mmbbaj Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Gosiu :multi:, wpadłam z wizytką i zachwycam się, jak zwykle twoimi fotkami :lol: Przepiękne masz te róże w ogrodzie, a nie wiem jak to robisz, że robaczki wyglądają jak broszeczki ;) Pozdrawiam cię serdecznie :buzi: Quote
Nika Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Gosieńko, po pierwsze: najserdeczniejsze życzenia imieninowe ( może trochę o niewczasie, ale bardzo szczere):BIG: po drugie gratulacje dla Pauliny, jak ona wyrosła ( jeszcze trochę i przegoni tatusia ):crazyeye::cool3: po trzecie co do zdjęć to nie będę za wiele pisała, bo po prosu słów mi brak pozdrawiam Kasia + 16 innych głów Quote
Daga_i_Oskar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Gosiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle zachwycam się pieknymi foteczkami :loveu: Cudne makro, uwielbiam ta dziedzine zdjęć :loveu: Ach chcialabym miec juz swoj aparacik wymarzony i robic nim takie cudowne zdjecia :loveu:[/FONT] Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 dzieńdoberek - właśnie od niedawna jestem w domku - zaskoczyły mnie zmiany na DG (choć pewnie powinnam być juz do tego przyzwyczajona) i bardzo mi się to nie podoba :angryy: cóż za tyrania nastała - ech, zresztą szkoda gadać po próżnicy i czas sie stad wynieść na przyjazne forum :diabloti: [quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu :multi:, wpadłam z wizytką i zachwycam się, jak zwykle twoimi fotkami :lol: Przepiękne masz te róże w ogrodzie, a nie wiem jak to robisz, że robaczki wyglądają jak broszeczki ;) Pozdrawiam cię serdecznie :buzi:cześć Gosiu- różyczki faktycznie są piekne i wspaniale pachną :loveu: a robalki.... no cóż - cieszy mnie to bardzo ze przynajmniej na zdjeciach wyglądają sympatycznie ;) [quote name='Nika']Witaj Gosieńko, po pierwsze: najserdeczniejsze życzenia imieninowe ( może trochę o niewczasie, ale bardzo szczere):BIG: po drugie gratulacje dla Pauliny, jak ona wyrosła ( jeszcze trochę i przegoni tatusia ):crazyeye::cool3: po trzecie co do zdjęć to nie będę za wiele pisała, bo po prosu słów mi brak pozdrawiam Kasia + 16 innych główKasia :crazyeye: wspaniale Cię "widziec". Pisałam do Ciebie kilka razy na GG :cool3: 16 głów? To znaczy? Jak tam Aleksander? i co u Was tak ogólnie? [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Gosiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle zachwycam się pieknymi foteczkami :loveu: Cudne makro, uwielbiam ta dziedzine zdjęć :loveu: Ach chcialabym miec juz swoj aparacik wymarzony i robic nim takie cudowne zdjecia :loveu:[/FONT] a jaki aparat chcesz kupić? i dziękuję Daguś za miłe słówko o makro :kiss_2: Quote
PIKA Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Gosiu :multi: Przyszłam nacieszyć oko i.. nacieszyłam :loveu: Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: Przyszłam nacieszyć oko i.. nacieszyłam :loveu:cześć Agniesiu :p tu mam cosik nadającego sie do nacieszenia oka :cool1: Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu, ja Ci tu nie będę kadzić... Ty wiesz, że ja na punkcie Twoich fotek jestem zakręcona:loveu: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:loveu:cudeńka... Gosiu mistrzuniu... [/FONT] Quote
Alka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hej Gosiu!:multi: Dzisiaj już mnie nie będzie ale jutro mam nadzieję ,że pogadamy...;) a co do fotek , no coż są WSPANIAŁE :cool3: :loveu::loveu: Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Bez dwoch zdan :mdleje: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Gosiu, dawno mnie tu nie było ... Spóźnione - ale najserdeczniejsze życzenia imieninowe . Wszystkiego naj, najlepszego ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, dawno mnie tu nie było ... Spóźnione - ale najserdeczniejsze życzenia imieninowe . Wszystkiego naj, najlepszego ... :loveu::loveu::loveu: Haniu kochana, bardzo dziękuję - i za życzonka i za wizytę :buzi: siedzę dziś w ogródeczku i korzystam z ostatniego wolnego dnia przed urlopem. Niby od piątku będę miała "wolne" ale czeka mnie masa prasowania, pakowania itp itd :evil_lol: Byle zleciało te kilka dni i nareszcie będę sobie mogła poleniuchować i pstrykać tony zdjeć :loveu: Quote
Gosiek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Teklunia']Gosiu, ja Ci tu nie będę kadzić... Ty wiesz, że ja na punkcie Twoich fotek jestem zakręcona:loveu:Kasiu - bardzo się cieszę - obiecuję że specjalnie dla Ciebie bedę na wakacjach polowała na ładne ujęcia robalków :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:cudeńka... Gosiu mistrzuniu... [/FONT]Ala :lol: no ale nie powiem żeby mi sie robiło :oops: [quote name='anetta']Bez dwoch zdan :mdleje: :thumbs::thumbs::thumbs:nie mdlej Anetko ;) choć się nie dziwię - upały nieźle osłabiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alka']Hej Gosiu!:multi: Dzisiaj już mnie nie będzie ale jutro mam nadzieję ,że pogadamy...;) a co do fotek , no coż są WSPANIAŁE :cool3: :loveu::loveu:Alu - puść mi sygnał na komóreczkę - zadzwonie do Ciebie, tylko nie wiem pod który numer :cool1: Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ahhhhhh mnie już brak słów na te Twoje fotki :mdleje: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ja też oko nacieszyłam. JAK ZAWSZE :placz: [quote name='Gosiek'] na urlopik jadę do Chorwacji (juz 3 rok z rzędu) :loveu: i znów będą fanstastyczne zdjęcia - jak co roku ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Gosiek'] a jaki aparat chcesz kupić? i dziękuję Daguś za miłe słówko o makro :kiss_2: [FONT=Comic Sans MS]Marzy mi się CANON EOS 400D :loveu: ale co z tego wyjdzie to nie wiem, na razie zbieram na niego, tzn jeszcze nie zaczęłam, ale może do urodzinuda mi się go kupic :loveu:[/FONT] Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Gosiu! :multi: Wiesz, dziś chyba telefon przekaże TŻ , nadal zachwyca się Twoim głosem... :loveu: Quote
olcha Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Gosiek']:lol: 1. Łał jaki ślimak :crazyeye: cudo! 2. Przed Tobą nikt się nie schowa :lol: [quote name='Gosiek'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niezłe :klacz: [quote name='Gosiek'] Piękne! 1. CO to to różowe? 2. Niesmowity odcień zieleni cudeńko :loveu: [quote name='Gosiek']i robalkowym makro kończę :lol: No i znów mam pisać P I Ę K N E???? PIĘKNE! [quote name='Gosiek'] Jak Ty fotografujesz? Jakoś magicznie :placz: Cudnie Ci to wychodzi! p.s. Gosiu :oops: ja nie wiem czy się pytałam, a jak pytałam to plasam ale co oznaczają na obiektywie te 18-55 mm? Albo 70-300 mm??? :oops: Quote
Lucy* Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Gosiu !! dziękuję Ci za to :buzi: :buzi: znowu mamy w pracy co oglądać :multi: :multi: :multi: :multi: masz super talent !! piękne foty !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Alka']Witaj Gosiu! :multi: Wiesz, dziś chyba telefon przekaże TŻ , nadal zachwyca się Twoim głosem... :loveu:[/quote]cześć Alu :p :lol::lol::lol: pogadamy za parę dni na zywo ;) Ciekawe czy wtedy M. też sie tak mój głos bedzie podobał :lol: Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='olcha']1. Łał jaki ślimak :crazyeye: cudo! 2. Przed Tobą nikt się nie schowa :lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niezłe :klacz: Piękne! 1. CO to to różowe? 2. Niesmowity odcień zieleni cudeńko :loveu: No i znów mam pisać P I Ę K N E???? PIĘKNE! Jak Ty fotografujesz? Jakoś magicznie :placz: Cudnie Ci to wychodzi! p.s. Gosiu :oops: ja nie wiem czy się pytałam, a jak pytałam to plasam ale co oznaczają na obiektywie te 18-55 mm? Albo 70-300 mm??? :oops:Ola - ten ślimak był wsretny i olbrzymi :razz: To różowe to taki jakis krzaczek ogrodowy, który kwitnie maleńkimi kwiatuszkami :loveu: strasznie mi sie podobaja te kwiatuszki ale nie wiem jak się nazywają :oops: np 70-300 to powiedzmy zoom ;) czyli możliwości dobrania sobie odległości i zbliżeń do fotografowania ;) [quote name='Lucy*']Gosiu !! dziękuję Ci za to :buzi: :buzi: znowu mamy w pracy co oglądać :multi: :multi: :multi: :multi: masz super talent !! piękne foty !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lucynko - dziękuję Ci ślicznie i pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich w twojej pracy, którzy oglądają moje zdjecia :buzi: Bardzo sie cieszę że mam dla kogo robić zdjecia :oops: Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='olcha']Dziękuję Gosiu :buzi:nie ma za co Olu - moje tłumaczenia na 100% powalą ze śmiechu pierwszego lepszego fotografa który się na tym zna:diabloti: bo ja sie nie znam :diabloti: a wogóle to odpisałam Ci rano ale porąbane DG padło kompletnie i mi nie wysłało odpowiedzi :angryy: wiec sie ze złości przeniosłam :eviltong: o tutaj http://*******************.net/viewtopic.php?p=22785#22785 naturalnie zamiast wspaniałych ***** należy wpisać p siakosc . mojeforum (bez odstępów miedzy literkami)bo coś mi sie wydaje ze admin DG wpisał owe słówka na :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:liste wyrazów obraźliwych i za cholerę nie mozna wpisać całej nazwy :diabloti: Quote
Reniagoj Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Gosiek']witaj Reniu - na urlopik jadę do Chorwacji (juz 3 rok z rzędu) :loveu:[/QUOTE] Witaj Gosiu! ekstra, byłam dwa razy i chętnie bym znów pojechała. Byłam na wyspie Hvar i Vis. Czy jedziecie z Axelkiem? Poinformuj mnie jeżeli tak, jak to jest z wyjazdem z pieskiem, gdzie się zatrzymujecie i jak to wygląda na granicy, bo my w tym roku nad jeziorem Chyrzykowskim, ale myślę że w końcu z Rubisiem wyruszymy w świat. Twoje fotki jak zwykle piękne. Pozdrawiam Quote
Alka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Gosiek'] porąbane DG padło kompletnie i mi nie wysłało odpowiedzi :angryy: wiec sie ze złości przeniosłam :eviltong: o tutaj http://*******************.net/viewtopic.php?p=22785#22785 Hej Gosiu! :multi: Albo jestem slepa , ale nie widzę galerii na ********** :crazyeye: Quote
Recommended Posts