Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdonberek :p

u mnie dzis znów śnieżyło od rana :roll: wiec zasypalo ponownie wszystkie kwiatki w ogródku :roll:
porobilam troszkę zdjeć Axiowi - wariatek cieszy sie ze śnieżku niesamowicie :lol:

a na razie goździk - w moich ulubionych u goździków kolorkach :p

Posted

[quote name='malawaszka']Gosia nam dawkuje - na początek nieśmiałe :evil_lol:a właśnie ze nie - to jedyny ufocony przeze mnie wczoraj sopelek :eviltong:

Daga - witaj :multi:... oj jak dawno Cię juz nie widziałam:crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: nie ma nadziei już :placz: :evil_lol:
nie ma - przynamniej nie dziś :diabloti:

moze jutro znajdę chwilkę na wyszukanie sopelków w ogródku ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Axel

Gosiu, niesamowite te fotki :lol: I takie zupełnie inne od tych, które robiłaś do tej pory :cool3: A śnieżynki nie przyklejały ci się do obiektywu?;)

Posted

cześć dziewczyny

jak mija piąteczek?
Mi dość pracowicie :lol: piekę, i chłodzę ... jutro mam gosci w domku i robię słodką wyżerkę :loveu: uwielbiam robić wszelakie słodkości :evil_lol:
od jutra znów do pracki więc znów będę rzadziej bywać....tym razem 10 dni bez przerwy mnie czeka.

[quote name='mmbbaj']Gosiu, niesamowite te fotki :lol: I takie zupełnie inne od tych, które robiłaś do tej pory :cool3: A śnieżynki nie przyklejały ci się do obiektywu?;)Gosiu jeśli mozesz, wytłumacz dokładniej czemu inne foty ... nie pierwszy raz słyszę taką opinię i strasznie mnie to nurtuje :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć zaśnieżona Gosiu i Axelkuczesć zaśniezona Alu :lol:
u mnie sniezek zamienia się powoli w zlodowaciałe wspomnienie - wszędzie miliony sopelków :-o i lodowych odzóbek na gałązkach :loveu:
slicznie to wygląda - szkoda ze słonka nie ma bo by wyszły bajeczne fotki :cool3:

a na razie jeszcze wczorajsze zdjecia Axia

Posted

[quote name='Gosiek']cześć dziewczyny
jak mija piąteczek?
Mi dość pracowicie :lol: piekę, i chłodzę ... jutro mam gosci w domku i robię słodką wyżerkę :loveu: uwielbiam robić wszelakie słodkości :evil_lol:
od jutra znów do pracki więc znów będę rzadziej bywać....tym razem 10 dni bez przerwy mnie czeka.Mnie osobiście piąteczek mija L E N I W I E na nicnierobieniu, nie dość że nie mam jutro gości, to i nie mam męża, który wraca dopiero późnym wieczorem, a na dodatek idę w gości na urodziny siostrzenicy, więc kuchnię mam dziś niejako zupełnie nie po drodze :evil_lol: .
ps. dzieci zjedzą to co upolują, duże już są niech zadbają o siebie same :eviltong: :mad: .

Idę dalej nicnierobić :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Mnie osobiście piąteczek mija L E N I W I E na nicnierobieniu, nie dość że nie mam jutro gości, to i nie mam męża, który wraca dopiero późnym wieczorem, a na dodatek idę w gości na urodziny siostrzenicy, więc kuchnię mam dziś niejako zupełnie nie po drodze :evil_lol: .
ps. dzieci zjedzą to co upolują, duże już są niech zadbają o siebie same :eviltong: :mad: .

Idę dalej nicnierobić :cool3: .kuchnie masz nie po drodze mówisz...... hihihi nie wierzę :eviltong: Kuchnia jest zawsze po drodze :p
a nicnierobienie Cię nie nudzi?

mniam - właśnie zrobiłam czekoladową polewę z % nutką :evil_lol: bedzie smakowitym wykończeniem na czekoladowym cieście :eating:

Posted

Gosiek napisał(a):
kuchnie masz nie po drodze mówisz...... hihihi nie wierzę :eviltong: Kuchnia jest zawsze po drodze :p
a nicnierobienie Cię nie nudzi?
Absolutnie NIE NUDZI, bo za niecałe dwa miesiące nie będę miała czasu na nicrobienie, więc muszę się nanicnierobić na zapas :evil_lol: .
Z tego nicnierobienia ewentualnie może mnie wyrwać, ale tylko na chwilkę, ta polewa z % nutką i mogę garnek wylizać :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Absolutnie NIE NUDZI, bo za niecałe dwa miesiące nie będę miała czasu na nicrobienie, więc muszę się nanicnierobić na zapas :evil_lol: .
Z tego nicnierobienia ewentualnie może mnie wyrwać, ale tylko na chwilkę, ta polewa z % nutką i mogę garnek wylizać :lol: .
:lol: albo mozesz do mnie wpaść na ciacho :p

niecałe dwa miesiące mówisz? Hmmm a czy to ma związek z jakimś słodkim maciupkiem czy moze juz z przygotowaniami komunijnymi? :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

Wy jeszcze snieg macie??? :crazyeye: Kurcze u nas ani grama ..ani platka jednego trwa nam rosnie:evil_lol: Slicznie wyglada Axelek i widze ze tez ma okropne kulki na lapkach.Fibula do takiegostanu zbierala snieg ze nie mogla chodzic tak szeroko szla jak buldog:p To zdjecie 1 jest swietne kurcze czemu ja Fibuli takiego nie moge zrobic to nie wie za szybko skubaniec przybiega a aparat nie zdazy nastawic ostrosci tak migusiem i zawsze mi z kadru zwiewa:-(

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: albo mozesz do mnie wpaść na ciacho :p

niecałe dwa miesiące mówisz? Hmmm a czy to ma związek z jakimś słodkim maciupkiem czy moze juz z przygotowaniami komunijnymi? :cool3:
To ma związek i z tym, i z tym :roll: , maciupek pojawi się pod koniec marca, a od połowy ruszają przygotowania i próby Komunijne :lol: . I ja w środku tej trąby powietrznej :lol: .

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie :loveu:. Widzę że Gosik dialogujesz się z Poświatą :evil_lol:.

A to zdjęcie kojarzy mi się z piosenką

'' (..) Idę do szkoły a ze mną przyjaciele . Śpiewam wesoło a przygód czeja wiele (..) ''

Taka piosnka z pierwszej klasy .. aż dziwię się że mam taką pamięć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nadia86']Wy jeszcze snieg macie??? :crazyeye: Kurcze u nas ani grama ..ani platka jednego trwa nam rosnie:evil_lol: Slicznie wyglada Axelek i widze ze tez ma okropne kulki na lapkach.Fibula do takiegostanu zbierala snieg ze nie mogla chodzic tak szeroko szla jak buldog:p To zdjecie 1 jest swietne kurcze czemu ja Fibuli takiego nie moge zrobic to nie wie za szybko skubaniec przybiega a aparat nie zdazy nastawic ostrosci tak migusiem i zawsze mi z kadru zwiewa:-(hahaha Axel też biega po śniegu dotąd aż zaczyna łazić jak buldog :evil_lol: prześmieszne to wyglada.. potem lecimy do domku pod letni prysnic w celu unicestwienia śniegowych "kul u nogi" :cool3:
a śnieżku mamy conieco - wolałabym zieloną trawkę.

[quote name='Zuza96']CZeść koffani
sliczne foty
Cześć Zuza i dzieki :p

[quote name='Poświata']To ma związek i z tym, i z tym :roll: , maciupek pojawi się pod koniec marca, a od połowy ruszają przygotowania i próby Komunijne :lol: . I ja w środku tej trąby powietrznej :lol: .hihihi oj Beatko - czuję że Wojtek nie ma innego wyjścia niż sie zgodzić na szczeniaka :diabloti: a prób współczuję - choć to nie próby najbardziej dają sie we znaki a relacje między rodzicami - koszmarek :roll:

[quote name='Kamcia_14']Witajcie :loveu:. Widzę że Gosik dialogujesz się z Poświatą :evil_lol:.

A to zdjęcie kojarzy mi się z piosenką

'' (..) Idę do szkoły a ze mną przyjaciele . Śpiewam wesoło a przygód czeja wiele (..) ''

Taka piosnka z pierwszej klasy .. aż dziwię się że mam taką pamięć :evil_lol: :evil_lol: a witam, witam :p
Nie znam takiej piosenki :crazyeye: moje dziecko też takiej nie śpiewało... ale wydaje sie być wesoła wiec i do Axia zdecydowanie pasuje :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Zuza96']Ja śpiewałam takową piosenkę, w pierwszej klasie :eviltong: :evil_lol:

Foooty cudne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja także śpiewałam te piosenkę w pierwszej klasie :cool3: Wydaje mi się że
jest dosyć znana :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Gosiu , u ciebie widze tez śnieżne fotki ;)...bo u mnie sie czepiają że już śniegu nie ma:razz:te foty były z wczorajszego dnia.... dziś śnieżku o wiele mniej, w przewadze był raczej lód i sopelki :diabloti:
ale.. w zacisznych częściach ogródka śnieżek ma się całkiem dobrze:

a w innych powoli znika: