Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Gosiu, nakryłam Cię!!! Latasz po innych galeriach, a tu cisza!!!!:mad:

hahaha oj Ewuniu... a ja szukałam swojej galeryjki :evil_lol:
skradłaś mi ją z czeluści dalszych stronek i wlazłam sobie przez zapisana stronkę w zakładkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

musiałam przecież najpierw sie naczytać i naogladać u Was :loveu:
dopiero potem cosik skrobnęłam u siebie ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha oj Ewuniu... a ja szukałam swojej galeryjki :evil_lol:
skradłaś mi ją z czeluści dalszych stronek i wlazłam sobie przez zapisana stronkę w zakładkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

musiałam przecież najpierw sie naczytać i naogladać u Was :loveu:
dopiero potem cosik skrobnęłam u siebie ;)

No a ja Ci pchałam Twoją na oczy :crazyeye:, żebyś przypadkiem nie przeoczyła...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
No a ja Ci pchałam Twoją na oczy :crazyeye:, żebyś przypadkiem nie przeoczyła...:evil_lol:
:lol: no widzisz? A ja szukałam daleeeeko ;)

hmm jestem do tyłu ze wszystkim, mam koszmarne zaległości, avatar z zimy :roll:
zdjęć garsteczke tylko :roll:

lece na dworek :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć Gosieńko :multi: A u mnie za chwilkę będzie u ciebie 900 stronka :lol:, mus uczcić to pięknymi (jak zawsze) foteczkami :loveu::lol: jak mus to mus choc nie wiem czy będą takie piękne ;)

wczorajsze foteczki (poleciałam szybciutko po deszczu zrobić kilka zdjeć)

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć babeczki

wiem, wiem, mało mnie ostatnio :oops:
postaram sie poprawić :lol: blogaski wasze już conieco ogarnęłam, zaraz lecę z Axiem do pgrodka jakieś zdjątka porobić bo ostatnio jakos nie miałam weny ani czasu....

wracam niebawem :p

Gosia - jak u Was juz wszystko pięknie kwitnie :crazyeye: a u nas zimno...........

śliczne foty porobiłaś:loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: jak mus to mus choc nie wiem czy będą takie piękne ;)

wczorajsze foteczki (poleciałam szybciutko po deszczu zrobić kilka zdjeć)

[quote name='Gosiek']i jeszcze trzy

Gosiu, jak zwykle trudno wybrać te najpiękniejsze bo śliczne są wszystkie :loveu:

[quote name='Gosiek']

Axelek jaki szczęśliwy :lol: Pańcia w domku i pobiegać można ;)

Posted

[quote name='aga1215']Gosia - jak u Was juz wszystko pięknie kwitnie :crazyeye: a u nas zimno...........

śliczne foty porobiłaś:loveu:cześć Aguś - u mnie tez zimno. Kwiatki się nie zniechecają i powoli zaczyna byc kolorowo w ogródku :multi:
Nareszcie mogę do woli sterczeć nad owadami i cwiczyć oko :loveu: swoje i obiektywu ;)

[quote name='mmbbaj']Gosiu, jak zwykle trudno wybrać te najpiękniejsze bo śliczne są wszystkie :loveu:

Axelek jaki szczęśliwy :lol: Pańcia w domku i pobiegać można ;)Gosiu masz swieta racje - Axio jest przeszczęśliwy gdy jestem w domu. Nie opuszcza mnie na krok... chyba ze wyjdziemy na dworek ;) Wtedy smiga wkoło ogrodzenia albo wygląda sobie co sie ciekawego na ulicy dzieje :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :)

NIe jestem pewna, ale ja u Ciebie to chyba pierwszy raz jestem :) Chcialam przesledzic cala galerie ale nie jestem na tyle cierpliwa :D Ale smialo mogę powiedziec ze Axel jesst cudaśnym psiaczkiem :loveu::loveu:Od dzis bede wpadala tu częściej napewno :*

Posted

dzieńdoberek

nadrabiam zaległości domowe więc za dużo mnie na DG znów nie ma :oops: ale pstryknęłam wczoraj kilka fotek ;)

dziś pogoda zdecydowanie nie sprzyja foceniu - u Was też tak mocno wieje?>

Martusiu
- witam serdecznie i zapraszam do odwiedzania Axiowego blogu :cool1:
choć ostatnio jakoś zdjeć Axia zdecydowanie mniej niż przyrody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

Witam! Muszysko urokliwe, Gosiu pisałam na 893 stronie i aż do Ciebie niepodobne, że nie zauważyłaś chyba mojej wpiski, bo nie zareagowałaś. No może wrócisz. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek

nadrabiam zaległości domowe więc za dużo mnie na DG znów nie ma :oops: ale pstryknęłam wczoraj kilka fotek ;)

Prześliczne :loveu: Gosiu na twoich zdjęciach nawet mucha jest piękna :lol: Pogoda ma się poprawić więc liczę na foteczki! A może braciszek tobie jakieś nowe zrobił? ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu - piękne!

Niby jak zwykle, a jednak zachwyca... Też jak zwykle ;)dziękuje Kasieńko - Axelek dosć czesto bywa taki zapatrzony i przyznam że uwielbiam takie momenty wyłapywać... taki rozkosznie rozkojarzony, prawda?

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Gosiu...
jakie fajne ślimaczki się ...ślimaczą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu.
Nastał czas ślimaków :evil_lol: Ale jakoś tak wydaje mi się że jest ich zdecydowanie mniej niż w zeszłym roku :multi:

[quote name='Reniagoj']Witam! Muszysko urokliwe, Gosiu pisałam na 893 stronie i aż do Ciebie niepodobne, że nie zauważyłaś chyba mojej wpiski, bo nie zareagowałaś. No może wrócisz. Pozdrawiam:crazyeye: a miałam coś odpisać? Reniu - tak to u mnie jest ze niestety czasu brak i nie wszystkim na wszystko odpisuję. Staram sie choć zaglać i w miarę na bieżąco czytać DG ...... o odpisywaniu często nei ma nawet mowy ;)

[quote name='AlKil']

Gosiu, Ty to już nawet muchy kolorujesz, żeby ładnie wyszły na zdjęciu...:crazyeye:

Wpadnij na Wybrzeże, to zobaczysz co to wiatr...:angryy:hahaha oj Ewcia, Ewcia. Fajna muszka co? Jakoś tak od kiedy zaczęłam się lubować w makro to zauważam przeróżne muszki i nie tylko. :evil_lol: Fajne niektóre robalki maja oczka, kolorki, wyglad..... :diabloti:

Posted

[quote name='mmbbaj']Prześliczne :loveu: Gosiu na twoich zdjęciach nawet mucha jest piękna :lol: Pogoda ma się poprawić więc liczę na foteczki! A może braciszek tobie jakieś nowe zrobił? ;) :lol: tak mówisz Gosiu?
No to proszę bardzo - jeszcze kilka ujęć owadów... lubie takie :p

Pogoda sie co prawda poprawiła ale ja jakoś nie mam humoru na zdjecia :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']

Pogoda sie co prawda poprawiła ale ja jakoś nie mam humoru na zdjecia :shake:
nie mając humorku, a takie cuda tworzysz ? miodzio...:loveu:

Gosiu, zapowidają coraz cieplejsze dzionki, pewnie samopoczucie będzie o niebo lepsze i mam nadzieję masę fotek u Ciebie zobaczyć.Tylko proszę nie zapomnij o Axelku...:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alka']nie mając humorku, a takie cuda tworzysz ? miodzio...:loveu:

Gosiu, zapowidają coraz cieplejsze dzionki, pewnie samopoczucie będzie o niebo lepsze i mam nadzieję masę fotek u Ciebie zobaczyć.Tylko proszę nie zapomnij o Axelku...:loveu::loveu:
dzieńdoberek

Alu - cieplejsze dzionki nastają bo całe 8 dni pracy przede mną ;) więc i pogoda piękna :diabloti:

troszke wczorajszych i przedwczorajszych zdjątek:

Posted

Gosiek napisał(a):
d

Alu - cieplejsze dzionki nastają bo całe 8 dni pracy przede mną ;) więc i pogoda piękna :diabloti:

no popatrz jaka złośliwa ta pogoda ...:diabloti:
ale nie martw się w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej...:multi: