Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):wsystko cacy cudowne zdjecia :loveu: tylko jeden mały minus..:placz: czemu pscoły?:placz: feeee i pająki też feee:evil_lol::eviltong: to baczek a nie pszczoła :cool3: taki fajny, malutki :lol: no dooobra - masz biedronki Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 o 7 letnia:razz: Motylki poprosze Jakby Były:razz::loveu: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiu, co tam jeszcze trzymasz w zanadrzu :cool3::cool3: już i tak dostatecznie jestem zdołowana :cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):o 7 letnia:razz: Motylki poprosze Jakby Były:razz::loveu:motylków nie mam :shake: jakoś nie chcą u mnie latać chyba ;) Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):Gosiu, co tam jeszcze trzymasz w zanadrzu :cool3::cool3: już i tak dostatecznie jestem zdołowana :cool3::cool3:czemu Alu jesteś zdolowana? juz nic ciekawego nie mam... skonczyły się dzisiejsze fotki - teraz akumulatorek sie na jutrzejszy dzień ładuje ;) Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 a to nie dobre są te motylki:mad: to wa takim razie. więcej zdjęć Pięknego Axelka!:multi: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a):czemu Alu jesteś zdolowana? moimi fotami i umiejętnościami :cool3: właśnie chciałam przypomnieć o załadowaniu bateryjek :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej Gosiu! Coś mi się bardzo długo zdjęcia u Ciebie otwierają, ale biedroneczka tak czy inaczej jest cudowna Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a)::evil_lol: nie da sie zaprzeczyć. no to troszke makro :p :-o :-o :-o Jak one daja ci sie tak sfotografowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wlasnie wiecej fotek Axelka wkoncu to jego galeria :loveu: :loveu: :):) Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):moimi fotami i umiejętnościami :cool3: właśnie chciałam przypomnieć o załadowaniu bateryjek :evil_lol:nie przesadzaj Alu - przecież nie mozesz narzekać na swoje foty :eviltong: a zresztą... ile zdjeć zrobiłaś? Ja Panasiem przez 2 lata zrobiłam ponad 46 000 zdjęć :cool3: zrób tyle swoim i wtedy na 100% nie powiesz że są złe :loveu: *luthien* napisał(a):Hej Gosiu! Coś mi się bardzo długo zdjęcia u Ciebie otwierają, ale biedroneczka tak czy inaczej jest cudownaczeeeeść :multi: nie wiem czemu - mi tam zdjecia smigają. Oglądałam Twoje foty z podróży - musze sie koniecznie wpisać :oops: bo tylko podziwiałam po cichutku :oops: Pinczerek-Jacky napisał(a)::-o :-o :-o Jak one daja ci sie tak sfotografowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wlasnie wiecej fotek Axelka wkoncu to jego galeria :loveu: :loveu: :):)nie ma wiecej zdjęć Axia... a galeria jak w tytule: Axio + okiem obiektywu :eviltong: wiec mogą byc różniste tematy :diabloti: tulipek Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nie ma wiecej zdjęć Axia... a galeria jak w tytule: Axio + okiem obiektywu :eviltong: wiec mogą byc różniste tematy :diabloti: [/quote] Nie zauwazylam :oops: :oops: ;) Quote
Teklunia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czesc Goniu :) do zobaczenia jutro :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Teklunia napisał(a):Czesc Goniu :) do zobaczenia jutro :multi::multi::multi:Kasiu - co Ty robisz na forum? Już sie nie mogę doczekać :multi::multi::multi: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 zmieniłaś drugą fotkę, przed chwilką widziałam tu Axia :evil_lol:.Właśnie wydawało mi się ,że już przedtem ją zapodałaś :evil_lol: Dobranoc Gosiu! Quote
PIKA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosi ja jestem i podglądam te Twoje foty przez dziurke od klucza :cool3: Quote
Gosiek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 PIKA napisał(a):Gosi ja jestem i podglądam te Twoje foty przez dziurke od klucza :cool3:czemu przez dziurkę? Teklunia napisał(a):czesc Gosiaczku :) do zobaczenia :)cześć Kasieńko - teraz to Ty już sie Kochana bawisz w najlepsze :loveu: Pięknie wyglądałaś :loveu: więcej zdjeć w Kasi galerii :p Quote
Gosiek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dziś przed południem byłam na zawodach modeli samochodów... pewnie nikogo to nie interesuje ale wstawiam fotki - w każdym razie inna tematyka niz ostatnio jak by nie było :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 KONIEC :diabloti: hahaha już widzę te tłumy oglądające fotki :diabloti: Quote
Poświata Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Gosiek napisał(a): KONIEC :diabloti: hahaha już widzę te tłumy oglądające fotki :diabloti:Melduję, że Młodą już ululałam, zdjęcia obejrzałam (mimo że trudno mi robic za tłum)!!!!! A teraz sama idę do łóżka coby jutro ludzi nie straszyć :evil_lol: :smhair2: . Quote
Gosiek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Poświata napisał(a):Melduję, że Młodą już ululałam, zdjęcia obejrzałam (mimo że trudno mi robic za tłum)!!!!! A teraz sama idę do łóżka coby jutro ludzi nie straszyć :evil_lol: :smhair2: . Beatko - hihi dzięki za robienie tłumu ;) Wyśpij się jak tylko możesz i trzymam jutro mocno kciuki zeby wszystko było wspaniale i zebyś na koniec dnia nie padła ;) Buziaki serdeczne i koniecznie ucałuj jutro Gabrynię :loveu: Quote
anetta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Mi sie podobaja :multi:, kiedys chcialam miec taka zabaweczke, tak samo jak latajacy model samolotu lub helikopterek :evil_lol::eviltong: Super sa, wygladaja jak naturalnej wielkosci :cool3::evil_lol: Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Gosiek napisał(a):dziś przed południem byłam na zawodach modeli samochodów... pewnie nikogo to nie interesuje ale wstawiam fotki - w każdym razie inna tematyka niz ostatnio jak by nie było :eviltong: Fotki ladne :multi: :multi: :multi: Fajnie tak popatrzec jak male autka sie sciagaja :evil_lol: :evil_lol: Jak tam po slubie :D:D?? Quote
Recommended Posts