Gosiek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 czesć dziewczyny :p dbsst napisał(a):helllllllllloooooooooo jak zdróweczko :pa dziękuję - całkiem nieźle :cool3: a u Ciebie? :razz: Teklunia napisał(a):tak miwstyd, że przegapiłam urodziny Axia :oops: Bardzo przepraszam! Ale najlepsze życzenia mimo iż spóźnione, są jak najbardziej szczere!!! Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że praca mnie pochłonęła totalnie... Nawet w niedzielę będę pracować :-(Kasiu kochana.. dziekujemy za zyczonka :buzi: i oczywiscie rozumiem doskonale... tak to juz jest ze jak sie pracuje to ciężko czas znaleźć nawet na ukochane DG :roll: HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, czy masz Zespół Dnia Wczorajszego ? Po imprezce axelkowej ? :phihi no coś Ty Haniu... ja jestem totalny abstynent i nic nie pijam z % :evil_lol: Teklunia napisał(a):dzień dobry :) chyba się nie pogniewałaś, że się spóźniłyśmy na imprezę, co? :oops::shake:oj Kasiu.. patrz wyzej ;) Monisiu - Tobie też dziękuję ślicznie za zyczonka :buzi: Ostatnio jakoś mam mało czasu - cały czas coś robię i jestem zaganiana :roll: miłego dzionka Quote
PIKA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gosiek napisał(a):c Ostatnio jakoś mam mało czasu - cały czas coś robię i jestem zaganiana :roll: miłego dzionka a kto się Cie ganiać? :mad: Quote
Gosiek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 PIKA napisał(a):a kto się Cie ganiać? :mad::crazyeye: eee ja nie rozumieć :oops: :evil_lol: a tak poważnie to jakoś tak ostatnio czasu mi na wszystko brakuje :diabloti: tu coś trzeba porobić, tu załatwić, odwiedzić i być odwiedzaną .... a czas sie jakoś skurczył chyba ;) jednak na kilka zdjeć czas znalazłam :p Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 aahahaha jaki Axio :evil_lol: czubek :roflt: Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Gosiu! Zaglądam tu i co???????? Moje ukochane kropelki...!!!! Witaj Axiu!!! I moje najserdeczniejsze życzonka z okazji Twoich minionych urodzinek!!!!:loveu: Quote
Gosiek Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 czesć dziewczyny :p Ależ dziś pogoda - wietrzycho takiew że ledwo się mozna na nogach chwilami utrzymać... ludziki śmigaja nieraz w bok :evil_lol: oj można sie posmiać całkiem nieźle... dopóki samemu nie trzeba skoczyc do sklepu :diabloti: AlKil napisał(a):Witaj Gosiu! Zaglądam tu i co???????? Moje ukochane kropelki...!!!! Witaj Axiu!!! I moje najserdeczniejsze życzonka z okazji Twoich minionych urodzinek!!!!:loveu:Ewa - dziekuję i cieszę sie ze na powitanko miałaś akurat u mnie swoje ulubione kropelki ;) a to wczorajsze niebo :loveu: Quote
Juszes Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 łaaaaaaaaał aleśliczne :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gosiek napisał(a):ludziki śmigaja nieraz w bok :evil_lol: oj można sie posmiać całkiem nieźle... dopóki samemu nie trzeba skoczyc do sklepu :diabloti: :evil_lol: :roflt: właśnie do mnie dotarło to wietrzycho :placz: a cały dzień nie było :placz: ale foty :crazyeye: boska ta środkowa a ostatniej nie widze :p Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 dzieńdoberek :p malawaszka napisał(a): ale foty :crazyeye: boska ta środkowa a ostatniej nie widze :phmm czemu nie widzisz? z 1 serwerka są :roll: a ta środkowa też mi sie podoba - takie delikatniutkie te ch,mureczki były.... jakby leciuteńko namalowane na niebie :loveu: Quote
Shikka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a): Są latające ryby, to są i LATAJĄCE PSIAKI :lol: Bosssssssssssski Axelek :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Shikka napisał(a):Są latające ryby, to są i LATAJĄCE PSIAKI :lol: Bosssssssssssski Axelek :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamwitam serdecznie :p :lol::lol::lol: dzięki... ciężko łobuza zlapać bo tak szybko smiga ;) Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Witam! :multi: Widzę, że Axlek śmiga jak samolot :cool3::cool3: w powietrzu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):Witam! :multi: Widzę, że Axlek śmiga jak samolot :cool3::cool3: w powietrzu :evil_lol:tia... jest tak zafascynowany zapaszkami na dworku ze nie ma czasu ziemi dotykać :lol::evil_lol: Jeny... świruje na spacerkach że aż mnie to zaczyna drażnić :roll: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a):tia... jest tak zafascynowany zapaszkami na dworku ze nie ma czasu ziemi dotykać :lol::evil_lol: Jeny... świruje na spacerkach że aż mnie to zaczyna drażnić :roll: Nie martw się Gosiu, u nas jest to samo :roll:-jak wywącha coś w trawie to tak się przyssa do tego, że nie mogę go oderwać :mad: nerwica mnie wtedy pobiera :angryy: :eviltong: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):Nie martw się Gosiu, u nas jest to samo :roll:-jak wywącha coś w trawie to tak się przyssa do tego, że nie mogę go oderwać :mad: nerwica mnie wtedy pobiera :angryy: :eviltong: hahaha dokładnie tak... wącha tak zawziecie że trzeba go siłą odciągać ;) ech... chormony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha dokładnie tak... wącha tak zawziecie że trzeba go siłą odciągać ;) ech... chormony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to z jaką siłą :mad::mad: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):i to z jaką siłą :mad::mad::evil_lol: u nas chyba nie jest aż tak źle ;) Bo na stanowczą komendę- do mnie - i lekkie napięcie smyczki Axel stara sie mimo wszystko reagować..... na porannym spacerku łazimy sobie powolutku i nigdzie mi sie nie spieszy... pozwalam wiec Axiowi na zwiedzanie scieżek... choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a):choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll: właśnie o tym mówię :evil_lol: można powąchać owszem, ale bez przesady :evil_lol: wtedy rzeczywiście trzeba stanowczo się wypowiedzieć ;) i smyczkę naprężyć ;) Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):właśnie o tym mówię :evil_lol: można powąchać owszem, ale bez przesady :evil_lol: wtedy rzeczywiście trzeba stanowczo się wypowiedzieć ;) i smyczkę naprężyć ;)tak jest :evil_lol: nie można skubańcom pozwolić wejsć sobie na głowę - muszą się słuchać :p Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a):tak jest :evil_lol: nie można skubańcom pozwolić wejsć sobie na głowę - muszą się słuchać :p Witaj Małgorzato Axelkowa :multi: :multi: :multi: ale ładne mieliście niebo:loveu: Quote
Alka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: na porannym spacerku łazimy sobie powolutku i nigdzie mi sie nie spieszy... pozwalam wiec Axiowi na zwiedzanie scieżek... choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll: u nas masakra, :diabloti:okres cieczkowy :cool3:, co rusz jakaś sunia zostawia zapaszki a Tuffiasty szaleje ...:cool3: nie ma mowy o jakimś porządnym spacerowaniu ,energicznie podążam za Tuffim , zdaża mi się biec :diabloti: a on niczym odkurzacz pochłania ...zapachy...:diabloti: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alka napisał(a):u nas masakra, :diabloti:okres cieczkowy :cool3:, co rusz jakaś sunia zostawia zapaszki a Tuffiasty szaleje ...:cool3: nie ma mowy o jakimś porządnym spacerowaniu ,energicznie podążam za Tuffim , zdaża mi się biec :diabloti: a on niczym odkurzacz pochłania ...zapachy...:diabloti: hahahaha :evil_lol: widzę, że nie tylko my z Gosią takie biedne :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alka napisał(a):u nas masakra, :diabloti:okres cieczkowy :cool3:, co rusz jakaś sunia zostawia zapaszki a Tuffiasty szaleje ...:cool3: nie ma mowy o jakimś porządnym spacerowaniu ,energicznie podążam za Tuffim , zdaża mi się biec :diabloti: a on niczym odkurzacz pochłania ...zapachy...:diabloti: no to witam w klubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmykam na dzisiaj (ale sie nabyłam co... chwilke rano :roll: ) Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gosiek napisał(a): jakie skupienie na twarzy :evil_lol: czesc Gosiu :) Quote
Lucy* Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzień dobry Gosiu :buzi: i zarazem dobranoc :evil_lol: Quote
Recommended Posts