isabelle Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witaj Gosiu! Ale u Ciebie wiosennie! Ja tez czekam z utesknieniem na pierwsze moje kwaitki. Zdjecia jak zwykle przeurocze, wiec nie bede juz powtarzac komplementow. :lol: :lol: :lol: W wolnej chwili zapraszam na blog Amadeuszka http://amiami.blog.onet.pl/ Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat! Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Gosiek'] Chodź do Cioci Axelku!!:loveu::loveu: Hej zapracowana Gosiu! Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Serdecznie!! Przesliczny słodziutki psiaczek...niesamowity przystojniaczek! A przy okazji że Ty zawitałam to z okazji Świąt Wielkiej Nocy życze... Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowychg słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 dzieńdoberek ja już świętuję :multi: nareszcie można sobie spokojnie posiedzieć przy kawusi i świątecznym ciachu :p ach jak ja to lubię :diabloti: Kasiu_zg witaj - dzięki za miłe słówko o Axiu :buzi: Agatko :calus: jak fajnie Cię widzieć. Stronka bardzo mi się podoba i już sobie zapisałam w ulubione. Bardzo się cieszę ze nas tak wyróżniłaś :buzi: i serdecznie dziekuję za linka do Axiowego blogaska :multi: Amiś jest bardzo, bardzo do Ciebie podobny :loveu: słodki chłopaczek :loveu: Quote
malawaszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Gosiek'] :loveu: świetny kosmita :loveu: Quote
Gosiek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 dzieńdoberek czuje sie stanowczo przejedzona :roll: :evil_lol: skutki uboczne swiąt - pewnie u wszystkich te same reakcje? kilka zwariowanych fot Axelka :lol: miłego świętowania życzę na wesoło :lol: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witaj Gosiu światecznie :multi: a gdzien On ma oczka? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu światecznie :multi: a gdzien On ma oczka? :evil_lol:witaj Agniesiu :multi: hahaha zwariowane yoraski nei muszą widzieć gdzie śmigają ;) taki juz z niego wesoły "wariatuńcio" :evil_lol: zmykam odpocząć po obzarstwie :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Gosiu fotki jak zawsze the best;) Zgadzam się w 100%:loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Świeta, święta i po świętach :lol: pogoda koszmarna, na spacerki się nie chce chodzić...... ech :roll: kilka wiosennych zdjeć: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witaj Gosiu ! Czy zdjęcia na manualu ??? Śliczne - zwłaszcza ptasiek :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek miłego świętowania życzę na wesoło :lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki czad :multi: :multi: :multi: :multi: nienawidze to zaglądac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Witaj Gosiu ! Czy zdjęcia na manualu ??? Śliczne - zwłaszcza ptasiek :loveu:cześć Haniu :multi: wiesz - staram sie robić większość fot na manualu..... jakoś to mnie najbardziej kręci :cool1: Choć Axlowi często-gęsto pstrykam na trybie sportowym ;) Ale przyroda i wszystko co "stałe" i nieruchliwe to w 99% manual i długa lufa :cool3: dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki czad :multi: :multi: :multi: :multi: nienawidze to zaglądac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hahahaha jasne :eviltong: Ax po prostu śmiesznie wychodzi na fotach ;) Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 bazia w przekroju ;) ach jak ja lubię taka wiosnę :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 na fotach lepiej wychodzić śmiesznie niz pięknie ;) ja tez lubie wiosne szczególnie w Twoim obiektywie :loveu: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):na fotach lepiej wychodzić śmiesznie niz pięknie ;) ja tez lubie wiosne szczególnie w Twoim obiektywie :loveu:;) w sumie tak choć nie przypuszczam by sie dużo kobitek z tym zgodziło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wiosnę kocham - nei ma chyba piękniejszej pory roku - po szarej zimie nareszcie mozna sie nacieszyć bajecznymi kolorami, prawda? A w Twoim obiektywie wiosna nie mniej pieknie wygląda.... te ostatnie foty mają bombowe kolorki co zresztą właśnie u Ciebie naskrobałam :p Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosiek napisał(a):;) w sumie tak choć nie przypuszczam by sie dużo kobitek z tym zgodziło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wiosnę kocham - nei ma chyba piękniejszej pory roku - po szarej zimie nareszcie mozna sie nacieszyć bajecznymi kolorami, prawda? A w Twoim obiektywie wiosna nie mniej pieknie wygląda.... te ostatnie foty mają bombowe kolorki co zresztą właśnie u Ciebie naskrobałam :p hahahhaaha a ja to przed chwilą czytałam hahahahhahahaha Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']hahahhaaha a ja to przed chwilą czytałam hahahahhahahahaniezła akcja - całkiem niezła hahahahaha tym razem odpisałam u Ciebie z 2 minutowym opóźnieniem ;) zapomniałam wstawić foty ciacha... na hmm podobieństwo tarty Evelinki robię ciacho z budyniem i owockami - rewelacja :facelick: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):nie chciałabyś nie adoptować :cool1::lol: wiesz... musisz koniecznie wpaść do mnie na kawę.... do kawy zrobię pyszne ciacho :cool3: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: wiesz... musisz koniecznie wpaść do mnie na kawę.... do kawy zrobię pyszne ciacho :cool3: oki to juz pakuje walizki :eviltong: :eviltong: adopniesz mnie adopniesz nie powiedziałaś tego w prost ale co tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):oki to juz pakuje walizki :eviltong: :eviltong: adopniesz mnie adopniesz nie powiedziałaś tego w prost ale co tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::lol::lol::lol: nio dobra - adopnę Cię :p Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: nio dobra - adopnę Cię :p juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajeeeeeeee :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O wiosna przyszla i Gosia znowu powyciagala sztuczne kwiatki i ptaszki :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts