Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Gosiu :multi:, wpadłam z wizytką i zachwycam się, jak zwykle twoimi fotkami :lol: Przepiękne masz te róże w ogrodzie, a nie wiem jak to robisz, że robaczki wyglądają jak broszeczki ;) Pozdrawiam cię serdecznie :buzi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosieńko,
po pierwsze:
najserdeczniejsze życzenia imieninowe
( może trochę o niewczasie, ale bardzo szczere):BIG:

po drugie
gratulacje dla Pauliny, jak ona wyrosła ( jeszcze trochę i przegoni tatusia ):crazyeye::cool3:

po trzecie
co do zdjęć to nie będę za wiele pisała, bo po prosu słów mi brak

pozdrawiam

Kasia + 16 innych głów

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Gosiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle zachwycam się pieknymi foteczkami :loveu: Cudne makro, uwielbiam ta dziedzine zdjęć :loveu: Ach chcialabym miec juz swoj aparacik wymarzony i robic nim takie cudowne zdjecia :loveu:[/FONT]

Posted

dzieńdoberek - właśnie od niedawna jestem w domku - zaskoczyły mnie zmiany na DG (choć pewnie powinnam być juz do tego przyzwyczajona) i bardzo mi się to nie podoba :angryy:
cóż za tyrania nastała - ech, zresztą szkoda gadać po próżnicy i czas sie stad wynieść na przyjazne forum :diabloti:

[quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu :multi:, wpadłam z wizytką i zachwycam się, jak zwykle twoimi fotkami :lol: Przepiękne masz te róże w ogrodzie, a nie wiem jak to robisz, że robaczki wyglądają jak broszeczki ;) Pozdrawiam cię serdecznie :buzi:cześć Gosiu- różyczki faktycznie są piekne i wspaniale pachną :loveu: a robalki.... no cóż - cieszy mnie to bardzo ze przynajmniej na zdjeciach wyglądają sympatycznie ;)

[quote name='Nika']Witaj Gosieńko,
po pierwsze:
najserdeczniejsze życzenia imieninowe
( może trochę o niewczasie, ale bardzo szczere):BIG:

po drugie
gratulacje dla Pauliny, jak ona wyrosła ( jeszcze trochę i przegoni tatusia ):crazyeye::cool3:

po trzecie
co do zdjęć to nie będę za wiele pisała, bo po prosu słów mi brak

pozdrawiam

Kasia + 16 innych główKasia :crazyeye:
wspaniale Cię "widziec". Pisałam do Ciebie kilka razy na GG :cool3:
16 głów? To znaczy?
Jak tam Aleksander? i co u Was tak ogólnie?

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Gosiu :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Jak zwykle zachwycam się pieknymi foteczkami :loveu: Cudne makro, uwielbiam ta dziedzine zdjęć :loveu: Ach chcialabym miec juz swoj aparacik wymarzony i robic nim takie cudowne zdjecia :loveu:[/FONT] a jaki aparat chcesz kupić?
i dziękuję Daguś za miłe słówko o makro :kiss_2:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi:

Przyszłam nacieszyć oko i.. nacieszyłam :loveu:cześć Agniesiu :p

tu mam cosik nadającego sie do nacieszenia oka :cool1:

Posted

Hej Gosiu!:multi:

Dzisiaj już mnie nie będzie ale jutro mam nadzieję ,że pogadamy...;)

a co do fotek , no coż są WSPANIAŁE :cool3: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Gosiu, dawno mnie tu nie było ...
Spóźnione - ale najserdeczniejsze życzenia imieninowe .
Wszystkiego naj, najlepszego ...

:loveu::loveu::loveu:

Haniu kochana, bardzo dziękuję - i za życzonka i za wizytę :buzi:

siedzę dziś w ogródeczku i korzystam z ostatniego wolnego dnia przed urlopem. Niby od piątku będę miała "wolne" ale czeka mnie masa prasowania, pakowania itp itd :evil_lol:
Byle zleciało te kilka dni i nareszcie będę sobie mogła poleniuchować i pstrykać tony zdjeć :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, ja Ci tu nie będę kadzić... Ty wiesz, że ja na punkcie Twoich fotek jestem zakręcona:loveu:Kasiu - bardzo się cieszę - obiecuję że specjalnie dla Ciebie bedę na wakacjach polowała na ładne ujęcia robalków :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:cudeńka...

Gosiu mistrzuniu...
[/FONT]
Ala :lol:
no ale nie powiem żeby mi sie robiło :oops:

[quote name='anetta']Bez dwoch zdan :mdleje:
:thumbs::thumbs::thumbs:nie mdlej Anetko ;) choć się nie dziwię - upały nieźle osłabiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alka']Hej Gosiu!:multi:

Dzisiaj już mnie nie będzie ale jutro mam nadzieję ,że pogadamy...;)

a co do fotek , no coż są WSPANIAŁE :cool3: :loveu::loveu:Alu - puść mi sygnał na komóreczkę - zadzwonie do Ciebie, tylko nie wiem pod który numer :cool1:

Posted

ja też oko nacieszyłam. JAK ZAWSZE :placz:

[quote name='Gosiek'] na urlopik jadę do Chorwacji (juz 3 rok z rzędu) :loveu:

i znów będą fanstastyczne zdjęcia - jak co roku ;)

Posted

[quote name='Gosiek']

a jaki aparat chcesz kupić?
i dziękuję Daguś za miłe słówko o makro :kiss_2:

[FONT=Comic Sans MS]Marzy mi się CANON EOS 400D :loveu: ale co z tego wyjdzie to nie wiem, na razie zbieram na niego, tzn jeszcze nie zaczęłam, ale może do urodzinuda mi się go kupic :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Gosiek']:lol:

1. Łał jaki ślimak :crazyeye: cudo!

2. Przed Tobą nikt się nie schowa :lol:

[quote name='Gosiek']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niezłe :klacz:

[quote name='Gosiek']

Piękne!

1. CO to to różowe?

2. Niesmowity odcień zieleni cudeńko :loveu:

[quote name='Gosiek']i robalkowym makro kończę :lol:

No i znów mam pisać P I Ę K N E????

PIĘKNE!

[quote name='Gosiek']

Jak Ty fotografujesz? Jakoś magicznie :placz: Cudnie Ci to wychodzi!

p.s. Gosiu :oops: ja nie wiem czy się pytałam, a jak pytałam to plasam ale co oznaczają na obiektywie te 18-55 mm? Albo 70-300 mm??? :oops:

Posted

Gosiu !! dziękuję Ci za to :buzi: :buzi:

znowu mamy w pracy co oglądać :multi: :multi: :multi: :multi:

masz super talent !! piękne foty !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alka']Witaj Gosiu! :multi:

Wiesz, dziś chyba telefon przekaże TŻ , nadal zachwyca się Twoim głosem... :loveu:[/quote]cześć Alu :p

:lol::lol::lol: pogadamy za parę dni na zywo ;) Ciekawe czy wtedy M. też sie tak mój głos bedzie podobał :lol:

Posted

[quote name='olcha']1. Łał jaki ślimak :crazyeye: cudo!

2. Przed Tobą nikt się nie schowa :lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niezłe :klacz:

Piękne!

1. CO to to różowe?

2. Niesmowity odcień zieleni cudeńko :loveu:

No i znów mam pisać P I Ę K N E????

PIĘKNE!

Jak Ty fotografujesz? Jakoś magicznie :placz: Cudnie Ci to wychodzi!

p.s. Gosiu :oops: ja nie wiem czy się pytałam, a jak pytałam to plasam ale co oznaczają na obiektywie te 18-55 mm? Albo 70-300 mm??? :oops:Ola - ten ślimak był wsretny i olbrzymi :razz:
To różowe to taki jakis krzaczek ogrodowy, który kwitnie maleńkimi kwiatuszkami :loveu: strasznie mi sie podobaja te kwiatuszki ale nie wiem jak się nazywają :oops:
np 70-300 to powiedzmy zoom ;) czyli możliwości dobrania sobie odległości i zbliżeń do fotografowania ;)

[quote name='Lucy*']

Gosiu !! dziękuję Ci za to :buzi: :buzi:

znowu mamy w pracy co oglądać :multi: :multi: :multi: :multi:

masz super talent !! piękne foty !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Lucynko - dziękuję Ci ślicznie i pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich w twojej pracy, którzy oglądają moje zdjecia :buzi:
Bardzo sie cieszę że mam dla kogo robić zdjecia :oops:

Posted

[quote name='olcha']Dziękuję Gosiu :buzi:nie ma za co Olu - moje tłumaczenia na 100% powalą ze śmiechu pierwszego lepszego fotografa który się na tym zna:diabloti: bo ja sie nie znam :diabloti:

a wogóle to odpisałam Ci rano ale porąbane DG padło kompletnie i mi nie wysłało odpowiedzi :angryy: wiec sie ze złości przeniosłam :eviltong:
o tutaj
http://*******************.net/viewtopic.php?p=22785#22785

naturalnie zamiast wspaniałych ***** należy wpisać p siakosc . mojeforum (bez odstępów miedzy literkami)bo coś mi sie wydaje ze admin DG wpisał owe słówka na :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:liste wyrazów obraźliwych i za cholerę nie mozna wpisać całej nazwy :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']witaj Reniu - na urlopik jadę do Chorwacji (juz 3 rok z rzędu) :loveu:[/QUOTE]

Witaj Gosiu!
ekstra, byłam dwa razy i chętnie bym znów pojechała. Byłam na wyspie Hvar i Vis. Czy jedziecie z Axelkiem? Poinformuj mnie jeżeli tak, jak to jest z wyjazdem z pieskiem, gdzie się zatrzymujecie i jak to wygląda na granicy, bo my w tym roku nad jeziorem Chyrzykowskim, ale myślę że w końcu z Rubisiem wyruszymy w świat.
Twoje fotki jak zwykle piękne. Pozdrawiam