Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Masz racje Gosiek- chyba czas zacząć kubraki zakładać. Nodiego też zaczyna telepać :o Nie wiem czy to prawda, ale na jakimś programie oglądałam pogode i nadawali śnieg na cztery najbliższe dni :x Quote
Gosiek Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 No niestety - ja też oglądałam prognozy i zapowiada się niezłe ochłodzenie - gdyby tylko takiego ziębiącego wiatru nie było to będzie dobrze :wink: Quote
Alka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Witajcie! Tuffi załatwił szybkie siku , o koopce zapomniał i w te pędy do domku.Nie pozostaje mi nic innego jak założyć mu cosik na jego grzbiecik i wyjść ponownie. :wink: :D Bardzo nie lubi jak coś mokrego pada na niego. :evil: Zima zbliża się wielkimi krokami i trzeba będzie się do tego przyzwyczaić. Gosiu, jak dzisiejszy nastrój? Foteczki śliczne a moją ulubioną jest jak Axio przemywa Pańci okularki, hihi :thumbs: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wpadam pooglądać foteczki , ale ni zawsze piszę , ale dzis musze . Gosiu cudowne fotki ale szczególnie Axio w kwiatuszkach / to takie wspomnienie lata /, teraz długo będziemy czekać na takie widoczki :-? Zimno , zimno , brrrryyyy , jak ja nie lubię zimna :( Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ja to sie troszke ciesze z tego ochlodzenia, bo chce zobaczyc yorczki w kubraczkach :oops: :lol: beda fotki, prawda? 8) Quote
Gosiek Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 :lol: :lol: będą, bedą - właśnie zgrywam fotki :wink: Quote
Snoopy7 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No proszę jaka minka Axelka uśmiechnięta bo już nie musi marznąć. Super wygląda w sweterku zrobionym przez Gosię oczywiście ale jest słodziutki na wszystkich fotkach, a ten skok superowy. Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Axelek tak się rozgrzał, że nawet na latanie go wzięło 8) Fotki- rewelacja :lol: :buzi: Quote
Gosiek Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Dzieńdoberek, my juz po spacerku a Axelek po śniadanku 8) a to historia pewnej piłeczki 8) złapię cie, złaaaapię mam cię draniu teraz juz nie wypuszczę ups.. chyba uszkodziłem lekko piłeczkę :oops: miłego dzionka życzymy Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Witaj Axelku i Gosiu 8) Ślicznie maluch wyglada w sweterku , a jaki radosny :wink: Fotki z piłeczką takie fajne , letnie :wink: Quote
Moniś Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Gosiek napisał(a): ups.. chyba uszkodziłem lekko piłeczkę :oops: miłego dzionka życzymy U nas historia z taką piłeczką skończyła się dokładnie tak samo :oops: Quote
Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 hahaha, to Axio musiał się zdziwić- miał piłeczkę i nagle nie ma... :wink: :D foteczki super! Quote
Snoopy7 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Zabawa piłeczką, jest jedna z najbardziej ulobionych zabaw naszych pieseczków a Axio jest świetnym piłkarzem ah te jego kolorki Quote
Agga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 No całą galerie obejrzałam. Wszystkie foteczki są prześliczne. Ogląda się jej z wielką przyjemnością. Przepis na ciasteczka sobie przepisałam. Kiedys miałam podobny, ale gdzieś sie zawieruszył. :lol: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Gosiu, cudne foteczki! Widzę, że Axelek też ma "twarzowy" sweterek :wink: Ach te yoreczki to strojnisie są! :lol: :wink: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 O Jesuuuuu ! Gosia, ja chyba zemdleje ! :o Te zdjęcia Axelka są poprost REWELACYJNE ! Poprostu rewelacyjne ! No, pomijajac fakt, że Axelek bardzo sie posterzał :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O Jesuuuuu ! Gosia, ja chyba zemdleje ! :o Te zdjęcia Axelka są poprost REWELACYJNE ! Poprostu rewelacyjne ! No, pomijajac fakt, że Axelek bardzo sie posterzał :lol: :lol: :lol:Haniu... bo to taki siwiutki młodzieniaszek jest :cunao: no i zdjecia z piłeczka nie powiem bo zeszłoroczne :wink: Małgosiu - yoraski tak juz mają ze w sweterkach chadzają :wink: Ale to wyjatkowo z uwagi na lodowaty wiatr... zaraz idziemy na snieżku poszaleć bo nam pieknie napadał 8) Niestety nie umiem robić takich slicznych sweterków jak nasza Ala ale i tak ważne ze Axiowi to i owo na spacerkach nie zamarznie :wink: :lol: :lol: Agga - witaj :D cieszę sie że się przepisik przydał :P i dzięki za odwiedzinki Alicjo, Aluś, Agniesiu ... oj piłeczka to ukochana zabawka... szkoda tylko ze te dmuchane Axio szybko zagryza :evil: :lol: Żeby było śmieszniej dłuższym żywotem ciesza sie baloniki niż te piłeczki :evilbat: Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 witajcie ! :D U nas napadało też sporo śnieżku. Tuffi na porannym spacerku wchodził tam gdzie go najwięcej napadało i dziwił się ,że nagle łapeczki zrobiły się grube i ciężkie. Jak wsadził mordeczkę w biały puch to wyglądał jak mały misio polarny. :D szkoda ,że nie mam aparatu... :( Gosiu, prosimy o foteczki... :wink: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 ewelinabuck, Daisunia witamy bardzo cieplutko, cieszę soię ze mój psiul sie Wam spodobał :) Alka napisał(a):witajcie ! :D U nas napadało też sporo śnieżku. Tuffi na porannym spacerku wchodził tam gdzie go najwięcej napadało i dziwił się ,że nagle łapeczki zrobiły się grube i ciężkie. Jak wsadził mordeczkę w biały puch to wyglądał jak mały misio polarny. :D szkoda ,że nie mam aparatu... :( Gosiu, prosimy o foteczki... :wink:Ala - wyobrażam sobie jak Tuffcio musiał wyglądać :lol: Axel kocha śnieg - skakał, podskakiwał, szalał.. ach jak fajnie patrzeć na rozbrykanego psiaka :D U nas nie napadało jakos dużo tego snieżku- tyle ze gdzieniegdzie go po prostu widać :wink: znów kociak czekał przy siatce zobaczcie jaki poślizg hihi Quote
Daisunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 cudowny piesio ... :D piekny... wiecej fotek i przy okazji zapraszam na strone naszej galerii ;)) Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 no faktycznie malutko śnieżku ....a u nas ciągle prószy .... foteczki jak bym miała aparat na własność to by mi dnia brakło... :wink: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alka napisał(a):no faktycznie malutko śnieżku ....a u nas ciągle prószy .... foteczki jak bym miała aparat na własność to by mi dnia brakło... :wink:oj Ala - wiem że by brakło - ja w tej chwili jednocześnie prasuję, przeglądam dogo, przeglądam fotaski (jeszcze kilka wstawię zaraz) i zaraz obiadek tzeba zacząć szykować... oj czasu mało. :lol: Daisuniu z wielką chęcią zajrzę do twojej galeryjki. :P Quote
Recommended Posts