Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz racje Gosiek- chyba czas zacząć kubraki zakładać. Nodiego też zaczyna telepać :o
Nie wiem czy to prawda, ale na jakimś programie oglądałam pogode i nadawali śnieg na cztery najbliższe dni :x

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!

Tuffi załatwił szybkie siku , o koopce zapomniał i w te pędy do domku.Nie pozostaje mi nic innego jak założyć mu cosik na jego grzbiecik i wyjść ponownie. :wink: :D Bardzo nie lubi jak coś mokrego pada na niego. :evil:

Zima zbliża się wielkimi krokami i trzeba będzie się do tego przyzwyczaić.

Gosiu, jak dzisiejszy nastrój?

Foteczki śliczne a moją ulubioną jest jak Axio przemywa Pańci okularki, hihi :thumbs:

Posted

Wpadam pooglądać foteczki , ale ni zawsze piszę , ale dzis musze . Gosiu cudowne fotki ale szczególnie Axio w kwiatuszkach / to takie wspomnienie lata /, teraz długo będziemy czekać na takie widoczki :-?
Zimno , zimno , brrrryyyy , jak ja nie lubię zimna :(

Posted

No proszę jaka minka Axelka uśmiechnięta bo już nie musi marznąć. Super wygląda w sweterku zrobionym przez Gosię oczywiście ale jest słodziutki na wszystkich fotkach, a ten skok superowy.

Posted

Dzieńdoberek, my juz po spacerku a Axelek po śniadanku 8)

a to historia pewnej piłeczki 8)

złapię cie, złaaaapię

mam cię draniu

teraz juz nie wypuszczę

ups.. chyba uszkodziłem lekko piłeczkę :oops:

miłego dzionka życzymy

Posted

Gosiek napisał(a):

ups.. chyba uszkodziłem lekko piłeczkę :oops:

miłego dzionka życzymy

U nas historia z taką piłeczką skończyła się dokładnie tak samo :oops:

Posted

No całą galerie obejrzałam. Wszystkie foteczki są prześliczne.
Ogląda się jej z wielką przyjemnością.
Przepis na ciasteczka sobie przepisałam. Kiedys miałam podobny, ale gdzieś sie zawieruszył. :lol:

Posted

O Jesuuuuu ! Gosia, ja chyba zemdleje ! :o Te zdjęcia Axelka są poprost REWELACYJNE ! Poprostu rewelacyjne ! No, pomijajac fakt, że Axelek bardzo sie posterzał :lol: :lol: :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O Jesuuuuu ! Gosia, ja chyba zemdleje ! :o Te zdjęcia Axelka są poprost REWELACYJNE ! Poprostu rewelacyjne ! No, pomijajac fakt, że Axelek bardzo sie posterzał :lol: :lol: :lol:
Haniu... bo to taki siwiutki młodzieniaszek jest :cunao:
no i zdjecia z piłeczka nie powiem bo zeszłoroczne :wink:

Małgosiu - yoraski tak juz mają ze w sweterkach chadzają :wink:
Ale to wyjatkowo z uwagi na lodowaty wiatr... zaraz idziemy na snieżku poszaleć bo nam pieknie napadał 8)
Niestety nie umiem robić takich slicznych sweterków jak nasza Ala ale i tak ważne ze Axiowi to i owo na spacerkach nie zamarznie :wink: :lol: :lol:

Agga
- witaj :D cieszę sie że się przepisik przydał :P i dzięki za odwiedzinki

Alicjo, Aluś, Agniesiu
... oj piłeczka to ukochana zabawka... szkoda tylko ze te dmuchane Axio szybko zagryza :evil: :lol:
Żeby było śmieszniej dłuższym żywotem ciesza sie baloniki niż te piłeczki :evilbat:

Posted

witajcie ! :D

U nas napadało też sporo śnieżku. Tuffi na porannym spacerku wchodził tam gdzie go najwięcej napadało i dziwił się ,że nagle łapeczki zrobiły się grube i ciężkie. Jak wsadził mordeczkę w biały puch to wyglądał jak mały misio polarny. :D szkoda ,że nie mam aparatu... :(

Gosiu, prosimy o foteczki... :wink:

Posted

ewelinabuck, Daisunia witamy bardzo cieplutko, cieszę soię ze mój psiul sie Wam spodobał :)

Alka napisał(a):
witajcie ! :D
U nas napadało też sporo śnieżku. Tuffi na porannym spacerku wchodził tam gdzie go najwięcej napadało i dziwił się ,że nagle łapeczki zrobiły się grube i ciężkie. Jak wsadził mordeczkę w biały puch to wyglądał jak mały misio polarny. :D szkoda ,że nie mam aparatu... :(

Gosiu, prosimy o foteczki... :wink:
Ala - wyobrażam sobie jak Tuffcio musiał wyglądać :lol:
Axel kocha śnieg - skakał, podskakiwał, szalał.. ach jak fajnie patrzeć na rozbrykanego psiaka :D
U nas nie napadało jakos dużo tego snieżku- tyle ze gdzieniegdzie go po prostu widać :wink:

znów kociak czekał przy siatce

zobaczcie jaki poślizg hihi

Posted

no faktycznie malutko śnieżku ....a u nas ciągle prószy ....

foteczki

jak bym miała aparat na własność to by mi dnia brakło... :wink:

Posted

Alka napisał(a):
no faktycznie malutko śnieżku ....a u nas ciągle prószy ....

foteczki

jak bym miała aparat na własność to by mi dnia brakło... :wink:
oj Ala - wiem że by brakło - ja w tej chwili jednocześnie prasuję, przeglądam dogo, przeglądam fotaski (jeszcze kilka wstawię zaraz) i zaraz obiadek tzeba zacząć szykować... oj czasu mało. :lol:

Daisuniu z wielką chęcią zajrzę do twojej galeryjki. :P