Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesć dziewczyny :p

dbsst napisał(a):
helllllllllloooooooooo jak zdróweczko :p
a dziękuję - całkiem nieźle :cool3: a u Ciebie? :razz:

Teklunia napisał(a):
tak miwstyd, że przegapiłam urodziny Axia :oops: Bardzo przepraszam!

Ale najlepsze życzenia mimo iż spóźnione, są jak najbardziej szczere!!!

Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że praca mnie pochłonęła totalnie... Nawet w niedzielę będę pracować :-(
Kasiu kochana.. dziekujemy za zyczonka :buzi: i oczywiscie rozumiem doskonale... tak to juz jest ze jak sie pracuje to ciężko czas znaleźć nawet na ukochane DG :roll:

HankaRupczewska napisał(a):
Gosiu, czy masz Zespół Dnia Wczorajszego ? Po imprezce axelkowej ? :p
hihi no coś Ty Haniu... ja jestem totalny abstynent i nic nie pijam z % :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
dzień dobry :)

chyba się nie pogniewałaś, że się spóźniłyśmy na imprezę, co? :oops::shake:
oj Kasiu.. patrz wyzej ;)

Monisiu - Tobie też dziękuję ślicznie za zyczonka :buzi:

Ostatnio jakoś mam mało czasu - cały czas coś robię i jestem zaganiana :roll:

miłego dzionka

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
c

Ostatnio jakoś mam mało czasu - cały czas coś robię i jestem zaganiana :roll:

miłego dzionka

a kto się Cie ganiać? :mad:

Posted

PIKA napisał(a):
a kto się Cie ganiać? :mad:
:crazyeye: eee ja nie rozumieć :oops: :evil_lol:

a tak poważnie to jakoś tak ostatnio czasu mi na wszystko brakuje :diabloti:
tu coś trzeba porobić, tu załatwić, odwiedzić i być odwiedzaną .... a czas sie jakoś skurczył chyba ;)

jednak na kilka zdjeć czas znalazłam :p

Posted

Witaj Gosiu!
Zaglądam tu i co???????? Moje ukochane kropelki...!!!!

Witaj Axiu!!!
I moje najserdeczniejsze życzonka z okazji Twoich minionych urodzinek!!!!:loveu:

Posted

czesć dziewczyny :p
Ależ dziś pogoda - wietrzycho takiew że ledwo się mozna na nogach chwilami utrzymać... ludziki śmigaja nieraz w bok :evil_lol: oj można sie posmiać całkiem nieźle... dopóki samemu nie trzeba skoczyc do sklepu :diabloti:

AlKil napisał(a):
Witaj Gosiu!
Zaglądam tu i co???????? Moje ukochane kropelki...!!!!

Witaj Axiu!!!
I moje najserdeczniejsze życzonka z okazji Twoich minionych urodzinek!!!!:loveu:
Ewa - dziekuję i cieszę sie ze na powitanko miałaś akurat u mnie swoje ulubione kropelki ;)

a to wczorajsze niebo :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
ludziki śmigaja nieraz w bok :evil_lol: oj można sie posmiać całkiem nieźle... dopóki samemu nie trzeba skoczyc do sklepu :diabloti:

:evil_lol: :roflt: właśnie do mnie dotarło to wietrzycho :placz: a cały dzień nie było :placz:

ale foty :crazyeye: boska ta środkowa a ostatniej nie widze :p

Posted

dzieńdoberek :p

malawaszka napisał(a):

ale foty :crazyeye: boska ta środkowa a ostatniej nie widze :p
hmm czemu nie widzisz? z 1 serwerka są :roll: a ta środkowa też mi sie podoba - takie delikatniutkie te ch,mureczki były.... jakby leciuteńko namalowane na niebie :loveu:

Posted

Shikka napisał(a):
Są latające ryby, to są i LATAJĄCE PSIAKI :lol:
Bosssssssssssski Axelek :loveu::loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam
witam serdecznie :p

:lol::lol::lol: dzięki... ciężko łobuza zlapać bo tak szybko smiga ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Witam! :multi:

Widzę, że Axlek śmiga jak samolot :cool3::cool3: w powietrzu :evil_lol:
tia... jest tak zafascynowany zapaszkami na dworku ze nie ma czasu ziemi dotykać :lol::evil_lol:

Jeny... świruje na spacerkach że aż mnie to zaczyna drażnić :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
tia... jest tak zafascynowany zapaszkami na dworku ze nie ma czasu ziemi dotykać :lol::evil_lol:

Jeny... świruje na spacerkach że aż mnie to zaczyna drażnić :roll:

Nie martw się Gosiu, u nas jest to samo :roll:-jak wywącha coś w trawie to tak się przyssa do tego, że nie mogę go oderwać :mad: nerwica mnie wtedy pobiera :angryy:

:eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):
Nie martw się Gosiu, u nas jest to samo :roll:-jak wywącha coś w trawie to tak się przyssa do tego, że nie mogę go oderwać :mad: nerwica mnie wtedy pobiera :angryy:

:eviltong:

hahaha dokładnie tak... wącha tak zawziecie że trzeba go siłą odciągać ;)
ech... chormony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha dokładnie tak... wącha tak zawziecie że trzeba go siłą odciągać ;)
ech... chormony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to z jaką siłą :mad::mad:

Posted

Moniś napisał(a):
i to z jaką siłą :mad::mad:
:evil_lol:
u nas chyba nie jest aż tak źle ;) Bo na stanowczą komendę- do mnie - i lekkie napięcie smyczki Axel stara sie mimo wszystko reagować.....
na porannym spacerku łazimy sobie powolutku i nigdzie mi sie nie spieszy... pozwalam wiec Axiowi na zwiedzanie scieżek... choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll:

właśnie o tym mówię :evil_lol: można powąchać owszem, ale bez przesady :evil_lol: wtedy rzeczywiście trzeba stanowczo się wypowiedzieć ;) i smyczkę naprężyć ;)

Posted

Moniś napisał(a):
właśnie o tym mówię :evil_lol: można powąchać owszem, ale bez przesady :evil_lol: wtedy rzeczywiście trzeba stanowczo się wypowiedzieć ;) i smyczkę naprężyć ;)
tak jest :evil_lol: nie można skubańcom pozwolić wejsć sobie na głowę - muszą się słuchać :p

Posted

Gosiek napisał(a):
tak jest :evil_lol: nie można skubańcom pozwolić wejsć sobie na głowę - muszą się słuchać :p

Witaj Małgorzato Axelkowa :multi: :multi: :multi:
ale ładne mieliście niebo:loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol:

na porannym spacerku łazimy sobie powolutku i nigdzie mi sie nie spieszy... pozwalam wiec Axiowi na zwiedzanie scieżek... choć nieraz faktycznie - stanowczo za długo sterczy w 1 miejscu i wącha, wącha, wącha :roll:

u nas masakra, :diabloti:okres cieczkowy :cool3:, co rusz jakaś sunia zostawia zapaszki a Tuffiasty szaleje ...:cool3:

nie ma mowy o jakimś porządnym spacerowaniu ,energicznie podążam za Tuffim , zdaża mi się biec :diabloti: a on niczym odkurzacz pochłania ...zapachy...:diabloti:

Posted

Alka napisał(a):
u nas masakra, :diabloti:okres cieczkowy :cool3:, co rusz jakaś sunia zostawia zapaszki a Tuffiasty szaleje ...:cool3:

nie ma mowy o jakimś porządnym spacerowaniu ,energicznie podążam za Tuffim , zdaża mi się biec :diabloti: a on niczym odkurzacz pochłania ...zapachy...:diabloti:

hahahaha :evil_lol: widzę, że nie tylko my z Gosią takie biedne :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

no to witam w klubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zmykam na dzisiaj (ale sie nabyłam co... chwilke rano :roll: )