Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
troszke wiosny- specjalnie dla Gosi.... rameczki :diabloti:

Dziękuję :lol:

Gosiek napisał(a):

jak tam? starczy?

NIE! Więcej proszę :multi: A wiosna na zdjęciach u ciebie cudowna :loveu:

Posted

Cześc Gosiu

Latam i nadrabiam :roll: i chyba Cię w tym temacie rozumiem ;)

A wiosna w Twoim obiektywie sliczna, :loveu: zreszta to nic nowego jak Hania mowi ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Renatko - gratuluję małego szkrabeńka :loveu:
Jak się sprawuje? Płacze ze zostaje sam w domku czy śpi grzecznie?
Ciekawa jestem okrutnie nowinek - dawno juz nie pisałaś.

Witam Gosiu i wszystkich witam również!
Nie pisałam, bom zajęta okrutnie, najpierw urlop, a teraz szkrabeńko mnie pochłania całkowicie. No smutno mi go zostawiać na całe osiem godzin :-( , na szczęście tylko trzy dni w tygodniu :p .
No jak wracam to uszka ma zupełnie klapniete ze smuteczku i pół godziny przylepiony do mnie że nawet nie liże mnie po uszach, by się tylko nie odlepić. No może już nie jest tak tragicznie, to był początek, teraz znajduje sobie trochę rozrywki, tapetki odgryzie, wiklinowe krzesełko obchrupie, albo pewnie sporo śpi, bo jak pańcia i jeszcze ważniejszy pańcio wracają to już nie ma czasu na spanie, tylko czyste szaleństwo. Najpierw łasiczki, mycie naszych uszu, a potem totalna głupawka. No a ostanio, to w ogóle robi się interesująco, bo pańcia zaraz zabiera na ogródek ( którego nie można absolutnie brudzić jego zdaniem, bo do tego tam służy kuwetka, ostatecznie dywanik, też jest dobry) i tam śmigam, że tylko się kurzy. No i tu pytanie Gosiu, jak można takie śmigające cosie uchwycić w obiektywie. No nie do zrobienia. Mam całe mnóstwo już Rubisowych zdjęć, ale doprawdy w locie jak Ty robisz Axelkowi, nie sposób. Powiem Wam, że kocham Rubisia i mam nadzieję założyć takie tam,co mi umożliwi pokazanie go Wam. Pozdrawiam gorąco Rubisiowa pancia.
Ps: wiosna w Twoim obiektywie Gosiu urocza.

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, melduję się i wyciągam Was z czeluści zapomnienia ;):buzi:
dziękuję Kasieńko

wczoraj rano cosik skrobnęłam ale...... mój pościk zeżarła wstrętna jakaś potwora :crazyeye:

Teraz mam wolne dzionki więc ponadrabiam zaległosci n( w przerwach między sprzątankiem i przygotowaniami do świąt) ;)

miłego dzioneczka zyczę i wstawiam kilka zaległych wiosennych zdjęć

Posted

[quote name='Gosiek']

wczoraj rano cosik skrobnęłam ale...... mój pościk zeżarła wstrętna jakaś potwora :crazyeye:

Cześc Gosiu !:multi:

Potwora widac bardzo głodna była bo sporo tych postów zjadła... :cool3:
Ja przynajmniej Twój zdążyłam przeczytać , wiedziałam ,że od wtorku masz wolne:multi::multi:

kropeleczka cudna:loveu::loveu:

Posted

cześć Gosiu !!!
Ty teraz pewnie z kuchni nie wychodzisz...:shake: Uracz nas chociaż zdjatkami tych smakowitości, które produkujesz.. i o Axiu nie zapomnij!!!:loveu:

Posted

witam wieczornie

troszke mi wstyd ze jakoś sie nie mogę zebrać do nadrobienia DG :oops:
czasu brak, zawirowania świąteczne, zdjeć wypieków nie robiłam :oops: i już zaniosłam do teściów u których święta spędzimy... w poniedziałek idę do pracy więc swiąt specjalnie nie odczuję :roll: stad i małe jak na mnie przygotowania :lol:

zaraz powstawiam reszte zaległych fot (te mniej zaległe muszę obrobic) ale najpierw chciałam życzyć wszystkim odwiedzającym wspaniałych swiąt

Posted

[quote name='Gosiek']w poniedziałek idę do pracy więc swiąt specjalnie nie odczuję :roll: stad i małe jak na mnie przygotowania :lol:

Gosiu, gdzie pracujesz, że w poniedziałek też? :hmmmm: