Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu poślizgowe zdjęcie mi się bbaaaardzo podoba 8) :lol: :lol: :lol: A ja wczoraj nagotowałam obiady aż do wtorku / kurczaczek , łopateczka , kapustka , rosołek :lol: /Od poniedziałku do pracy :(

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, ale fajnie mieć go zawsze pod ręką :wink:

pociesze cię, ja też sprzątam, gotuje ,od czasu do czasu nosze na rękach szkraba bo się trzęsie jak galareta ( wybuchy petard ),głowę zaprzątają mi nieprzyjemne sprawy, które lada dzień trzeba rozwiązać i martwie się o Mani , która na antybiotykach pojechała na uczelnie... :wink:

Posted

Alicja... no to sie napracowałaś zeby na tyle dni nagotować. Ja jakoś przyzwyczaiłam wszystkich ze codziennie jest gotowany obiadek.. nieraz zdarzy sie na 2 dni porcyjka...no chyba ze zupka - tej nie umiem ugotować w małych ilościach :lol: :lol:

Ala bedzie dobrze - nic co gorsze nie trwa wiecznie - tylko trzeba sie nastawić na to lepsze a to najciężej zrobić. :buzi:
To u Was już petardami strzelaja? Do sylwestra przeceż jeszcze szmat czasu :evil:
Axel co prawda nie boi sie wystrzałów :o ale mnie to wkurza jak widzę małych chłopców (6-7 lat) z petardami :evil: i wtedy potrafię nakrzyczeć na dzieciaki :oops:

dalsza porcja zdjeć Axia - dziś dobre swiatlo bylo i udało mi sie uchwycić szkraba w biegu 8)

a ta fota mi się najbardziej podoba z dzisiejszych zdjątek 8)

Posted

Gosiu, masz rację do Sylwestra jeszcze sporo czasu, ale już dziś mieliśmy przedsmak tego co nas czeka... :evilbat: :evilbat:

niesamowie, od samego rana małolaty miały radochę :evilbat: :evilbat:

...a foteczki cudowne, masz jeszcze? :wink: :D :D

Posted

Cześć wszystkim :D
Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do Parku Chorzowskiego - wróciłam padnięta strasznie ale za to spotkanko z Dagusią i Eleną było cudowne :P
Mimo śniegu, spacerowalismy 4 godziny i spotkanko odbyło się w serdecznej i bardzo ciepłej atmosferze za co dziewczynom i Sylwkowi dziękuję :buzi:
Bardzo się cieszę że mimo różnych sprzeciwnosci przyszły na spacerek i nareszcie mogłam je osobiście poznać :P a ich psiaki są wspaniałe.. Oskar zakumplował sie bardzo z moim Axelkiem i wszędzie chłopaczki biegały razem :lol:

Później wstawię zdjątka - mam sporo udanych ujęć wiec będzie co oglądać :wink:

Posted

Gosiu! A-ha tutaj jesteś :wink: :D ! W końcu dotarłam na geleryjkę Axelunia :oops: :D :lol: ! Wspaniały pomysł z założeniem tej galerii :lol: !

Ja też dziękuję za spotkanko Tobie, Robertowi i Daguni :lol: - było bardzo bardzo miło :lol: !

Czekam na fotki, ja parę mam w miarę, ale na pewno Twoje będą lepsze :lol: !

Posted

Hej dziewczyny !

Cieszy mnie bardzo ,że mimo wszystko spotkanko doszło do skutku. :D Żałuję baaardzo ,że nie mogłam być razem z Wami. :(

Gosiu, Leno, Dagusiu , widziałyście się po raz pierwszy , prawda? Jakie wrażenia ? Ja z Waszego grona tylko Oskarka nie widziałam w realu, a bardzo chciałabym :D

Gosiu, pospiesz się z tą relacją :evil: , bo ja jestem bardzo ciekawa.... :wink: :D

Posted

Gosiu Elenko Dagusiu - ale wam zazdroszcze, nam niestety też nie udało się przyjechać (przygotowania kościelne do komunii od 12-14 wczoraj :( ) i strasznie żałujemy.
Gosiu gdzie jesteś wstaw proszę fotki

Posted

Ala, Aga, szkoda że nie było Was na spotkanku :cry: . Dagusię z Oskarciem to już wcześniej widziałam, a Gosię z Axiem pierwszy raz, ale mam nadzieję że nie ostatni :lol: !

Też czekam na foty Gosi :lol: !

Daga chwilowo jest bez komputerka, coś tam z nim jest nie tak. Ma dużo zdjęć z Anglii, ale na razie nie ma jak tych fotek pokazać :cry: .

Posted

Jestem na chwilkę wiec wstawię kilka foteczek - reszte jutro.. niestety muszę wyjść więc musicie uzbroić sie w cierpliwość 8)
No i imageshack jakos woooolno działa :roll:

Axelek

Oskarek

obydwa chłopaczki

Posted

Gosiu, wzięłaś nas na przetrzymanie i jeszcze tak mało pokazałaś. :evil:

ale masz racje , imageshack strasznie wolno działa :evilbat:

cudowne spotkanko! widac ,że Oskarek z Axiem przypadli sobie do gustu. :D :D :D

Posted

Gosiek napisał(a):
Cześć wszystkim :D
Zrobiłam sobie wczoraj wycieczkę do Parku Chorzowskiego

Czekaj, czekaj... Gosia ? Warszawa ??? Park Chorzowski ??? :o
Niestaty zamiast zdjęć są krzyżyki :cry:

Posted

Alicja - bo image nawala :evil:
Wpadłam na sekundę a ten drań nie chce działać :evil: a chciałam wstawić jeszcez fotki :roll:

takie kuleczki dźwigał Axelek na spacerku.... ćwiczył miesnie nóg :wink:

latający yorek 8) :lol:

CDN.... jutro 8)

Posted

Gosiu cudne fotki i śliczne pieseczki, ale fajne spotkanko :P Axelek biedaczek z tymi kuleczkami, my też już to samo przechodzimy :-? a fotki w biegu rewelacja :klacz:

Posted

Gosiu, Robercie, Lenko i rodzinko :lol: :lol:

Ja Wam także Kochani chciałam bardzo serdecznie podziękować za wspaniałe spotkanko, którego nie mogłam się doczekać, a tak szybko się skończyło. Mam jednak cichą nadzieję, że takich spotkanek będzie jeszcze więcej :)

Gosiu bardzo miło było Cię poznać, to nasze pierwsze spotkanie, ale jakże udane, a i pieski przypadły sobie do gustu.

AXELEK jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach i jaki kochany, wesoły, zawsze skory do zabawy.

Świetne zdjęcia uchwyciłaś i z niecierpliwością czekam na reszte - jutro obowiązkowo zajrzę :)

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i serdecznie.
Wycałuj i wygłaskaj Axleka !

Dzięki ! :D

Posted

Witaj Gosienko! :lol: :D :P

Widze, ze spotkanko super sie udalo i swietne zdjatka powstawialas. :P :D Ja rowniez czekam na ciag dalszy fotek i zaluje, ze nie moglam do was dotrzec w niedziele. Pozdrawiam serdecznie i przesylam buziaczki. :wink: :P