mmbbaj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:jaki rozkoszny hipcio Ale jakie ma paskudne zęby :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Gosiu :multi: Kociambry pzeslodkie jak tak spią :loveu: Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Gosiek'] kocham hipcie!!!!! :multi::loveu::multi::loveu: te usteczka są przesłodkie :lol: [quote name='Gosiek'] o Boziu,jaki usmiech potworny :crazyeye: brrr, nie chcialabym takiego spotkac na swojej drodze :-o Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Gosiek'] boszzzzz jakie przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Gosiu! Zdjęcia jak z albumu ... Boskie!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 śliczne zdjęcia z tego zoo:loveu: ja chcieć węża!!!:loveu:Czy to python... regius?? Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jak ja lubię takie kotecki:cool3: :cool3: :loveu: Fotki są poprostu rewelacyjne:roll: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Piękności:loveu: Łeeeeee... Za Chiny Ludowe:shake: Gosiek witaj, gdzieś Ty? Quote
dbsst Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek witam z rana - miało być gorąco i słonecznie a tu w nocy lało a teraz niebo zachmurzone :angryy: no nic.... wstawiam reszte fotek z ZOO na to czekałam pół godziny a Hugo spał i spałi ziewać nie chciał WSPANIAŁE zazdroszcze :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Gosiu, gdzie Ty sie podziewasz , wracaj do nas :placz: Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, gdzie Ty sie podziewasz , wracaj do nas :placz:tak, tak, wracaj! :placz: Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 fajne te foty z zooooo :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 cześć dziewczyny :p wygrzebuję sie z 6 stronki ;) byłam w ten week na weselu więc nie miałam czasu nic napisać ;) było fajowo... chętnie bym poszła znów na jakieś weselicho :evil_lol: - jestem zadowolona tak ogólnie, tylko jakaś taka... niewyspana i ciężko mi było dzis wstać o 6 :evil_lol: teraz Axio już po spacerku a ja siedzę z kawką i zmykam poprzeglądać Wasze galerie :p miłego dzionka Quote
Poświata Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cześć Gosia :multi: , ja się szykuję do wyjścia i pewnie wpadnę sobie później :cool3: . Mnie weselisko to dopiero własnych dzieci się wyszykuje :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Poświata napisał(a):Cześć Gosia :multi: , ja się szykuję do wyjścia i pewnie wpadnę sobie później :cool3: . Mnie weselisko to dopiero własnych dzieci się wyszykuje :evil_lol: . cześć Beatko :multi: no to jeszcze poczekasz ;) ja liczę na to że mój brat się ożeni za jakis czas... mam nadzieję ze niedługo :lol: teraz zenił się jeden z ciotecznych braci mego meża a w rodzince jest ich jeszcze kilku więc szanse na wesela jakieś są :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witaj Gosiu :) Jeszcze po drodze jest moje wesele ;) :cool3: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Teklunia napisał(a):Witaj Gosiu :) Jeszcze po drodze jest moje wesele ;) :cool3: :shiny: no właśnie... zupełnei zapomniałam ze to juz w przyszłym roku ;) Quote
Hanna R. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gosiu - a czy na tym weselu wypiłaś DUŻO KAWY ???? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu - a czy na tym weselu wypiłaś DUŻO KAWY ???? :cool3: :cool3: :cool3: nie - tylko jedną :eviltong: taka sobie była wiesz? Quote
r_2005 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gosiek napisał(a):byłam w ten week na weselu więc nie miałam czasu nic napisać ;) ... niewyspana i ciężko mi było dzis wstać o 6 :evil_lol: Jaka ta Gosiek uparta, toż nie wstawaj jak Ci ciężko:lol: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 r_2005 napisał(a):Jaka ta Gosiek uparta, toż nie wstawaj jak Ci ciężko:lol:hahaha właśnie że muszę :eviltong: jestem dobrą zonka i robię mężowi sniadanko + jedzonko do pracy.. no i Axio jest przyzwyczajony do porannych spacerków... tylko że cwaniaczek po śniadaniu idzie sobie jeszcze pospać :evil_lol: a ja juz nie Quote
r_2005 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha właśnie że muszę :eviltong: jestem dobrą zonka i robię mężowi sniadanko + jedzonko do pracy.. no i Axio jest przyzwyczajony do porannych spacerków... Uparciuch:eviltong: Ja to bym inaczej zorganizowała... Mąż wstaje rańcem, idzie z Axiem na siku, robi sobie śniadanie i jedzonko do pracy. I zachowuje się cicho, żeby żonki nie obudzić:lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 r_2005 napisał(a):Uparciuch:eviltong: Ja to bym inaczej zorganizowała... Mąż wstaje rańcem, idzie z Axiem na siku, robi sobie śniadanie i jedzonko do pracy. I zachowuje się cicho, żeby żonki nie obudzić:lol: Roczku - nie dodałaś, że jeszcze robi żonce pyszną kawusię :evil_lol: BTW - Czy Ty piszesz powieść s-f :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 hahaha kawusie akurat robi :multi: może Cię Roczku zdziwię ale... ja lubię te poranne rytuały i pichcenie :eviltong: dziwna jestem :diabloti: Quote
Recommended Posts