Zuza96 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wszystkie Yorki lubią baloniki. :evil_lol: Ja już Ali mówie, że ona zbankrutuje, bo co dzień pewnie kupuje Tufficzkowi baloniki, :eviltong: a teraz Ty Gosiu... :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ojej ile zdjęc Axelka :multi: ale Ty w domu jesteś to i tak mało :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jejku, ile Axelka :multi: Wreszcie sie napatrzyłam ;) A pogoda faktycznie niesamowita - wiosna w pełni ;) Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Poświata napisał(a):A ja w związku z tym że nigdzie nie jadę i dzieciaki też, to chcielibyśmy zimę w Warszawie, albo chociaż lokalnie na Ochocie ;) :lol: , wtedy poszłoby się na saneczki, na nartach trochę pozjeżdżało, bo stok nam tymczasowo otworzyli, jakiegos bałwana ulepiło, bitwę na śnieżki urządziło.... A tak co wyścigi na kajakach, zapasy w błocie, bieg na orientacje w deszczu :roll: :mad: . My chcieliśmy te ferie na Kabatach spędzić, ale chyba też nie będzie nam to w pełni dane :angryy: :angryy: Gosiek napisał(a): Rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu wiesz zimy chyba nie ma, bo Ty takie piękne fotki wiośnie robisz :loveu: Quote
Lucy* Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 hej Gosiu :buzi: z każdym dniem jak wchodzę na dogo i otwieram Twoją galerię to z takim uczuciem jakbym rozpakowywała niespodziankę :multi: Już prawie wszyscy u mnie w biurze czekają na Twoje fotki :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: POZDRAWIAMY CIE WSZYSCY CIEPLUTKO :buzi: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alka napisał(a):Witaj Gosiu! Piękne foteczki :loveu: i pomyśleć ,że to styczniowe... ślicznie przycięte włoski ma Axio na mordeczce ,jak mu się ładnie układają :loveu: pozdrawiam was serdecznie !:loveu:Dzieki Alu - musiałam Axiowi podciąc kudełki na pysiu b mu się strasznie brudziły od jedzonka :lol: aga1215 napisał(a):Witaj Gosiu!!! Czy już Ci pisałam, że masz ślicznego pieseczka??? ..............jakież uwodzcielskie spojrzenie :evil_lol: :loveu:Agniesiu :buzi: ... hmm cos tam pewnie mówiłaś ;) ale z przyjemnością będę czytała takie słowa częsciej :evil_lol: Zuza96 napisał(a):Wszystkie Yorki lubią baloniki. :evil_lol: Ja już Ali mówie, że ona zbankrutuje, bo co dzień pewnie kupuje Tufficzkowi baloniki, :eviltong: a teraz Ty Gosiu... :evil_lol: Axel w sylwestra rozprawił się z 5 balonami w ciągu 2 godzin.... skubaniec mały nic a nic sie nie boi jak pękają :crazyeye::lol: PIKA napisał(a):Ojej ile zdjęc Axelka :multi: ale Ty w domu jesteś to i tak mało :evil_lol:nio.... mało :diabloti: bo pogoda do d..... :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Teklunia napisał(a):Jejku, ile Axelka :multi: Wreszcie sie napatrzyłam ;) A pogoda faktycznie niesamowita - wiosna w pełni ;)Kasiu - wcale bym sie nie obraziła gdyby wiosna juz przyszła :loveu: Ale jak na razie za oknami wstrętnie bo inaczej sie tego nazwać nie da :angryy: jo-jo napisał(a): Rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu wiesz zimy chyba nie ma, bo Ty takie piękne fotki wiośnie robisz :loveu:Klaudia :multi: Jak miło Cię widzieć :p Nie ma zimy, nie ma :evil_lol: Lucy* napisał(a):hej Gosiu :buzi: z każdym dniem jak wchodzę na dogo i otwieram Twoją galerię to z takim uczuciem jakbym rozpakowywała niespodziankę :multi: Już prawie wszyscy u mnie w biurze czekają na Twoje fotki :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: POZDRAWIAMY CIE WSZYSCY CIEPLUTKO :buzi: o rany - Lucynko, teraz to sie zawstydziłam :oops: Dziękuję pięknie za takie zainteresowanie i serdecznie wszystkich pozdrawiam..... postaram się jakies zdjecia w takim razie dziś porobic (choćby w domu) :buzi: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 a tak na szybciutko mam dwie choinkowe foteczki...... Quote
Moniś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć Gosiu! Mama moja właśnie stwierdziła, że Axio i Noddy podobni są do siebie :loveu: :lol: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek, witaj! A nie masz więcej fotek choinki??? Mogłabym na nie patrzeć i patrzeć i patrzeć... Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu! Mama moja właśnie stwierdziła, że Axio i Noddy podobni są do siebie :loveu: :lol:cześć Monisiu - a wiesz ze i mnie sie tak zdaje? Mają podobne pyszczki i baaardzo podobne spojrzenie :loveu: r_2005 napisał(a): Gosiek, witaj! A nie masz więcej fotek choinki??? Mogłabym na nie patrzeć i patrzeć i patrzeć...Roczku :multi: Nie mam ale... dziś specjalnie dla Ciebie pofocę wieczorkiem bo zamierzam w weekend już choinkę rozebrać.... piekna jest ale zasłania stanowczo za dużo swiatła moim kwiatkom ;) Ja uwielbiam zdjęcia na których światełka mają postać gwiazdeczek... Zuza96 napisał(a):Witaj Gosieńko :lol:cześć :p Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):Roczku :multi: Nie mam ale... dziś specjalnie dla Ciebie pofocę wieczorkiem bo zamierzam w weekend już choinkę rozebrać.... piekna jest ale zasłania stanowczo za dużo swiatła moim kwiatkom ;) Ja uwielbiam zdjęcia na których światełka mają postać gwiazdeczek... Koniecznie porób:modla: Nie mogę oczu oderwać od tych zdjęć, takie są cieplutkie, normalnie czarują mnie, nie wiem co w nich jest, ale mnóstwo pozytywnej energii na pewno:Cool!: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiu juz jest wieczor, gdzie zdjęcia choinki? :razz: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 r_2005 napisał(a):Koniecznie porób:modla: Nie mogę oczu oderwać od tych zdjęć, takie są cieplutkie, normalnie czarują mnie, nie wiem co w nich jest, ale mnóstwo pozytywnej energii na pewno:Cool!:właśnie skończyłam robić zdjątka :razz: Bardzo mi miło ze spodobały Ci sie moje zdjątka a właściwie ich klimat :loveu: PIKA napisał(a):Gosiu juz jest wieczor, gdzie zdjęcia choinki? :razz::crazyeye: poczułam się wywołana do tablicy - zdjecia sie zgrywają wiec niebawem jakieś będą :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Roczku - proszę bardzo - wariacje choinkowe Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):Roczku - proszę bardzo - wariacje choinkowe masz ładną choinkę Gosiu:multi: a gdzie Axelek??????????? :mad: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):masz ładną choinkę Gosiu:multi: a gdzie Axelek??????????? :mad:dziękuję - trochę naćkana ale takie lubię ;) Axelek? A proszę :p Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosia, czy dobrze robi Ci się zdjęcia nowym aparatem ? Bo mnie nie bardzo. Właśnie napisałam Ci odkrywczo u siebie , że bardziej lubiłam robić fotografie swoim badziewkiem Znałam go jak własna kieszeń. A tego o nikonie powiedzieć nie mogę :shake: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Gosia, czy dobrze robi Ci się zdjęcia nowym aparatem ? Bo mnie nie bardzo. Właśnie napisałam Ci odkrywczo u siebie , że bardziej lubiłam robić fotografie swoim badziewkiem Znałam go jak własna kieszeń. A tego o nikonie powiedzieć nie mogę :shake: :lol: Haniu a ja Ci odpisałam ze jeszcze go nie umiem bo trzeba się przestawić na "inne" podejście do robienia zdjeć.... no i nie mam jasnego szkła - a w Panasiu miałam stałe 2.8 :placz: z czasem, z czasem.... trzeba się uczyc, próbować itd... juz zaczynam łapać jak powinnam ustawiać przesłony i czas żeby zdjecia za ciemne nie wychodziły :multi: no i pracuję na moim ulubionym Manualu bo jakos z innych automatycznych programów nie jestem zbytnio zadowolona :razz: Panaś został - do makro :loveu: Panasia znam na wylot i niczym mnie nie zaskoczy ani nie zawiedzie :loveu: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):Roczku - proszę bardzo - wariacje choinkowe Dziękuję, dziękuję:loveu: I normalnie rozwaliła mnie ta bombka - grzybek na pierwszej fotce, chyba mnie ogarnia nostalgia:lol: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):dziękuję - trochę naćkana ale takie lubię ;) Naćkane są najładniejsze! Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 kurde ale super choinkowe foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :modla: a jaki masz aparat bo w końcu nie doczytałam albo nie pamiętam :oops: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 r_2005 napisał(a):Dziękuję, dziękuję:loveu: I normalnie rozwaliła mnie ta bombka - grzybek na pierwszej fotce, chyba mnie ogarnia nostalgia:lol:nostalgia? Czyżbyś miala takie bombki? Oj ładnych parę lat juz sobie liczą :lol: W przyszłym roku chyba poszukam po sklepach takich bombek w "starym typie" :loveu: r_2005 napisał(a):Naćkane są najładniejsze!hihi a i tak 1 wielkie pudło tych najstarszych i najbardziej zniszczonych ozdóbek wyrzuciłam :razz: ale ... taka choinka ma dla mnie swój urok - niektórzy robią nowocześnie - np 1 albo dwukolorowe - to nie dla mnie :lol: ja uwielbiam zaplanowany haos, kolory, włos anielski, lampeczki :loveu: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):kurde ale super choinkowe foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :modla: a jaki masz aparat bo w końcu nie doczytałam albo nie pamiętam :oops:taaak? takie żółte Ci się podobują? :evil_lol: mam nastepcę Twojego Emila :mdrmed: Quote
Recommended Posts