Gosiek Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='r_2005'] Gosiek, jesteś wielka!!! I czarodziejka!!!:p:crazyeye: nieprawda.... już nie jestem wielka :eviltong: a gotować jak wiesz uwielbiam :p ... tort jednak nie jest moim dziełem ;) Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Nadia86 napisał(a)::eating:Kurcze az sie glodna zrobilam:sabber::lol: a mnie się zachciało czegoś słodkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć dziewczyny - niestety znów nastały dni pracy.... postaram się zagladać choć zdjeć nie obiecuję :cool3: Pogoda mnie dobija - znów przez cały dzień sypał śnieg :roll: i to chwilami całkiem nieźle mu to szło. Quote
Zuza96 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witajcie I znowu te pyszności przypominacie...:lol: mniam, mniam ;) Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gosiek napisał(a): cześć dziewczyny - niestety znów nastały dni pracy.... postaram się zagladać choć zdjeć nie obiecuję :cool3: Pogoda mnie dobija - znów przez cały dzień sypał śnieg :roll: i to chwilami całkiem nieźle mu to szło. oj tak Gosiu, zaglądaj do nas :multi: A co do pogody to masz rację.U nas rano padał śnieżek, potem deszcz ze snieżkiem ... podobno cały tydzień ma być mokry ale w miarę ciepły...;) Quote
Hanna R. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Boże ! Małgorzato !!!!! TY SADYSTKO !!!!!! :angryy: Quote
r_2005 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gosiek napisał(a)::crazyeye: nieprawda.... już nie jestem wielka :eviltong: Umiejętnościami, gustem, itd. itp...:cool3: a gotować jak wiesz uwielbiam :p ... No wiem, wiem (zawsze mnie to dziwiło:lol: ). A wstawiłaś może przepisy do Galerii Smaków??? Oj, przydałoby się, przydało... Quote
Nadia86 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 U Was snieg u nas leje sama nie wiem co lepsze Quote
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 U mnie straszna chlapa, STRASZNA i do tego pada deszcz...:shake: :angryy: Quote
Nadia86 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a u nas dzisiaj slonko i bylysmy sie z Fiba wybiegac:) Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc szalona babo ;) (tak od serca sie witam hahahha) ale masz kosa kolorowa galaretke sama robiłaś dasz przepis plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Reniagoj Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Gosiek'] Cześć Gosiu! Wracam na forum, by się pochwalić, że juz w domu rośnie mi to, to. Ma na imię Cherubinek Our Dream, czyli Rubinek, Rubi, Rubik, a ostatnio Rubiś. Tyle dzieci nie były chyba moje całowane, co te śliczności w te 6 dni co z nami. Już nawet do kuwetki mu się zdaża zrobić, choć dywanem nie gardzi. Tapeta w kuchni też podgryziona, a ja jeszcze na urlopie. Od wtorku będzie sam i martwię się okrutnie, czy nie zatęskni za bardzo za nami. Musiałabym go Wam pokazać, ale nie wiem jak mam to zrobić, swoja galeryjke założyć, ale jak? Pozdrawiam gorąco Renia pańcia Rubisia. Quote
mAKU Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:. Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p. Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Gosieńko, dzień dobry :) To ja, pamiętasz jeszcze? Piękne te Twoje wypieki i sztuczna sikorka ;) Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='mAKU']Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:. Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p.:crazyeye:o rany Gosiaczku z potentatem zawalczyłaś ...oj ......oj.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekamy z niecierpliwością na ten dzień:p Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='mAKU']Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:. :p. O MATKO !!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='mAKU']Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:. Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p. chyba przyszlego roku, jak zawalczyla z Tepsą :shake: Quote
Zuza96 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witajcie, ja też nie miałam neciku, ale już mam. :p Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gosiu, czekamy na Ciebie:loveu:... bojowniczko jedna :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gosia, czy Ty mnie unikasz?:mad: jak ja jestem, to Ciebie nie ma :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Gosiu! Wspieram Cię duchowo w tej walce z tepsą...i czekam na nowe zdjęcia! Quote
Zuza96 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [SIZE=3]Witjcie ;) Gosiu, trzymam kciuki. :lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej Gosiu! Widze, ze masz chwilowe problemy z dostaniem sie na dogo, ale mam nadzieje, ze w tym czasie przygotowujesz dla nas ekstra niespodzianke w postaci zdjec:p Pozdrawiamy!! Quote
Recommended Posts