Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']

Cześć Gosiu!
Byłam na krótkim urlopie i porobiłam trochę zdjęć (150) głownie w samolocie, troche kwiatków z bliska i tam takich przy stole, ale ja nie o tym.
Jestem ciągle przed decyzją by sobie kupić yorka. Twój Axelek jest cudny i widzę żeś w nim zakochana nadzwyczaj. Czy możesz mi powiedzieć na co mam zwrócić uwagę, by moja decyzja była jedynie słuszna. Są na pewno jakieś za i przeciw za wzięciem sobie takie pieska na życie z nim razem. Jakie są utrudnienia, jak je pokonywać i z czym się mam liczyć o czym nie mam pojęcia, bo przyznaję że psa w domu nigdy nie miałam. Koty i owszem, ale to jednak inne zwierzę, więc brak mi wyobrażni, by to ogarnąć. Pozdrawiam Renia

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nie ma Gosi ....a u nas chyba była......:multi::multi::multi:Gosiu gdzie jesteś:multi:
Cześć Alu.... jestem, jestem - DG coś mi przez kilkanaście minut się ładowało :angryy:

Reniu
- odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)...

Haniu
- czyżby coś Cię śmieszyło w sposobie ladowania Axia? :diabloti:

Shikka witam serdecznie - komentarz mnie ubawił prawie do łez.... od razu usłyszałam to strusiiwe "bip, bip" :roflt::roflt::roflt:

Ewciu
- nowości sie dopominasz? A proszę uprzejmie :p

tulipki

jak widać bratek nawet nie przymarzł podczas zasypania śniegiem.... :multi::multi::multi:

przebiśnieg

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć
Reniu - odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)...

przebiśnieg

Cześć!
Gdzie Ty to znajdujesz do licha. ja nic takiego nie widzę. Jasne że poczekam na wyczerpujacą opowieść o Twoich doświadczeniach z Axelkiem. Jestem z Waldkiem, w kontakcie w tym temacie, ale dobrze posłuchać innego zdania, kobieta tez na inne rzeczy zwraca uwagę. Jedno co mnie gnębi na dzień dobry, że taki mały piesio od początku będzie 8 godzin na nas czekał, czy to nie będzie za bardzo traumatyczne przeżycie dla takiego malucha :shake: . Pozdrawiam Renia:Dog_run:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć Alu.... jestem, jestem - DG coś mi przez kilkanaście minut się ładowało :angryy:

Reniu - odpowiem Ci w przyszłym tygodniu bo to nie jest temat na który mozna odpowiedzieć w kilku zdaniach... w każdym razie psiaka trzeba kupić ze sprawdzonego i pewnego źródła, to najlepsza gwarancja na późniejsze zadowolenie. Pogadaj z Waldkiem..... Axelek jest moim pierwszym psem (wiem juz jakie błędy popełniłam w wychowaniu itp)...

Haniu - czyżby coś Cię śmieszyło w sposobie ladowania Axia? :diabloti:

Shikka witam serdecznie - komentarz mnie ubawił prawie do łez.... od razu usłyszałam to strusiiwe "bip, bip" :roflt::roflt::roflt:

Ewciu - nowości sie dopominasz? A proszę uprzejmie :p

tulipki

jak widać bratek nawet nie przymarzł podczas zasypania śniegiem.... :multi::multi::multi:

przebiśnieg

wiosna :multi: :multi: :multi: przyszła wiosna :multi: :multi: :multi: Gosiu - daj trochę :modla:

Posted

Reniagoj napisał(a):
Cześć!
Gdzie Ty to znajdujesz do licha. ja nic takiego nie widzę.
To Ty nie wiesz :crazyeye: !!!!
Gosia ma te wszystkie cudeńka w ogródku, oczywiście sztuczne :eviltong: , i w odpowiedniej chwili wtyka w ziemię, albo sadza na gałązkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..

Posted

cześć Gosiu!
U mnie kwitną narcyze i tulipany.... na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a u Ciebie jakoś tak zawsze wszystko szybciej....:cool1:

Posted

[quote name='PIKA']Może masz prawdziwy aparat :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='Gosiek']

Ładnie to tak psa do odśnieżania dachu wykorzystywać? :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']

Cieszę się bardzo ;)))
Będę wpadać częściej :)

Posted

Cześć Gosieńko, mój Ty mistrzu niedościgły :modla::modla:

[quote name='Gosiek']tulipki

o jakie biedniutnie... ale jakie piękniutkie :)

[quote name='PIKA']Gosiu miala w sobotę gości i zabawialm ich pokazem Twoich zdjeć.

Byli zachwyceni :loveu:Pika, dobry pomysł na gości! Muszę to podchwycić ;)

[quote name='Gosiek']
ale torpeda :crazyeye:

[quote name='Gosiek']
jaki śmieszny ważniak :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
To Ty nie wiesz :crazyeye: !!!!
Gosia ma te wszystkie cudeńka w ogródku, oczywiście sztuczne :eviltong: , i w odpowiedniej chwili wtyka w ziemię, albo sadza na gałązkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..
Oj Beatko, Beatko :lol:

AlKil napisał(a):
cześć Gosiu!
U mnie kwitną narcyze i tulipany.... na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a u Ciebie jakoś tak zawsze wszystko szybciej....:cool1:
u mnie narcyzy i tulipki mają już po kilka cenymetrów.... śnieg im nie zaszkodził :multi: No ale i ogródek mam zaciszny.
Niektóre krokusiki mają juz widoczne pączki kwiatowe :loveu: a przebiśniegi juz opuszczają głóki do dołu - jutro je obfocę. Cieszy mnie ta wiosna w przyrodzie... tęsknię za ciepełkiem :mdrmed:

olcha napisał(a):
:evil_lol:

Ładnie to tak psa do odśnieżania dachu wykorzystywać? :mad:
hihihi sam chciał tam wejść i strasznie mu się podobało :eviltong:

dbsst napisał(a):
mmmmmmmmmmmmmm bowskie :loveu:
:cool3: iiii tam

PIKA napisał(a):
Gosiu miala w sobotę gości i zabawialm ich pokazem Twoich zdjeć.

Byli zachwyceni :loveu:
:crazyeye:
poważnie? Hmmmm zostałam wykorzystana :eek:
a gdzie tantiemy? :siara:

Teklunia napisał(a):
Cześć Gosieńko, mój Ty mistrzu niedościgły :modla::modla:

o jakie biedniutnie... ale jakie piękniutkie :)

Pika, dobry pomysł na gości! Muszę to podchwycić ;)

ale torpeda :crazyeye:

jaki śmieszny ważniak :lol:
Cześć Kasieńko .... jaki tam ze mnie mistrz? ;) pstrykam co mi w oko wpadnie i tyle ;)