Gosiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 AlKil napisał(a):Gosiu, nakryłam Cię!!! Latasz po innych galeriach, a tu cisza!!!!:mad: hahaha oj Ewuniu... a ja szukałam swojej galeryjki :evil_lol: skradłaś mi ją z czeluści dalszych stronek i wlazłam sobie przez zapisana stronkę w zakładkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musiałam przecież najpierw sie naczytać i naogladać u Was :loveu: dopiero potem cosik skrobnęłam u siebie ;) Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gosiek napisał(a):hahaha oj Ewuniu... a ja szukałam swojej galeryjki :evil_lol: skradłaś mi ją z czeluści dalszych stronek i wlazłam sobie przez zapisana stronkę w zakładkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musiałam przecież najpierw sie naczytać i naogladać u Was :loveu: dopiero potem cosik skrobnęłam u siebie ;) No a ja Ci pchałam Twoją na oczy :crazyeye:, żebyś przypadkiem nie przeoczyła...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 AlKil napisał(a):No a ja Ci pchałam Twoją na oczy :crazyeye:, żebyś przypadkiem nie przeoczyła...:evil_lol::lol: no widzisz? A ja szukałam daleeeeko ;) hmm jestem do tyłu ze wszystkim, mam koszmarne zaległości, avatar z zimy :roll: zdjęć garsteczke tylko :roll: lece na dworek :lol: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć Gosieńko :multi: A u mnie za chwilkę będzie u ciebie 900 stronka :lol:, mus uczcić to pięknymi (jak zawsze) foteczkami :loveu: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='mmbbaj']Cześć Gosieńko :multi: A u mnie za chwilkę będzie u ciebie 900 stronka :lol:, mus uczcić to pięknymi (jak zawsze) foteczkami :loveu::lol: jak mus to mus choc nie wiem czy będą takie piękne ;) wczorajsze foteczki (poleciałam szybciutko po deszczu zrobić kilka zdjeć) Quote
aga1215 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gosiek napisał(a):cześć babeczki wiem, wiem, mało mnie ostatnio :oops: postaram sie poprawić :lol: blogaski wasze już conieco ogarnęłam, zaraz lecę z Axiem do pgrodka jakieś zdjątka porobić bo ostatnio jakos nie miałam weny ani czasu.... wracam niebawem :p Gosia - jak u Was juz wszystko pięknie kwitnie :crazyeye: a u nas zimno........... śliczne foty porobiłaś:loveu: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Gosiek']:lol: jak mus to mus choc nie wiem czy będą takie piękne ;) wczorajsze foteczki (poleciałam szybciutko po deszczu zrobić kilka zdjeć) [quote name='Gosiek']i jeszcze trzy Gosiu, jak zwykle trudno wybrać te najpiękniejsze bo śliczne są wszystkie :loveu: [quote name='Gosiek'] Axelek jaki szczęśliwy :lol: Pańcia w domku i pobiegać można ;) Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='aga1215']Gosia - jak u Was juz wszystko pięknie kwitnie :crazyeye: a u nas zimno........... śliczne foty porobiłaś:loveu:cześć Aguś - u mnie tez zimno. Kwiatki się nie zniechecają i powoli zaczyna byc kolorowo w ogródku :multi: Nareszcie mogę do woli sterczeć nad owadami i cwiczyć oko :loveu: swoje i obiektywu ;) [quote name='mmbbaj']Gosiu, jak zwykle trudno wybrać te najpiękniejsze bo śliczne są wszystkie :loveu: Axelek jaki szczęśliwy :lol: Pańcia w domku i pobiegać można ;)Gosiu masz swieta racje - Axio jest przeszczęśliwy gdy jestem w domu. Nie opuszcza mnie na krok... chyba ze wyjdziemy na dworek ;) Wtedy smiga wkoło ogrodzenia albo wygląda sobie co sie ciekawego na ulicy dzieje :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Gosiu :) NIe jestem pewna, ale ja u Ciebie to chyba pierwszy raz jestem :) Chcialam przesledzic cala galerie ale nie jestem na tyle cierpliwa :D Ale smialo mogę powiedziec ze Axel jesst cudaśnym psiaczkiem :loveu::loveu:Od dzis bede wpadala tu częściej napewno :* Quote
Gosiek Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 dzieńdoberek nadrabiam zaległości domowe więc za dużo mnie na DG znów nie ma :oops: ale pstryknęłam wczoraj kilka fotek ;) dziś pogoda zdecydowanie nie sprzyja foceniu - u Was też tak mocno wieje?> Martusiu - witam serdecznie i zapraszam do odwiedzania Axiowego blogu :cool1: choć ostatnio jakoś zdjeć Axia zdecydowanie mniej niż przyrody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu - piękne! Niby jak zwykle, a jednak zachwyca... Też jak zwykle ;) Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :multi:cześć Gosiu... jakie fajne ślimaczki się ...ślimaczą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reniagoj Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Gosiek'] Witam! Muszysko urokliwe, Gosiu pisałam na 893 stronie i aż do Ciebie niepodobne, że nie zauważyłaś chyba mojej wpiski, bo nie zareagowałaś. No może wrócisz. Pozdrawiam Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gosiu, Ty to już nawet muchy kolorujesz, żeby ładnie wyszły na zdjęciu...:crazyeye: Wpadnij na Wybrzeże, to zobaczysz co to wiatr...:angryy: Quote
mmbbaj Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek nadrabiam zaległości domowe więc za dużo mnie na DG znów nie ma :oops: ale pstryknęłam wczoraj kilka fotek ;) Prześliczne :loveu: Gosiu na twoich zdjęciach nawet mucha jest piękna :lol: Pogoda ma się poprawić więc liczę na foteczki! A może braciszek tobie jakieś nowe zrobił? ;) Quote
Gosiek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Teklunia']Gosiu - piękne! Niby jak zwykle, a jednak zachwyca... Też jak zwykle ;)dziękuje Kasieńko - Axelek dosć czesto bywa taki zapatrzony i przyznam że uwielbiam takie momenty wyłapywać... taki rozkosznie rozkojarzony, prawda? [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Gosiu... jakie fajne ślimaczki się ...ślimaczą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Alu. Nastał czas ślimaków :evil_lol: Ale jakoś tak wydaje mi się że jest ich zdecydowanie mniej niż w zeszłym roku :multi: [quote name='Reniagoj']Witam! Muszysko urokliwe, Gosiu pisałam na 893 stronie i aż do Ciebie niepodobne, że nie zauważyłaś chyba mojej wpiski, bo nie zareagowałaś. No może wrócisz. Pozdrawiam:crazyeye: a miałam coś odpisać? Reniu - tak to u mnie jest ze niestety czasu brak i nie wszystkim na wszystko odpisuję. Staram sie choć zaglać i w miarę na bieżąco czytać DG ...... o odpisywaniu często nei ma nawet mowy ;) [quote name='AlKil'] Gosiu, Ty to już nawet muchy kolorujesz, żeby ładnie wyszły na zdjęciu...:crazyeye: Wpadnij na Wybrzeże, to zobaczysz co to wiatr...:angryy:hahaha oj Ewcia, Ewcia. Fajna muszka co? Jakoś tak od kiedy zaczęłam się lubować w makro to zauważam przeróżne muszki i nie tylko. :evil_lol: Fajne niektóre robalki maja oczka, kolorki, wyglad..... :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='mmbbaj']Prześliczne :loveu: Gosiu na twoich zdjęciach nawet mucha jest piękna :lol: Pogoda ma się poprawić więc liczę na foteczki! A może braciszek tobie jakieś nowe zrobił? ;) :lol: tak mówisz Gosiu? No to proszę bardzo - jeszcze kilka ujęć owadów... lubie takie :p Pogoda sie co prawda poprawiła ale ja jakoś nie mam humoru na zdjecia :shake: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Gosiek'] Pogoda sie co prawda poprawiła ale ja jakoś nie mam humoru na zdjecia :shake: nie mając humorku, a takie cuda tworzysz ? miodzio...:loveu: Gosiu, zapowidają coraz cieplejsze dzionki, pewnie samopoczucie będzie o niebo lepsze i mam nadzieję masę fotek u Ciebie zobaczyć.Tylko proszę nie zapomnij o Axelku...:loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Alka']nie mając humorku, a takie cuda tworzysz ? miodzio...:loveu: Gosiu, zapowidają coraz cieplejsze dzionki, pewnie samopoczucie będzie o niebo lepsze i mam nadzieję masę fotek u Ciebie zobaczyć.Tylko proszę nie zapomnij o Axelku...:loveu::loveu: dzieńdoberek Alu - cieplejsze dzionki nastają bo całe 8 dni pracy przede mną ;) więc i pogoda piękna :diabloti: troszke wczorajszych i przedwczorajszych zdjątek: Quote
Gosiek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 i Axelek :p i zmykam do pracki - miłego tygodnia :cool1: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gosiek napisał(a):d Alu - cieplejsze dzionki nastają bo całe 8 dni pracy przede mną ;) więc i pogoda piękna :diabloti: no popatrz jaka złośliwa ta pogoda ...:diabloti: ale nie martw się w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej...:multi: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jest Axio, śliczności kochane ...:loveu::multi: Gosiu, życzę ci aby tydzień szybciorem minął i wracaj do nas !:loveu: Quote
Recommended Posts