Teklunia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek'] Axel portretowy ;) czesc Gosiu :) śliczne portreciki ślicznego chłopca :loveu: a w co on się tak wpatruje? Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Teklunia napisał(a): a w co on się tak wpatruje? Pewnie w tego gołąbka z fotki wyżej :cool3::cool3:;););) Cześć Gosiu! Quote
Alynkaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 sliczne te fotki masz talent kurcze....pozazdroscic tylko i podziwiac....ahhhhh Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 :lol: Axel sie wpatrywał w sroczkę - siedziała sobie na choince i wcinała chlebek :evil_lol: Alynkaaa dziekuję Ci bardzo :buzi: to czysta praktyka... robiłam po 100-300 zdjeć dziennie i w końcu sie nauczyłam robić jakie takie nadajace sie do pokazania ;) Ala Axel po porannym spacerku dosłownie ocieka wodą. Chodzimy na taką łaczkę gdzie zawsze jest mocna rosa :evil_lol: i wracając do domku Ax zostawia mokre ślady :evil_lol: całe podwozie cieknie :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Oglądając zdjęcia Axelka nie mogę pozbyć się wrażenia, że on zawsze ma włosy ładniej ułożone od moich :evil_lol: Istny diament :loveu: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Tośka... no cos Ty... przecież Axel na większosci zdjeć jest potargany :evil_lol: wstawiam reszte dzisiejszych zdjeć i uciekam... na spacerek z kurduplem a potem na zebranie do szkoły.Miłego wieczorka :cool1: Quote
Megula Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czesc Gosiek! :lol: Fotki rewelacja :multi: Musze tu czesciej zagladac. Pozdrawiam. :) Quote
Alicja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:Gosiu ...cudowne Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 wow!!! piękna ta fotka co Ala zacytowała :loveu: Quote
Juszes Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Gosiek, jakie piękne zdjęcia! Jak ty potrafisz uchwycić takei piękne widoczki, ja w życiu na żywo nie widziałam np. takiego ptaka ładnego, jak ty zrobiłaś zdjecie! Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć Gosiu :multi: [quote name='Gosiek'] [quote name='PIKA']Ten ptak jest sztuczny czy prawdziwy? :crazyeye: ależ prawdziwy :eviltong: Tam jest gałązka z igiełkami i ta ptica pzrez to wyglada jak wypatroszona :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Aaaa :evil_lol: juz wiem czemu Cie nie bylo :evil_lol: Przyznaj się ze to Twoje :evil_lol: Quote
olcha Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek']poranna rosa :p Piękneeee! Ta ostatnia fota wymiata :lol: Aliena masz w ogródku :eviltong: Ale włochate roślinki :roll: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Tośka_m napisał(a):Oglądając zdjęcia Axelka nie mogę pozbyć się wrażenia, że on zawsze ma włosy ładniej ułożone od moich :evil_lol: haha, Tośka, coś w tym jest :D Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek'] Kropelki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A Axiu, pinkny :multi: Cześć Gosiu :multi: Quote
Alka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 dzień doberek!:multi: Piękne kropelkowe foteczki zapodałaś :loveu: Quote
Gosiek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 cześć Babeczki :p Pika..... hihi mi 1 dziecię stanowczo wystarczy :eviltong: wiecej nie chcę :diabloti: miło mi ze sie pajęczynka spodobała - dziś rano też jakaś ufociłam, wstawie jak zgram zdjecia ;) Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Babeczki :p Pika..... hihi mi 1 dziecię stanowczo wystarczy :eviltong: wiecej nie chcę :diabloti: miło mi ze sie pajęczynka spodobała - dziś rano też jakaś ufociłam, wstawie jak zgram zdjecia ;) Gosiu -te kropelki mnue znowu dołują:-( takie są śliczne. :hmmmm: Nie wiem co mnie bardziej zachwyca - Axio:loveu: :loveu: czy kropelki:loveu: ??????? Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 gosia piękne :loveu: :loveu: :loveu: czuje sie jakbym w lesie była a nie przed komputerem siedziała :cool3: Quote
Gosiek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] gosia piękne :loveu: :loveu: :loveu: czuje sie jakbym w lesie była a nie przed komputerem siedziała :cool3: :lol: no patrz... a to na moich przydomowych choinkach są takie piękne pajęczynki.. na tej focie nawet widać okno sąsiadów :evil_lol: Aguś - :buzi: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, absolutne Mistrzostwo Świata :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam problem ze zrobieniem zwykłej fotki, a ty takie cuda pokazujesz :lol: Cudowne! Quote
Alynkaaa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 zdiecia sa przesliczne cudowne przeurocze bajeczne fantastyczne bajkowe poprostu bąba....:) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: no patrz... a to na moich przydomowych choinkach są takie piękne pajęczynki.. na tej focie nawet widać okno sąsiadów :evil_lol: jezu ja zem slepa na stare lata, na tej focie jest okno?:oops: :eviltong: Quote
marlena924 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Piękne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 czesć dziewczyny.. kolejny piękny dzień mamy przed sobą. Jak jest słonko to od razu jakoś tak przyjemniej sie żyje :p [quote name='madzia18sosnowiec']jezu ja zem slepa na stare lata, na tej focie jest okno?:oops: :eviltong::lol: jest.. przyjrzyj się :cool3: Taka biała rama w tle :evil_lol: Gosiu - no co Ty mówisz? przecież ładne fotki Ci wychodzą :razz: dziękuję ślicznie za wszystkie przemiłe dla mnie słowa Quote
Recommended Posts