madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ahhh brak mi słów :oops: :loveu: Quote
Teklunia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a): Axel Torpeda wchodzi w zakręt... :D Cześć Goniu :) Może wstawisz jeszcze jedno swoje zdjęcie? :oops: Quote
PIKA Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Gosiu :multi: czego ciagacie psa za ogon? :mad: :evil_lol: Quote
Moniś Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Gosiu, gdzieś się podziała- wyciągam Was z okrągłej czwóreczki ;) Miłego dnia! :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 dzien doberek, a co to tak z rana cicho u ciebie gosia?:cool3: Quote
Gosiek Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 cześć już jestem... polatałam troszkępo sklepach, poogarniałam troszke w domku i teraz mam chwilkę na Dg :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Gosiek napisał(a): a co to takie ładne:oops: :eviltong: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: czego ciagacie psa za ogon? :mad: :evil_lol::razz:pewno chcą mu naciągnać na długi a mi się tutaj podoba wasz smyk Quote
Gosiek Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a co to takie ładne:oops: :eviltong:Madziu - to "owoc" trzmieliny - w tym roku wszystko w przyrodzie mnie zadziwia.... a taki owocek pierwszy raz wpadł mi w oko :multi: Ala - ja tez lubię Axia w ten sposób ufoconego - można sie domyśleć w jakim tempie sie przemieszcza ;) Quote
mmbbaj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ,Gosiu :cool1:, a czemu tak mało zdjątek? :nono: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 uroczyyy jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Aha, Gosiu, zapomniałam napisać, że niezła z Ciebie ...... panienka ! :evil_lol: I jakbyś mogła nie odchudzać się więcej ... Już gdzieś pisałam, że jak chuda - to chora, albo jędza ... :grins: :grins: :grins: Quote
r_2005 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dobry wieczór Gosiek:p Wiem, wiem, pewnie już śpisz swoim zwyczajem o tej porze, ale wpadłam się przywitać;) Quote
Moniś Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Gosiu! :multi: A czytałaś może ten artykuł, że w Magdzie M. będzie happy end? :lol: Axelek jaką uroczą minke zrobił :loveu: Quote
Gosiek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 dzieńdoberek... pochmurno dzis i deszczowo :shake: i znów nici ze zdjeć bedą :shake: ale mam jeszcze wczorajsze :cool3: HankaRupczewska napisał(a):Aha, Gosiu, zapomniałam napisać, że niezła z Ciebie ...... panienka ! :evil_lol: I jakbyś mogła nie odchudzać się więcej ... Już gdzieś pisałam, że jak chuda - to chora, albo jędza ... :grins: :grins: :grins:Haniu :buzi: dziękuję... co do odchudzania - to jakos samo tak teraz już leci ;) ale jędza nie będę... a zdrówko coraz lepsze wiec może będę Twoim wyjątkiem? :cool3: Chuda pewnie też nie będę... moze szczupła :grins: r_2005 napisał(a):Dobry wieczór Gosiek:p Wiem, wiem, pewnie już śpisz swoim zwyczajem o tej porze, ale wpadłam się przywitać;) Roczku :multi: Jak ja Cię już dawno nie widziałam :mad: Gdzie byłaś? No ale bardzo sie cieszę ze jesteś i mnie odwiedziłaś :multi: Quote
Gosiek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu! :multi: A czytałaś może ten artykuł, że w Magdzie M. będzie happy end? :lol: Axelek jaką uroczą minke zrobił :loveu:nie czytałam :-o Gdzie o tym piszą? Lubię ten serial... jakiś taki nawet dość życiowy jest ;) Quote
bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aż do znudzenia będę powtarzała... piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu:piękne:loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu: piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: ... Quote
Gosiek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 bigos napisał(a):Aż do znudzenia będę powtarzała... piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu:piękne:loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu:piękne:loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu:piękne:loveu: piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu: piękne:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: ... oj Kasia :lol: dziekuję :buzi: Quote
mmbbaj Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Gosiek napisał(a): O ja cię! :loveu:, ale śliczne! :multi: Przepiękna kolorystyka, a Axio do zacałowania :loveu:Wczoraj jak pisałam posta jeszcze ich nie było! Cześć Gosiu :lol: Ależ szpetna pogoda dzisiaj :diabloti: Nie uda nam się dziś fajny spacerek :shake: Quote
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): uroczyyy jest :loveu: :loveu: :loveu: prawda?:loveu: taki uroczy,słodki aniołeczek :loveu: Cześć Gosiu!:multi: U nas pokropiło troszeczkę po 7 chociaż temperaturka znów wysoka +12 st.No cóż, nie jest żle , a podobno zbliżają się do nas deszcze ze śniegiem i znaczne ochłodzenie...:cool3: co do serialu to też lubię oglądać MagdęM .:multi:Gosiu , artykuł był na stronie tytułowej onetu w kulturze ;) Quote
Gosiek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Gosiu - ostatnio jak wychodze to jest jeszcze ciemno :crazyeye: W każdym razie rozpadało sie dopiero po spacerku i nawet zdjążyłam skoczyć do sklepu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Alka napisał(a):prawda?:loveu: taki uroczy,słodki aniołeczek :loveu: Cześć Gosiu!:multi: U nas pokropiło troszeczkę po 7 chociaż temperaturka znów wysoka +12 st.No cóż, nie jest żle , a podobno zbliżają się do nas deszcze ze śniegiem i znaczne ochłodzenie...:cool3: co do serialu to też lubię oglądać MagdęM .:multi:Gosiu , artykuł był na stronie tytułowej onetu w kulturze ;)oo dzięki - juz lecę czytać :multi: u mnie kropi gdzieś tak od 8:30 i niestety ciąąąągle mży :angryy: słyszałam właśnie o tym ochłodzeniu :-( brrr jak ja tego nie cierpię :placz: Quote
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Gosiek napisał(a):oo dzięki - juz lecę czytać :multi: słyszałam właśnie o tym ochłodzeniu :-( brrr jak ja tego nie cierpię :placz: to wczorajszy atrykuł ;) właśnie zmiana ma nadejść w sobotę,:cool3: oby synoptycy mylili się ,bo tego dnia odwiedza mnie koleżanka z Jasperkiem - yorkiem.Mamy w planach spacerek :p Quote
Recommended Posts