Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to Ci sie fajne spotkanko szykuje :multi: liczę na duuużo zdjeć.
w piątek ma być naprawde cieplutko bo około 20 stopni :multi: więc moze i w sobotę będzie ładnie ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Gosiu - ostatnio jak wychodze to jest jeszcze ciemno :crazyeye:
W każdym razie rozpadało sie dopiero po spacerku i nawet zdjążyłam skoczyć do sklepu :evil_lol:

U nas jest tak, że rano, po ósmej, wychodzi z Bajankiem Marek :lol: Dzisiaj więc wrócili mokrzy bo już padało! Ja wychodzę po 13-tej i robimy wtedy długi spacer, ale chyba dziś się nie uda :shake:

Posted

U nas wiatr się zerwał i chyba zacznie lać :shake: Niebo takie ciemne raptem się zrobilo, a o 7 jak byliśmy na dworku było całkiem ciepło :roll:

A artykuł jest tak jak Ala mówiła na onecie ;)
W ostatnich odcinkach trzymali w napięciu co do śmierci Piotra, ale tak czułam, że go uratują :razz: Ciekawe kiedy odezwie się do Magdy, albo kiedy Mariola powie jej prawdę :roll::roll:

Posted

Gosiek napisał(a):

Roczku :multi: Jak ja Cię już dawno nie widziałam :mad: Gdzie byłaś?
No ale bardzo sie cieszę ze jesteś i mnie odwiedziłaś :multi:
A gdzie to mnie nie było:lol: Jak mogłabym nie oglądać Twoich zdjęć:p Wiem, mam zaległości, ale nadrobię;)

Posted

Gosiek napisał(a):

Witaj Gosiu :)

Jaki piekny Axio :loveu:

W twojej galerii trzeba być nudnym i się powtarzać, bo co innego można mówić, jeśli nie: cudne, piękne, wow... ;)

Posted

wogóle to jestem niegrzeczna :oops:
zapomniałam napisać ze bardzo sie cieszę ze zdjecia się podobają :p i ze Axio sie podoba :p oj ja niedobra :mad:

dzisiejsze foty

Posted

Gosiek napisał(a):
wogóle to jestem niegrzeczna :oops:
zapomniałam napisać ze bardzo sie cieszę ze zdjecia się podobają :p i ze Axio sie podoba :p oj ja niedobra :mad:

dzisiejsze foty

Witaj Gosiu!
Zdjęcia śliczne :multi:
Czy u Was jeszcze nie ma jesieni?????????????????????

Posted

Gosiek napisał(a):

Orionidy (Orion). Maksimum 21 (22) października. Obserwowany od 2 października do 7 listopada. W czasie maksimum rój związany z kometą Halley'a pokaże nam około 20 (25) meteorów na godzinę. Orionidy są szybkie - 66km/s.

A mnie się tym razem nie udało...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Orionidy (Orion). Maksimum 21 (22) października. Obserwowany od 2 października do 7 listopada. W czasie maksimum rój związany z kometą Halley'a pokaże nam około 20 (25) meteorów na godzinę. Orionidy są szybkie - 66km/s.

naprawde Haniu?
Jej :-o zdjecia zrobiłam bo mi sie spodobały bardzo te okręgi na niebie :evil_lol:
takie.... takie... kosmiczne były :cool3:
czyli to ślady meteorków... super :p

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Gosiu!
Zdjęcia śliczne :multi:
Czy u Was jeszcze nie ma jesieni?????????????????????
alez oczywiście że u mnie tez jest jesniennie :lol:
tylko trawka jakaś taka strasznie zielona ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Orionidy (Orion). Maksimum 21 (22) października. Obserwowany od 2 października do 7 listopada. W czasie maksimum rój związany z kometą Halley'a pokaże nam około 20 (25) meteorów na godzinę. Orionidy są szybkie - 66km/s.

A ja myślałam, że to samoloty tak ostro nad Gosiowym domem zakręcały ;)

Po tych zdjęciach Era oszalała na punkcie Axelka :lol:

Posted

cześć... witam piątkowo :cool3:

dziś porobiłam troszke zdjeć Axelkowi - dopadł "latajacy talerz" i sie na niego uwziął :evil_lol: wiec zdjecia monotematyczne.... był też u mnie dziś brat :cool3: i mam kilka swoich zdjeć.