olcha Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Gosiek'] Jakie mroźne gąsienice :crazyeye: Świetne zdjęcia...no jak zwykle no :watpliwy: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gosia, my nie musimy tak dużo pracować, prawda ? MY TO LUBIMY ! :multi: :multi: :multi: I niech już nie będzie zimy :placz: Pomimo, że sopelki są ładne .... Quote
Poświata Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gosiek napisał(a):wieczór dobry widzę że chyba już za mną nie tęsknicie :eviltong: Tęsknimy, tęsknimy, ale już powoli przyzwyczajamy się do Twojego rytmu :cool3: :eviltong: . Tylko czy aby ten nadmiar pracy Ci nie szkodzi, no bo ileż można pracować :shake: :roll: . Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czesc Gosi:) Swieytne zdjecia jak zwykle. a moze tak troche foteczek Axelka?? Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj Gosiu! Myślałam, że sobie poogladam Axelka.......... no to idę na zakupy - mam nadzieję, że jak wrócę to będzie? Quote
Alka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Nadia86'] Swieytne zdjecia jak zwykle. a moze tak troche foteczek Axelka?? [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! Myślałam, że sobie poogladam Axelka.......... no to idę na zakupy - mam nadzieję, że jak wrócę to będzie? ja też chciałabym zdjęcia Axelka :multi: Witaj Gosiu!:multi: Gosiu, a jak właściwie Axio, z kim zostaje jak jesteś w pracy?:roll:pewnie biedaczek tęskni za Pańcią... buziaczki!:loveu: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 cześć dziewczyny - ach jak miło wejść do galeryjki i zobaczyć tyle odwiedzinek :multi: dopiero mam chwileńkę na kompik - rano trzeba byłoogarnąć w domku i myknąć po zakupy... Paula siedzi w domu chora na anginę. Ponoć z 25 osób z klasy, wczoraj do szkoły dotarło AŻ 6 :crazyeye: epidemia jakaś czy co? I od kogo mamy wziąć lekcje? :roll: zdjecia Axia mówicie... mm nie pamiętam czy w aparacie jakieś są :oops: porobie mu jakieś foty na pewno jutro - dziś psiak niefotogeniczny na maxa bo brudasek okrutny... będzie dziś kąpiel :razz: mam za to masę zdjeć słodkości z zeszłotygodniowej imprezki :diabloti: i jak zwykle full zdjątek kwiatków :p Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny - ach jak miło wejść do galeryjki i zobaczyć tyle odwiedzinek :multi: dopiero mam chwileńkę na kompik - rano trzeba byłoogarnąć w domku i myknąć po zakupy... Paula siedzi w domu chora na anginę. Ponoć z 25 osób z klasy, wczoraj do szkoły dotarło AŻ 6 :crazyeye: epidemia jakaś czy co? I od kogo mamy wziąć lekcje? :roll: zdjecia Axia mówicie... mm nie pamiętam czy w aparacie jakieś są :oops: porobie mu jakieś foty na pewno jutro - dziś psiak niefotogeniczny na maxa bo brudasek okrutny... będzie dziś kąpiel :razz: mam za to masę zdjeć słodkości z zeszłotygodniowej imprezki :diabloti: i jak zwykle full zdjątek kwiatków :p jak tylko 6 to pewnie nie robią nic nowego, same powtórki. Axio ma podwójne towarzystwo:multi: jaksię ogarniesz to daj foty :modla: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 aga1215 napisał(a):jak tylko 6 to pewnie nie robią nic nowego, same powtórki. Axio ma podwójne towarzystwo:multi: jaksię ogarniesz to daj foty :modla:ponoć wychowawczyni zapowiedziała ze jeśli nadal tylko szóstka do szkoły będzie chodzic to odwoła lekcje... skoro aż tyle dzieciaków jednocześnie sie pochorowało to moim zdaniem to tylko kwestia czasu aż resztka się rozłoży..... zobaczymy. Axio szczęśliwy ze jestem w domku :loveu: i pilnuje mnie zawzięcie :lol: Zgrałam już foty - tak jak myślałam... nie ma zdjeć Axia :oops: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kasiu - chciałaś zdjecia czekoladowego ciacha.. z "lekkim" opóźnieniem ale wklejam :p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Gosiu jakie ty robisz piękne zdjęcia :-o Wiesz próbowałam obfocić pobliskie drzewko :evil_lol: ale nic z tego nie wuszło :placz:. No cóż , nie mam talentu :placz:. Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14']Gosiu jakie ty robisz piękne zdjęcia :-o Wiesz próbowałam obfocić pobliskie drzewko :evil_lol: ale nic z tego nie wuszło :placz:. No cóż , nie mam talentu :placz:.dziekuję ...ale przesadzasz :cool3: jeszcze kilka apetycznych fot i uciekam pichcić obiadek :razz: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']dziekuję ...ale przesadzasz :cool3: jeszcze kilka apetycznych fot i uciekam pichcić obiadek :razz: S A D Y S T K A ! Tęczę robiłaś sama? Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='olcha']S A D Y S T K A ! Tęczę robiłaś sama? :evil_lol: jaka tam sadystka ze mnie :evil_lol::evil_lol: ja tylko grzecznie pokazałam moje imprezkowe słodkości :eviltong: tak, sama robilam - uwielbiam takie galaretki :loveu: Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']ponoć wychowawczyni zapowiedziała ze jeśli nadal tylko szóstka do szkoły będzie chodzic to odwoła lekcje... skoro aż tyle dzieciaków jednocześnie sie pochorowało to moim zdaniem to tylko kwestia czasu aż resztka się rozłoży..... zobaczymy. Axio szczęśliwy ze jestem w domku :loveu: i pilnuje mnie zawzięcie :lol: Zgrałam już foty - tak jak myślałam... nie ma zdjeć Axia :oops: To chyba dyrekcja podejmuje decyzje o zawieszeniu zajęć? :hmmmm: Nie wiem, czy przypadkiem nie trzeba tego odpracować w soboty :hmmmm: Jak zrobiłaś niebieska galaretkę?????????????? Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='aga1215']To chyba dyrekcja podejmuje decyzje o zawieszeniu zajęć? :hmmmm: Nie wiem, czy przypadkiem nie trzeba tego odpracować w soboty :hmmmm: Jak zrobiłaś niebieska galaretkę?????????????? no tak - w każdym razie coś tam było mówione o odwolaniu zajęc dla niedobitkow. niebieską galaretkę robi sie z ::drinking: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']Kasiu - chciałaś zdjecia czekoladowego ciacha.. z "lekkim" opóźnieniem ale wklejam :p [quote name='Gosiek']dziekuję ...ale przesadzasz :cool3: jeszcze kilka apetycznych fot i uciekam pichcić obiadek :razz: :shake:Gosiu katujesz mnie:placz::placz::placz:a ja mam się odchudzić:razz: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Gosiu katujesz mnie:placz::placz::placz:a ja mam się odchudzić:razz:z czego Alu? z kości na ości? :lol: ja sie cały czas odchudzam... tylko jak widać ostatnio dość często robię sobie dni odstepstwa od zdrowego jedzonka :diabloti: niegrzeczna jestem :placz: i nie chudnę :wallbash: dziś wstawiajac zdjecia ciacha czekoladowego sama miałam na nie wielka chęć :oops: tylko szkoda ze już daaawno zostało skonsumowane :razz: Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Gosiek napisał(a):no tak - w każdym razie coś tam było mówione o odwolaniu zajęc dla niedobitkow. niebieską galaretkę robi sie z ::drinking: :evil_lol: ;) :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Gosiek']Kasiu - chciałaś zdjecia czekoladowego ciacha.. z "lekkim" opóźnieniem ale wklejam :p malgosiu pozwól ze sie najem...wzrokiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 to już nie galeria Axelka tylko jakaś książka kucharska :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie Gosiu :buzi: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']malgosiu pozwól ze sie najem...wzrokiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ależ bardzo proszę Madziu :lol: [quote name='aga1215']:eviltong:hahaha no wiesz? a tak poważnie - trafiłam w sklepie na niebieskie galaretki - robi je firma Wodzislaw... wogole ich galaretki mnie powaliły smakiem... a zapach mają zabójczy... po zrobieniu gruszkowej galaretki w całej lodówce mi nimi pachniało... tzn gruszkami :p [quote name='malawaszka']jacie kręce ale pychotki :razz:nio... szkoda że to już tylko zdjeciowe wspomnienia :cool3: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Lucy* napisał(a):to już nie galeria Axelka tylko jakaś książka kucharska :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie Gosiu :buzi::multi: ja pozdrawiam równie serdecznie Lucynko :buzi: Axiowe foty będą jutro - psiul juz wykąpany spi słodko w swoim kojcu :loveu: Quote
Recommended Posts