Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='r_2005']

Gosiek, jesteś wielka!!! I czarodziejka!!!:p:crazyeye: nieprawda.... już nie jestem wielka :eviltong:
a gotować jak wiesz uwielbiam :p ... tort jednak nie jest moim dziełem ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadia86 napisał(a):
:eating:Kurcze az sie glodna zrobilam:sabber:
:lol: a mnie się zachciało czegoś słodkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć dziewczyny - niestety znów nastały dni pracy.... postaram się zagladać choć zdjeć nie obiecuję :cool3:
Pogoda mnie dobija - znów przez cały dzień sypał śnieg :roll: i to chwilami całkiem nieźle mu to szło.

Posted

Gosiek napisał(a):

cześć dziewczyny - niestety znów nastały dni pracy.... postaram się zagladać choć zdjeć nie obiecuję :cool3:
Pogoda mnie dobija - znów przez cały dzień sypał śnieg :roll: i to chwilami całkiem nieźle mu to szło.

oj tak Gosiu, zaglądaj do nas :multi:

A co do pogody to masz rację.U nas rano padał śnieżek, potem deszcz ze snieżkiem ... podobno cały tydzień ma być mokry ale w miarę ciepły...;)

Posted

Gosiek napisał(a):
:crazyeye: nieprawda.... już nie jestem wielka :eviltong:
Umiejętnościami, gustem, itd. itp...:cool3:
a gotować jak wiesz uwielbiam :p ...

No wiem, wiem (zawsze mnie to dziwiło:lol: ). A wstawiłaś może przepisy do Galerii Smaków??? Oj, przydałoby się, przydało...

Posted

czesc szalona babo ;)

(tak od serca sie witam hahahha)

ale masz kosa kolorowa galaretke
sama robiłaś
dasz przepis

plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

Cześć Gosiu!
Wracam na forum, by się pochwalić, że juz w domu rośnie mi to, to. Ma na imię Cherubinek Our Dream, czyli Rubinek, Rubi, Rubik, a ostatnio Rubiś. Tyle dzieci nie były chyba moje całowane, co te śliczności w te 6 dni co z nami. Już nawet do kuwetki mu się zdaża zrobić, choć dywanem nie gardzi. Tapeta w kuchni też podgryziona, a ja jeszcze na urlopie. Od wtorku będzie sam i martwię się okrutnie, czy nie zatęskni za bardzo za nami. Musiałabym go Wam pokazać, ale nie wiem jak mam to zrobić, swoja galeryjke założyć, ale jak? Pozdrawiam gorąco Renia pańcia Rubisia.

Posted

Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:.
Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p.

Posted

[quote name='mAKU']Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:.
Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p.:crazyeye:o rany Gosiaczku z potentatem zawalczyłaś ...oj ......oj.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czekamy z niecierpliwością na ten dzień:p

Posted

[quote name='mAKU']Gosiek nie ma netu:diabloti: ... hiehiehie... tak to jest jak sie z tepsą walczy :evil_lol:.
Kazała Was pozdrowić i powiedzieć, że będzie miała neto dopiero ok. połowy marca :p.
chyba przyszlego roku, jak zawalczyla z Tepsą :shake:

Posted

Hej Gosiu!
Widze, ze masz chwilowe problemy z dostaniem sie na dogo, ale mam nadzieje, ze w tym czasie przygotowujesz dla nas ekstra niespodzianke w postaci zdjec:p

Pozdrawiamy!!