Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Axel sie wpatrywał w sroczkę - siedziała sobie na choince i wcinała chlebek :evil_lol:

Alynkaaa dziekuję Ci bardzo :buzi: to czysta praktyka... robiłam po 100-300 zdjeć dziennie i w końcu sie nauczyłam robić jakie takie nadajace sie do pokazania ;)

Ala
Axel po porannym spacerku dosłownie ocieka wodą. Chodzimy na taką łaczkę gdzie zawsze jest mocna rosa :evil_lol: i wracając do domku Ax zostawia mokre ślady :evil_lol: całe podwozie cieknie :evil_lol:

Posted

Tośka... no cos Ty... przecież Axel na większosci zdjeć jest potargany :evil_lol:

wstawiam reszte dzisiejszych zdjeć i uciekam... na spacerek z kurduplem a potem na zebranie do szkoły.Miłego wieczorka :cool1:

Posted

Gosiek, jakie piękne zdjęcia! Jak ty potrafisz uchwycić takei piękne widoczki, ja w życiu na żywo nie widziałam np. takiego ptaka ładnego, jak ty zrobiłaś zdjecie!

Posted

Cześć Gosiu :multi:

[quote name='Gosiek'] [quote name='PIKA']Ten ptak jest sztuczny czy prawdziwy? :crazyeye:

ależ prawdziwy :eviltong:

Tam jest gałązka z igiełkami i ta ptica pzrez to wyglada jak wypatroszona :evil_lol:
[quote name='Gosiek']

Aaaa :evil_lol: juz wiem czemu Cie nie bylo :evil_lol: Przyznaj się ze to Twoje :evil_lol:

Posted

cześć Babeczki :p

Pika..... hihi mi 1 dziecię stanowczo wystarczy :eviltong: wiecej nie chcę :diabloti:

miło mi ze sie pajęczynka spodobała - dziś rano też jakaś ufociłam, wstawie jak zgram zdjecia ;)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Babeczki :p

Pika..... hihi mi 1 dziecię stanowczo wystarczy :eviltong: wiecej nie chcę :diabloti:

miło mi ze sie pajęczynka spodobała - dziś rano też jakaś ufociłam, wstawie jak zgram zdjecia ;)
Gosiu -te kropelki mnue znowu dołują:-( takie są śliczne.

:hmmmm: Nie wiem co mnie bardziej zachwyca - Axio:loveu: :loveu: czy kropelki:loveu: ???????

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

gosia piękne :loveu: :loveu: :loveu: czuje sie jakbym w lesie była a nie przed komputerem siedziała :cool3: :lol: no patrz... a to na moich przydomowych choinkach są takie piękne pajęczynki.. na tej focie nawet widać okno sąsiadów :evil_lol:

Aguś - :buzi:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu, absolutne Mistrzostwo Świata :loveu: :loveu: :loveu: Ja mam problem ze zrobieniem zwykłej fotki, a ty takie cuda pokazujesz :lol: Cudowne!

Posted

czesć dziewczyny.. kolejny piękny dzień mamy przed sobą. Jak jest słonko to od razu jakoś tak przyjemniej sie żyje :p

[quote name='madzia18sosnowiec']jezu ja zem slepa na stare lata, na tej focie jest okno?:oops: :eviltong::lol: jest.. przyjrzyj się :cool3:
Taka biała rama w tle :evil_lol:

Gosiu - no co Ty mówisz? przecież ładne fotki Ci wychodzą :razz:

dziękuję ślicznie za wszystkie przemiłe dla mnie słowa