Gosia_i_Luka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Na psach sportowych też jest obszerna relacja, ale trzeba być zarejestrowanym http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?showtopic=246 Quote
AniaP Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Im więcej czytam relacji tym bardziej zaczynam żałować, że nie pojechałam. :( Mam tylko nadzieję, że pojawi się jakaś płytka z tego seminarium do kupienia, a na wiosnę uda się zorganizować kolejne takie spotkanie. :modla: Quote
Rafka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Podrzucam stary temat poniewaz mam pytanie. w czasie seminarium krecony byl film. czy mozna go gdzies dostac? Quote
Basia i V Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Rafka napisał(a):Podrzucam stary temat poniewaz mam pytanie. w czasie seminarium krecony byl film. czy mozna go gdzies dostac? Ja takze dolaczam do pytania.Bardzo bym chciala miec ten filmik. Quote
shangri_la Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 i ja tez bym byla chetna :cool3: pozdrawiam Quote
Recommended Posts