aga1215 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witaj Gosiu! Znowu DG ślimaczy :angryy: Dziękuję za ....... ;) :loveu: wycieczke do Powsina:multi: toooo - jest śliczne :loveu: [quote name='"Gosiek"'] Quote
Teklunia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Gosiu, wiesz że ludzie założyli konkurencyjne forum? Chodź, zobacz... Tam też pewnie zostaniesz mistrzem foto :) http://psiakosc.mojeforum.net/viewforum.php?f=18 Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek :p Dominika....co Ci? mam jeszcze dużo takich fot z Powsina..... tylko chyba nikt nie chce ich oglądać :-( zapominacie o mnie :eviltong: to ze ładne ;) alez ja kce ogladac :multi: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzień dobry Gosiu!! A ty co taka ukryta? Pokazuj swoje dzieła:loveu: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dziendoberek wszystkim nareszcie mam kilka wolnych dni :multi: i mogę choć troszkę ponadrabiać wszelkie zaległości ;) wstawiam resztkę zdjeć z Powsina ... Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 i jeszcze dwie foty minipotoczku ;) z krótszym czasem naświetlania i z dłuższym :p które wam sie bardziej podoba? Quote
dbsst Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zdecydowanie z dłuzszym czasem mi się berdziej podoba :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Gosiu! :lol: Podzielam zdanie dbsst - ta z dłuższym.:lol: Skoro masz wolne, to zasypiesz nas fotkami....:diabloti: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dbsst napisał(a):zdecydowanie z dłuzszym czasem mi się berdziej podoba :multi: :multi: :multi: AlKil napisał(a):Witaj Gosiu! :lol: Podzielam zdanie dbsst - ta z dłuższym.:lol: Skoro masz wolne, to zasypiesz nas fotkami....:diabloti: :Cool!::Cool!::Cool!: hihi to dokładnie tak jak i mi :lol: Nie wiem czy Was zasypię fotami... jak na razie mam jeszcze troszke zaległych w aparacie i musze je zgrać ;) No ale zobaczymy - musze i Axiowi trochę fot popstrykać bo ostatnio jakoś tak wyszło ze prawie samą przyrodę powstawiałam :oops: Quote
dbsst Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 AlKil napisał(a): Podzielam zdanie dbsst - ta z dłuższym.:lol: jaka zgodność :multi: :multi: :multi: Gosiu to leć na ogródek i ustrzel Axelka ja jutro juz wracam do roboty więc będę poza DG :roll: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dbsst napisał(a):jaka zgodność :multi: :multi: :multi: Gosiu to leć na ogródek i ustrzel Axelka ja jutro juz wracam do roboty więc będę poza DG :roll: służę uprzejmie :lol::lol::lol: zdjecia zaległe i dzisiejsze ;) Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj zapracowana Gosiu :p Mi tez ta fota dluzszym czasem sie podobuje :loveu: Rozwiany Axelek :lol: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 mnie też ta z dłuższym :multi::multi::multi: suuperrrrrr :loveu: Quote
olcha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gosiek napisał(a):i jeszcze dwie foty minipotoczku ;) z krótszym czasem naświetlania i z dłuższym :p które wam sie bardziej podoba? A ja opórcz stwierdzenia, że z dłuższym mi się bardziej podoba :cool3: To jeszcze proszę żebyś napisała jak takie cuś ustawić? Ja bawiłam się sypiąc piasek na kamień i nie za ładnie mi wyszło :shake: Zdjęcia kwiatków :loveu: ech brak słów :loveu: Quote
Teklunia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Gosieńko :multi:Gosiek napisał(a): a mnie się najbardziej podobają te... bez względu na czas naświetlania ;) Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 olcha napisał(a):A ja opórcz stwierdzenia, że z dłuższym mi się bardziej podoba :cool3: To jeszcze proszę żebyś napisała jak takie cuś ustawić? Ja bawiłam się sypiąc piasek na kamień i nie za ładnie mi wyszło :shake: Zdjęcia kwiatków :loveu: ech brak słów :loveu:Ola - zajrzyj na Fotosiku w EXIF danego zdjęcia, które Ci sie podoba i tam masz wszelkie ustawienia jak na dłoni ;) a taką bajkową wodę robi sie najlepiej za pomocą statywu, dużej przyslony i odpowiednio długiego czasu... tu akurat było F/22 i czas 1/20 :cool1: anetta napisał(a):Witaj zapracowana Gosiu :p Mi tez ta fota dluzszym czasem sie podobuje :loveu: Rozwiany Axelek :lol:witaj Anetko :p Axio często taki rozwiany na fotach ;) hihi dobrze ze nie zawiany ;) malawaszka napisał(a):mnie też ta z dłuższym :multi::multi::multi: suuperrrrrr :loveu::multi: cieszkam przeogromnie ze Wam też ta fota sie bardziej podoba... taka bajowa woda :loveu: Teklunia napisał(a):cześć Gosieńko :multi: a mnie się najbardziej podobają te... bez względu na czas naświetlania ;):lol: tu Axio padł wyjątkowo bardzo zmęczony.... przedwczorajszy upał dał mu sie we znaki .... Axio zajadle ganiał wzdłuż ogrodzenia upierdliwe psy sąsiadów :angryy: a potem ledwo dyszał. Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 no to dla odmiany:evil_lol: troche przyrody :diabloti::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Gosiu!! Twoje foteczki są przepiękne, kwiaty , owady, czy inne są naprawde fantastyczne i cudowne cieszą oczy i poprawiają nastrój!! A Axelek jest jest uroczy!! Słodziachny z niego psiaczek:loveu: Pozdrawiam cieplutko!! Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witaj Gosiu!! Twoje foteczki są przepiękne, kwiaty , owady, czy inne są naprawde fantastyczne i cudowne cieszą oczy i poprawiają nastrój!! A Axelek jest jest uroczy!! Słodziachny z niego psiaczek:loveu: Pozdrawiam cieplutko!! dziekuję Kasiu :multi: i cieszę sie ze moje zdjecia Ci się podobaja :loveu: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dbsst napisał(a):niesamowite :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:hahaha toś się ciotka rozpisała :eviltong: bedziesz w sobotę na slubie Kasi? Bierzesz Emila? Quote
PIKA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Gosiu :multi: Potoczki oba mi się podobają i nie mogę się zdecydowac :evil_lol: Każdy jest w swoim rodzaju :lol:. Tylko pierwszy wygląda bardzo naturalnie, zaś drugi jak jakiś szybo płynący wodospad ;) Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :multi:i Axio i DRONKI:loveu: oj Gosiu nic się nie popsulaś z fotkami:p Quote
Recommended Posts