Gosiek Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dbsst - oj rewelacja taki szkrab.. szkoda że to tak krótko trwa prawda? Szczeniorki tak szybko rosną i dorośleją :( :wink: bernulko naprawdę? No to fajnie że Axio ma swojego imiennika... fajny jest? byłam dziś focić dwa yoraski - może później wstawię jakieś fotki 8) Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dorosleja zeby stac sie takimi piecholami qtore lapia wiatr we wlosy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 haha nawiany Axelek rewelacyjny :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='dbsst']dorosleja zeby stac sie takimi piecholami qtore lapia wiatr we wlosy ;) Gosiu , koniecznie sweterek Axiowi proszę założyć :-? bo sobie chłoptaś to i owo zaziębi 8) Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 O rany, galeria jest od dwóch dni - a ja fujara dopiero dzisiaj ją znalazłam :oops: Gosiu, Axelek jest naprawde prześliczny ! Cieszę się, że założyłaś galerię :D Witaj, małe cudo :angel: Quote
Snoopy7 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Hania zgadzam się z Tobą Axio jest CUDNY Quote
Gosiek Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Dbsst dorośleją też po to by rozumieć więcej i dawać o wiele wiecej niż słodkie sceniorki :D Haniu baaaaardzo sie cieszę ze dotarłaś do naszej galeryjki i ze Axio Ci się spodobał :multi: :multi: Taki z niego mały klaunik domowy :lol: Alicjo naturalnie jak na yorka przystało Axio ma swoje kubraczki na chłodne dni ale... zakładamy dopiero jak jest naprawdę zimno albo zimnawo z mroźnym wiatrem a wtedy wiał ciepluuuuusi wietrzyk :grins: Agniesiu :buzi: dzieki za chwileczkę przedstawię Wam kumpelki Axelka 8) Już wybrałam kilka zdjątek... małe pannice yoreczkowe :lol: Quote
Gosiek Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Przedstawiam 6,5 miesieczna Oliwię... bez kucorka... w kucorku :P jej mama Psotka razem walka o króliczka :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gosiu, śliczne dwie dziecwzynki, tylko by się chciało je wycałować. Pozazdrościc Axelkowi takich koleżanek :lol: :lol: Buziaczki dla Psotki i malutkiej Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gosieńko, Axio ma śliczniaste kuzyneczki :loveu: Hop, hop, gdzie jesteś , może jeszcze kilka foteczek ,najlepiej całej trójeczki :D :D :D Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Hello - witamy, witamy. Alu niestety o zdjątka całej rójeczki ciężko choć poszperam w zdjątkach i może coś znajdę. a na razie zdjątko Axia sprzed kilku dni 8) i dzisiejsza fota makro - szczególnie mi się spodobała więc wkleję i tu i w makro :oops: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Gosiek']dbsst - oj rewelacja taki szkrab.. szkoda że to tak krótko trwa prawda? Szczeniorki tak szybko rosną i dorośleją :( :wink: bernulko naprawdę? No to fajnie że Axio ma swojego imiennika... fajny jest? byłam dziś focić dwa yoraski - może później wstawię jakieś fotki 8) Naprawde naprawde :) Nawet bardzo fajny ;) Tylko jeszcze malutki ma 2 miesiące;) Hera wogole Yoreczki lubi :D paździoszki Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 bernulka napisał(a): Naprawde naprawde :) Nawet bardzo fajny ;) Tylko jeszcze malutki ma 2 miesiące;) Hera wogole Yoreczki lubi :D paździoszkiwidać Hera też sie uwielbia bawić? Bo yoraski mają niespożytą energię i domagaja sie poswięcenia im calej masy uwagi.. chyba ze mają psiaki do zabaw to wtedy właściciele mogą nie istnieć :wink: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Gosiek'] niesamowicie malenki taki yorczek-niemowlaczek :angel: [quote name='Gosiek'] nigdy nie widzialam yorka zeglarza. az do teraz :) to musi byc swietna sprawa, bo jest taki malenki, ze latwo mu sie tam odnalezc, na tych paru metrach... ba - moze sie nawet wybiegac ;) plywacie po Mazurach? Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 nie - weekendowo na Zalewie Zegrzyńskim :) Axio żeglujący i przepisowo przyodziany :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 mmm :) przepiekne ! jaki swietny kapoczek :) Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Kapoczek kupiliśmy na ostatnich targach 8) a w dniu ww zdjęć była totalna flauta... a kapoczek tylko do fotek założyliśmy :wink: :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gosiu, Axelek :calus: wygląda wspaniale, ale macie wesoło :grins: z tym żeglowaniem , nic tylko ucałuj go mocno odemnie w ten śliczny pysiorek :calus: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jaka slodka fota co do tego doroslenie AMEN :D Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Dzięki Agniesiu - Axio juz wycałowany :P Jak tam Snoopcio dopomina się o ciasteczka? dbsst wiesz, tak sobie myślę że szczenięce chwile są rozkoszne ale im piesek starszy tym bardziej go kochamy i tym lepiej się rozumiemy... bez słów. Więc w sumie nie ma co tesknić za szczenięcymi czasami :wink: Fajnie ze Ci sie spodobała fota suniek - mnie też właśnie ta szczególnie przypadła do gustu :P Quote
samanta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe dla Axelka :new-bday: :new-bday: ps. "towarzyszki" Axelka są śliczne Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Samanto - dziękujemy bardzo i strasznie sie cieszę ze o nas pamiętasz i zajrzałaś do galerii Axia. :buzi: Jak sie miewa Rapsik? Wstaw jeśli mozesz jakaś aktualnąfotę, dawno już nie widziałam Twojej słodkiej sunieczki :-? A d Rapsodia tez jakoś na dniach bedzie obchodziła urodzinki? z którego listopada jest? z 24 ?? Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 U nas dziś znów pochmurno i mglisto :-? Zdjęcia na dworku musiałam z lampą robić i mam kilka dziwnych ujęc :-? :lol: :lol: choć na szczęście nie tylko :wink: Quote
Recommended Posts