Zuza96 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Gosiu i Axelciu :loveu: Aleee zimnoo -15 cały dzień :shake: :roll: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosieńko - musiałam poczekaż aż temperatura wzrośnie bo jakos tak nie bardzo mi się uśmiecha chodzic na taki mróz z aparacikiem :oops: Ale już mam kilka zdjeć... niedługo znów z Axiem idziemy na dworek wiec bedą kolejne ale........ jakos tak strasznie monotonne te foty ostatnio wstawiam :roll: Może temperatura wzrosła, ale i tak zimno strasznie :diabloti: Gosiu, zima jest monotonna,ale nie twoje zdjęcia :lol: Ty zawsze umiesz znależź coś ciekawego i pięknego ;) [quote name='Gosiek'] Bardzo lubie takie zdjęcia fruwającego Axia :evil_lol: Cudny malec :loveu: Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']Może temperatura wzrosła, ale i tak zimno strasznie :diabloti: Gosiu, zima jest monotonna,ale nie twoje zdjęcia :lol: Ty zawsze umiesz znależź coś ciekawego i pięknego ;) Bardzo lubie takie zdjęcia fruwającego Axia :evil_lol: Cudny malec :loveu: dziękuję Gosiu - ale sama przyznaj: Axio w ogródku albo biegnie, albo pozuje albo "fruwa" :roll: i tak w kółko... poprzeplatane kilkoma fotami przyrody. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Gosiu nie narzekaj bo jak sie robi dobre foty to mozna w kolko ogladac jedno i to samo a za kazdym razem robi sie to z wielka przyjemnoscia :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja się z Dagą zgadzam :lol: :eviltong: Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Gosiek']reszta dzisiejszych zdjeć Axiowych: sysunia Axelmen:lol: straznik Teksasu :cool3: [quote name='Gosiek']hahaha ot i cały Axio - urwis z masą energii :lol: a to dzisiejsze foty... [quote name='Gosiek'] oo na tym zdjeciu tez pokonuje grawitacje:) i kilka domowych fot :cool3: No w koncu pokazalas na axelka i to tyle foteczek:loveu: nawet w wersji Axio a la super pies:D.. ijak ja uwielbiam takie spojrzenie..Fibula te zczesto robi takie oczeta:) ehh moge tak w takie slepka patrzec i patrzec:) ma super sweterek sama wydziergalas?? Quote
Sylwia&westie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: hehehe super zdjecie !! :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Gosiek'] A czy Axel ma pozowlenie na latanie? :evil_lol: Cześc Gosiu :hand: Fotki jak zywkle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='"Gosiek"'] Gosiu - jak Axelek to zrobił???:crazyeye: :loveu: gdzie on, a gdzie jego ślady?:crazyeye: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czesc Gosiu fantastyczny szybujący Alex :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiedze ze emilka (hahahhahaha) się spisuje nie najgorzej :cool1: nasz krew :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst']czesc Gosiu fantastyczny szybujący Alex :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiedze ze emilka (hahahhahaha) się spisuje nie najgorzej :cool1: nasz krew :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lmaa: nie znam Alexa. wiesz.... chyba Emilkę przemianuję..... nie może być Emilia skoro ma lufy :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='aga1215']Gosiu - jak Axelek to zrobił???:crazyeye: :loveu: gdzie on, a gdzie jego ślady?:crazyeye:hmmm Ax jest po prostu szybki jak błyskawica..... [quote name='jo-jo']A czy Axel ma pozowlenie na latanie? :evil_lol: Cześc Gosiu :hand: Fotki jak zywkle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:ciiiicho - nie ma pozwolenia :diabloti: ale do czasu - właśnie czeka na wydanie :lol: [quote name='Sylwia&westie'] :lol::lol::lol::lol::lol: hehehe super zdjecie !! :razz::razz::razz::razz::razz:dzięki, dzięki :multi: [quote name='Nadia86']No w koncu pokazalas na axelka i to tyle foteczek:loveu: nawet w wersji Axio a la super pies:D.. ijak ja uwielbiam takie spojrzenie..Fibula te zczesto robi takie oczeta:) ehh moge tak w takie slepka patrzec i patrzec:) ma super sweterek sama wydziergalas??cześć Aniu - sama wydziergałam.. Ale nie jestem taka zdolna jak Ala Tuffikowa.....dziergam najzwyklejsze sweterki :oops: Ja też uwielbiam takie spojrzenia u piesiów :loveu: i czego im można wtedy odmówić? Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hahahha nieźle nie znam się na pisaniu zegarze i kalendarzu a to pewnie dlatego ze czytalam i ogladalam kilka geleri na raz przepraszam Quote
Gosiek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='dbsst']hahahha nieźle nie znam się na pisaniu zegarze i kalendarzu a to pewnie dlatego ze czytalam i ogladalam kilka geleri na raz przepraszam sssspoko, przecież nic się nie stało wybaczam :buzi: Axelek Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Gosiek']sssspoko, przecież nic się nie stało wybaczam :buzi: Axelek hahahahhahahahahha jesteś bowska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='dbsst']hahahahhahahahahha jesteś bowska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: buahahahahaha Wariatka - to nie było zmamierzone :turn-l: sikora Quote
aga1215 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Gosiek']:eviltong: buahahahahaha Wariatka - to nie było zmamierzone :turn-l: sikora sztuczne :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 tia jasne nie zamierzone :cool1: :diabloti: ale fajna sikora :loveu: :loveu: :loveu: TZ buduje mi karmnik dla ptaków już 4 miesiąc chyba jutro kupie sobie karmnik sama :/ Quote
Gosiek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 aga1215 napisał(a):sztuczne :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::eviltong: no pewnie że sztuczne..... przeca prawdziwe sikory tak groźnie by w obiektyw nie lukały :lol: dbsst napisał(a):tia jasne nie zamierzone :cool1: :diabloti: ale fajna sikora :loveu: :loveu: :loveu: TZ buduje mi karmnik dla ptaków już 4 miesiąc chyba jutro kupie sobie karmnik sama :/hahaha oj poważnie - niezamierzone :cool1: Ja wszystkie karmniki mam kupne :diabloti: chyba nie ma sensu już kupować karmnika... przecież zaraz będzie wiosna :loveu: Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Gosiek'] przecież zaraz będzie wiosna :loveu: mówisz? ja przestałam wierzyć, że kiedyś będzie zielono i ciepło :placz: Najpiękniejszymi zdjeciami były te ze słodkościami :eating: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:szalony Wiewiór:loveu: Quote
r_2005 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gosiek, jesteś wielka!!! I czarodziejka!!!:p Quote
Nadia86 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :eating:Kurcze az sie glodna zrobilam:sabber: Quote
Recommended Posts