belgunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 No rzeczywiście, z Torunia nikt nie był, ale jak jadę czasami przez Toruń, to widzę opuszczony, zaniedbany tor z przeszkodami, do którego nikt nie chce się przyznać:) Dziwne:) My w każdym razie mamy podwoje otwarte dla każdego chętnego zapaleńca:) I jak sądzę uda nam się zaszczepić agility także u Was:) Czekamy tylko aż śnieg zniknie, bo o kontuzje bardzo łatwo na takim śniegu, a psy nie wybijają się dobrze i lądują na tyczkach:( Jak ja mam dosyć tej zimy.. o rety... Ale oby do wiosny, podobno jeszcze tylko 2 tygodnie i będzie:) Ja mam nadzieję... Dorota Quote
Saba Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jeszcze TYLKO:crazyeye: dwa tygodnie AŻ:angryy: dwa tygodnie Quote
belgunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No i 2 tygodnie minęły tak samo szybko, jak skończyła się u mnie zima:) Zapraszam na trening wszystkich, którzy tego potrzebują i upragną:) Termin: sobota i niedziela od godziny 12.00 - dla klubowiczów od - 14.00 - dla "zielonych" czyli zupełnych nowicjuszy. Mozecie wpaść i w sobotę i niedzielę. Możecie zostać na 2 dni. Hotel Kujawy dopuszcza psy. Hotel "Kujawy" ul. Kościuszki 20 87-800 Włocławek Telefon kontaktowy: +48 (54) 237 75 00 - recepcja Faks: +48 (54) 237 75 01 Strona internetowa: www.hotelewloc.pl Wyposażenie: Psy nienajedzone!!! i zdrowe - ksiażeczki zdrowia) Piłki, zabawki dla psów na sznurku, mnóstwo parówek, smakołyków! miska na wodę. Dobry humor!!! przede wszystkim bo psom to też się przyda!!! Optymistyczne podejście do szkolenia! Adres: ul. Ziebia 5. Od dworca można dojechać autobusem nr 1 - do ul. Gajowej. nr 2, 5 - do pętli przy ul. Kaliskiej nr 14, 15, 16, 17, 18 - do pętli na ul. Wiejskiej Potem nalezy pytać o ulice Mystkowskiego, Ziębią, Sklep ogrodniczy na Wiejskiej i Stację Unasieniania Zwierząt:) Albo proszę dzwonić do mnie 0504-819-647 Pozdrawiam i czekam na Was! Dorota Quote
belgunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 AniaP napisał(a):Oj, Dorotka, ale kusisz. ;) Dwa dni? :hmmmm: No:) Ja myśle, że jak jechać to na dwa:)! Dorota Quote
AniaP Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 belgunia napisał(a):No:) Ja myśle, że jak jechać to na dwa:)! Dorota No ja też. ;) Ale aż się boję widzieć i słyszeć co powiedzą u mnie w domku :sad: , że znowu mnie gdzieś nosi. :razz: Quote
Saba Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 AniaP napisał(a):No ja też. ;) Ale aż się boję widzieć i słyszeć co powiedzą u mnie w domku :sad: , że znowu mnie gdzieś nosi. :razz: Muszą się przyzwyczaić :cool3: , mnie też ciągle nosi, ale za mną nie tęsknią, każdy dzień bez Fiony w domy to dzień dobry :lol: Quote
belgunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Saba napisał(a):Kto będzie?? Właśnie:)? Kto będzie:)? Z Torunia :)? z Okolic:)? Pytam, bo nie wiem ile mam kiełbasek przewidzieć na grillowanie? Po dobrotności pytam:)? Dorota Quote
Saba Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Słyszycie GRIL bedzie :lol: To kto chętny :cool3: Quote
AniaP Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nagle wszystkich chętnych wymiotło? :roll: Może chociaż kiełbaski ich przyciągną jak nie agility? ;) Ja w sumie sama jeszcze do końca nie wiem... :oops: A o której miałybyśmy być? Quote
Saba Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 belgunia napisał(a):Termin: sobota i niedziela od godziny 12.00 - dla klubowiczów od - 14.00 - dla "zielonych" czyli zupełnych nowicjuszy. Mozecie wpaść i w sobotę i niedzielę. Możecie zostać na 2 dni. Dorota Przyjedź :cool3: Quote
AniaP Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 No czytałam, czytałam wcześniej info Dorotki. :lol: No dobra, to będziemy na 14-tą. :eviltong: Jeszcze tylko nie wiem czy w sobotę, czy w niedzielę czy może jednak na 2 dni. :hmmmm: Quote
Saba Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jak by jeszcze jedna osoba była chętna na hotelik to by mi się opłacało tam nocować, o ile pozwolą nam w 3osobowym być z psami :roll: Quote
AniaP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Saba napisał(a): o ile pozwolą nam w 3osobowym być z psami :roll: Nie kumam :oops: , a dlaczego nie pozwolą? :roll: Quote
Saba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kiedyś w bursie nie pozwolili, ale w hotelu jeszcze z psami nie spałam to nie wiem jak jest :confused: Quote
AniaP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ech dziewczyny, chyba nikt nie przyjedzie :puppydog:, bo cisza tu taka. :sad: Quote
Saba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Niech żałują :cool3: a my się wybiegamy, a oni nie :eviltong: Quote
AniaP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Trochę mnie tylko martwi prognoza pogody na weekend. :cool3: Nie wiem jak gdzie indziej, ale na onecie zapowiadają deszcze. :-( Quote
afox Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bedzie Frikka, przyprowadzi dwie osoby ,a jaka zamowilas pogode?Brac namioty i kalosze??:Dog_run: Quote
belgunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 afox napisał(a):Bedzie Frikka, przyprowadzi dwie osoby ,a jaka zamowilas pogode?Brac namioty i kalosze??:Dog_run: Z prognozy wynika, że na Ziebiej we Włocławku w sobotę i niedzielę będzie ciepło i pogodnie, natomiast w Toruniu i okolicach może padac.... :( Ale powaznie: ma padac w piątek, w sobotę raczej będzie OK. Nam chyba ciepły wiosenny deszczyk nie przeszkodzi w treningu jesli nawet będzie. Zapraszam:) Dorota Quote
Saba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 W sobote przyjedzie mój Foreścik ukochany :loveu: Quote
PATIszon Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 belgunia napisał(a):Z prognozy wynika, że na Ziebiej we Włocławku w sobotę i niedzielę będzie ciepło i pogodnie, natomiast w Toruniu i okolicach może padac.... :( A masz jakies info odnosnie Nakla?:cool3: Quote
AniaP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 belgunia napisał(a):Z prognozy wynika, że na Ziebiej we Włocławku w sobotę i niedzielę będzie ciepło i pogodnie Oooooooo, taka prognoza zdecydowanie bardziej mi się podoba. :evil_lol: No raczej wolałabym, żeby jednak nie padało. :shake: Zobaczę jeszcze jutro jak z noclegiem, ale raczej przyjedziemy na 2 dni. :eviltong: Quote
AniaP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Łojej, no i był problem z rezerwacją hotelu. :crazyeye: Ale bardzo sympatyczna pani w końcu nas gdzieś tam wcisnęła, tylko przez te gadki szmatki, to w końcu nie wiem za ile ten nocleg. :lol: Quote
Recommended Posts