
Snoopy7 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu cudne fotki i śliczne pieseczki, ale fajne spotkanko :P Axelek biedaczek z tymi kuleczkami, my też już to samo przechodzimy :-? a fotki w biegu rewelacja :klacz: Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ślicznie się pieseczki prezentują :iloveyou: Axio silny Chłopak to, co to dla Niego takie kulki :D 8) Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 śliczne fotki :D kombinezony bardzo pyszczkowe :) te kulki to utrapienie :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiu, Robercie, Lenko i rodzinko :lol: :lol: Ja Wam także Kochani chciałam bardzo serdecznie podziękować za wspaniałe spotkanko, którego nie mogłam się doczekać, a tak szybko się skończyło. Mam jednak cichą nadzieję, że takich spotkanek będzie jeszcze więcej :) Gosiu bardzo miło było Cię poznać, to nasze pierwsze spotkanie, ale jakże udane, a i pieski przypadły sobie do gustu. AXELEK jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach i jaki kochany, wesoły, zawsze skory do zabawy. Świetne zdjęcia uchwyciłaś i z niecierpliwością czekam na reszte - jutro obowiązkowo zajrzę :) Pozdrawiam Was bardzo gorąco i serdecznie. Wycałuj i wygłaskaj Axleka ! Dzięki ! :D Quote
Teklunia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gosiek napisał(a): o Boziu :o Czy to jakas nowa moda na pantofelki? Quote
isabelle Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witaj Gosienko! :lol: :D :P Widze, ze spotkanko super sie udalo i swietne zdjatka powstawialas. :P :D Ja rowniez czekam na ciag dalszy fotek i zaluje, ze nie moglam do was dotrzec w niedziele. Pozdrawiam serdecznie i przesylam buziaczki. :wink: :P Quote
Recommended Posts