Teklunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Gosiek napisał(a):robalek.... sesja dedykowana Kasi :Rose: poczułam się dopieszczona :p... Gosiek napisał(a): i szczęka mi opadła... nie pierwszy raz zresztą w Twojej galerii ;) Quote
Gosiek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dzieńdoberek... sidzę w ogrodku i korzystam z nielicznych chwilek ze słonkiem ;) Cieszę sie ze Ci się Ewuniu moje mokre foty podobują :lol: Beatko - pogadam wieczorem z mężem nt aparatów i moze coś mi podpowie. Jak byś reflektowała na używane aparaty to z czystym sumieniem mogę zdecydowanie polecić Panasoniki (ja miałam a właściwie nadal mam choć nie uzywam FZ20, ponoć poprzednik FZ10 też jest b. dobry) - świetnie mi się nim zdjecia robiło no i foty Axia w pełnym biegu też wychodziły wyraźne ;) Kasiu - wiedziałam że Ci sie robalek spodoba... był bardzo grzeczny i nawet pozwolił się usadzić w niezapominajkach i ładnie pozował :loveu: mam jeszcze troszke kropelek: Quote
Gosiek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 i ostatnie już robalki.... konczą zdjęcia.... nastepne bedą dopiero jak jakieś popstrykam ;) Quote
Alka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cześc Gosiu !:multi: Zobaczyłam wszystkie foteczki, są pięęęękne...:loveu::loveu:nie cytuję bo nie umiem wybrać tej najładniejszej ... Axio pewnie obserwował jak jego Pańcia foci przyrodę ... Gosiu, doczytałam ,że macie słoneczko :crazyeye: U nas rano było bardzo słonecznie i ciepło ,a teraz pada ...:cool3: pozdrawiam cieplutko!:loveu: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Te fotki sa poprostu BOSKIE!!!! :loveu: tez chce takie robic :evil_lol: :evil_lol: O słoneczko u mnie leje :-( Kiedy fotki Axelka:loveu: :)? Quote
Gosiek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Teklunia napisał(a):Dziewczyno, jesteś genialna!!! oj ty Kasieńko, Kasieńko Alka napisał(a):cześc Gosiu !:multi: Zobaczyłam wszystkie foteczki, są pięęęękne...:loveu::loveu:nie cytuję bo nie umiem wybrać tej najładniejszej ... Axio pewnie obserwował jak jego Pańcia foci przyrodę ... Gosiu, doczytałam ,że macie słoneczko :crazyeye: U nas rano było bardzo słonecznie i ciepło ,a teraz pada ...:cool3: pozdrawiam cieplutko!:loveu:Ala - gdzieś Ty sie podziewała tyle czasu? Faaaajnie że do mnie zajrzałaś słonko juz dawno sobie poszło i w zamian przysłało niezłą ulewę ;) Na szczęście teraz juz nie pada :multi: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej Gosiu!:multi: Od rana mamy słoneczko i coraz cieplej się robi...:multi: Gosiu to już jutro zobaczysz naszą Kasieńkę :multi: liczę na sporą fotorelację :p Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):Hej Gosiu!:multi: Od rana mamy słoneczko i coraz cieplej się robi...:multi: Gosiu to już jutro zobaczysz naszą Kasieńkę :multi: liczę na sporą fotorelację :pWitaj Alu, u mnie też niby slonko ale wiecej chmurek na niebie niż cieplutkiego słoneczka. Tak, juz jutro zobaczę naszą Kasieńkę :loveu: Robert sie ze mnie śmieje że będę oryginalnie wyglądać: w szpilkach i sukience i z aparatem na szyi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Co tam u was ? :):) Miłego weekendu :):)dziękuję i wzajemnie :p Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a): Robert sie ze mnie śmieje że będę oryginalnie wyglądać: w szpilkach i sukience i z aparatem na szyi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo elegancka Pani fotograf :p Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):bardzo elegancka Pani fotograf :p:lol::lol::lol: no nie? To samo mu powiedzialam :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 za to to Szczególną nagrode!:lol::cool3: A tak na poważnie to piękne robisz zdjęcia:loveu: tylko pozazdrościć:loveu: Axelek cudowny <3 Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Iiiiii nic dodac nic ujac :loveu: :loveu: :loveu: Nie dosc ze Axelek taki piekny to jesczez ty robisz sliczne fotki :) Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a): za to to Szczególną nagrode!:lol::cool3: A tak na poważnie to piękne robisz zdjęcia:loveu: tylko pozazdrościć:loveu: Axelek cudowny <3 podobają ci sie biedronki na zardzewiałej siatce? :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Iiiiii nic dodac nic ujac :loveu: :loveu: :loveu: Nie dosc ze Axelek taki piekny to jesczez ty robisz sliczne fotki :) Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a): podobają ci sie biedronki na zardzewiałej siatce? :lol: Bardzo! Są Takie...yy...'zakochane w sobie':lol: Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Bardzo! Są Takie...yy...'zakochane w sobie':lol: :evil_lol: kazda pora i miejsce dobre :evil_lol: niektore biedronki mnie rozbrajają.... w zeszłym roku focilam takie np na kolcach agrestu ;) Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wyczekująca poza , jakbym Tuffcia widziała:loveu: Gosiu, czy mi się wydaje , czy Axelkowi grzbiecik mocniej się wysrebrzył? Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a): wyczekująca poza , jakbym Tuffcia widziała:loveu: Gosiu, czy mi się wydaje , czy Axelkowi grzbiecik mocniej się wysrebrzył?czekał aż mu rzucę piłeczkę :lol: a wiesz ze bardzo możliwe? scięłam go na krótko i jakiś taki się srebrniutki zrobił :loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a)::evil_lol: kazda pora i miejsce dobre :evil_lol: niektore biedronki mnie rozbrajają.... w zeszłym roku focilam takie np na kolcach agrestu ;) no to rzeczwyiście Miejsce im obojętne:roll::D Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):no to rzeczwyiście Miejsce im obojętne:roll::D:evil_lol: nie da sie zaprzeczyć. no to troszke makro :p Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wow, jakie kolory ... boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wsystko cacy cudowne zdjecia :loveu: tylko jeden mały minus..:placz: czemu pscoły?:placz: feeee i pająki też feee:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):wow, jakie kolory ... boskie :loveu::loveu::loveu:robalek był taki sliczny ;) Quote
Recommended Posts