olcha Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Gosiek'] Tu wygląda jakby coś na zdjęcie narosło :eviltong: Nie zmarzną te zielone listki? Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Gosiek'] Ja nie moge wchodzić do tej galerii bo popadam w depresję :shake: Gosiu zdjęcia cudowne :loveu: Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Gosiu :multi: Jak szlo focenie sopelek? :razz: Chyba ci raczej kropelki powychodzily? :evil_lol:zdziwisz sie ale... więcej było sopelków niz kropelek :eviltong: Poświata napisał(a):Łaaaaaałłłłłłłł jaki profesjonalny karmnik :-o i jakie żarełko pyszne, ale ptaszek oczywiście sztuczny :eviltong: .nio - ptaszek niezaprzeczalnie sztuczny - na dokładke ze słonecznikiem w dziobie zeby bardziej realnie sie prezentował przy karmniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: olcha napisał(a):Tu wygląda jakby coś na zdjęcie narosło :eviltong: Nie zmarzną te zielone listki?nie wiem Oleńko - jak na razie jeszcze sie trzymają... to wiciokrzew na ogrodzeniu - przetrwal do tej pory więc moze szlag go nie trafi :cool1: jo-jo napisał(a):Ja nie moge wchodzić do tej galerii bo popadam w depresję :shake: Gosiu zdjęcia cudowne :loveu:jaką depresję? :crazyeye: Oj Klaudia, Klaudia.... w każdym razie dziekuję :p Quote
jo-jo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Gosiek napisał(a):jaką depresję? :crazyeye: Oj Klaudia, Klaudia.... w każdym razie dziekuję :p Jaką? A taką że co tu zajrzę to takie piękne foteczki, a mi żeby cokolwiek wyszło to musi być cud :p Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 jo-jo napisał(a):Jaką? A taką że co tu zajrzę to takie piękne foteczki, a mi żeby cokolwiek wyszło to musi być cud :p e tam - jak będziesz pstrykała tyle fot co ja to będą superowe... ja sie w ten sposób nauczyłam robić zdjecia... na czuja :cool1: i nie każde mi wychodzi - sporo wyrzucam do kosza :lol: a niektore sie po zmniejszeniu nadaja do pokazania ;) oj musze oblukać Twoje foty bo coś mi się zdaje że przesadzasz z ich marna jakoscią :p ale to juz jutro pewnie bo teraz juz uciekam dobrej nocki... odezwę sie jak najszybciej zdołam Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 i jeszcze kilka fotek na dobranoc Quote
Teklunia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Gosia, ja Coę proszę - pokaż to ciacho czekoladowe... Na samą myśł się zaśłiniłam :loveu: A ja piątkowy wieczór spędziłam u kosmetyczki (co baaaaardzo rzadko mi się zdarza) na zabiegu full wypas! I teraz czuję się jak księżniczka :p:p:p Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 aaa nie wytrzymam jaka kopara :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://images13.fotosik.pl/38/e0ad32f0b2955d53.jpg Quote
PIKA Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja ci e ale sl;iczne sztuczne :evil_lol: sopelki :loveu: Quote
Alka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj Gosiu!:multi: Jakoś mijamy się na dogo...:cool3: znów przyjdzie mi kilka dni poczekać zanim wrócisz do nas.W każdym razie pamiętam o Was i pozdrawiam Was wszystkich serdecznie !:loveu: chociaż zimę macie w tej stolicy, bo u nas cały czas jesień :evil_lol: widzę ,że Axio to pracowity chłopak.Jak nie odśnieża dachów to robi ścieżki... wspaniale mu w tej zimowej scenerii:loveu: Quote
Teklunia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kobieta pracująca pozdrawia kobietę pracującą ;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 iihahahahaha coś malutkie te sopelki :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witaj Małgosiu:buzi: po naszej dłuuugiej nieobecności :oops: Jak mija tłusty czwartek :razz: :razz: :razz: Quote
Gosiek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 cześć dziewuszki :buzi: dzięki za pamięć :multi: Alu - pracuję do poniedziałku - potem będę miała wolne 6 dni :p Oj strasznie się boję zaległości jakie mam w waszych "foto-blogach" :crazyeye: ale z przyjemnością ponadrabiam :razz: mam dwa zaległe zdjątka czekające w zapomnieniu :oops: .... i sporo w aparacie (zgram jak będę miała wolne)... więc wklejam żeby Wam się milej do mnie zagladało :lol: miłego weekendu :p Quote
marlena924 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dawno mnie tu nie było... Ale foteczki jak zwykle piękne :crazyeye: :crazyeye: Ale u was zima :loveu: A u nas nico, tylko jesienna pogoda.. Dzisiaj tylko mroźno było, ale śniegu zero :shake: Pozdrowionka :) Quote
anetta Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Lo jezu kolaczasty! http://images13.fotosik.pl/39/dc8015dd5e05682b.jpg ale wyrabiste :mdleje: Quote
Gosiek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 wieczór dobry widzę że chyba już za mną nie tęsknicie :eviltong: no nic.... idę nadrabiać zaległości :razz: [quote name='anetta']Lo jezu kolaczasty! http://images13.fotosik.pl/39/dc8015dd5:buzie05682b.jpg ale wyrabiste :mdleje:dzieki Anetko :buzi: [quote name='marlena924']Dawno mnie tu nie było... Ale foteczki jak zwykle piękne :crazyeye: :crazyeye: Ale u was zima :loveu: A u nas nico, tylko jesienna pogoda.. Dzisiaj tylko mroźno było, ale śniegu zero :shake: Pozdrowionka :) Marlenko - to stare zdjecia - sprzed tygodnia.... teraz mam zielona trawkę w ogródku :multi: jutro porobię fotaski. Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 O Gosia się pokazala :multi: Mrozy mają byc to moze C sie jeszcze uda jakieś sopelki zlapac :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gosiek napisał(a):wieczór dobry widzę że chyba już za mną nie tęsknicie :eviltong: Kokietka ;) A ja właśnie dzisiaj o tobie myślałam :lol: I, że pooglądam sobie twoje śliczne fotki! U mnie Gosiu, też z czasem nie za bardzo ;) Quote
Gosiek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 PIKA napisał(a):O Gosia się pokazala :multi: Mrozy mają byc to moze C sie jeszcze uda jakieś sopelki zlapac :cool3:hmmm no właśnie - mrozy ogłaszają powrót :angryy: byle słonko było :mad: mmbbaj napisał(a):Kokietka ;) A ja właśnie dzisiaj o tobie myślałam :lol: I, że pooglądam sobie twoje śliczne fotki! U mnie Gosiu, też z czasem nie za bardzo ;)e tam, wcale nie kokietka :lol: a wiesz... mam w aparacie sporo zdjęć - rano zgram (jak włączę swój kompik). głównie kwiatki :oops: Quote
Recommended Posts