olcha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Gosiek'] jak tam? starczy? :shake: :shake: :shake: nie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :multi:Gosiu jaka u Ciebie piękna wiosenka:loveu: Quote
mmbbaj Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gosiek napisał(a):troszke wiosny- specjalnie dla Gosi.... rameczki :diabloti: Dziękuję :lol: Gosiek napisał(a): jak tam? starczy? NIE! Więcej proszę :multi: A wiosna na zdjęciach u ciebie cudowna :loveu: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Za te wszystkie dni nieobecności powinnaś do rana wstawiać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dzień dobry Gosiu !:multi: zaczęłaś z wysokiego pułapu, superanckie foteczki :klacz::klacz: Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Gosiek'] o kurcze... i tylko tyle jestem w stanie powiedziec ;) Quote
Hanna R. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Gosia nie mam czasuuuuu :placz: Ty mnie zrozumiesz ... Zdjęcia śliczne. To zresztą nic nowego . :p Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześc Gosiu Latam i nadrabiam :roll: i chyba Cię w tym temacie rozumiem ;) A wiosna w Twoim obiektywie sliczna, :loveu: zreszta to nic nowego jak Hania mowi ;) Quote
Reniagoj Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gosiek napisał(a):Renatko - gratuluję małego szkrabeńka :loveu: Jak się sprawuje? Płacze ze zostaje sam w domku czy śpi grzecznie? Ciekawa jestem okrutnie nowinek - dawno juz nie pisałaś. Witam Gosiu i wszystkich witam również! Nie pisałam, bom zajęta okrutnie, najpierw urlop, a teraz szkrabeńko mnie pochłania całkowicie. No smutno mi go zostawiać na całe osiem godzin :-( , na szczęście tylko trzy dni w tygodniu :p . No jak wracam to uszka ma zupełnie klapniete ze smuteczku i pół godziny przylepiony do mnie że nawet nie liże mnie po uszach, by się tylko nie odlepić. No może już nie jest tak tragicznie, to był początek, teraz znajduje sobie trochę rozrywki, tapetki odgryzie, wiklinowe krzesełko obchrupie, albo pewnie sporo śpi, bo jak pańcia i jeszcze ważniejszy pańcio wracają to już nie ma czasu na spanie, tylko czyste szaleństwo. Najpierw łasiczki, mycie naszych uszu, a potem totalna głupawka. No a ostanio, to w ogóle robi się interesująco, bo pańcia zaraz zabiera na ogródek ( którego nie można absolutnie brudzić jego zdaniem, bo do tego tam służy kuwetka, ostatecznie dywanik, też jest dobry) i tam śmigam, że tylko się kurzy. No i tu pytanie Gosiu, jak można takie śmigające cosie uchwycić w obiektywie. No nie do zrobienia. Mam całe mnóstwo już Rubisowych zdjęć, ale doprawdy w locie jak Ty robisz Axelkowi, nie sposób. Powiem Wam, że kocham Rubisia i mam nadzieję założyć takie tam,co mi umożliwi pokazanie go Wam. Pozdrawiam gorąco Rubisiowa pancia. Ps: wiosna w Twoim obiektywie Gosiu urocza. Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gosiu, melduję się i wyciągam Was z czeluści zapomnienia ;) Quote
Gosiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Teklunia']Gosiu, melduję się i wyciągam Was z czeluści zapomnienia ;):buzi: dziękuję Kasieńko wczoraj rano cosik skrobnęłam ale...... mój pościk zeżarła wstrętna jakaś potwora :crazyeye: Teraz mam wolne dzionki więc ponadrabiam zaległosci n( w przerwach między sprzątankiem i przygotowaniami do świąt) ;) miłego dzioneczka zyczę i wstawiam kilka zaległych wiosennych zdjęć Quote
Alka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Gosiek'] wczoraj rano cosik skrobnęłam ale...... mój pościk zeżarła wstrętna jakaś potwora :crazyeye: Cześc Gosiu !:multi: Potwora widac bardzo głodna była bo sporo tych postów zjadła... :cool3: Ja przynajmniej Twój zdążyłam przeczytać , wiedziałam ,że od wtorku masz wolne:multi::multi: kropeleczka cudna:loveu::loveu: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Gosiek'] No to ja sie lepiej schowam z moją biedronką:oops::oops: Gosiu jak idą przygotowania do świąt?:razz: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Gosiek'] o mamma mia :mdleje::mdleje::mdleje: Foto-Guru-Gosiu - WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
AlKil Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Gosiu !!! Ty teraz pewnie z kuchni nie wychodzisz...:shake: Uracz nas chociaż zdjatkami tych smakowitości, które produkujesz.. i o Axiu nie zapomnij!!!:loveu: Quote
olcha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Gosiek'] Czy te zdjęcia robiłaś Canonem? Pytam bo ja nadal na niego ciułam :eviltong: Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witaj, Mistrzyni Makro :razz: ale się opuściłaś we wstawianiu zdjęć :cool1: Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bylam,:multi: obejrzalam com nie widziala,;) zaschwycilam się jak zawsze :loveu: i lecę dalej ;) Quote
Gosiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 witam wieczornie troszke mi wstyd ze jakoś sie nie mogę zebrać do nadrobienia DG :oops: czasu brak, zawirowania świąteczne, zdjeć wypieków nie robiłam :oops: i już zaniosłam do teściów u których święta spędzimy... w poniedziałek idę do pracy więc swiąt specjalnie nie odczuję :roll: stad i małe jak na mnie przygotowania :lol: zaraz powstawiam reszte zaległych fot (te mniej zaległe muszę obrobic) ale najpierw chciałam życzyć wszystkim odwiedzającym wspaniałych swiąt Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Gosiek']w poniedziałek idę do pracy więc swiąt specjalnie nie odczuję :roll: stad i małe jak na mnie przygotowania :lol: Gosiu, gdzie pracujesz, że w poniedziałek też? :hmmmm: Quote
Recommended Posts