malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:pieknie wiosennie u Gosi :multi::multi::multi: Quote
Zuza96 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 witaj Gosiu Jeeeejciu, jakie śliczne foteczki Axelka i nietylko...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam was serdecznie :lol: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj Gosiu! u nas już dzisiaj, po wczorajszej wiosence, zrobiło się zimno. No i wiało...:shake: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gosiu, twoje zdjęcia są jak zwykle boskie i mnie to już nie dziwi :lol: mnie dziwi, że rameczek nie mają :cool3:, kiedyś u Gosi zdjęcia bez rameczek, nie do pomyślenia :evil_lol: Quote
waldek2 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gosiek napisał(a)::eviltong: psa ostrzygę jak bedzie juz ciepło :diabloti: od jutra ponoc niezłe ochłodzenie - po co ma sie biedak telepać z zimna :cool3: Cześć wszystkim Gosiu, a może w tym roku zapuść Axelkowi włoski. U mnie ani Megisia i teraz nawet Holly mimo ze mają szczeniaki nie trafiły do fryzjera. Nauczyliśmy się wiązać włosy w takie fajne warkocze - kiedyś pokaże jak będziecie chcieli. Pozdrawiam Waldek Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 CUDOWNE ZDJĘCIE! Jestem pod ogromnym szokiem Gosiu, twoje zdjęcia są śliczne, to na pewno zasługa dobrego aparatu i złotej rączki która je " cyka ". Axel jest śliczny mimo tego, że nie przywykłam do TAK kręconowłosych YORKÓW. Quote
Sylwcia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [LEFT]Witaj Gosiaczku po baaaardzo długiej przerwie przypominam o swoim istnieniu Widzę jak zwykle piękne foteczki Axelka i nie tylko :-) Trzymam kciuki za rozstrzygnicie problemu :-) Buziaki dla całej rodzinki przesyła również Alma [/LEFT] Quote
AlKil Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 waldek2 napisał(a):Cześć wszystkim Gosiu, a może w tym roku zapuść Axelkowi włoski. U mnie ani Megisia i teraz nawet Holly mimo ze mają szczeniaki nie trafiły do fryzjera. Nauczyliśmy się wiązać włosy w takie fajne warkocze - kiedyś pokaże jak będziecie chcieli. Pozdrawiam Waldek Jasne, że chcemy!!!! Gosiu, jak tam walka???? Kiedy będziesz???? Tęsknimy....:placz: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cześć Goniu :) Wreszcie mamy sobotę i się polenimy, co? :cool3: ja teraz pisze z łóżka, bo jeszcze nie wstałam ;) Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gosiu jak zwykle wizyta u ciebie konczy sie calkowitym mdleniem. Axio w biegu cudny! Jaka bedziecie miec fryzurke?:razz: Quote
waldek2 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='AlKil']Jasne, że chcemy!!!! tutaj możecie obejrzeć Megisie jak ma zaczesane włoski do góry żeby wykarmić 8 szczeniaków. Teraz podobnie wyglada Holly. Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale super! Przewiazana na plecach:lol::lol: Waldku czemu nie aktualizujesz swojej stronki? i jakies zdjecia nowe? Quote
waldek2 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ale super! Przewiazana na plecach:lol::lol: Waldku czemu nie aktualizujesz swojej stronki? i jakies zdjecia nowe? Nie mam jakoś takiej smykałki do fotek jak Gosia. Poza tym mało czasu i przemęczenie. Mam 4 szczeniaki po Megan a Holly tydzień temu urodziła kolejny miot. Staram sie wstawić na stronkę jej pociechy. Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czesc Gosiu znowu zastanawiam sie po co tu wlazłam :shake: znowu narosły moje kompleksy ja nie wiem jak Ty to robisz ale twoje foty sa OBŁĘDNE :loveu: Quote
Gosiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 cześć kochani - wróciłam :bigcool: ale widzę ze spadłam w czeluście :crazyeye: 17 stronka? aaaauć... niezły spadek ;) Niestety to te moje pracowite dzionki więc szybko nie nadrobie zaległosci (rany, tego jest całe tony :roll:) ale obiecuję ze sie bardzo postaram :p pozdrawiam cieplutko i zyczę miłego wieczorka :buzi: Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 waldek2 napisał(a):tutaj możecie obejrzeć Megisie jak ma zaczesane włoski do góry żeby wykarmić 8 szczeniaków. Teraz podobnie wyglada Holly. Waldku, bardzo to pomysłowe, a jakże proste. Tylko czasami najtrudniej na to wpaść. Gratuluję miociku! :loveu: Gosiek napisał(a):cześć kochani - wróciłam :bigcool: ale widzę ze spadłam w czeluście :crazyeye: 17 stronka? aaaauć... niezły spadek ;) Niestety to te moje pracowite dzionki więc szybko nie nadrobie zaległosci (rany, tego jest całe tony :roll:) ale obiecuję ze sie bardzo postaram :p pozdrawiam cieplutko i zyczę miłego wieczorka :buzi: Hurra! Nareszcie jesteś!!! :multi::multi::multi: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gosiek napisał(a):cześć kochani - wróciłam :bigcool: Niestety to te moje pracowite dzionki więc szybko nie nadrobie zaległosci (rany, tego jest całe tony :roll:) ale obiecuję ze sie bardzo postaram :p Witaj Gosiu ! Fajnie ,że znów jesteś :multi::multi::multi: ja też miałam przerwę na fotoblogach więc zaległości będziemy wspólnie odrabiać ...:evil_lol: miłego dzioneczka !:loveu: Quote
Poświata Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gosiek napisał(a):cześć kochani - wróciłam :bigcool: ...więc szybko nie nadrobie zaległosci (rany, tego jest całe tony :roll:) ale obiecuję ze sie bardzo postaram :p Alka napisał(a):ja też miałam przerwę na fotoblogach więc zaległości będziemy wspólnie odrabiać ...:evil_lol: Miłego nadrabiania zaległości, może do końca miesiąca się wyrobicie :evil_lol: ;) . Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gosia, jak bym tu była to na pewno bym Ci nie dała spaść na ostatnią stronę! Ale sama też przez ostatni tydzień popadłam w zapomnienie ;) Pozdrawiam, Podlizująca-się-Kasia ;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 noo Gosia była i znikła i fotek dalej niet?? :mad::lol: Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 mmbbaj napisał(a):Gosiu, twoje zdjęcia są jak zwykle boskie i mnie to już nie dziwi :lol: mnie dziwi, że rameczek nie mają :cool3:, kiedyś u Gosi zdjęcia bez rameczek, nie do pomyślenia :evil_lol:hahaha oj Gosiu - rameczek nie mają bo zdjecia wstawiane na szybko i nie obrabiane (oprócz podpisów) no i jakos tak ostatnio rameczki poszły u mnie w kąt ;) waldek2 napisał(a):Cześć wszystkim Gosiu, a może w tym roku zapuść Axelkowi włoski. U mnie ani Megisia i teraz nawet Holly mimo ze mają szczeniaki nie trafiły do fryzjera. Nauczyliśmy się wiązać włosy w takie fajne warkocze - kiedyś pokaże jak będziecie chcieli. Pozdrawiam Waldekcześć Waldku. Faktycznie fajny pomysł z takim podwiązywaniem włosków u Twoich psiaków :loveu: U mnie jest to nierealne - Axio bedzie obcinany głównie ze względu na jego wygodę - śmiga po krzaczkach itp no i przecież lato (mam nadzieję że cieplutkie) spędza w większosci na powietrzu i szkoda zeby sie męczył z gorąca.... no i przecież "wakacje są ... gorące" :p Magda_Miki napisał(a):Gosiu jak zwykle wizyta u ciebie konczy sie calkowitym mdleniem. Axio w biegu cudny! Jaka bedziecie miec fryzurke?:razz:Madziu - nie bedzie jakiejś szczegolnej fryzurki - po prostu skrócimy kudełki i tyle ;) dbsst napisał(a):czesc Gosiu znowu zastanawiam sie po co tu wlazłam :shake: znowu narosły moje kompleksy ja nie wiem jak Ty to robisz ale twoje foty sa OBŁĘDNE :loveu:hahaha ale słodzisz :eviltong: muszę nadrobić Twoje foty.... juz się nie mogę doczekać :cool3: i posłodzę na 100% u Ciebie znając życie i Twój talent do zdjęć:cool1: Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alka napisał(a):Witaj Gosiu ! Fajnie ,że znów jesteś :multi::multi::multi: ja też miałam przerwę na fotoblogach więc zaległości będziemy wspólnie odrabiać ...:evil_lol: miłego dzioneczka !:loveu:witaj Alu - no to sie nieźle wkopałyśmy z nadrabianiem... długie nieobecności są stanowczo nie wskazane :evil_lol: ale szczerze przyznam że z miłą chęcią bedę te zaległości nadrabiać... mam nadzieję ze zbyt wiele mnie nie ominęło ;) Poświata napisał(a):Miłego nadrabiania zaległości, może do końca miesiąca się wyrobicie :evil_lol: ;) .:eviltong: a tak poważnie to nie jestem pewna Beatko bo dopiero od wtorku będę miała trochę czasu by zasiąść spokojnie przy kompiku. Teraz tak z doskoku jestem, zeby choć dać znać ze jestem i zyję ;) Teklunia napisał(a):Gosia, jak bym tu była to na pewno bym Ci nie dała spaść na ostatnią stronę! Ale sama też przez ostatni tydzień popadłam w zapomnienie ;) Pozdrawiam, Podlizująca-się-Kasia ;) Kasieńko - ja wiem ze Ty byś mi nie dała tak popaść w czeluscie :calus: malawaszka napisał(a):noo Gosia była i znikła i fotek dalej niet?? :mad::lol:Monisiu - zdjecia będą oczywiście... kilka w międzyczasie zrobiłam - muszę je tylko zdeko obrobić i moze jeszcze dziś jakieś wstawię :cool3: Reniagoj napisał(a):Cześć Gosiu! Wracam na forum, by się pochwalić, że juz w domu rośnie mi to, to. Ma na imię Cherubinek Our Dream, czyli Rubinek, Rubi, Rubik, a ostatnio Rubiś. Renatko - gratuluję małego szkrabeńka :loveu: Jak się sprawuje? Płacze ze zostaje sam w domku czy śpi grzecznie? Ciekawa jestem okrutnie nowinek - dawno juz nie pisałaś. Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 troszke wiosny- specjalnie dla Gosi.... rameczki :diabloti: Quote
Recommended Posts