Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 na pewno wygląda prze, prze SŁODKO :loveu: :loveu: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Zuza96']na pewno wygląda prze, prze SŁODKO :loveu: :loveu: no te zaś :lol: :lol: przecież normalnie można utyć od oglądania tej Gosiowej galerii :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']ależ bardzo proszę Madziu :lol: hahaha no wiesz? a tak poważnie - trafiłam w sklepie na niebieskie galaretki - robi je firma Wodzislaw... wogole ich galaretki mnie powaliły smakiem... a zapach mają zabójczy... po zrobieniu gruszkowej galaretki w całej lodówce mi nimi pachniało... tzn gruszkami :p nio... szkoda że to już tylko zdjeciowe wspomnienia :cool3: no i z czego ta niebieska?????? czym pachnie???? niezapominajkami????? btw - ślicznie kwiatki:loveu: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dzieńdoberek - słonko swieci i od razu humorek lepszy :multi: [quote name='aga1215']no i z czego ta niebieska?????? czym pachnie???? niezapominajkami????? btw - ślicznie kwiatki:loveu:było napisane ze wieolowocowa ;) i całkiem przyjemnie pachniała.... ale główną jej zaleta jest zdecydowanie kolor :loveu: dzięki - akurat te kwiatki mąż dostał ode mnie :p mam ich jeszcze troszke: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 i już ostatnie foty kwiatowe :evil_lol: moje ukochane orchidee :loveu: tą dostalam tak.... bez okazji :multi: a ta na walentynki :loveu: Paulina kupiła cudnie pachnacego hiacynta tatusiowi na urodzinki....... a to maleńki bukiecik który.... gwizdnęłam z domu do pracy :lol: a to ja :lol: Quote
olcha Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Gosiek']:evil_lol: jaka tam sadystka ze mnie :evil_lol::evil_lol: ja tylko grzecznie pokazałam moje imprezkowe słodkości :eviltong: tak, sama robilam - uwielbiam takie galaretki :loveu: Pierwsze widzę takie niesamowite kolory! Nie przezroczyste! :-o Czy czegoś dodawałaś jeszcze? [quote name='Gosiek']a tak poważnie - trafiłam w sklepie na niebieskie galaretki - robi je firma Wodzislaw... wogole ich galaretki mnie powaliły smakiem... a zapach mają zabójczy... po zrobieniu gruszkowej galaretki w całej lodówce mi nimi pachniało... tzn gruszkami :p [quote name='Gosiek']i już ostatnie foty kwiatowe :evil_lol: moje ukochane orchidee :loveu: tą dostalam tak.... bez okazji :multi: a ta na walentynki :loveu: Paulina kupiła cudnie pachnacego hiacynta tatusiowi na urodzinki....... a to maleńki bukiecik który.... gwizdnęłam z domu do pracy :lol: a to ja :lol: Uwielbiam oglądac orchidee :loveu: A ostatnie zdjęcie powalające i taaaakieee, taaaakieee takie artystyczne Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Gosiu !:multi: Bardzo kwieciście w Twojej galerii:loveu: a ostatnia fota ... intrygująca ... Quote
olcha Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alka']cześć Gosiu !:multi: Bardzo kwieciście w Twojej galerii:loveu: a ostatnia fota ... intrygująca ... O właśnie tego słowa mi brakowało :grins: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 olcha napisał(a):Pierwsze widzę takie niesamowite kolory! Nie przezroczyste! :-o Czy czegoś dodawałaś jeszcze? Oleńko - na 1 szklankę wrzątku wrzucasz galaretkę i 2 czubate łychy serka białego zmielonego baaaardzo gładko. Mieszasz, studzisz... chłodzisz w lodówce... i tak wszystkie warstwy :p To mój popisowy serniczek olcha napisał(a): Uwielbiam oglądac orchidee :loveu: A ja uwielbiam dostawać orchidee :loveu: mam już/dopiero 5 :p i każda inna :loveu: olcha napisał(a): ostatnie zdjęcie powalające i taaaakieee, taaaakieee takie artystyczneAlka napisał(a):cześć Gosiu !:multi: Bardzo kwieciście w Twojej galerii:loveu: a ostatnia fota ... intrygująca ...olcha napisał(a):O właśnie tego słowa mi brakowało :grins::lol::lol::lol: intrygujaca fota mówicie.... w każdym razie to ja :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Taka różnorodność, że nie wiem na czym się skupić... na galaretkach, na orchideach, na bukietach czy na tym bardzo intrygującym zdjątku :cool3: Jakoś najwięcej myślę o tęczowym serniczku :evil_lol:, ale wszystkie foty ...:happy1: Witaj Gosiu :multi: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 :lol: Gosiu pewnie wszystko przez te kolorki... tak odmienne od codziennej szarosci ;) dzisiejszy Axio Quote
Zuza96 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Gosiu, chyba nikt nie robi piękniejszych fot :loveu::loveu: Żeczywiście potwierdzam, że Twoje zdjęcie jest intrygujące :eviltong: :cool1: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Zuza96']Gosiu, chyba nikt nie robi piękniejszych fot :loveu::loveu: Żeczywiście potwierdzam, że Twoje zdjęcie jest intrygujące :eviltong: :cool1: :-o no coś ty - ja robię zaledwie poprawne zdjecia wg coponiektórych :razz: hahaha na tym "intrygującym" zdjeciu pokazuję język :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Megula Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ale piękne kwiaty :loveu: Jak biegnie yorczek to z wlosow robia sie takie "wory" pod pyszczkiem :lol: Podoba mi sie to (tak jak na 2 zdjeciu Axelka) :lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Gosiu .....u nas dziś jest obrzydliwie...szaro i ponro Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Megula']Ale piękne kwiaty :loveu: Jak biegnie yorczek to z wlosow robia sie takie "wory" pod pyszczkiem :lol: Podoba mi sie to (tak jak na 2 zdjeciu Axelka) :lol:hahaha jak chomik ;) no chyba że się uchwyci w kadrze drugi moment falowania włosa i pies wygląda jakby miał kryzę :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gosiu .....u nas dziś jest obrzydliwie...szaro i ponrou mnie tez bez rewelacji - rano było słonko i było fajnie a teraz.... teraz jest znów właśnie szaro i ponuro :roll: Quote
Nadia86 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No widze zdjecia Axelka sliczne.I te cudne orchidee jeju ja tez takie chce w pokoju.Widze ze lubimy identyczne kwiaty:D Quote
Zuza96 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Gosiek']:-o no coś ty - ja robię zaledwie poprawne zdjecia wg coponiektórych :razz: hahaha na tym "intrygującym" zdjeciu pokazuję język :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja i tak mówie, że są śliczne... Ale, żeby język nam pokazywać...!! :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Gosiek napisał(a): [quote name='Gosiek']:-o no coś ty - ja robię zaledwie poprawne zdjecia wg coponiektórych :razz: Ci coponiektorzy wcale sie nie znają na fotach :mad: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Nadia86']No widze zdjecia Axelka sliczne.I te cudne orchidee jeju ja tez takie chce w pokoju.Widze ze lubimy identyczne kwiaty:D ;) ja po prostu najbardziej lubie kwiaty które.... kwitna. A orchidee sa pod tym wzgledem po prostu rewelacyjne :loveu: Jedną dostalam we wrześniu - kwitła juz na pewno jakis czas bo miała rozwinięte wszystkie kwiatki i .... skubana do dziś kwitnie i nie zgubila nawet 1 kwiatuszka :loveu: [quote name='Zuza96']Ja i tak mówie, że są śliczne... Ale, żeby język nam pokazywać...!! :evil_lol: 1.dzięki... :multi: 2. oj przecież nie Wam tylko robiącemu zdjecie :eviltong: [quote name='PIKA']Ci coponiektorzy wcale sie nie znają na fotach :mad:och Agniesiu - czuje sie taka, taka.... taka hmmm broniona i doceniona :buzi: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 reszta dzisiejszych zdjeć Axiowych: [SIZE="3"] sysunia [SIZE="3"]Axelmen:lol: straznik Teksasu :cool3: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Axelmen:lol: Axelek pokonal przyciaganie ziemskie :lol::lol: Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nareszcie pokazałaś Axia :multi::loveu: rewelacja ! :klacz: Quote
olcha Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Gosiek'] W pierwszym momencie wydawało mi się, że frisbee leci nad Axiem :lol: [quote name='Gosiek']reszta dzisiejszych zdjeć Axiowych: sysunia Axelmen:lol: straznik Teksasu :cool3: Już się chyba pytałam, ale nie pamiętam :oops: co to jest to czerone i żółte? Quote
Recommended Posts