Reniagoj Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosiek'] Cześć Gosiu! Byłam na krótkim urlopie i porobiłam trochę zdjęć (150) głownie w samolocie, troche kwiatków z bliska i tam takich przy stole, ale ja nie o tym. Jestem ciągle przed decyzją by sobie kupić yorka. Twój Axelek jest cudny i widzę żeś w nim zakochana nadzwyczaj. Czy możesz mi powiedzieć na co mam zwrócić uwagę, by moja decyzja była jedynie słuszna. Są na pewno jakieś za i przeciw za wzięciem sobie takie pieska na życie z nim razem. Jakie są utrudnienia, jak je pokonywać i z czym się mam liczyć o czym nie mam pojęcia, bo przyznaję że psa w domu nigdy nie miałam. Koty i owszem, ale to jednak inne zwierzę, więc brak mi wyobrażni, by to ogarnąć. Pozdrawiam Renia Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Gosiu! U Ciebie bez zmian. Zdjęcia jak zwykle naj, naj, naj.... Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosiek'] Ujawniam się i tu :evil_lol: Bossssski Axio Pędziwiatr :) A robi "bip bip"?? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nadrobiłam ! Nadrobiłam ! :multi: Hhahahahahah !!!! Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Gosiu!!!!!!!!!!!! Gdzie nowości?????????????? Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :crazyeye:nie ma Gosi ....a u nas chyba była......:multi::multi::multi:Gosiu gdzie jesteś:multi: Quote
Gosiek Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nie ma Gosi ....a u nas chyba była......:multi::multi::multi:Gosiu gdzie jesteś:multi: Cześć Alu.... jestem, jestem - DG coś mi przez kilkanaście minut się ładowało :angryy: Reniu - odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)... Haniu - czyżby coś Cię śmieszyło w sposobie ladowania Axia? :diabloti: Shikka witam serdecznie - komentarz mnie ubawił prawie do łez.... od razu usłyszałam to strusiiwe "bip, bip" :roflt::roflt::roflt: Ewciu - nowości sie dopominasz? A proszę uprzejmie :p tulipki jak widać bratek nawet nie przymarzł podczas zasypania śniegiem.... :multi::multi::multi: przebiśnieg Quote
Reniagoj Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Gosiek']Cześć Reniu - odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)... przebiśnieg Cześć! Gdzie Ty to znajdujesz do licha. ja nic takiego nie widzę. Jasne że poczekam na wyczerpujacą opowieść o Twoich doświadczeniach z Axelkiem. Jestem z Waldkiem, w kontakcie w tym temacie, ale dobrze posłuchać innego zdania, kobieta tez na inne rzeczy zwraca uwagę. Jedno co mnie gnębi na dzień dobry, że taki mały piesio od początku będzie 8 godzin na nas czekał, czy to nie będzie za bardzo traumatyczne przeżycie dla takiego malucha :shake: . Pozdrawiam Renia:Dog_run: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Gosiu ...toż to najprawdziwsza wiosna:razz: Quote
aga1215 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Gosiek']Cześć Alu.... jestem, jestem - DG coś mi przez kilkanaście minut się ładowało :angryy: Reniu - odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)... Haniu - czyżby coś Cię śmieszyło w sposobie ladowania Axia? :diabloti: Shikka witam serdecznie - komentarz mnie ubawił prawie do łez.... od razu usłyszałam to strusiiwe "bip, bip" :roflt::roflt::roflt: Ewciu - nowości sie dopominasz? A proszę uprzejmie :p tulipki jak widać bratek nawet nie przymarzł podczas zasypania śniegiem.... :multi::multi::multi: przebiśnieg wiosna :multi: :multi: :multi: przyszła wiosna :multi: :multi: :multi: Gosiu - daj trochę :modla: Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Gosieńko piękne zdjęcia - piękne :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Śliczna wiosna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Reniagoj napisał(a):Cześć! Gdzie Ty to znajdujesz do licha. ja nic takiego nie widzę.To Ty nie wiesz :crazyeye: !!!! Gosia ma te wszystkie cudeńka w ogródku, oczywiście sztuczne :eviltong: , i w odpowiedniej chwili wtyka w ziemię, albo sadza na gałązkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. Quote
AlKil Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć Gosiu! U mnie kwitną narcyze i tulipany.... na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u Ciebie jakoś tak zawsze wszystko szybciej....:cool1: Quote
olcha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']Może masz prawdziwy aparat :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Ładnie to tak psa do odśnieżania dachu wykorzystywać? :mad: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek'] Axio dachowiec :evil_lol: miłego wieczorka dziewczyny :p mmmmmmmmmmmmmm bowskie :loveu: Quote
Shikka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek'] Shikka witam serdecznie - komentarz mnie ubawił prawie do łez.... od razu usłyszałam to strusiiwe "bip, bip" :roflt::roflt::roflt: Cieszę się bardzo ;))) Będę wpadać częściej :) Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gosiu miala w sobotę gości i zabawialm ich pokazem Twoich zdjeć. Byli zachwyceni :loveu: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Gosieńko, mój Ty mistrzu niedościgły :modla::modla: [quote name='Gosiek']tulipki o jakie biedniutnie... ale jakie piękniutkie :) [quote name='PIKA']Gosiu miala w sobotę gości i zabawialm ich pokazem Twoich zdjeć. Byli zachwyceni :loveu:Pika, dobry pomysł na gości! Muszę to podchwycić ;) [quote name='Gosiek'] ale torpeda :crazyeye: [quote name='Gosiek'] jaki śmieszny ważniak :lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Poświata napisał(a):To Ty nie wiesz :crazyeye: !!!! Gosia ma te wszystkie cudeńka w ogródku, oczywiście sztuczne :eviltong: , i w odpowiedniej chwili wtyka w ziemię, albo sadza na gałązkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. Oj Beatko, Beatko :lol: AlKil napisał(a):cześć Gosiu! U mnie kwitną narcyze i tulipany.... na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u Ciebie jakoś tak zawsze wszystko szybciej....:cool1:u mnie narcyzy i tulipki mają już po kilka cenymetrów.... śnieg im nie zaszkodził :multi: No ale i ogródek mam zaciszny. Niektóre krokusiki mają juz widoczne pączki kwiatowe :loveu: a przebiśniegi juz opuszczają głóki do dołu - jutro je obfocę. Cieszy mnie ta wiosna w przyrodzie... tęsknię za ciepełkiem :mdrmed: olcha napisał(a)::evil_lol: Ładnie to tak psa do odśnieżania dachu wykorzystywać? :mad: hihihi sam chciał tam wejść i strasznie mu się podobało :eviltong: dbsst napisał(a):mmmmmmmmmmmmmm bowskie :loveu: :cool3: iiii tam PIKA napisał(a):Gosiu miala w sobotę gości i zabawialm ich pokazem Twoich zdjeć. Byli zachwyceni :loveu::crazyeye: poważnie? Hmmmm zostałam wykorzystana :eek: a gdzie tantiemy? :siara: Teklunia napisał(a):Cześć Gosieńko, mój Ty mistrzu niedościgły :modla::modla: o jakie biedniutnie... ale jakie piękniutkie :) Pika, dobry pomysł na gości! Muszę to podchwycić ;) ale torpeda :crazyeye: jaki śmieszny ważniak :lol:Cześć Kasieńko .... jaki tam ze mnie mistrz? ;) pstrykam co mi w oko wpadnie i tyle ;) Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 a to zdjatko w sumie miało iść do kosza lecz... spodobał mi się wygląd Axia na nim :diabloti: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gosiek napisał(a):Cześć Kasieńko .... jaki tam ze mnie mistrz? ;) pstrykam co mi w oko wpadnie i tyle ;) taaa jasne ;) A świstak siedzi... ;) Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Teklunia napisał(a):taaa jasne ;) A świstak siedzi... ;)oooo siedzi? a za co? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gosiek napisał(a):oooo siedzi? a za co? :evil_lol: za kokietowanie ;) Quote
Recommended Posts